Najki
|
Joooj v enem dnevu ste natipkali kakih 10 strani cveke! Grrrrr js bi ze cel teden , moj pa noce, da ne bi cesa prehitro sprozil . Mogoc pa hoce beba ven, pa me zato trga... Sicer pa likam likam likam, likam kot zamorc... Se ena runda skor samo tetric caka za jutri, ko bojo suhe, pa sem konec. Prekuhala in prelikala kaksnih 7 rund 6kg strojev samo za dojencico... Cakajo pa se igrace za oprat in igralne deke in lupinica, avtosedez ipd... Sam jutri grem spet za par ur v sluzbo. Kako je ta mesec z obiski v porodnisnicah Kdo lahko pride in kdo ne? Nasega mulcka je minila driska in je spet nazaj v vrtcu, pa nic se nisem nalezla yay! Napovedali so stopinjo in pol hladnejso zimo kot je desetletno povprecje, jaz sem se pa ravno sprasevala, kaj bom z vsemi dekami . Sem se ze bala, da bo polovica zimskih stvari obvisela po omarah... missD mogoce ji pa aptamil ni vsec ali pa preprosto ni na moodu ponoci jesti... Nas se recimo nikoli ni futral ponoci. Ceprav sta dvojcka, ni nujno, da imata enake potrebe in enako prebavo. Lahko pa jo poskusis pristavit, ce bo hotela pri tebi piti. Teze ti ni treba ravno preverjati, ce ne dojis, ker po flaskici vidis koliko spije. Pri dojenju pa nimas pojma ce dete vlece pa ce mleko res tece, potem nekatere tehtajo pred in po dojenju... Sicer pa je zadosti, da stehtas 1x na dan ob istem casu recimo pred nocnim spanjem in potem tedensko primerjas, ce se dviga teza. BTW ce imas aventovo elektricno crpalko, lahko prestavis na rocno crpanje, po mojih izkusnjah ful bols crpa na rocno, sam ti pa elektricna prispara krce v rokah. Sem crpala 4 mesece vsak dan vsake par ur in so me roke ful bolele, pa sem del z elektricno in potem se rocno pa se z masazo na koncu iztisnila. Se kar navelicas. Jaz imam tudi aventove flaskice, samo cuclje bom dokupila, ce bo potreba. Upam pa, da bo dojenje tokrat steklo na polno. Kar me spomni, da moram se ta potrosni material prekuhat... Nas je imel pa ful krcke je dobival pa razne aptamile plus moje mleko, bil je pa alergicen na mleko... Potem, ko so alergijo ugotovili, pa je na recept dobival Aptamil ADC, pri katerem so beljakovine drugace predelane in so se mu uredili krcki in dermatitis. Tako da niti ne vem od cesa so bile kolike, mogoce preprosto od alergije na mleko. Js bi tud zihr spakirala torbe za P, ma se mi prav ne da razmisljat o tem. Je pa vceraj prisel paket za odvzem maticnih, so bili res hitri s tem, sam da ga ne pozabim spakirat . Mene tudi matra futranje, sem ze na +5kg, pa te dni bi samo cokolado vase metala... Mi pa vrstica cokolade takoj pomaga pri menstrualnih krcih, tako da bi jo morala mogoce opustit, da mi ne bi kaj popadkov zadrzevala? Tamala pa ocitno isce kalorije... tybysy cestitke za obrat lencica cestitke za Zojo sasadejan cestitke za Marka tinaaleks cestitke za Gabriela vsecno ime Mogoce je pa le bolje, da moja pupa ne lovi lune, se bova malo guzvi izognili . Ok sem se prebila skozi vas cvek, ura pa pravi naj grem spat ze enkrat, jutri je se en busy dan. Mirno noc vsem!
|