Klaraklara30
|
Dobro jutro, zajtrk pojedla, prebrala za nazaj, zdej še malo napišem, potem pa kavicaaaa. Pridne, pridne, pridne ste bile s pisanjem. Danes nismo ravno dobro spali, mali se je skos nekaj zbujal. Ne vem, kdaj se bom jaz naspala...bi bilo dobro enkrat pred porodom, ne? Potem itak najmanj celo leto spet ne bo nič od spanja. Drugo je vse po starem, imam pa kar nekaj za pokomentirat, upam, da ne bom predolga. IZVIRNO SPOROČILO: RAKICA2007 ne vem pa, kaj dostavim v vrtec... saj potem se mi tudi zniža plačilni razred za tavečjo, ane HELP... pliiiiis pomoje se odda nova vloga za zmanjšano plačilo vrtca in priloži roj.list pa verjetno že nova dohodnina?!?! ah, ja se moram pozanimat v vrtcu... Ja, čimprej je treba javit spremembe, da se ti upošteva pri plačilu vrtca. Menda naj bi se poznalo za cel plačilni razred. Pri nas sem morala vlogo za znižanje plačila vrtca odnest na občino, tako da mislim, da tja javim tudi vse spremembe. Jaz bom možu kar pripravila papirje, preden bom šla rodit, da bo on to pol raznašal naokoli. Mu bodo že povedali, kam mora oddat. Ne vem, kako je v LJ. Možno, da tudi kar v vrtec sporočiš in oni naredijo nov izračun Aja, pa če imate res gužvo v vašem vrtcu, kar oddaj vlogo za še nerojenega otroka. Zakaj ga pa 6 mesecev ne boš imela kam dat? A boš prej zaključila porodniško? Boš morala verjetno kako privat varstvo pol najt, če ne bo kakšna babica priskočila na pomoč. Pri nas se bo za ta drugega tudi morala najt ena rešitev za 2 meseca. Ampak to bom kasneje razmišljala, na tako dolgi rok mi ne gre. Pranje oblačil Jaz sem na začetku prala brez mehčalca, večinoma vse na 90 stopinj, ker je itak vse bombažno. Pol sem pa cotke v sušilcu posušila in so bile tako lepo mehke. Tudi zdej bom tako, verjetno kakih 6 mesecev, pol pa začnem malo mešat tudi z našimi cotami. Ampak mehčalec sem pa še kasneje začela dodajat. Nefretiti Tole z odišavljanjem prostora s kisom bom pa poskusila. Vonj po skutnem pecivu...mmmmm! Tole je pa za boljše počutje . Sej nimamo več dolgo do konca, ampak je pa najtežji del. Drži se, čimmanj zapletov (oz. nič!) ti želim. Morje (dopust) Mi verjetno ne bomo šli za dalj časa. Morda za kakšne tri dni, pa še to bomo videli, kako bo vse skupaj potekalo. Nekako si ne predstavljam z dvomesečnim otrokom iti na dopust, bomo raje na vrtu čofotali in tako preživeli vroče dni...ki jih že nestrpno čakam, ker tale mraz mi ni čisto nič všeč. No, malo bomo pa še dihali in potiskali pred poletjem, ne maliprinc2 Čestitke za fantka! Zdej pa hitro v nabavo. No, zdej si grem pa kofetek skuhat pa malo knjigo brat. Lep dan!
|