Tiamo
|
Dan punce, sem s pregleda, nič novega CTG ni pokazal ničesar, enakomerno normalno valovanje, bitje srca normalno, vse je normalno....do zdaj sem pridelala 9kg, tako, da verjento bom še kakšno do poroda. Me zadnje dni tudi daje lakota, samo potem me tudi slabosti dajejo ... imam pa slabo kri, tako da sem dobila železove tablete za pit, do poroda in mesec po porodu. Pri nsa nimamo vlažilca zraka, pa sem rekla, da ga morva nabavt, evo pa ga že 5 let nisva. S vodo na radiatorjih ne prakticiran, ker se razviajo bakterije v tej vodi, raje odprem na stežaj in preluftam stanovanje za ene 20 min in to je to. Talnega gretja nimamo. Ime imamo mi že zbrano in Pixie, verjetno imata kako ime v mislih, no midva sva se pri princesi na poti v porodnišnico odločila. Kar se tiče varstva je pa takole, če se bo zgodilo ponoči, bom poklicala rešila in taščo (se je sama javila, da jo moram nujno poklicat). Rešilec me bo odpeljal v porodnišnico, med tem časom upam ,da tašča prileti, rabi vsaj 45 min do nas, potem se moj odpelje za mano. Če se zgodi podnevi, me bo moj peljal, za rvarstvo lahko potem pokličem mojo mami ali očeta. Nohti, no jaz imam orng nohte to imam že v genih, vedno imam svoje ful dolge, zdaj sem si jih malo postrigla, ampak so še vedno dolgi. Bi si jih morala pa zmanikirati, pa se mi ne ljubi....
|