Roberta69
|
Sasadejan čestitke! Tinaaleks, čestitke! Lencica, čestitke! Mamamajča, tudi ti si zelo luštna . Se mi zdi, da so med oktobrkami same lepotičke . PixieM, če še ne bosta imela izbranega imena, bosta pač povedala naknadno. Mene ni nihče čudo gledal . Naš škrat ga dobre tri tedne ni imel, tako da je že grozilo, da ga občina krsti v kakšnega Janeza . Tokrat smo recimo na dobri poti... je pred časom prijavil ime, ki mi je bilo na začetku čisto mimo, potem mi je pa postalo nekao všeč, čeprav mi je po eni strani še vedno smešno , je pa fora to, da je najin škrat čisto zapel za to ime in skos govori, da je ta (ime) v trebuščku, to se mi zdi pa čist kjut , tako da ga skoraj ziher kar obdržimo... drugače bo pa itak spet brez, ker se nihče od naju nič ne trudi v tej smeri . Pokora, mi kostanj olupimo (kožica ostane gor) in ga potem vzamemo iz zamrzovalnika, damo zamrznjenega v ponev in v približno 10 minutah je pečen, okusen pa kot svež. Varstvo starejših otrok med porodom: kako se boste/ste se zmenile za vaše starejše otroke, ko greste rodit? Jaz bom nekako zangažirala mami, da pride škrata pazit, bi mi bilo pa ful bolj fajn, če bi rodila čez dan, da bi bil ponoči pri Liamu kar oči in potem ne bi bilo nobenega problema. Če bom/bova morala kar nekam sredi noči, zna bit kar štala - no, upam, da ne...
|