|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del
10.9.2010 13:30:45   
pika.po
Ojla babe žabe!

Sem imela internetni mrk user posted image , pa v službi gužvo, da glava boli.

Jaz danes končam službo ob cca. 20h in preden pridem do Konga je 20.30.
A mislite da boste še tam? Plesale po mizah, al omagane pod mizami user posted image

Gigi tel. št. sem dobila, thnx!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
10.9.2010 13:33:16   
loremi
mismis vseeno hvala!!

evo, klicala od 09:30 do 13:10, niti enkrat nisem dobila zveze, čeprav je vmes tudi zvonilo, ne samo da je zasedena linija, no potem se pa končno javi ena, pa reče ... ni nobene tu notri, poklilite drug teden. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image
kok fajn petek ja!

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
10.9.2010 14:45:45   
gigi1
Loremi user posted image  ne se tolk sekirat. Jih boš v ponedeljek dobila.

Pika uff meni jutri navsezgodi pridejo majstri za elektriko. Pokliči vseeno. Mogoče bomo pa še tam user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
10.9.2010 14:49:06   
pika.po
Žižet, po moje bo še najboljš, da se zmenimo, da se na naslednjem srečanju vidimo :-) Ker bo malo dolga danes drugače... user posted image Moraš vedet, da je govora o konzervah user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
10.9.2010 15:12:16   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: mismis
Teddy srce moje, kaj je dej s tabo, nekaj malo se mi javljaš, a si nam kaj zamerila

ne srceuser posted image user posted image user posted image .......mam kr slabo vest zaradi nejavljanja, ampak imam grozooooooo gužvooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...........

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
10.9.2010 15:13:58   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina
Bom raje rekla namesto tega - da ste rahlo prismojene oz. rahlo usekane user posted image user posted image user posted image

in zadela v polno....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
10.9.2010 15:16:36   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1
Zarči kako je bilo na Gibotu?

svetovno....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
10.9.2010 15:17:35   
zarja1
Srčice uživajte dans v Kongu ....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
10.9.2010 21:26:06   
lana70
Drage moje konzervice in konzervans, seveda user posted image user posted image , lepo vas je bilo spet videt..žal mi je edino bilo, da sem morala prej domov...ni kaj. Lizika je pridno spala celo pot in prespala enourno cijazenje Brezovica - Log user posted image ...

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
10.9.2010 21:58:21   
Naska
Hejla...

danes sem s skoraj tedensko zamudo dobila user posted image .  klicala tomtoma - je bil ravno na poti v munchen in ga ne bo do četrtka ali pa še dlje, glede na to, da so toliko operacij odpovedali. Jutri sam bog ve, kaj me čaka. če bo cista je še najmanj panike, samo zgruntam, da sem nekako v postopku, če je ni pa bog ve kdo bo jutri na uz-ju. imam sicer napotnico, vendar je sobota in prav lahko se mi zgodi da me zavrnejo. gruntam, da se ga že ob 6h napijem, da bom bolj mirno šla skozi zadevo. itak bo pa hecno, ker kot kaže bom, če bomo šli v moj zadnji postopek, pinkponkala od enega do drugega. juhej - birokracija. ugotovila sem, da serijsko imam, manjka mi samo un pildek od procesa pa itak sprejemna pisarna ipd. pa da ne govorim, da je mojemu dragemu potekla napotnica in da mu to govorim že od junija in mi je sveto obljubil, da bo on to uredil- ne, jaz bom morala tudi to sranje od papirjev urejati. in to pomeni, da bom po enem tednu bolniške, ko nisem imela čas nič delati, še v ponedeljek urejala birokracijo - in to v najboljšem primeru.

mogoče je pa vse to samo pozitivno...

naskauser posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
11.9.2010 0:47:45   
lana08
...samo da vas pozdravim, prišli smo iz morja, tudi bolj toplo je že bilo septembrauser posted image , ampak smo vseeno uživali. Sedaj pa rabim še en teden da vas preberem čveke user posted image .

