|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2010 II
24.8.2010 14:48:07   
anju
jana js pa vseeno upam da ne pridem v drugo polovico oktobra!!! tam po 20. seprembru lahko komot rodim.

dobro, nobena ni poprimla namigauser posted image , pa vam svoje kosilo povem: solata z zeljem in krompirjem in sardele (sem jih mami naročila, menda zdej hitro rastejo možgančki:)))

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 576
   RE: Oktobrke 2010 II
24.8.2010 14:54:25   
jana84
no, pr nas je mami na bolniški in kuha ona...Vsaj nekaj da ni treba meni user posted image ...Torej mislim da bo prežganka, divjačina (srna), tenstan krompir in sladko zelje...Mogoče pade še kakšna solata zraven...Za sladico pa imamo še jabolčni štrudl od vikenda...Mljask, mljask...Ga kar hitro zmanjkuje, ko pridem jaz mimo...Upam, da ne bom preveč presenečena v torek na pregledu na tehtnici user posted image
Za jutri pa imamo v programu delat pico za kosilo...Sva danes z mami že vse kuple, jutri sam še testo zamesit in to je to...Zdaj pa grem mal pogeldat če ji je vseeno kaj za pomagat pr kosilu!

_____________________________

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka
23. 8. 2012 ob 5.15 Manca

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 577
   RE: Oktobrke 2010 II
24.8.2010 14:57:38   
Najki
Nas mali je bil pa alergicen na psenico in sem mu hotla koruzni kruh kupit. Sem vprasala kruharco v Sparu, ce je v tem koruznem kaj psenice pa je rekla da ne ve, da bi morla it v kataloge gledat... user posted image user posted image user posted image . Hoces kupit rzeni kruh pa je vec psenicne moke not. Tko nas mali do enega leta kruha sploh poznal ni samo neke cudne bio piskote iz alternativnih mok pa rizeve vaflje. Pol, ko je prerastel alergijo, je pa za celo leto nazaj kruha pojedel user posted image .

samantka ena ma zdej za rodit in so ji ene dva tedna nazaj hotli ZO delat, pa je prisla not in se je mali sam obrnil. Potem so jo poslali domov je bil cez dva dni spt narobe obrnjen, je spet prisla na ZO in se je spet sam obrnil. Tako da po moje do zadnjega nima niti smisla gledat.

Jaz sem malcala piscancja nabodala in radic z balsamicom, ma je bil preliv ful zanic (kupljen) in mi je pokvaril okus user posted image . Imam pa se borovnicevo skutno torto v hladilniku, k ma bratec R.D.

Zdejle se bom pa spokala iz sluzbe mam kar nekaj za potaksirat pa itak nic dela tuki. Dez je hvalabogu!

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 578
   RE: Oktobrke 2010 II
24.8.2010 14:57:53   
mamamajča
Jaz sem doma!

Izjemno utrujena sicer, ampak glavno, da ni hudega!

Tako:
Ginekologinja me je pregledala in poslala v P, ker ni mogla reči če je prišlo do razpoka ali ne.
Najprej me je nahrulila, zakaj nisem prišla takoj, ker bi lahko prišlo do infekcije.
Poslala me je v P, tam je bilo vse ok tako na ctg kot tudi na UZ.
Babica me je opozorila, da nekontroliran iztek tekočine skoraj vedno pomeni razpok, ker uhajanje urina naj bi čutile in tudi probale zadržat. Edino možno je, da mi je vseeno iztekel urin, ker je mali z glavico tako nizko spodaj, da mi močno pritiska na mehur.

Sem pa izjemno razočarana nad zdravnikom, ki me je pregledoval v porodnišnici, ker me je nadiral odkar sem stopila v ordinacijo, češ da vsak izcedek tudi ni za paniko delat in s čim se mora ukvarjat ob tako polni čakalniciuser posted image Prisežem, prijokala sem se ven, ker je delal z mano kot s cunjo. Jaz sem pa hotela it tja rodit....

