|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2010 II
23.8.2010 20:33:58   
caroline1
Janaja- ni fajn, če ne zastopi...moj se včasih preveč z mano ukvarja, včasih pa premalo. Nikoli ni prav! user posted image  Veš včeraj sem jaz jokala kar v tri dni...Danes bi pa tudi najraje. Mi nekaj avtek nagaja...pa imam tolko pregledov v bližnji prihodnosti...Ufff...me pa tudi zjezi, ko mi reče: Pa sej bo...

Mamamajča, kpmk- plodovnica lahko počasi odteka! Ampak urin ima specifičen vonj. Če ne drugo, dajta hlačke slečt za kako urco, pa kasneje povohat! Ko sem bila jaz mokra do kolen, ni bil urin, pač neka ti. vmesna voda...ampak tega se je zlilo 2-3 dcl!

Na pregledu je blo ok...malo slabša voda, moram na kontrolo k osebnemu zdravniku...kar itak grem. Hemoglobin je še skoz na meji 112. Detece je ok, obrnjeno kot je treba- končno. Je pa rekel G, da ne bo tako ostal, ker ima še vedno ogromno placa...imamo tudi mi 3 sobno stanovanje kot 3x mami user posted image  in se še vedno veselo obračamo!

Najki- a je tebe tvoj tudi kaj zjezil??? Se mi zdi, da si si posredno dala duška user posted image

Čupavci- biskvitne kocke, oblite s čokolado in pomakane v kokosu

Prosim, če nehate strašit s to polno luno...ne še ta mesec! V naslednjem pa gremo! Koliko vas je pa šlo na testiranje za streptokok B?? Jaz se bolj nagibam k ne, ker nisem imela nikoli kakih težav z vnetji, niti jih nimam sedaj! Kaj pa vem?!

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 526
   RE: Oktobrke 2010 II
23.8.2010 20:55:09   
nejkec
janaja, ce bi meni s tako ven prisel, bi mu rekla naj se znajde, sej je oce ze 6 let, ce si je tako timing zamislu, naj ga izpelje kot ve in zna. Sej moj me tud vprasa, kaj naj mulcku navlece, sam to zato, ker jaz gledam na kombinacije al pa za kaj rabi, pa mu tezim, ce mi njegova izbira ni vsec, samo je popolnoma sposoben malcka sam ustimat od A do Z in spakirat stvari zanj. Sploh pa bi moral ze vedet, da nosecnice razganjajo hormoni in da je proti koncu vedno huje.
Sicer pa mu daj kar gospodinjske naloge, reci mu, da mora dat perilo prat in naj bo zvecer ze pospravljeno v omare, pa za naslednji dan kaj bi rada, da je narejeno in seveda njegova odgovornost. Pac napovej mu in naj si organizira cas, da bo narejeno. Daj mu tudi spisek specerije v roke in ga poslji v stacuno z vsemi mulcki, po moznosti pes, da bojo imeli se sprehod, ti pa vec miru. Za nagrado mu pa se povej, da te v soboto pelje gledat ta in ta film, pa naj najde varusko za takrat user posted image , ker po porodu ne bos videla kina kar nekaj casa.
Aja pa ne bi skodilo, ce bi mu direktno nastela vse nosecniske tegobe, ki jih lahko pri tebi pricakuje in ki jih ze imas. Ker tipi sploh ne vidijo z nasega zornega kota. Ne vejo, da zelo slabo spimo, da smo kronicno utrujene, da trosimo ogromno energije vec zaradi nasih in njihovih malih zajedavckov, da smo hormonsko ves cas v PMSju, da imamo gnezditveni sindrom in mora bit vse spucano do prihoda otrocka, da vsega sploh ne moremo spucat zaradi fizicnih omejitev. Tipi tega NE VEJO, zato jim ne skodi vsega nastet za osvezitev spomina. Mislis, da se moj spomni, da sem pol nosecnosti prespala prvic, pa je bilo sele dve leti nazaj? Tudi, ko ga spomnim na te tegobe, ima luknjo v spominu user posted image .


Najki, tole sem morala pa prav mojmu user posted image prebrat pa mi je zdj prepovedal forum brat, da ne bi kakšnih čudnih idej dobilauser posted image user posted image user posted image . Se malo hecam, ga moram prav pohvalt, ker je res pozoren in je prevzel celotno gospodinstvo (no včasih mi rata na skrivaj kopalnico pospravit, drugače me kar ven nažene user posted image ). Pravi, da morjo nosečnice uživat, tko da sem res ena srečka nosečka.

