|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2010 II
7.10.2010 20:32:58   
pixieM
O waw... ČESTITKE sasadejan, tinaleks in lencica!!! user posted image user posted image user posted image
Kar ne morem verjet kako se polni tale seznam oktobrčkov. Se mi zdi, da sem se šele kakšen mesec nazaj pridružila temu forumu... Joj kako čas beži, ampak nam prinaša lepa darila user posted image .

Tudi mene čez (okrog) 2 tedna čaka user posted image .  user posted image  najbolj zanimivo je to, da še sploh nimama izbranega imena!!! Groza, kaj pa naj jim rečem v porodnišnici, če se slučajno naše dete odloči priti prej?! user posted image  Meni se strašno dopade ime Mark, mojemu Jure, ampak skupaj ne pridema... Očitno bo res treba počakat na voćnjo do porodnišnice...takrat se menda vsak odloči user posted image .

Lep večer in mirno noč vam želim, jaz grem pa tudi pod tuš in počivat.

(odgovor članu M&A)
Neposredna povezava do sporočila: 4376
   RE: Oktobrke 2010 II
7.10.2010 21:10:12   
Pokora
Tinaaleks čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image  Se ti je zadnji scenarij očitno uresničiluser posted image


Mamamajča všečne slikceuser posted image

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 4377
   RE: Oktobrke 2010 II
7.10.2010 21:12:55   
nejkec
ČESTITKE sasadejan, tinaaleks in lencicauser posted image


< Sporočilo je popravil nejkec -- 7.10.2010 21:13:43 >

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 4378
   RE: Oktobrke 2010 II
7.10.2010 21:25:28   
anju
polmaja pogrešam tvoj humor... kako si?

(odgovor članu nejkec)
Neposredna povezava do sporočila: 4379
   RE: Oktobrke 2010 II
7.10.2010 21:30:09   
luna_25
user posted image user posted image user posted image   ČESTITKE sasadejan, tinaaleks, lencica.
Jutri imam pa pregled, bomo videli kako bo na ctg in uz mi bo tudi naredila. Je rekla, da bomo videli kak velik bo naš otrokuser posted image .


(odgovor članu nejkec)
Neposredna povezava do sporočila: 4380
   RE: Oktobrke 2010 II
7.10.2010 21:31:11   
majabar
No, samo na kosilo grem, pa se novi dojencki. tinaaleks, cestitke!!!!!user posted image
mamamajca, super slikice!
pixieM, zdaj bo pa res ze cas za izbiro imena. Ce se ne moreta odlociti, vama bodo pa na CSD pomagali v 30ih dneh po rojstvuuser posted image .

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 4381
   RE: Oktobrke 2010 II
7.10.2010 21:41:52   
orhideja80
user posted image
 
SASIDEJAN, TINAALEKS, LENČICA!!!!
 
mamamajča - zgledaš res super. Se mi zdi, da je moj bauhi tudi malo večji, pa malo več me je tudi skupaj user posted image , ampak na srečo ne dosti več user posted image

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 4382
   RE: Oktobrke 2010 II
7.10.2010 21:44:31   
luna_25
Joj a kera gleda  soočanje županov za Ljubljano.....svašta....ampak ljubljančanke boste pa drugo leto svoje malčke v vrtec brez problema vpisale, saj naj bi vsi otroci dobili vrtec, je obljubil Jankovičuser posted image ....zakaj pa to že sedaj ni uredil, če se mu gre tok za to, a ne. Mah sej vsi lažejo in sam oblubljajo.user posted image

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 4383
   RE: Oktobrke 2010 II
7.10.2010 21:48:13   
orhideja80
luna_25: jst gledam, vedno je pa tako, da ljudje volijo user posted image , Zokiju kaže odlično tudi letos

(odgovor članu luna_25)
Neposredna povezava do sporočila: 4384
   RE: Oktobrke 2010 II
7.10.2010 21:49:37   
katis
kpmk - jaz sem bila prejšnji teden še tudi v CE, ampak na GINEK I. za patološke nosečnosti, ne spodaj v porodniškem oddelku. Porod me še čaka...

lencica, sasadejan, tinaaleks - čestitkeuser posted image user posted image user posted image

pixieM - mi tudi še nimamo dokončno imena. Smo vmes že izbrali Samo, ampak Samo+Bor= Samobor na Hrvaškemuser posted image  ? Ne hvala, ne potegne... Ej, kolk kompliciram tokrat...

