|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2010 II
24.8.2010 11:37:59   
3x mami
ja, nekam zatisje je danes tu gor...

anju, pred dnevi si sprasevala, ce so se nam otrocki kaj umirili. moj se je, ze nekaj casa. sem mu ze na zadnjem pregledu omenila, pa je rekel, da je ok. ima pac zdaj manj prostora. drugace se obnasa, se mi zdi. ogromno se mu kolca. ko se premakne, pa mi kar sapo jemlje, ker se zgleda na eni strani upre in na drugi pritisne ven. ostalega ni tako veliko.

(odgovor članu GretaGarbo)
Neposredna povezava do sporočila: 551
   RE: Oktobrke 2010 II
24.8.2010 11:44:57   
pixieM
3X mami - tvoj user posted image se je malo umiril? Kako ti je fajn! Moj danes očitno dela prevale!!! Vsak večer ko je treba spat pa totalno ponori!!! Malo sem, malo tja, če ležim na boku, mi tišči noge ali roke ali karkoli že na strani ven, tako da prav boli.

mamamajča - user posted image user posted image user posted image tudi z moje strani!

UZ - meni moj G vedno naredi UZ, tako da sem zelo vesela vsakega pregleda, ker vem da bom videla user posted image . In že komaj čakam na jutri, da vidim če je naše dete še vedno fantek ali pa je padlo kaj stran user posted image .

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 552
   RE: Oktobrke 2010 II
24.8.2010 11:51:09   
smarnca
dobr dan, sem lih od zdravnike, napisala mi je bolniško še za naslednji teden pol sem pa itak že na porodniški.

orhideja80 mi mamo tut ležalnik od peg peregota in je full fajn, pa da se ga nastavt v 3 različne naklone, da res otroček leži v njem lahko. pa tut pr prvemu nam je full pršu v poštev.

tybysy jst sem enkrat ginekologinjo na pregledu vprašala kok je pa naš otroček že težak, pa je rekla, da to bova pa merle na naslednjem pregledu...to nej bi biu tisti tretji UZ ko ti tut mere vpiše v materinsko knjižico. men je potem trebušček, pa glavico pa mislem da nogico pol je pa vn dobila ene približke. tk, da je je vse treba vzet z rezervo.

mamamajča tut od meneuser posted image . držim pesti!

drgač pa ja tale polna luna res še ni naša tk, da počakimo še mal

o najki spanca sm ti pa tk fouš...
...mi tk slabo spimo pa malemu 16m je te dni zrastel šele 3 ji zob in je tako ponoč, da se nben ne naspi. pol je pa še neki prehlajen,tk da je donc ponoč kašljal kako urco skupi. podnev je pa čist ok, sam mal z noska mu teče. te neprespane noči ne nam vlečejo že kak mesec. še sreča, da sem doma dopoldne sama, da kako urco odkinkam, sam to ni to! pa sm mislna, da se bom vsaj mal naspala preden pride nova pošiljka nespanja...pa mi ne bo ratalo.

anju tut moj se je mal umiril v trebuščku, sej ko ma tiste svoje minute akrobacij ok, sam na splošno je pa mal manj tega kot je blo. pa tut verjetno zarad manj placa.

(odgovor članu orhideja80)
Neposredna povezava do sporočila: 553
   RE: Oktobrke 2010 II
24.8.2010 11:55:17   
Alica84
a smo že kaj dorekle glede točnejšega datuma za srečanje? Kako vam je kaj všeč sobota, 4. september?
 
Mamamajča drži se! Ja res bi lahko z rojevanjem  počakale še vsaj tja do sredine septembra, da nam vsaj uspe skupaj s trebuhi zasesti tisto slaščičarno! Pomoje bomo res smešne, če nas bo veliko - toliko trebuščkov na kupu! :)

Jst sm si pa kupila nosečniški pas za pod trebuh in je super! Najprej sem bila malce skeptična, ker nosim otroka čisto spredaj in spodaj, da pas res direktno nanjga pritisne, samo verjetno ni nič narobe. (?) Ga pa mislim nositi samo za daljše sprehode. Če sem brez pasu šla peš več kot 2km, so me še nekaj dni bolele vezi za crknt. Včeraj sem pa šla s pasom dobre 3km, sem bila pa čisto ok, ker mi ni trebuh skoraj nič opletal. :)
Moram reči, da full pogrešam rekreacijo! Odkar vem, da imam otroka tako nizko, nič ne kolesarim, nič ne hribolazim, tečem,... in so mi sprehodi res zlata vredni. Se pa že veselim, da bo pozimi sneg (upam da bo!) in se bom spravila na tekaške smuči! :)



(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 554
   RE: Oktobrke 2010 II
24.8.2010 12:11:20   
caroline1
Najki- user posted image  res so iz enega drugega planeta...moj mi ne dovoli iti po stopnicah po pošto...eh bv...
Železo- pojedla 2 škatli in se prebila na 112, več očitno ne bo šlo! Moti me pa ta utrujenost!