Hvala za nasvete, ni user posted image , da ne bom nekje pene dobila user posted image

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 527
   RE: Oktobrke 2010 II
23.8.2010 21:18:49   
orhideja80
Pravkar sem se vrnila iz trgovine. Kupila skoraj vse za malega, manjka samo še zibka (si bom sposodila), posteljnina za v zibko (upam, da bo zravenuser posted image ) in par drugih malenkosti. Nisem pa kupovala nič manjšega od 56. Razmišljam tudi o nakupu ležalnika - takega, ki se lahko čisto poleže. Je baje super. Sestra ima Peg Perego-vega in ga je zelo pohvalila. Je že katera kupovala?

Janaja - upam, da bo kmalu bolje. Tile dedci so res smotani. No sicer za mojga že trkam po lesu, je kar priden.

(odgovor članu nejkec)
Neposredna povezava do sporočila: 528
   RE: Oktobrke 2010 II
23.8.2010 21:35:21   
anju
Najki- a je tebe tvoj tudi kaj zjezil??? Se mi zdi, da si si posredno dala duška user posted image

a ne da si je nekam sumljivo dala duška?!user posted image

caroline
te še js prestrašim z luno? VSE LUNE SO ŠLE MIMO!
a to so čupavci!
pa kliiča čuvaj! ne ga dat stran, a prav?!;)

Najki
sploh nisem pomislila na mehko košaro. a misliš da bi šla v plikota? športni del je obrnjen samo v smer vožnje...

orhideja80 tole se mi zdi zanimivo namesto ležalnika, ker blazino za dojenje mislim tako ali tako kupit.

(odgovor članu caroline1)
Neposredna povezava do sporočila: 529
   RE: Oktobrke 2010 II
23.8.2010 22:30:12   
Najki
Ja pri meni je tako, da bolj pogosto ko lulam in vec ko spijem, bolj je urin voden in vcasih se res toliko razredci, da nima ne barve ne vonja. K je v bistvu voda tolk prepucala sistem al se pa se nic usedlin ni nabralo, ce pogosto lulam. Tako da niti ni izkljuceno, da je prozoren. Samo ne bo pa vec kot deci tako prozornega, se ze nabere pol.

caroline1 pa si ze na zelezu? Jaz sem dobila zelezo pri 112, upam da po teh tabletah ne bo na istem na naslednjem pregledu.
Ne moj me ni nic zjezil, je ta teden v Franciji user posted image . Samo vem kako je, ko deci ne berejo nasih misli hahaha. Preprosto ne znajo preklopit na nase pocutje in ce jim ne narisemo se jim niti sanjalo ne bo. Pa nic ne pomaga, ce je to njihov tretji otrok, ze med nosecnostjo niso ravno sledili spremembam, kje si jih bojo se zapomnili za naslednjic user posted image . Jaz sem to v drugem trimesecju odkrila, ko me je debelo gledal, kadar sem najavila kaksno tipicno dogajanje nosecnosti in sem ugotovila, da se totalno nic ne spomni, tako da sem mu se enkrat povedala osnove npr. da se pac ne morem sklanjat, da me mora dvignit, ce sedim na tleh, da tezkih stvari ne bom niti poskusila nosit, da se ne mislim se enkrat ubit po stengah, ker mulcka nosim ipd. Da fines kot je pogosto lulanje, naporna voznja, zgaga ipd. sploh ne omenjam user posted image . Sej ce ga opomnim, mu je logicno, sam pa se verjetno ne bo spomnil.

Meni nihce v obeh nosecnostih ni niti omenil streptokoka, kaj sele predlagal testiranje, tako da se sploh ne bom ubadala s tem.

nejkec res si srecka user posted image . sej moj tudi naredi, samo rect mu pa moram, sam nima mozganov nastimanih na to frekvenco user posted image .

anju, ce vozek imas, ga lahko s sabo vzames kam, kjer imajo mehle kosare na zalogi in lepo stestiras. mozno pa tudi, da jih ima PP. To, da je sportni del enosmerni se da tudi kako resit po moje. Vazno je, da je kosara varno notri, da je pri nogicah vozicka fiksirana in ne bo zlezla dol. Jaz jo imam tako in glavico proti pri noznem delu, samo moj voz ima streho, ki ni fiksirana na eno stran in se za dojencka sam prestavi na drugo stran. da v bistvu gledam dojencka v obraz. tebi bi bilo bolj fajn imeti glavo pod streho ze zaradi vetra a ne, tako da bi se morala malo vec stegniti do otrocka, samo saj ves, da vecinoma prespijo sprehode in ni nekega dela okoli njih.

tole sem nasla, ceprav je ze potekel, je pa PPjeva, tale je pa fuuuul zaprta tuki ti zihr burja ne vdre user posted image

Tele JANE lezalnike za otrocka sem ze ful vidla, ma se mi ni sanjalo, da je v bistvu blazina za dojenje user posted image . Zdej se mi zdi ful bolj smiselno, ce bi bil samo lezalnik, ne bi bil prav prakticen.