Jaz imam naslednji pregled 15.10. in takrat mi bo moja G prvič delala CTG. Dosedaj mi je raje vsakič UZ, ker je tako več videla in še srček je vsakič v nulo čekirala. Pa mali je itak bil vedno zbujen, samo sondo je pritisnila na trebuh. So mi pa zato CTGje v bolnici skoz 2xdnevno delal. In itak mi je blo najprej kul poslušat srček, pa črtice za gibe gledat. Pa celo parkrat mi je pokazalo, da se nekaj dogaja glede čisto rahlih popadkov. So bile vsaj krivulje lepe tokrat. V prvo tega še nisem doživela. Ampak vsakič tistih min 20 min, ki so bile včasih že skor 40 minut, da sem potem komaj vstala s tiste postelje...eh...si takoj naveličan.

Danes mi je pa začelo bolj navzdol pritiskat. Sem začela mal po račje hodit, kar se mi doslej še ni dogajalo. No ja, bomo videli, kaj bo. Vsaj Dianatal gel sem tudi že dobila. Je sedaj spakiran v torbi. Upam, da mi bo koristil, ko bo akcija. Definitivno poročam.

_____________________________

19.07.2007 je na svet pokukal naš Bor ...
23.10.2010 pričakujemo še enega fantka

(odgovor članu luna_25)
Neposredna povezava do sporočila: 4385
   RE: Oktobrke 2010 II
7.10.2010 21:58:23   
orhideja80
Dianatal gel - ima mogoče katera informacije, kako je z aplikacijo v ljubljanski porodnišnici? Ga sicer še nisem kupila, vendar se čedalje bolj nagibam k temu, samo ne bi rada zapravla 100 Eur za brezveze (da mi ga zaradi gužve ne bi hoteli aplicirati npr.)

(odgovor članu katis)
Neposredna povezava do sporočila: 4386
   RE: Oktobrke 2010 II
7.10.2010 21:59:08   
luna_25



IZVIRNO SPOROČILO: orhideja80

jst gledam, vedno je pa tako, da ljudje volijo user posted image , Zokiju kaže odlično tudi letos

seveda....sej zokiju se je sam smejalo, k mu kaže odlično, sploh pri takih protikandidatih, k skupaj niso za enga dobrgauser posted image .
 

(odgovor članu orhideja80)
Neposredna povezava do sporočila: 4387
   RE: Oktobrke 2010 II
7.10.2010 23:13:57   
2ursae
naši kandidati tudi vsi po vrsti obljubljajo vrtec, pa dom za ostarele ... bi šla volit kar tistega, ki obljublja tudi kanalizacijo user posted image

_____________________________

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"


(odgovor članu luna_25)
Neposredna povezava do sporočila: 4388
   RE: Oktobrke 2010 II
8.10.2010 0:40:32   
Najki
Joooj v enem dnevu ste natipkali kakih 10 strani cveke!

Grrrrr js bi ze cel teden user posted image , moj pa noce, da ne bi cesa prehitro sprozil user posted image . Mogoc pa hoce beba ven, pa me zato trga...

Sicer pa likam likam likam, likam kot zamorc... Se ena runda skor samo tetric caka za jutri, ko bojo suhe, pa sem konec. Prekuhala in prelikala kaksnih 7 rund 6kg strojev user posted image samo za dojencico... Cakajo pa se igrace za oprat in igralne deke in lupinica, avtosedez ipd... Sam jutri grem spet za par ur v sluzbo.

user posted image Kako je ta mesec z obiski v porodnisnicah user posted image Kdo lahko pride in kdo ne?

Nasega mulcka je minila driska in je spet nazaj v vrtcu, pa nic se nisem nalezla yay!

Napovedali so stopinjo in pol hladnejso zimo kot je desetletno povprecje, jaz sem se pa ravno sprasevala, kaj bom z vsemi dekami user posted image . Sem se ze bala, da bo polovica zimskih stvari obvisela po omarah...

missD mogoce ji pa aptamil ni vsec ali pa preprosto ni na moodu ponoci jesti... Nas se recimo nikoli ni futral ponoci. Ceprav sta dvojcka, ni nujno, da imata enake potrebe in enako prebavo. Lahko pa jo poskusis pristavit, ce bo hotela pri tebi piti. Teze ti ni treba ravno preverjati, ce ne dojis, ker po flaskici vidis koliko spije. Pri dojenju pa nimas pojma ce dete vlece pa ce mleko res tece, potem nekatere tehtajo pred in po dojenju... Sicer pa je zadosti, da stehtas 1x na dan ob istem casu recimo pred nocnim spanjem in potem tedensko primerjas, ce se dviga teza. BTW ce imas aventovo elektricno crpalko, lahko prestavis na rocno crpanje, po mojih izkusnjah ful bols crpa na rocno, sam ti pa elektricna prispara krce v rokah. Sem crpala 4 mesece vsak dan vsake par ur in so me roke ful bolele, pa sem del z elektricno in potem se rocno pa se z masazo na koncu iztisnila. Se kar navelicas.