Mamamajča- brez panike, če je cajt, pač bo!!! Če še ni, pa ne bo! Naši razgrajači so že veliki!!! Pa stiskamo pestike za vaju!

Uz- meni ga dela skoz, pa nikoli ne meri otročka, tako, da bi jaz vedela, kaj se dogaja...So mi ga pa v bolnišnici 2x merili in če se res redi za 200g na teden potem je zdaj nekje pri 2300-2500g

ZGAGA- je res zgaga- mene peče po vsem. Če se ji tako zdi, če ne pa me ne...danes si grem po rupurut, ker ne morem več spat podložena s tremi pouštri!

A je bla katera včeraj v Logatcu pri G? Je bila ena noseča toliko kot jaz pred mano! user posted image

To obračanje otročkov se meni zdi malo čudno res...zadnjič so eno žensko v bolnici prištimali za CR. Se je stuškala itd...pa šla na poseg, nakar je prišla nazaj, ker se je dete v enem dnevu obrnilo!

Gibi- pri meni še ful intenzivni...ima res še plac. sam je pa hudo ko zarine nogice točno pod želodec...PixieM tudi mene zaboli, ko močno brcne! Sploh ko ležim.

(odgovor članu Alica84)
Neposredna povezava do sporočila: 555
   RE: Oktobrke 2010 II
24.8.2010 12:14:04   
GretaGarbo
kpmk - ker prvič nisem imela CR zaradi lege ali zastoja poroda, ampak zaradi silentnega CTG, mi da napotnico za porodnišnico . Tja pokličem, se zmenim za datum potem pa mi naredijo vse preglede (najbrž kri, urin, pritisk, UZ...) Potem pa se odločijo ali počakamo na popadke ali pa mi kar dajo datum za CR. Ne vem?! Najbrž da bo tudi tebe poslala na posvet v porodnišnico, če si že mela CR. Naredila bom čist vse, da dobim to štručko po rojstvu na trebuh! Power of positive thinking!!!!!!! Pa še zdaj ne vem ali naj grem v PO ali v LJ. Prvič sem bila v PO, vse ok razen Taševa. Zdaj mam pa prijateljico babico tam, ki bi me pazila... Samo LJ je le LJ.

Ah... samo da bo dete zdravo!!!

(odgovor članu Alica84)
Neposredna povezava do sporočila: 556
   RE: Oktobrke 2010 II
24.8.2010 12:22:29   
nika1
Ojla
ja vidim, da ima  vsaka po malem svoje nosečniške tegobe,
No moram priznati, da je moj možek večinoma zelo prijazno bitjece, tudi veliko pomag pri hiši, pri čiščenju... pospravljanju, no pa tudi jaz nisem kaj dosti tečna, začuda mi
hormoni oz. razpoloženje ne niha preveč, pa ful razume, da sem čedalje bolj utrujena in mi še sam večkrat pravi pusti to pa pejt počivat....

Ja jaz tudi ne bi rada prezgodaj rodila, takoj pa se strinjam za datum 2 tedna pred rokom, to bi bilo idealno, sploh ker gin. pravi, da naš fantič ni majhen..
no pregled imam v čet, čeprav se tudi jaz danes počutim zelo slabo, noge me bolijo, pa vse me nekja dol tišči, sploh ko vstanem, tako da mi je ta služba že res prava muka, teško najdem pravi položaj za pisalno mizo...

ja tudi naše dete se je malenkostno umirilo, no iz včeraj na danes je malo bolj tak
len bi rekla, se javlja a ne tako intezivno...

Ležalnik , pri prvi pupi se je super obnesel ,sem imela takega bolj osnovni model iz Toysrus-a , zdaj mi po pa kolegica enega malo boljšega posodila / da ima še naklone .../ , naša se je lepo zamotila v njem, je imela fajn pregled nad tem kaj se dogaja okoli nje...

Mamamajča
tudi  z moje strani user posted image .....