(odgovor članu caroline1)
Neposredna povezava do sporočila: 530
   RE: Oktobrke 2010 II
24.8.2010 5:56:23   
3x mami
dobro jutro!

uh, vidim, da vas vasi kar jezijo. mojega moram pohvalit, pridno prenasa vse moje tegobe, skrbi, da se ne naprezam, skratka, res je zlat. sam meni gre ze na zivce, ko mu ne morem nic pomagat, in vse, kar prenavljava v stanovanju, v bistvu dela cisto sam. od prestavljanja vticnic do pomivanja oken. jaz pa zraven ko lipov bog.... ce je nuja, tudi mala2 v redu postima - obleke, kopanje, hrana... nimam pripomb user posted image

mamamajca, kako je danes? nic hitet, tale luna se ni nasa!

user posted image za vse preglede!

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 531
   RE: Oktobrke 2010 II
24.8.2010 6:27:19   
zinchy
anju ja pri nas v Kranju delajo obrate pri 35 tednu ker so zdaj spremenili in je otrok že dovolj razvit za rojstvo že pri 35 tednih oz. ni več nedonošenček. Tako,da zdej mam se 14 dni časa...sej bo,ni hudič da se ne bo obrnu če mi pa vsak dan skače notri,da se mi cel trebuh premikauser posted image
Jest morm tudi svojega dragega pohvalit se kar razumeva bolj gre proti koncu bolj se imava.Ampak sedaj ne vem a so se meni tudi malo hormoni umirili ali se je on malo bolj navadil že na vse skupaj.Drugače pa že komej čaka malo štručko in mu vsak dan govori nej pride že vn!user posted image Jest mu pa pravim kar še malo notri ostaniuser posted image

_____________________________

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 532
   RE: Oktobrke 2010 II
24.8.2010 6:28:42   
tybysy
Jaz vas bi pa vprašala - kako pa vam ocenijo oz. določijo težo otročka? Vedno delajo UZ? Vidim, da vas večina ve, koliko približno je težek otrok. Meni na zadnjih pregledih (od morfologije naprej) samo srček posluša, pa preko trebuha maternico malo potipa, pregleda gležnje (če zatekam), drugače me pa samo izpraša in se malo pogovoriva (če je kakšen izcedek, če kaj zatekam, če me kaj boli, če so kakršnekoli druge težave...). Nič pa ne vem, koliko je velika moja user posted image in kako je obrnjena. Sem ga včeraj čisto pozabila vprašati. No, čez tri tedne (35 tednov bom takrat) si bom pa napisala vprašanja. Takrat tudi dobim napotnico za porodnišnico.
Saj vem, da je teža bolj kot ne ocenjena - moji sestrični so še en teden pred porodom rekli, da bo majhna punčka z okoli 2800 g; no, potem je bil pa fant s 3700 g user posted image

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 533
   RE: Oktobrke 2010 II
24.8.2010 7:36:58   
mamamajča
Dobro jutro!

Ene ste pa zgodnje!!user posted image

tybysy- jaz tud nič ne vem, bom pa danes vse podrobno vprašala. Meni naredi UZ in sama sebi nekaj govori, mhm, aha, to je v redu, zraslo super, jaja, mhm..... "jaz vidim, da je vse v redu..."

Nekako takole. Včasih kaj drezam in mi kaj pove, včasih ne....

3x mami- pokazat se grem. otrokeca peljeva v vrtec, potem pa na Ptuj. Ponoči mi je teklo s vseh možnih odprtin, drisko sem imela tako, da sem jokala zraven od bolečin, pa mi je rekla kar takoj prit. Drugače mam težave z zaprtostjo, tako da zdaj ne vem, me je psiha toliko zdelala, ali je res kaj.

Iščem št. od Jana84, da ji sms pošljem, če bi mogla slučajno tam ostat...