Sem pa doživela najboljši UZ sploh, ga je delala ena ful mlada zdravnica, vse kar je delala, sem jaz videla na svojem lcdju, pri čisto vsaki stvari posebej se je ustavila, povedala, kaj gleda, kaj je, kako je.....
Jajčke mi je pokazalauser posted image

In moj otrok tehta 1800g +/-.

Zdaj moram počivat, štet gibe in vadit kegla. Ob naslednjem nepojasnjenem iztekanju pa takoj tja, brez napotnice in klicanja.

To je to, zdaj grem pa ležat, ker sem utrujena, da mi je kar slabo....

Aha še to- povedala sem za drisko in bodite pozorne na to, ker lahko pomeni začetek poroda, ne le prebavne motnje!
Hvala vsem, da ste stiskale pesti!

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 579
   RE: Oktobrke 2010 II
24.8.2010 15:02:55   
Roberta69
Joj, ste pa tako pridne s pisanjem, da bi po parih dnevih rabila kar eno popoldne, da pridem na tekoče user posted image .


Mi smo preživeli ful lušten vikend v zelenju v bližini Poreča in nabirali fige, robide, hruške, jabolka... in še vse sorte je bilo super, edino komarji pa zapop... mali in dragi sta tako popikana, da je noro... Smo se špricali s tisto zadevo iz eteričnih olj, pa ni nič pomagalo... še danes vse srbi user posted image . Je moj rekel, da v tako pa ne bi šel nikoli več oz. če je kje tok komarjev, ne bi živel tam za noben denar... mene pa začuda niti niso tako popikali user posted image .


Anju, sem zasledila, da si kupila zimsmo vrečo za lupinico. Kakšna pa je, sem že iskala na netu, pa nič ne najdem...



(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 580
   RE: Oktobrke 2010 II
24.8.2010 15:15:02   
Najki
user posted image mamamajca! Jaz sem tudi sla enkrat v P na nujni pregled, k mojega G sploh ni bilo v sluzbi... in so me tud kar nekaj nadirali pa nekaj grozili zaradi napotnice da bo za placat pa kr neki. Sem bila pri G in mi je sestra rekla, da je bogvekje in da lahko grem v P se pokazat. Pa sem sla uni me pa gledajo kaj tam delam brez napotnice... Mislim kure, niti sestra nic povedala sploh pa ce bi bil G not da mi pise napotnico bi me valda on pregledal user posted image , Js sm bla pa cist histericna, ker je bilo to teden po babicini smrti in se je dete ful dol spustilo naenkrat pa cel teden nisem nic mogla jest in prav jokala sem povsod. Tako da sem morala naslednje jutro laufat po napotnico in jo nest v P, 2 uri za tem pa na pogreb... Po tistem sem tudi pop****** in zamenjala G, ker to je bilo tretjic zapored, da ga nisem dobila not. Nima ti zdravnik kaj tezit v glavo, on je tam za to, da oceni kaj je nujno in kaj ne, zato se je specializiral in sole gulil, ne pa da pricakuje, da me vse vemo pa se lohk bi mele UZ doma pa se same pregledovale a ne? Naslednjic se ne bos niti upala prit pokazat zaradi tega, pa bo res lahko kaj narobe.

Zdej pa res grem!

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 581
   RE: Oktobrke 2010 II
24.8.2010 15:19:53   
pixieM
anju - jaz bom za kosilo naredila makaronovo meso in paradižnikovo solato.

mamamajča - user posted image kako lepo je slišat da je vse vredu. Na tistega dohtarja pa poizkusi čimprej pozabit!

Tako, zdaj pa šibam domov, da začnem kuhat!

