Najki
|
IZVIRNO SPOROČILO: anju moj je pa precej bolj miren kot recimo okrog 30 tedna. a je še pri kateri tako? Moja ful skace sam je pa v 30. tednu ... V petek lahko sele vlogo za porodnisko oddam . Se pa mende malo umirijo kasneje, ko placa zmanjka. Anju jaz imam PDP 25.10., porodnisko mi je pa racunala, da zacnem 27.9., ce ti to kaj pomaga. Cene vozikov grejo obicajno dol, kadar prihaja nova kolekcija. Malo se pozanimaj kdaj je to. Imam obcutek, da je bilo pred novim letom, jaz sem imela namrec rok januarja in sem to gledala nekje na jesen, tako da mozno da bo kmalu. Pa obicajno so v novem modelu samo druge barve. Poglej, ce bi si rajsi omislila mehko kosaro za vozicek, ki se jo polozi v polozen sportni del, pa se bolj kompatibilne so verjetno in bi lahko od druge firme vzela. Se na bolhi jih je za dobit. Nosilke se da tudi sposodit mislim da in trak in pouch v eni od stacun. kmpk mene ful mika it v toys''r''us, sam zdej v ikeo skocim v italijo, prej pa nisem imela casa, ker je bilo vse tempirano na ikea. bi sla enkrat prav ekstra, ceprav nimam niti razloga, saj imam vso potrebno opremo. Ja glih zdej imam malo driske ene 3 dni, sam recimo 1x na dan. Mogoce je samo kava tako ucinkovita. janaja, ce bi meni s tako ven prisel, bi mu rekla naj se znajde, sej je oce ze 6 let, ce si je tako timing zamislu, naj ga izpelje kot ve in zna. Sej moj me tud vprasa, kaj naj mulcku navlece, sam to zato, ker jaz gledam na kombinacije al pa za kaj rabi, pa mu tezim, ce mi njegova izbira ni vsec, samo je popolnoma sposoben malcka sam ustimat od A do Z in spakirat stvari zanj. Sploh pa bi moral ze vedet, da nosecnice razganjajo hormoni in da je proti koncu vedno huje. Sicer pa mu daj kar gospodinjske naloge, reci mu, da mora dat perilo prat in naj bo zvecer ze pospravljeno v omare, pa za naslednji dan kaj bi rada, da je narejeno in seveda njegova odgovornost. Pac napovej mu in naj si organizira cas, da bo narejeno. Daj mu tudi spisek specerije v roke in ga poslji v stacuno z vsemi mulcki, po moznosti pes, da bojo imeli se sprehod, ti pa vec miru. Za nagrado mu pa se povej, da te v soboto pelje gledat ta in ta film, pa naj najde varusko za takrat , ker po porodu ne bos videla kina kar nekaj casa. Aja pa ne bi skodilo, ce bi mu direktno nastela vse nosecniske tegobe, ki jih lahko pri tebi pricakuje in ki jih ze imas. Ker tipi sploh ne vidijo z nasega zornega kota. Ne vejo, da zelo slabo spimo, da smo kronicno utrujene, da trosimo ogromno energije vec zaradi nasih in njihovih malih zajedavckov, da smo hormonsko ves cas v PMSju, da imamo gnezditveni sindrom in mora bit vse spucano do prihoda otrocka, da vsega sploh ne moremo spucat zaradi fizicnih omejitev. Tipi tega NE VEJO, zato jim ne skodi vsega nastet za osvezitev spomina. Mislis, da se moj spomni, da sem pol nosecnosti prespala prvic, pa je bilo sele dve leti nazaj? Tudi, ko ga spomnim na te tegobe, ima luknjo v spominu . mamamajca med lezanjem kar tako mi nic ne stece, mi je pa ornk uslo zadnjic, ko sem bruhala, pa ce res silovito zakasljam ali mocno kihnem. kar tako leze ali stoje pa res ne, razen normalen izcedek seveda. sem pa bila ene 2x cist mokra zarad svica no. otrok naj bi se umiril pred porodom par dni recimo, najbrz ne zaradi kapljanja plodovnice. ce bi pa vecina odtekla, bi se pa najbrz res. nejkec, jaz bom kupila peno namesto jogija tam v merkurju v jami pri Astri (nasproti gospodarca). Ce si iz LJ... Imajo razlicne debeline pen, samo so pa 2m dolge plosce. Mogoce imajo tudi manjse kaj pa vem. Sicer bi pa tapetniki lahko imeli kaksen nasvet, tisti, ki kavce oblazinjajo... Ali pa kaksno siviljstvo za kaksno tanjso peno.
< Sporočilo je popravil Najki -- 23.8.2010 19:36:51 >
|