(odgovor članu Naska)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
11.9.2010 6:55:49   
mismis
Dobro jutro, a še vsi/vse spite?

no midva s user posted image sva že nazaj s sprehoda, je prav pasal tale jutranji sveži zrak.

Uglavnem včerajšnje Kongo srečevalke, lepo vas je bilo videti, pa moram priznati da tudi crkljati male žabice user posted image user posted image user posted image . Zdaj počakam, da se dedc zbudi in pičimo na morčka

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
11.9.2010 7:24:41   
tassi1
žalostna,... jezna,... obupana,... user posted image user posted image user posted image user posted image
Sicer je še belo, samo sem delala testek, pa je na mojo veliko žalost en velik -----.
Se pa poznam in vem, da je konec( prsi niso več boleče, temp.padla, ne špika, zgage ni,..)
lepo je bilo spet upat, samo kako naj zberem pogum in mojmu povem user posted image user posted image
Še jasnovidci nimajo več prav user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tassi1 -- 11.9.2010 7:25:13 >

bila sem zaljubljena in srečna, sedaj sem samo še žalostna!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
11.9.2010 8:55:47   
Roži_
Tassi1, še tukaj te objemčkamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ste pile včeraj Kongiceuser posted image
Mismis, kam greš na morčka, če boš v KP, se le javiuser posted image
Lep vikend vsemuser posted image

Sinček nama je polepšal življenje(2011) in drugi/a se nama bo kmali pridružil/a(2015)

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
11.9.2010 9:34:03   
alpog
Tassi, user posted image ,user posted image ! Ne obupat! Bomo še poskušali!

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
11.9.2010 9:59:42   
loremi
En lep dober dan vsem skup!

Tassi zate ni ravno dober. user posted image  user posted image  user posted image  Veeelik objem ti pošiljam! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Naska tomtoma ne bo toliko časa???? user posted image user posted image  jst ga pa ta mesec nujno rabim user posted image , no računam s tem, da bom šla na operacijo. Nej gre vse skup nekam, letos mi pa res ne gre nič po planih. Upam, da bo naslednji teden nazaj tu!
Birokracija pa - vsega pol preveč! user posted image

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu alpog)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
11.9.2010 10:20:41   
gigi1
Hello

Tassi jaz vseeno upam, da ni to in držim peske dokler je belina user posted image user posted image user posted image . Za test je pa morda vseeno prezgodaj user posted image . Drži se user posted image user posted image user posted image

Naska držim pesti, da ne bo birokratskih zapletov in da bo postopek uspešen user posted image user posted image user posted image

Loremi kaj pa če bi tebe operiral Vogler?? Meni je on super dober, pa tudi čas je da ti TT malo zamenjaš user posted image

Lana08 dobrodošli nazaj. Smo te pogrešale user posted image

Srečevalke in srečevalci lepo vas je bilo spet videti oz spoznati user posted image  in pocartati malčke in malčice. Ma ni kej "naši" otročki so najlepši na svetu user posted image

Lupčke vsem

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
11.9.2010 10:31:17   
Naska
Živijo, no evo me nazaj. Imam cist kot bi jih naklel - če bi bili to uporabni folikli bi bila kar zadovoljna z bero - pet in to velikih. Tako da tokrat ne bo nič. Čakam na tomtoma in se mu grem pokazat, da se odloči, kaj bomo naredili pa nekako začnem z uradnim postopkom pred 25.9. - ker potem je moj rojstni dan in ne bo šlo.
Doma pa bila obtožena -  da si itak ne želim več otrok - koje s...nje! K...čeve sobote!

user posted image  

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
11.9.2010 10:39:18   
gigi1
Naska user posted image . Upam, da se cist rešiš user posted image user posted image . Doma bo pa treba nekoga user posted image

(odgovor članu Naska)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
11.9.2010 10:41:06   
gigi1
Zarči verjamem, da si uživala user posted image . Tudi mi smo včeraj user posted image . Lupčke