(odgovor članu tybysy)
Neposredna povezava do sporočila: 534
   RE: Oktobrke 2010 II
24.8.2010 7:49:06   
anju
jutro!

danes ste zgodnje.

zinchy tole mi je malo čudno - po novem ni več nedonošenček pri 35 tednihuser posted image  lahko ni, če pa ima prit ven pri 42 tednih je 35t kar mesec in pol prej. razvoj ploda v maternici se ni pospešil. pa še obrne se lahko nazaj, če uspe obrat, saj ima še mesec do poroda. čudno. če bi se sama odločila za obrat, bi počakala čimdlje.

Najki nekaj sem gledala te mehke košare. nisem našla nobene z visoko strehico kot jo ima trda košara. pri plikotu pa se ne da obrnit strehice na obe strani. novorojenčka bi rada imela k sebi obrnjenega, da mu s telesom delam nekaj zavetja. na e-bayu so res poceni pp.jeve mehke košare. bi bla kar v redu rešitev tudi zaradi stopnic. bi s sprehoda nesla spečega v košari in bi spal naprej, jaz pa recimo skuhala.... če katera ve za take košare z dovolj visokimi strehcami??

tybysy meni tudi dela uz vsakič, zato "vem" težo.

mamamajča 041 514 766
upam da je ne boš potrebovala!!!user posted image user posted image

(odgovor članu tybysy)
Neposredna povezava do sporočila: 535
   RE: Oktobrke 2010 II
24.8.2010 7:55:03   
kpmk
caroline1 - joj tale stavek sej bo...gre pa men tudi na živce...al pa če mi reče, vse je za nekaj dobr...joj joj user posted image

_____________________________

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu caroline1)
Neposredna povezava do sporočila: 536
   RE: Oktobrke 2010 II
24.8.2010 8:01:34   
kpmk
mamamajca - user posted image user posted image

_____________________________

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 537
   RE: Oktobrke 2010 II
24.8.2010 8:03:13   
kpmk
jutro user posted image

to noč je pa očitno luna nenormalno vplivala name.... še ko bi lahk ospala , nisem mogla, vse me je bolelo, potem skrbi, nič mi ni pasalo user posted image  tako da sem v nulo nenaspana user posted image  mi je iz dneva v dan težje user posted image user posted image user posted image  

_____________________________

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 538
   RE: Oktobrke 2010 II
24.8.2010 9:00:10   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk

mi je iz dneva v dan težje user posted image user posted image user posted image  


tudi meni. Trenutno sedim v službi in se smilim sama sebi, slabo mi je od železovih tablet ... Če pomislim še na cel dan pred mano, sem kar slabe volje, ne vem, kako bom pregurala, popoldne sem še sama z mulčkoma, ki sta mi že napovedala, da bosta barvala s temperami in že vidim pacarijo, ki jo bo treba spucat user posted image . Ampa po drugi strani ju pa že vidim, kako bosta uživala in mi je kar toplo pri srcu user posted image .

teža: tudi jaz je ne poznam, meni G naredi UZ in pove, da je vse ok. To mi zadostuje.


< Sporočilo je popravil 2ursae -- 24.8.2010 9:02:02 >


_____________________________

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"


(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 539
   RE: Oktobrke 2010 II
24.8.2010 9:14:59   
S*
IZVIRNO SPOROČILO: tybysy

Jaz vas bi pa vprašala - kako pa vam ocenijo oz. določijo težo otročka? Vedno delajo UZ? Vidim, da vas večina ve, koliko približno je težek otrok. Meni na zadnjih pregledih (od morfologije naprej) samo srček posluša, pa preko trebuha maternico malo potipa, pregleda gležnje (če zatekam), drugače me pa samo izpraša in se malo pogovoriva (če je kakšen izcedek, če kaj zatekam, če me kaj boli, če so kakršnekoli druge težave...). Nič pa ne vem, koliko je velika moja user posted image in kako je obrnjena. Sem ga včeraj čisto pozabila vprašati. No, čez tri tedne (35 tednov bom takrat) si bom pa napisala vprašanja. Takrat tudi dobim napotnico za porodnišnico.
Saj vem, da je teža bolj kot ne ocenjena - moji sestrični so še en teden pred porodom rekli, da bo majhna punčka z okoli 2800 g; no, potem je bil pa fant s 3700 g user posted image



Pri nas ti pripadata le 2 UZja na zavarovalnico. Mi je pa ginekologinja sama predlagala, da grem po 30 tednu na samoplačniški UZ in tam mi je izmirila, da je user posted image prelahek. Naslednjič bo kao spet na zavarovalnico, ker je UZ nujen. Si pa ne predstavljam kaj bi bilo, če se ne bi odločila da grem samoplačniškouser posted image .