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 582
   RE: Oktobrke 2010 II
24.8.2010 15:25:50   
kpmk
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča

Jaz sem doma!super user posted image user posted image user posted image user posted image   1A

Aha še to- povedala sem za drisko in bodite pozorne na to, ker lahko pomeni začetek poroda, ne le prebavne motnje! joj joj joj mene že 1m muči :(
Hvala vsem, da ste stiskale pesti! zelo, da nam ne pobegnešuser posted image



_____________________________

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 583
   RE: Oktobrke 2010 II
24.8.2010 15:44:14   
caroline1
Mamamajča- super. Vem pa kako se počutiš, ko ti težijo zdravniki. Mene so 1x maja sprejeli na urologiji v Ljubljani. Pač se je odločil eden od zdravnikov, da naj ostanem tam. Ko sem prišla na oddelek, je bil tam zdravnik, ki zdravi mene že od aprila in je znorel, kaj je to, da to ni za sprejem, da lahko doma čakam itd...Sem mu mirno povedala, da grem komot domov, da sem jih sita vseh po vrsti in da naj se zmenijo med sabo! Nisem si jaz napisala, da bom ostala na unem poscanem oddelku. In ja, vsakič ko imam kontrolo pri temu bebcu, samo da slišim njegov glas, mi grejo kocine pokonci! Bi raje jokala kot šla tja. Ampak moram zaradi mojega otročka. Če bo treba bom vsak dan tam. Vsakič mi teži z UZ. Same veste koliko je za čakat, če si na napotnico. Jaz pa na žalost nimam denarja, da si bom plačevala 1-2x na mesec UZ. In ne pridem na vrsto. Sej ne vem, kaj bo spet drug teden. Še naročit se nisem uspela...

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 584
   RE: Oktobrke 2010 II
24.8.2010 17:09:27   
samantka
IZVIRNO SPOROČILO: Najki

Nas mali je bil pa alergicen na psenico in sem mu hotla koruzni kruh kupit. Sem vprasala kruharco v Sparu, ce je v tem koruznem kaj psenice pa je rekla da ne ve, da bi morla it v kataloge gledat... user posted image user posted image user posted image . Hoces kupit rzeni kruh pa je vec psenicne moke not. Tko nas mali do enega leta kruha sploh poznal ni samo neke cudne bio piskote iz alternativnih mok pa rizeve vaflje. Pol, ko je prerastel alergijo, je pa za celo leto nazaj kruha pojedel user posted image .

samantka ena ma zdej za rodit in so ji ene dva tedna nazaj hotli ZO delat, pa je prisla not in se je mali sam obrnil. Potem so jo poslali domov je bil cez dva dni spt narobe obrnjen, je spet prisla na ZO in se je spet sam obrnil. Tako da po moje do zadnjega nima niti smisla gledat.

Jaz sem malcala piscancja nabodala in radic z balsamicom, ma je bil preliv ful zanic (kupljen) in mi je pokvaril okus user posted image . Imam pa se borovnicevo skutno torto v hladilniku, k ma bratec R.D.

Zdejle se bom pa spokala iz sluzbe mam kar nekaj za potaksirat pa itak nic dela tuki. Dez je hvalabogu!



Pa kaj ti ta ZO naredijo v vsakem primeru. Kaj pa če se ne strinjaš ali pa če imaš maternico nepravilne oblike, nekaj sem brala o tem. Jaz ne vem, samo mene je res strah že vsega tega. Ena operacija je bila dovolj. Sicer pa komaj čakam dojenčka, potem bi ga imeli dva tedna prej - edina dobra stvar.

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 585
   RE: Oktobrke 2010 II
24.8.2010 17:10:04   
3x mami
nekaj mi RR nagaja...

samantka, 33t je se zgodaj, tako da je se vse mozno. nekje do 36-38t se obracajo, kot imajo pac prostor. eni se obrnejo na dan poroda. tako da, ne obremenjuj se s tem. bos vidla s casom, kaj bo.

mmm, sardelce. jaz jih imam tudi, sam v marinadi - tasca zrihtala user posted image dobre so za marsikaj. zraven si bom pripravila se solato iz kumaric, ki jih imam ogromno, pa melono. mljask.

mamamajca, dobrodosla spet doma! user posted image smo komaj cakale tvojih dobrih novic!