 
 

(odgovor članu Alica84)
Neposredna povezava do sporočila: 557
   RE: Oktobrke 2010 II
24.8.2010 12:30:49   
kpmk
IZVIRNO SPOROČILO: caroline1

Najki- user posted image  res so iz enega drugega planeta...moj mi ne dovoli iti po stopnicah po pošto...eh bv...
Železo- pojedla 2 škatli in se prebila na 112, več očitno ne bo šlo! Moti me pa ta utrujenost!




maš pridnega user posted image , no sej men tud pomaga, sam kaj ko je mali doma oz če sva sama, pa imava dr, pa ga moram sama nosit po rokah (beri 4 nadstropje gor-dol)...

smarnca - šele tretji zobek? naš je tudi 16m in jih imamo 12 in je spet kriza z zobki, pričakujemo vse trojke

_____________________________

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu caroline1)
Neposredna povezava do sporočila: 558
   RE: Oktobrke 2010 II
24.8.2010 12:45:53   
anju
čez vikend me je zaskrbelo, da user posted image  premalo čutim. sem ugotovila da zato ker sem doma veliko bolj aktivna. sede v službi je akcija. samo ni več tistih svobodnih gibov, ga malo že utesnjuje moje telo.

Najki strehice je pogojno dovolj, samo tisti del, kjer zapreš mi je preveč odprt, trde košare imajo tam navzgor zavihano.

Alica na srečanje bom poskusla priti kadarkoli, samo bi mi med tednom vseeno bolj ustrezalo. zgleda da čakamo sasodejan:)

GretaGarbo kaj je to silentni CTG?

(odgovor članu nika1)
Neposredna povezava do sporočila: 559
   RE: Oktobrke 2010 II
24.8.2010 13:03:16   
Najki
caroline1 meni rupurut sploh ne pomaga toliko kot mleko. V prejsnji user posted image sem imela hude tezave z zgago, pa sem probala marsikaj, seveda tudi rupurut. To nosecnost pa ze skorajod zacetka par slukov mleka in se najbolj pomaga. Pa tudi zvecer, ko bi me najhuje zagrabila, ne jem nic sladkega ali mastnega in se ne prenajedam. ce se pregresim, me zvija zgaga vec ur.
Kaj ti se vozis iz Celja v Logatec na preglede user posted image
Mislim da sem brala, da je ful zeleza v suhih marelicah. Poskusi kaj taksnega pa radic pa rdece meso in tako.

GretaGarbo, ce bi lahko bilo kaj tveganega z otrockom, pejdi rajsi v LJ, ker Postojna nima oddelka za kriticne malcke in ga bojo itak v LJ odpeljali, tebe pa najbrz pustili v PO...

(odgovor članu caroline1)
Neposredna povezava do sporočila: 560
   RE: Oktobrke 2010 II
24.8.2010 13:04:55   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: anju

Alica na srečanje bom poskusla priti kadarkoli, samo bi mi med tednom vseeno bolj ustrezalo. zgleda da čakamo sasodejan:)


enako, raje bi prišla v miru sama poklepetat, kot pa z dvema mulčkoma.
A govorimo o Zvezdi v centru Lj ali v BTC?


_____________________________

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"


(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 561
   RE: Oktobrke 2010 II
24.8.2010 13:09:06   
3x mami
sem zadnjic v Postojni vprasala - kaj se zgodi v primeru, da je otrok rodi prezgodaj. mi je sestra rekla, da tam imajo inkubatorje. kar je pred 32t, gre vse direkt v Lj, potem pa ostanejo v Po (ne vem, kako je v kakih izrednih primerih, ko je potrebna res posebna nega).

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 562
   RE: Oktobrke 2010 II
24.8.2010 13:16:10   
missD
meni je v Postojni rekla (za dvojčke) da če se začne porod do 34.tedna naj grem raje v Ljubljano.
Po 35. tednu pa lahko pridem k njim. Je pa res, da nisem omenila, da sem dobila inekcijo za razvoj pljuč.

2ursae, govori se o Zvezdi v BTC-ju.

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 563
   RE: Oktobrke 2010 II
24.8.2010 13:21:11   
Pokora
Ma Anju, nisem po Francki nič več poležala. Sem šla lepo v miru pod tuš na kompletni remont. Pa potem sem lepo pooočasi pozajtrkovala. Na splošno sem ugotovila da sem ratala ena počasnela. Da se zjutri zrihtam traja in traja. Je to prišlo iz tega da imam cel ljubi dan za nič počet.
Kar se tiče kruha, sem pa že slišala da naj bi imel beli najmanj dodatkov. Mogoče kaj veš kje bi našla podatek koliko jih imata Stoletni in Jelenov kruh?

Anju, MissD in ostale ki imate probleme z zgago. Prav smilite se mi!!!! Sem včeraj spila ene pol litra pomarančega soka, ki ga nikoli ne pijem, včeraj mi je pa ful zapasal in sem imela potem zvečer celo žurko z zgago. Si ne predstavljam da je po vsaki hrani tako! A vzamete kakšen Rupurut?