Jaz imam tudi aventove flaskice, samo cuclje bom dokupila, ce bo potreba. Upam pa, da bo dojenje tokrat steklo na polno. Kar me spomni, da moram se ta potrosni material prekuhat...

Nas je imel pa ful krcke je dobival pa razne aptamile plus moje mleko, bil je pa alergicen na mleko... Potem, ko so alergijo ugotovili, pa je na recept dobival Aptamil ADC, pri katerem so beljakovine drugace predelane in so se mu uredili krcki in dermatitis. Tako da niti ne vem od cesa so bile kolike, mogoce preprosto od alergije na mleko.

Js bi tud zihr spakirala torbe za P, ma se mi prav ne da razmisljat o tem. Je pa vceraj prisel paket za odvzem maticnih, so bili res hitri s tem, sam da ga ne pozabim spakirat user posted image .

Mene tudi matra futranje, sem ze na +5kg, pa te dni bi samo cokolado vase metala... Mi pa vrstica cokolade takoj pomaga pri menstrualnih krcih, tako da bi jo morala mogoce opustit, da mi ne bi kaj popadkov zadrzevala? Tamala pa ocitno isce kalorije...

tybysy cestitke za obrat user posted image user posted image user posted image

lencica cestitke  za Zojo user posted image user posted image

sasadejan cestitke za Marka user posted image user posted image user posted image

tinaaleks cestitke za Gabriela vsecno ime user posted image user posted image user posted image

Mogoce je pa le bolje, da moja pupa ne lovi lune, se bova malo guzvi izognili user posted image .

Ok sem se prebila skozi vas cvek, ura pa pravi naj grem spat ze enkrat, jutri je se en busy dan. Mirno noc vsem!

(odgovor članu orhideja80)
Neposredna povezava do sporočila: 4389
   RE: Oktobrke 2010 II
8.10.2010 7:26:40   
mami_1979
mamamajča - lepa siuser posted image ful lep buši- vso srečo danes, če se prične kaj dogajat.user posted image
tinaaleks - čestitke za Gabriela  user posted image user posted image
pixieM meni sta Mark in Jure všečuser posted image

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 4390
   RE: Oktobrke 2010 II
8.10.2010 7:27:10   
mamamajča
ej najki, veš da sem prav mislila nate ponoči? si se nekam poredko javlala. Pa kaj te razganja???user posted image

Moje dete je tako bolno, ga bom vzela kar s sabo na pregled (saj gremo vsi trije) in bova šla kar na ptuju k pediatru, ker je mel ponoči vročino za znoret, kašlja pa tak, da kar bruha zraven.user posted image
Najbolj me pa skrbi, ker mu v pljučih zelo piska,,,,,,, upam, da je vse ok.

Se vam javim, kako bo!

Srečno vsem, ki/če  greste po svoje štručke!

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 4391
   RE: Oktobrke 2010 II
8.10.2010 7:30:24   
kpmk
IZVIRNO SPOROČILO: katis

kpmk - jaz sem bila prejšnji teden še tudi v CE, ampak na GINEK I. za patološke nosečnosti, ne spodaj v porodniškem oddelku. Porod me še čaka...



če bi vedla bi lahk kofe spile user posted image

_____________________________

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu katis)
Neposredna povezava do sporočila: 4392
   RE: Oktobrke 2010 II
8.10.2010 7:31:53   
kpmk
mamajča - joj pikepoke za malega user posted image user posted image user posted image

_____________________________

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 4393
   RE: Oktobrke 2010 II
8.10.2010 8:13:09   
anju
jutro


mamamajča user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Markija. pa tudi ti dobro opravi!

Najki in tiste ki ste prakticirale user posted image za pospeševanje poroda. kolk hitro delujeuser posted image je dovolj samo 1xuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
moja noč itak spet mirna, moram pa natempirat ta 10.!!

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 4394
   RE: Oktobrke 2010 II
8.10.2010 8:17:54   
anju
na FB sem pravkar vidla fotke Marka od sasedejan. iiiiii kake laske ima fantiček!

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 4395
   RE: Oktobrke 2010 II
8.10.2010 8:26:47   
2ursae
' jutro user posted image

mamamajča user posted image user posted image user posted image user posted image za malega.

IZVIRNO SPOROČILO: Najki

Kako je ta mesec z obiski v porodnisnicah Kdo lahko pride in kdo ne?



to tud mene zanima.

IZVIRNO SPOROČILO: Najki

Js bi tud zihr spakirala torbe za P, ma se mi prav ne da razmisljat o tem.



podpis. Mi je ravno včeraj moj rekel, da pa saj spakirat res ni težko, pa sem mu oporekala, da je - ful moraš razmislit, kaj dat not user posted image .