da se vam mal potozim. so me prej sodelavci, v hecu, spravili kar na rob joka. al sem prevec obcutljiva al kaj. hec gor in dol, pac zakaj ne grem na dopust, kaj se silim v sluzbi, cemu je to podobno, da bom prisla prej kot v 1letu nazaj, pa da moj itak nic ne dela... vmes sem se se zarekla, da imam v torbi sabo stalno materinsko in fotoaparat - da ga moj slucajno ne pozabi, ce se kaj zacne. in takoj - ja, se rodit ne gre s tabo, bo kar porodnicar poslikal pa poslal mozu... user posted image ne vem, cisto me je zbilo. ko bi bili vsaj tiho. najmanjsi problem bi bilo dobit polno bolnisko, super bi bilo lezat cele dneve. pac, ce gre, sparam dopust, mi bo zelo prav prisel, ko bom sla prej v sluzbo. plus ur imam tudi ze kar nekaj - to je tudi nekaj dni vec, ko bom lahko z druzino doma. mah, kaj bi sla sploh razlagat... user posted image

sem pa na trebuhu opazila nekaj, ko prej nisem. spodaj, recimo par cm visje od tam, kjer mi zacne trebuh strlet, na sredini, sem zdaj doma zatipala eno tako, hm, kot oteklino, mehko. ene dobrih 5cm siroko, 3cm dolgo in za do 1cm visoko. sem tipala, pa je cisto rahlo bolece. sem se ulegla, mal je uplaknilo. pojma nimam, kaj bi lahko bilo to user posted image moj gin dela jutri zjutraj, tako da bom pocakala do takrat. pa ga zjutraj poklicem in vprasam, ce bi bilo fajn se it pokazat. otroci so danes in mogoce tudi jutri pri nonotih, tako da lahko pocivam oz sem bolj sproscena.
ima katera od vas idejo, kaj bi bilo? al mi vse skupaj ze tako nizko visi, da se ni kaj vnelo?

(odgovor članu caroline1)
Neposredna povezava do sporočila: 586
   RE: Oktobrke 2010 II
24.8.2010 17:59:44   
Pokora
Mamamajča res super da se še ni začelo!!!! Zdaj pa le lepo počivaj! 

Te dohtarji so pa res lahko obup! Sem včeraj govorila s cimro iz P. Je bila vmes tudi ona doma in je imela kontrolo pri svoji G. Ta je ugotovila da ima otrok nožno vstavo (rodil bi se z nogicami naprej), pod nogicami je pa še popkovnica. Če bi se porod začel bi bilo to verjetno usodno za otročka. Ji je dala napotnico za P, na sprejemu je pa niso hoteli niti pogledati. Ji je zelo znani G rekel samo, da njena G pač mal pretirava in jo je meni nič, tebi nič poslal domov. Čez en teden je imela pa kontrolo v P (še na račun odpusta iz porodnišnice) in je ta dohtarca pri kateri je bila, totalno znorela da če je normalna, da je to ful nevarno, da kaj sploh okol skače. Aja, pa punca ni iz Lj - ima vsaj 1,5 ure vožnje do P. No tolk o dohtarjih. Moraš bit tečen kot driska, drugače je lahko hudič!

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 587
   RE: Oktobrke 2010 II
24.8.2010 18:06:01   
Pokora
Anju, mi smo imeli kar makarončke s tuno in topljenim sirčkom, zraven pa vsak svojo ogromno skledo solate (mi2 sva oba huda solatarja in mali bo kot kaže tudi).

Bi pa za jutri rabila kakšno idejo. Bi tudi jaz naredila sardelice, pa sem danes ribiča (vsak torek nam pripeljejo na konec ulice ribice) zamudila, ker sem bila v lab.