Mene pa zdej že skrbi za Mamomajčo! Upam da ji ni res začela odtekati plodovnica, in je šla še malo povandrati!

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 564
   RE: Oktobrke 2010 II
24.8.2010 13:30:48   
3x mami
v mercatorju so pred casom imeli reklamno akcijo "3 brez" al nekaj takega. v glavnem, nekateri kruhi naj bi bili brez dodatkov, in sicer: malnar (tj bel), sosedov (tj s semeni - al se mu rece stoletni? zdaj sem pa v dvomih...) in se en, sam sem pozabila ime. potem so dodali se cetrtega - skorjavec.

mi kupujemo zdaj samo se malnarja.

< Sporočilo je popravil 3x mami -- 24.8.2010 13:37:39 >

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 565
   RE: Oktobrke 2010 II
24.8.2010 13:41:39   
Pokora
3x mami, hvala za info! Se vidi da že pol leta ne skačem po štacunah. Stoletni in sosedov pa nista ista. Sosedov ima več bučnic in bolj rahel je kot stoletni. Mogoče ne bi bilo slabo če bi prešaltala na sosedovega, samo me tiste bučnice motijo - ampak samo v kruhu, drugače jih lahko pogrickam še pa još.

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 566
   RE: Oktobrke 2010 II
24.8.2010 13:49:56   
caroline1
NAjki- ja iz ce v logatec...nočem zdaj zamenjat, ker mi je v redu, pa verjetno bom tudi težko zamenjala  sredi nosečnosti! Sploh z vsemi mojimi težavami. Vozim se tudi na UZ v Lj pa k urologu...čeprav naj bi doma počivala...

Mleko- meni pomaga za nekaj časa, potem pa naprej žge...sem pojedla nekaj Ranitalov v celi nosečnosti (10)...je prehudo za zdržat. Zdaj pa je vse bolj pogosto in Ranital ni za nosečke, pa si grem po Rupurut...slabše ne more biti!

Kruh- zanimive zgodbe s tem. Zadnjič sem govorila z eno nosečko, ki ima težave s sladkorjem in si meri sladkor po vsakem obroku. Njena ugotovitev je, da ji sladkor zelo dvignejo črni in polnozrnati kruh iz Lidla...Zanimivo a ne? Zadnjič sem spekla doma kruh s krompirjem in je bil zelo dober, sočen in svež kar nekaj dni!

Prezgodnji porod- tudi meni so v CE rekli, da v primeru prezgodnjega poroda pošljejo v Lj, ker nimajo primerne opreme za oskrbet otroka.

kpmk- priden user posted image  ali ne ...takšen pač je. Včasih bolj, včasih manj. Sem pa jaz sama sebe naveličana...eh, še malo! 

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 567
   RE: Oktobrke 2010 II
24.8.2010 14:00:59   
smarnca
ja kpmk šele tretji zobek je zdrastu... to bodo močni pa lepi....pa predn bodo pršli vn bo tut še trajalo. zadnjič enkrat sem rekla v hecu, sam da ne bo ta drugi otrok mel več zob kot prvi....

zgaga morm rečt, da fajn grem med to nosečnostjo skos brez tega. ne smem pa na glas preveč govorit, da se me kaj ne prime.


(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 568
   RE: Oktobrke 2010 II
24.8.2010 14:09:34   
anju
tega podatka kateri kruhi so "brez" oz da sploh so nekateri brez pa nisem vedela.

drugače nima  težav z zgago, nič me ne peče, samo kot prej vseeno ni. se res ne smem pritoževat glede na to kaj poveste druge.

se pozna da smo vse bolj polne - malo se pogovarjamo kaj za kosilouser posted image

(odgovor članu caroline1)
Neposredna povezava do sporočila: 569
   RE: Oktobrke 2010 II
24.8.2010 14:13:56   
lija30
no pa že uižvam doma-trenutno še koristim dopust, 13.9 pa se mi začne porodniška:)
Danes sem bila v nabavi, plečnike pa take stvari,,,,,,,,,,,,,,,,pa je blo kuj 150 evrov-kolk je vse to drago!
Je pa zanmivo,da je nektera stvar v trgovini tud za 3 evrov dražja ali cenejša!

Drugače pa že pridno perem in likam cunjce!Sem rekla,da bom raje prej vse pripravila, kot da me preseneti.

Počutim se pa drugače odlično, razen mal mi je vroče!Se pa v našem koncu že mal na dež pripravlja!





