Roberta69
|
Mene je pa danes ponoči zbudil moj sinek, ki je hotel pit radensko (okrog pol treh) potem pa nisem mogla več zaspat nazaj... sem pa pridno izkoristila noč in do 6-ih delala, potem pa do ene 8-ih zaspala, zdaj pa spet jovo na novo - upam, da se tegale prevoda čez vikend končno rešim in še jaz malo pognezdim . Drugače pa že dober teden ful bolje spim, odrevenelost rok se mi več ne pojavlja . Je pa otroček v trebuščku že dva dni pred spanjem tako razigran , kar po 10 minut me neprestano na 3 sekunde brca na isto mesto in včeraj je bilo prov smešno, ko smo šli spat, sem se malo stisnila k , ki je to butanje hitro opazil in frajer mi je rekel, da naj se obrnem stran, ker ga moti , ja, sem rekla, kako šele misliš, da je meni, ker se dogaja znotraj mojega trebuha , ampak nisem bila nič huda... Včeraj sem se odpravila po Isifix, mi ni dalo miru, ker mi ga prodajalke niso hotele rezervirat, pa da jih ne bi slučajno zmanjkalo . Sem pa kupila še vrečo za lupinico, najbrž takšno kot si jo ti Anju, je bila zadnji kos za 20% znižana (pa še barva mi je odgovarjala; črna z rdečim karo robom - to mi glih ni bog ve kaj) in z Diners boni še 20%, tko da se mi je zdelo kar v redu (če ne bi bila znižana, je ne bi kupila - se mi zdijo vsi ti dodatki čist predragi). Kako jo boš pa ti uporabljala, a samo za lupinico? Jaz najbrž res samo za lupinico, ker se mi zdi kar malo prerobustna, da bi jo recimo dajala v košaro vozička. Zadnjič sem kupila še eno takšno bombažbo-pliši style, ki je pa bolj tenka in tisto mislim uporabljat namesto bundic tudi v košari, tole pa bolj kot ne samo za lupinico, razen če se bo obneslo še drugače.
|