3x mami nimam pojma kaj bi to lahko bilo. Zdejle bom verjetno eno hudo prijavila: a so tam tudi trebušne mišice, da bi lahko bile tako raztegnjene kot nad popokom?user posted image

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 588
   RE: Oktobrke 2010 II
24.8.2010 18:35:16   
3x mami
Pokora, tole, kar se je pripetilo tvoji prijateljici, je pa kar hudo! kako lahko, sploh ce bi se otrok rodil nogicami naprej, zna bit zelo nevarno. takrat, kot vem, ti vedno naredijo cr.

imas doma mogoce kaj zelenjave? bi lahko pripravila kak riz z omako al pa kaj takega? ce ste ze danes jedli ribe.

ne vem vec, kje se zacneta deliti trebusni misici. sam zdaj, ko sem doma, v komot oblekah, lezim in pocivam, je stvar precej uplaknila, sam ne cisto. zato sklepam, da se mogoce kaj vnema zaradi takega trebuha. mogoce bom jutri vseeno poklicala in vprasala.


(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 589
   RE: Oktobrke 2010 II
24.8.2010 18:46:55   
2ursae
tko, imela sem UZ, mere glavice in trebuščka so po reglcih, sem pa še enkrat vprašala za spol in ostaja user posted image user posted image . Se je pa že obrnila na glavo, tko da imam eno skrb manj. Naslednji pregled imam čez 4 tedne, ko mi bo delal tudi test na streptokok. Tko da v naših logih je vse v najlepšem redu user posted image .
Mi je pa tudi rekel da ni problema za nekaj dni bolniške, tko da grem le še ju3 v službo user posted image , sem že nakupila sladkarij za sodelavce, da jih malo počastim. Potem pa lahko začnem v miru gnezdit.

Preživela sem tudi barvanje s temperami, ta večji je že experimentiral z mešanjem, mali bi pa samo stiskal in pacal. Najki, bom kupila une role v IKEI, definitivno, zdaj imam papir od starega namiznega koledarja iz službe in se tudi super obnese, saj so plahte zelo velike user posted image .

počasno gibanje: jaaa, jaz tud, vse delam v počasnem posnetku, kar še posebej spravlja ob pamet moja2 fanta, ki vse hočeta TAKOJ user posted image .


_____________________________

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"


(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 590
   RE: Oktobrke 2010 II
24.8.2010 18:51:01   
mamamajča
3x mami, kar lepo zjutraj pokliči. Jaz sem se odločila, da se ne igram z ničimer več, ker postavljamo na kocko sebe in otroka. Zdravniki so pa zato tam, da me lahko po mili volji sprašujemo!

Ampak je zanimivo opazovat, kako dol jim visi za nekaj, kar je nam ekstra pomembno. Oni to vsak dan večkrat vidijo, mi ne....

Moja sestra je rodila otroka z ritko naprej, pa ji niso naredli CR. V MB. Sicer je to tisti lumpek, ki se je tri mesece prezgodaj rodil, pa je bil  izjemno mali (36cm), ampak saj so ji itak delali UZ in vidli, kako leži, pa bi lahko pripravili CR, ko je mela že take popadkeuser posted image

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 591
   RE: Oktobrke 2010 II
24.8.2010 18:59:26   
anju
mamamajča HB user posted image pusti stat zdravnike, so ljudje kot vsi, ne se pustit prizadet. sej veš lahko trefneš takega na porodu, pa res nima smisla, da ti moralo zbija... razumem samo kr postavi se zase.

Roberta
taka je samo drgačne barve:

zimska vreča za lupinico

nagledano sem imela še tako ampak sem kupila kar maxi cosi v BC, je bila 35€ zadnji kos, verjetno barva izpred nekaj sezon.

samantka ne ni nujno it na ZO niti ne nujno sproži poroda. pogovori se z G za in proti, če bo do tega prišlo. imaš še lep čas počakat.

3x mami kako si je lepo privoščit nekoga, ki gre na lepše... bumbarji! oni bojo pa še vsak dan, dan na dan, ko boš imela ti ene nalepših momentov v življenju, oni bojo še kar tam. a ni potem fino tebe malo dražit?! sej veš da bo vse kot mora bit, tudi tvoj te bo ujel user posted image
je mogoče tole na trebuhu podobno kili? na to sem prvo pomislilauser posted image

Pokora
mi bomo imeli jutri filane paprike, moj nadev bo vege. solato itak zraven tako ali drugačno. naš mulček pa ne mara solate. bo že. ja danes sem zraven prej naštetega ukisala še stročji fižol potem se pa čudim da mi popek obračauser posted image
jana nedeljski štrudl sem pojedla že včerajuser posted image vaga mi v user posted image nikoli ne pokaže malo manj... jah...