(odgovor članu smarnca)
Neposredna povezava do sporočila: 570
   RE: Oktobrke 2010 II
24.8.2010 14:20:13   
samantka
Hejla nosečke!

Ravno s pregleda, enostavno vam moram povedat, kako je bilo. Moj malček leži v medenični vstavi. So mi že omenili CR, a mislite, da se ne bo več obrnil? Ve katera koliko možnosti je, da se še obrne? Je pa res, da je verjetno vedno večji in zato ima manj prostora. No, saj še ni tak težek, malo pod dve kilci, sem pa 33T3D.
No, najboljše da ne mislim preveč na to, pa počakam kaj bo čez dva tedna. Če ima katera kakšne izkušnje, naj le napiše.

Škoda, da ne bo še kakšnega srečanja v MBuser posted image

Lp

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 571
   RE: Oktobrke 2010 II
24.8.2010 14:28:22   
jana84
hejla punce!

Evo podaljšan vikend je mimo...Bilo je malo naporno, pa tud super...V pondeljek smo nabrali tolk gob, da nismo vedli kam jih vtaknit...Nekaj smo jih predelali za domačo uporabo, nekaj pa smo jih pol moji tašči podturli user posted image ...Če je pa tako fajn jih nabirat, čistit pa pol ne tolko user posted image ...Smo jaz, moj možiček in ta mali več kot dve ure lazli po gozdu. meni je tako pasalo, da ni za verjet...Bi kar vsak al pa vsak drug dan tako...

No torej pa da malo pokomentiramo:
komu bom jaz sporočila da sem rodila...Ah, pomoje bom kar na mobitelu na net skočila in vam sporočila...Nekako...

podloga za na posteljo...Naš jo je imel že v mali posteljici, zdaj v ta veliki pa jo ima tudi...Najbolj zarad njegovega refluksa in bruhanja...Si ne predstvaljam, da bi morala jogi prat...HB se zadnje čase malo umirja v se skupaj...

Ležalnik: mi smo ga imeli za našega pobiča in je bil ful rad noter...Smo ga pa imeli enega čist klasičnega mislim da od Lemi-ja...Nobenih muzik in cinganja in miganja...Sej si zna sam otroček kaj zapet pa se malo poguncat z nogico....

tako, zdaj pa sem vas prebrala...
mamamajča ni še nič sporočila, da bi bilo kaj za na seznam napisat...

mene danes tako nekam leva noga (zadnja stran stegna) poboleva, ker mi je žila ven stopla...Tako grdo za videt da je ojoj...blek...upam ,da bo boljš ko sem mal razhodim...

zdaj pa šibmen še seznam pregledov gor prlept, da vidmo kdo bo ta teden na "zatožni klopi"...

_____________________________

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka
23. 8. 2012 ob 5.15 Manca

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 572
   RE: Oktobrke 2010 II
24.8.2010 14:34:28   
jana84
user posted image
 
 
ponedeljek, 23.8. 2010
Caroline1 user posted image  
Zinchy
Nejkec UZ
Tybysy
 
torek, 24.8.2010
Samantka
Polmaja
 
sreda, 25.8.2010
PixieM
Nejkec UZ
 
četrtek, 26.8.2010
Filisa UZ
Nika1
 
petek, 27.8.2010
Tinaaleks user posted image
 
 
 


< Sporočilo je popravil jana84 -- 24.8.2010 14:39:53 >

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 573
   RE: Oktobrke 2010 II
24.8.2010 14:35:46   
anju
oj jana tako je z mojim gobarjem. ko nabira je v transu, ko je za čistit mu pa vse dol pade, tečn ratauser posted image

huh, upam da mamamajča res pohaja, sem se ustrašila ko sem videla tvoj post...

samantka js bi počakala, lahko se še obrne. na prejšnji strani smo pisale nekaj o tem.

< Sporočilo je popravil anju -- 24.8.2010 14:37:34 >

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 574
   RE: Oktobrke 2010 II
24.8.2010 14:39:05   
jana84
user posted image ...pomoje se ni nič za bat...Jst upam, da vse zdržimo vsaj še do septembra...Jaz se ne bi nič sekirala, če pridem v drugo polovico oktobra...Sicer zaenkrat ne zgleda nič da bi bilo kako drugače...nosim visoko, popolnoma sem še zaprta tud vse skupaj je rekla zadnjič G da je še visoko...Ampak nikol se ne ve...

_____________________________

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka
23. 8. 2012 ob 5.15 Manca

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





V petek, ob 16. uri, sem doživela spontani...
"Imeli ste popolni splav. Nobenih znakov nosečnosti ni,« je dejal zdravnik. Prosila sem ga, naj mi to ponovi petkrat, k...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?