Drugaće pa se pri nas že menja vreme in mene daje nizek pritisk,pa še neznosna vlaga je v zraku. Komej čakam da bo poletja konec, da se malo ohladi, da bomo lažje dihale.

(odgovor članu tybysy)
Neposredna povezava do sporočila: 540
   RE: Oktobrke 2010 II
24.8.2010 9:19:56   
pixieM
Pozdravljene!

Jaz sem se danes končno naspala. Malo me je ponoči hotel boleti trebuh, ampak mislim, da so to spet vezi. In pa mogoče sem se preveč najedla, ker sem pojedla cel kebab!user posted image Saj bom videla jutri, ko grem na pregled, kaj mi bodo povedali. Sem skoraj prepričana, da ne bui smelo biti kaj narobe. Še malce prej se je user posted image kolcalo (hvala punce, zdaj celo vem kaj je to!). Sem se kar nasmejala, ker se mu tako dolgo kolca.

Tudi mene že daje tale služba in že odštevam dneve do porodniške. Saj nimam tako zahtevnega dela, ampak vseeno je doma lepše user posted image . Tako, da komaj čakam na porodniško, seveda pa me vedno bolj obhajajo dvomi in skrbi zaradi prihajajočega user posted image . Ampak ne mislim o tem razglabljat, ker se potem samo preveč obremenjujem in vse preveč analiziram.

Glede fantov, možev, sopotnikov v življenju... Eni so zlati, drugi ne toliko, tretji ne vedo kako in kaj. Je pa res, da nismo na isti ferkvenci in jaz sem se že navadila svojemu povedat vse naravnost in čimmanj ovinkarit. Ker takrat pač ne ve o čem govorim! Saj mu ne zamerim, pač tak je user posted image . Me pa res večkrat spravi na rob joka, ker je bolj tihe sorte in nikoli nič ne reče (saj še dobro, ker jaz govorim za oba user posted image ). Potem jaz to narobe jemljem, kakor da mu je vseeno zame in za user posted image , pa tako si je želel družine. Pa mu ni, tudi njega skrbi in mu ni vseeno, samo meni noče nič reči, ker je on tisti ki ne komplicira in me drži na realnih tleh. In sem mu za to tudi hvaležna! Ah, kakorkoli že, nikoli mi nič ne paše in on to prenaša (vsaka čast).

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 541
   [Brisano sporočilo]
24.8.2010 9:27:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu 2ursae)
  Neposredna povezava do sporočila: 542
   RE: Oktobrke 2010 II
24.8.2010 9:35:39   
3x mami
mamamajcauser posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 543
   RE: Oktobrke 2010 II
24.8.2010 10:39:31   
anju
po malici. spet sem jedla sir in kruh in mi bo hodilo gor tja do dvehuser posted image  sploh ne vem kaj naj jem v službi.
jutri dobim zamenjavo. fanta menda, bojo samo fantje tu.

kolumbo meni pa manjka ravno 56, 62... razen še tiste majčke na preklop, ki sva jih z bratom nosila. ma bom kupla kak bodi, so mi praktični, lepo objamejo pleničko. ....lotim se tega ko bom končno fraj, komaj čakamuser posted image

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 544
   RE: Oktobrke 2010 II
24.8.2010 10:56:50   
Pokora
Aloha!

Mamamajča, da si mi hitro nazaj iz pregleda in lepo počakaš vsaj še en mesec! Uh, bom kr hudauser posted image  Nima smisla tako zgodaj sezone odpirat!!!

Kolumbo, sej ne da bi te strašila, ampak polna luna je šele danes...

Zdej pa tut mene že neka paranoja daje, ker nimamo še nič naštimano. Sem ravno včeraj zvečer mojemu spet zatežila da mi nej vse škatle s cunjami znos v dnevno, da bom ta male cotke ven zvlekla. Pa mi mirno reče da mu naj popoldne rečem - v smislu, sej to pa res ni problem. Halooo?! Že dober teden je doma, pa mu še ni ratal tega narest????

Jaz že dve noči nisem mogla spati. Sem danes hotela potegniti globoko v dopoldne, a ni hudič, mi je prišla na vrata zvonit Francka! Kdo? "Sem Francka in pobiram prostovoljne prispevke za ne vem koga." Jao meni Francka in zaradi tega si me iz postle vrgla?????