2ursae srečka! js jutri dobim nadomestnika in ga moram vse navadit v 4 dneh. šef je že rekel da mu bom prišla pomagat plače narest ko bom na dopustu, ma sem jasno pokazala nepripravljenost. komaj čakam gnezdit tud js.
user posted image za pregled

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 592
   RE: Oktobrke 2010 II
24.8.2010 19:25:58   
3x mami
mamamajca, rodi se lahko z glavo al pa z rito naprej. problem je, ce je otrok precno al pa ce ima stegnjene nogice. to dvoje zahteva cr, ce se ne motim.

anju, hvala user posted image vidis, tako pa se nisem pogledala na stvar. ja, glede mojega sem mirna. vem, da se zelo trudi - tako pri hisi kot z otroci. in ko bo toliko casa z njimi, vem, da bo cisto prava mama, ki ji ne bo nis falilo. sam joska bo pac flasa user posted image

grem prebirat in dat prat cunjice.

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 593
   RE: Oktobrke 2010 II
24.8.2010 20:02:33   
Najki
IZVIRNO SPOROČILO: samantka
Pa kaj ti ta ZO naredijo v vsakem primeru. Kaj pa če se ne strinjaš ali pa če imaš maternico nepravilne oblike, nekaj sem brala o tem. Jaz ne vem, samo mene je res strah že vsega tega. Ena operacija je bila dovolj. Sicer pa komaj čakam dojenčka, potem bi ga imeli dva tedna prej - edina dobra stvar.


Ne vem kako te ZOje delajo, ne vem niti v katero P je hodila, samo mende tam radi to prakticirajo. Ni v LJ v glavnem. Ampak njej so to delali kak teden pred PDPjem ne 2 meseca prej...

3x mami na zacetku je bila ena debata o kili pri nosecnicah ravno med trebusnimi misicami. Sam to ti bo kaksna sportnica vedla povedat. Mislim da so rekle, da se ulezes, malo napnes trebusne misice, tako da naredis malo trebusnjaka, potem pa na sredini trebuha nad popkom natipas spranjo med misicami, ta ne sme biti sirsa kot 3 ali koliko prstov. Ce je ven prisla bula, je to ze kila, je kak notranji organ ven potisnilo.

(odgovor članu samantka)
Neposredna povezava do sporočila: 594
   RE: Oktobrke 2010 II
24.8.2010 21:29:56   
majabar
Oj!

Sem si prisluzila 3 dneve brez treninga:) in se lahko tule oglasim. V soboto in nedeljo smo imeli tekmo. SLo je vse zelo hitro, skoraj brez pocitka, 6 ur. V kvalifikacijah v soboto sem zmagala, prav tako v finalu v nedeljouser posted image . Do konca nosecnosti bom tako samo na vsakih nekaj dni malo streljala, se vedno bom 'odtekla' svoje pol ure na Orbitreku in bom vec pocivala. Ze dva tedna mi otrdeva trebuh, vceraj je bilo pa prav prevec. Me ni sicer nic bolelo, zato nisem delala panike. Ampak otrdeval mi je ves dan, med posameznimi otrdevanji je bilo pa samo 3, 4 minute pavze. Danes je ze boljse.
Stanovanje sva ta teden samo ocistila, jutri spet pride mojster. Naju je precej razocaral. Na zamaskih vseh alkoholnih pijac je namrec bela barva, v petih dneh je spil priblizno 2 litra ruma, viskija, teranovega likerja )mojega iz Slovenije, sem ga sama kuhala). V glavnem, jutri pride dokoncat, kar je zacel, za kuhinjo bova poiskala pa drugega. Nama je zelo zoprno, ker je oce od enega lokostrelca, super fanta.
Sem si zelela roditi pred rokom, zdaj pa zelim, da pocaka. Moj dragi gre namrec od 18.10. do 24.10. v Mehiko na Panameriske igre, jaz pa imam rok 29.10. Res si zeliva, da bi bil z mano med porodom.