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
12.9.2010 9:53:39   
lana70
Žižet, ne boš verjela...sem si rekla, ok, pa dejmo še enkrat probat in sem nagnala moja dva fanta na drevo po 3 kg sliv....in skuhala marmeljad user posted image user posted image user posted image , dala več sladkorja in fanta sta komentirala, da je marmelada "boljša" user posted image user posted image user posted image . Tako. Če ne bo šla to zimo, je to definitivno zadnjič, ko sem s elotila kaj takega, ker moja psiha ne bo prenašala takšnih komentarjev user posted image user posted image user posted image , sploh pri takšni konkurenci user posted image user posted image user posted image user posted image .

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
12.9.2010 13:43:01   
mausikaa
aloha konzervice moje in seveda konzervekuser posted image

lepo vas je bilo končno v živo videti in spoznati, zdaj samo čakam, da se spet vidimo. ma prav fajn je blo...
včeraj sem imela celi dan malo morje opravkov, pa še en obisk sva morala odkljukat, danes se mi pa spi, in to tolko da ne morem verjeti!
uživajte v lepi nedelji

rvi user posted image

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
12.9.2010 13:44:52   
mausikaa

IZVIRNO SPOROČILO: tassi1

žalostna,... jezna,... obupana,... user posted image user posted image user posted image user posted image
Sicer je še belo, samo sem delala testek, pa je na mojo veliko žalost en velik -----.
Se pa poznam in vem, da je konec( prsi niso več boleče, temp.padla, ne špika, zgage ni,..)
lepo je bilo spet upat, samo kako naj zberem pogum in mojmu povem user posted image user posted image
Še jasnovidci nimajo več prav user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

ma če bi se blo zanašat na jasnovidce potem...

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
12.9.2010 13:47:07   
mausikaa

IZVIRNO SPOROČILO: Naska

Živijo, no evo me nazaj. Imam cist kot bi jih naklel - če bi bili to uporabni folikli bi bila kar zadovoljna z bero - pet in to velikih. Tako da tokrat ne bo nič. Čakam na tomtoma in se mu grem pokazat, da se odloči, kaj bomo naredili pa nekako začnem z uradnim postopkom pred 25.9. - ker potem je moj rojstni dan in ne bo šlo.
Doma pa bila obtožena -  da si itak ne želim več otrok - koje s...nje! K...čeve sobote!

user posted image  

o bemo mast, tele tvoje ciste so pa tudi smotane. upam, da s tomtomov pošlihtata tko,da bo tudi datumsko ok

za doma se pa ne sekiraj, veš včasih ko smo v nekem čudnem razpoloženju rečemo kaj takega kar ne mislimo resno...

(odgovor članu Naska)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
12.9.2010 23:56:11   
Tanja_Jes
Helou babike user posted image

Sem čist na hitro po diagonali prečekirala kako ste user posted image

Mausika, Pika.po in Tassi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ti šment. Ampak, saj veste glavo gor punce...jutri je novi dan!

ooooo...ste mal pirčkale user posted image user posted image user posted image No naslednjič se pa mogoče tudi jaz pridružim da vas spoznam, tiste ki vas še nisem...

Drugače sem pa čist zaposlena. Dala sem si rok da do februarja diplomiram (moram!!!), pa sem šla v knjižnico po literaturo tko da pridno berem in počasi pišem, kolikor mi čas dopušča. Staša pa zahteva veliko pozornosti, čez dan je pokonci, včasih zaspi čez dan po parkrat za 15 minut, ostali čas bi pa samo jedla in se cartala, če ni po njenem pa joka... Če je pa v naročju je pa zadovoljna user posted image . Sej ponoči je pa pridna pa spi 8 ur, tko da se mami tut spočije. Ja, sej vem, jo bom čist razvadla user posted image

Pozdravček še od nje user posted image

user posted image

user posted image

Lepo mi bodite prav vse!!! Zdej grem pa v mižole!!!

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.