Anju, ti po malici, jaz pa po zajtrkuuser posted image  A ješ bel kruh za malico? Če ja, probaj s polnozrnatim, al pa kakšnim rženim - mislim da je bolje za zgago.

Zdejle pa šibam v laboratorij. Pa imam s5 praznik, ko grem od domauser posted image

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 545
   RE: Oktobrke 2010 II
24.8.2010 11:07:22   
anju
jutro Pokora, če si po zajtrkuuser posted image  še veeno si po Francki lahko malo poležala.

bel kruh sem jedla. kadar jem trgovinskega jem belega, ker ima še najmanj dodatkov. ko spečem sama je polnozrnat. samo mi hodi gor bolj sir, no ja, vse. pa me ne peče, samo zastane. a čem še jamrat al je to pač normalno?...

pa lep praznik si narediuser posted image

...vse potiho čakamo da se javi mamamajča, kaj?

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 546
   RE: Oktobrke 2010 II
24.8.2010 11:20:09   
missD
ja, mene tudi zanima kako je z mamomajčo...upam da zdrži.

zgaga: peče, rata slabo, ni da ni. bi kr lavor s sabo nosila po stanovanju.
niti jest mi ne paše.

po drugi strani me pa tako boli vse, pa ne vem a me napenja al je kaj drugega. še ležat mi ne paše.

no vsaj naspala sem se danes.

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 547
   RE: Oktobrke 2010 II
24.8.2010 11:27:53   
GretaGarbo
Mamamajča user posted image user posted image user posted image !

Joj upam, da počaka! Me je čist groza! Kar težko diham! Kolumbo se me mogoče spomne od marčevk 2007. Sem mela drug nick (majita) pa mislem, da sem druga rodila (35 6/7). Me je čist groza, ker me do te številke loči samo še 10 dni!?!
Nisem ravno zgovorna. Berem vas dokaj redno. Sem na dopustu, pa je tolk še za postorit doma... Naslednji pregled mam 6.9., če zdržim do takrat?! Dobim napotnico za predoperativni posvet (al neki tazga), ker sem imela prvič urgentni CR, da mi zdaj povejo, če bomo sploh probal natur. Na zadnjem pregledu 19.8. je naši bebici namerila 2300g. Prva je mela pri 35 6/7 2630g. En dan je bila na intenzivni na kisiku, danes ji pa čist nič ne manjka!

Joj punce dajmo počakat še kakšen mesec! Držim pesti za vse nas!

Lep dan!

GG

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 548
   RE: Oktobrke 2010 II
24.8.2010 11:33:48   
kpmk
GretaGarbo - jaz imam tudi napovedan CR pa me zanima, kaj imaš to nek posvet? Meni ni G nič omenil o tem.

_____________________________

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu GretaGarbo)
Neposredna povezava do sporočila: 549
   RE: Oktobrke 2010 II
24.8.2010 11:37:52   
Najki
tybysy eni G delajo skos UZje, ceprav niso v programu, pa kar nekaj kriticnih imamo. Jaz bom sla tudi zato na kontrolo rasti, da vse to premerijo, pogledajo, ker je naceloma morfologija zadnji UZ, ki mi ga moja G naredi. Odvisno od G no. Sicer bi moja tudi delala kontrolo rasti samoplacnisko, stane ene 50 EUR, sam za 65 EUR mi naredijo v 3D v Velenju user posted image .

anju tisti drugi link, ki sem ti ga nalepila prej je taka ful zanimiva kosara, ima pri glavi ful dvignjeno in zaprto. Kot lastno strehico ima.

Jaz sem se pa koncno naspala, pa se mali je potegnil do 9ih, ko bi moral it nazaj v vrtec user posted image .

2ursae tisto dolgo rolo papirja iz Ikee jima nabavi, pa lahko ju das packat ven na travo al pa asfalt, tudi s kredami. Meni tudi vcasih zelezo slabo dela, sploh ker jih vzamem na tesce in pol odstevam minute, kdaj bom lahko jedla.

kolumbo ta je pa dobra! me je ful nasmejalo, kako je sel mulcku nove cote kupit pa tasci oprat user posted image . dobr se je znasu user posted image . aja pa se spomnila si me, da moram tankat in skoz avtopralnico zapeljat, ma bo zdrzalo do jutri, ce se mi ne bo dalo.

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





V petek, ob 16. uri, sem doživela spontani...
"Imeli ste popolni splav. Nobenih znakov nosečnosti ni,« je dejal zdravnik. Prosila sem ga, naj mi to ponovi petkrat, k...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?