No, grem zdaj spit svoj malinov čaj in pojest kruhek z marmelado, potem se pa vržem v pranje cunjic ... spet ... in likanje ... spet.




_____________________________

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"


(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 4396
   RE: Oktobrke 2010 II
8.10.2010 8:55:42   
nika1
Ja iskrene čestitke tudi z moje strani Lencici, Sasadejan in Tinaleks za 3 nove oktobrčke !!!!

SASADEJAN - ko boš lahko pa nam zaupaj kako ti je ,, uspelo,, prej roditi, imava /sva imeli /približno na isti dan PDP - tvoj Marki je bil priden , moj pa noče VEN- torej ZA  kakšen dober NASVET se toplo priporočam user posted image


Aja Mamamajča zelo lepa nosečnica si, res luštna in postavna ....

Jaz pa še vedno upam na 10.10.2010, res ful sem aktivna , nič ne počivam,
pa bo verjetno ravno zaradi moje take hude želje, da bi bil prej, da bomo na
koncu še čez rok, ah ta psiha....

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4397
   RE: Oktobrke 2010 II
8.10.2010 9:37:28   
jana84
hejla...Dobro jutro tud z moje strani...Torej kavica popita, nutela na kruhku popapcana...Mi paše zadnje dni bolj sladko jest zjutraj user posted image  Prebrano vse za nazaj, kar ste naklepetale...

Tud mene je nek prehlad ujel...Sem vsa zabasana v nos, kašljam, ponoči me boli grlo, ker diham skoz usta namest skoz nos...user posted image  pa še na vsako uro se zbujam ponoči zarad tega nosa in kašlja...Brrr...Bo treba nekaj ukrenit...Včeraj zvečer sem si nardila inhalacije s kapljicami 31, pa ni blo nič kaj boljš ponoči. Si jih moram zdej spet...Pa kakšno žličko sirupa od ta malga spit, al pa kar sirup iz smrekovih vršičkov...Ga moram pr mami poiskat. S čajem se pa itak nalivam že cel teden. Ko ga delam pa zraven še eno žlico meda poližem...user posted image SLADKO?!user posted image

Kako se kaj danes držite? Vidim da mamamajča šiba na pregled in pelje tud sinkota...Upam, da ne bo kaj hujšega...

Nika1, pa kam se tebi mudi rodit? Saj maš komaj 25.10. rok...Se ni treba nič kaj rinit naprej, sej otročku je lepo pr tebi, drgač bi ti že sporočil, da bi rad šel ven...Ne prehitevaj narave če ni potrebno!
Jaz pravim user posted image , da lahko še malo počaka na toplem...Še kakšne 14dni...Al pa kakor mu pač paše... Je pa res, da ne ležim cele dneve in počivam da bi tolk časa noter zdržal. Ker se mi zdi, da če več časa počivam in pol vstanem, da mi bo dete ven padlo...Tako, da sem raje cel dan v "pogonu" oz. al sedim al pa kaj skaklam naokrog. Ležim praktično ne...user posted image  Sam vem, da fizična aktivnost ni vedno pospeševenje poroda...Poznam eno punco, k je ful fizično fit in oh in sploh, profesorca telesne vzgoje...Na koncu pa je rojevala 13ur in so ji dali na konc EA, ker ni več zmogla bolečin...Baje da je imela premočne mišice, in se ni prav odpirala in maternični vrat mehčal...Tako, da boljš da smo mal manj fizično pripravljene kot pa preveč! user posted image  tolažba!

< Sporočilo je popravil jana84 -- 8.10.2010 9:41:54 >


_____________________________

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka
23. 8. 2012 ob 5.15 Manca

(odgovor članu nika1)
Neposredna povezava do sporočila: 4398
   RE: Oktobrke 2010 II
8.10.2010 9:44:48   
jana84
user posted image
 
Filisa
Caroline1 CTG
Mamamajča
S* UZ+CTG
Tiamo CTG
Luna_25 UZ+CTG
 
 

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 4399
   RE: Oktobrke 2010 II
8.10.2010 9:45:21   
nejkec
orhideja, dianatal gel, naj bi aplicirali, če ga prineseš s seboj. Vendar so nam na materinski šoli razložili, da so notri tri doze in da takrat, ko pride porodnica v porodnišnico ponavadi pride v poštev le zadnja doza.

(odgovor članu nika1)
Neposredna povezava do sporočila: 4400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





V petek, ob 16. uri, sem doživela spontani...
"Imeli ste popolni splav. Nobenih znakov nosečnosti ni,« je dejal zdravnik. Prosila sem ga, naj mi to ponovi petkrat, k...
FOTO: 13 osupljivih fotografij poroda
Fotografinja Leilani Rogers že skoraj pet let ustvarja fantastične slike poroda in dojenja. Delila je zbirko nekaterih n...




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?