nejkec
|
janaja, ce bi meni s tako ven prisel, bi mu rekla naj se znajde, sej je oce ze 6 let, ce si je tako timing zamislu, naj ga izpelje kot ve in zna. Sej moj me tud vprasa, kaj naj mulcku navlece, sam to zato, ker jaz gledam na kombinacije al pa za kaj rabi, pa mu tezim, ce mi njegova izbira ni vsec, samo je popolnoma sposoben malcka sam ustimat od A do Z in spakirat stvari zanj. Sploh pa bi moral ze vedet, da nosecnice razganjajo hormoni in da je proti koncu vedno huje. Sicer pa mu daj kar gospodinjske naloge, reci mu, da mora dat perilo prat in naj bo zvecer ze pospravljeno v omare, pa za naslednji dan kaj bi rada, da je narejeno in seveda njegova odgovornost. Pac napovej mu in naj si organizira cas, da bo narejeno. Daj mu tudi spisek specerije v roke in ga poslji v stacuno z vsemi mulcki, po moznosti pes, da bojo imeli se sprehod, ti pa vec miru. Za nagrado mu pa se povej, da te v soboto pelje gledat ta in ta film, pa naj najde varusko za takrat user posted image , ker po porodu ne bos videla kina kar nekaj casa. Aja pa ne bi skodilo, ce bi mu direktno nastela vse nosecniske tegobe, ki jih lahko pri tebi pricakuje in ki jih ze imas. Ker tipi sploh ne vidijo z nasega zornega kota. Ne vejo, da zelo slabo spimo, da smo kronicno utrujene, da trosimo ogromno energije vec zaradi nasih in njihovih malih zajedavckov, da smo hormonsko ves cas v PMSju, da imamo gnezditveni sindrom in mora bit vse spucano do prihoda otrocka, da vsega sploh ne moremo spucat zaradi fizicnih omejitev. Tipi tega NE VEJO, zato jim ne skodi vsega nastet za osvezitev spomina. Mislis, da se moj spomni, da sem pol nosecnosti prespala prvic, pa je bilo sele dve leti nazaj? Tudi, ko ga spomnim na te tegobe, ima luknjo v spominu user posted image . Najki, tole sem morala pa prav mojmu prebrat pa mi je zdj prepovedal forum brat, da ne bi kakšnih čudnih idej dobila . Se malo hecam, ga moram prav pohvalt, ker je res pozoren in je prevzel celotno gospodinstvo (no včasih mi rata na skrivaj kopalnico pospravit, drugače me kar ven nažene ). Pravi, da morjo nosečnice uživat, tko da sem res ena srečka nosečka. Hvala za nasvete, ni , da ne bom nekje pene dobila
|