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 595
   RE: Oktobrke 2010 II
24.8.2010 21:44:57   
anju
uuu bravo majabaruser posted image
te bojo hotli zase vzet. pa si tako lušna v naših barvahuser posted image

trebušček pa pridno pazi.

tako z majstrom bi razočaralo tudi mene, še oče od kolega...
enkrat nazaj te je Roberta spraševala o tolpah v Kolumbiji, drogah, mulariji, da je bil en dokumentarc, verjetno nisi prebrala njenega posta. no, tudi mene zanima kako je s tem? meni postane hitro hudo, ko vidim krute reči...

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 596
   RE: Oktobrke 2010 II
24.8.2010 22:06:00   
Najki
Majabar cestitke za zmage user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 597
   RE: Oktobrke 2010 II
24.8.2010 22:08:28   
Pokora
Ja, 3x mami tole kar se je zgodilo moji cimri iz P je res huda. Zdaj jo imajo notri in ji zelo na gosto delajo UZ. Je namreč v 35. tednu in bi radi, da je otroček čim dlje notri, ne bi pa radi da se porod sam začne, ker morajo obvezno narest CR.

Jutri le pokliči in vprašaj G kaj bi lahko bilo to na trebuščku.

A veš da zna bit, da bom res kar rižotko naredila. Ribic pa žal nisem dobila danes, bojo pa drug teden.

Anju, jaz bi tudi paprike jedla, samo jih ne grem packat, je žal preveč stanja zraven. Mi jih je pa zato zadnjič mami naredila. So bile malemu tako všeč, da jo je potem poklical in ji rekel da nam jih naj še kdaj naredi.user posted image  user posted image  Kako pa narediš vegi nadev za paprike?

Moj mali je, kar se hrane tiče precej poseben. Njegova prva gosta hrana so bile kisle kumarice, ki jih ima še vedno noro rad. Lahko je za zajtrk kruh z Nutello, zraven pa kislo kumaro glodauser posted image  Tako mu tudi solata ful paše. Na koncu se grebeva kdo bo kis spil. Letos se je pa tudi na paradižnike fuuul napalil. Na vrtu kar direktno iz rastline je češnjevca - ga sploh ne moti da je topel...


Majabar bravouser posted image user posted image  Super si da takole z bauhijem tako dobro streljaš! Pa upam da dobita boljšega mojstra za kuhinjo.


< Sporočilo je popravil Pokora -- 24.8.2010 22:09:07 >

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 598
   RE: Oktobrke 2010 II
24.8.2010 22:18:21   
anju
Pokora za vege nadev prepražim malo čebule česna in naribanih bučk. dodam riž. ne skuham. solim popram. v ohlajeno zamešam jajce in malo naribanega sira, neki slanega zorjenega za okus. napolnim paprike in skuham v mamini omaki, ki jo naredi za mesne paprike, samo v drugi posodi:))) bomo vidli, mislim da sem premalo solila in dala preveč riža...
zadnjič nam je ostal riž in popražene bučke. neslednji dan sem oboje zmešala dodala jajce in sir in spekla na peki papirju. je blo boljš kot prejšnji dan vsako posebi.

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 599
   RE: Oktobrke 2010 II
24.8.2010 22:30:17   
majabar
Joj, ocitno sem res pregledala to vprasanje. Tako je, mafija je na vsakem koraku. Velikokrat me opozori, naj pogledam tistega, i preprodaja, ali nosi orožje... Pred enim mesecem so recimo v sosednji ulici ustrelili 8 ljudi. Od kar poznam svojega dragega, so mu ubili 3 kolege. Meni se zdi grozno, tu pa to sprejemajo kot del vsakdanjika. Redkokdaj je kaksen nedolzen ustreljen, vecinoma je tu povezava z mafijo.

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?