|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del
13.9.2010 7:17:31   
loremi
Dobro jutro!

user posted image

upam, da ste lepo preživele vikend, je bil tko lep! user posted image
meni je prosti čas itak v celoti user posted image  vzela user posted image  user posted image

gigi ja očitno bom res mogla razmislit o takšni menjavi user posted image
dans se še enkrat obesim na telefon user posted image , drugač bo pa treba osebno tja it, med službo

lep dan želim vsem! naj ne bo ponedeljek preveč ponedeljkovo dolg!

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
13.9.2010 7:47:41   
aqua77
Morgem aluminijasta banda!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Vidim, da je srečanje v Kongu uspelo. Super. Meni ni ratalo uletet, ker sem bodrila sineta na tekmi in morala navijati na ves glas. Škoda - no ja pa naslednjič pridem sigurno!!! user posted image user posted image user posted image

Smo bli pri Atu in se me je razveselil, ko me je vidu, ker je rekel da me je že pogrešal. user posted image user posted image Je mislil, da nam je že natura uspela, ker me nekaj časa ni blo pri njem... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa sem mu razložila da brez nejga ne bo nič pri nas... user posted image user posted image user posted image user posted image

Gremo v čisto kratek postopek brez S-facta, samo menopur in punkcija. Upam, da bo prava kombinacija. Štart je v nedeljo. user posted image

Ljubčka vsem... user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
13.9.2010 9:02:13   
Naska
Hejla, samo da rečem dobro jutro, vikend je bil za en k.. .. ampak očitno na oba naju vplivajo ti neuspehi tako hudo.

drugače mi je pa všeč vzdevek banda aluminijasta - kar obdržimo.

user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
13.9.2010 10:36:15   
pika.po
Tudi naš vikend je bil za en k**** user posted image

Samo kreganje, zgleda da tile neuspehi bolj udarijo, kot zgleda s prve...
Se počutim čist razštelano, glava me boli, neki me krči v mečih dajejo, depra me hvata. Bljak! user posted image   user posted image user posted image
Hočem svoje normalno počutje nazaj! user posted image

Ampak ne bom preveč jamrala, madonca, mi verjetno ni najhuje na tem svetu, a ne.user posted image

Punce moje zlate,  želim vam čim lepši in čim uspešnejši začetek tedna, čist na vseh področjih! user posted image

< Sporočilo je popravil pika.po -- 13.9.2010 10:38:49 >

(odgovor članu Naska)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
13.9.2010 10:44:20   
bit
ojla punce,

mi danes praznujemo polnodnevnost user posted image user posted image
za vse ki čakate oz. greste v postopek... pošiljam stimulacijo

user posted image

(odgovor članu Naska)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
13.9.2010 10:57:05   
pika.po
Wiiiiiiiiiiiiii kok so pa lepi tile naši IVF otročki user posted image

Cukri mali, prav vsi.user posted image user posted image user posted image

Pa pridne mamice, ko tako lepo skrbite za našo fotostimulacijo. user posted image user posted image user posted image
Za takole nagrado se splača borit! user posted image

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
13.9.2010 11:05:29   
bit
hvala za pohvale

IZVIRNO SPOROČILO: pika.po

Za takole nagrado se splača borit! user posted image

zato nikoli ne obupaj...user posted image

< Sporočilo je popravil bit -- 13.9.2010 11:06:47 >

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
13.9.2010 11:17:33   
sonya1
Živjo punce !
Midva sva pa preživela prav lep vikend. Ogledovala sva si hiše v okolici Ljubljane in sva šla vsak dan na izlet in na kosilo... Dekleta, ne morete verjeti kaj prodajajo. Katastrofauser posted image !!! Poleg tega pa na internet nalepijo take slike, da se že prav vidiš, kako živiš tam. Bljak, banda ! Ne vem, kaj si obetajo od tega, da te zvabijo tja. Tratijo moj in lasten čas. Videla sva pa tudi take hiške, da si samo želiva, da bi bila bogata. Sva mimogrede še loto vplačala... Ja, pri nas je prav lušno, če se ne pogovarjava o problemih...
V petek sem imela HSG. Nobenih bolečin, ničesar, po besedah tistega, ki je vse skupaj delal, in ko so mi izročili slike, je vse brez posebnosti. Izvidi hormonov so že pri dr. Voglerju. Kaj pravite, punce, naj se naročim za interpretacijo rezultatov glede na to, da moj še vedno noče na spermiogram ? Kaj naj pa Voglerju rečem? Nazadnje je bilo govora, da zberemo izvide mojih hormonov in HSG in njegov spermiogram, nato pa se bomo odločili kako naprej. Kaj pa zdaj ?
Na pregledu so mi rekli, da moram počivat v petek in potem še v soboto. Sem se tako skoncentrirala na to, da počivam, da sem šele ob kakšnih šestih pogruntala, da mi nič ni in da bi brez težav šla na srečanje. Pa pol ob taki uri nisem več hotela upadati. Ja, si moram narediti kakšen blond pramenček.:::
Tassi, ne vem kaj naj rečem. Nikakor ne vreču puške v koruzo, vidiš kako blizu je bilo že tokrat. Enako Pika in Mausi.
Loremi, sporočaj kako naprej. Zarči, ti tudi kmalu začneš, kajne ? Gigi, upam, da nisi več tako živčna sedaj, ko so naši košarkarji prišli domov...

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
13.9.2010 11:23:49   
mausikaa
Pika.poka in Naskica user posted image  

vse te zadeve so ena velika preizkušnja za par...ni fajn, pričakuješ podporo s strani partnerja in kar pozabiš, da tudi on potrebuje podporo, drugače odreagiramo, ženske se zjokamo, pokažemo da nas boli, moški pa to največkrat potlačijo v sebi...

http://www.youtube.com/watch?v=MxGVy5wHOJY

< Sporočilo je popravil mausikaa -- 13.9.2010 11:25:04 >

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
13.9.2010 11:26:59   
mausikaa
IZVIRNO SPOROČILO: sonya1

Živjo punce !
Midva sva pa preživela prav lep vikend. Ogledovala sva si hiše v okolici Ljubljane in sva šla vsak dan na izlet in na kosilo... Dekleta, ne morete verjeti kaj prodajajo. Katastrofauser posted image !!! Poleg tega pa na internet nalepijo take slike, da se že prav vidiš, kako živiš tam. Bljak, banda ! Ne vem, kaj si obetajo od tega, da te zvabijo tja. Tratijo moj in lasten čas. Videla sva pa tudi take hiške, da si samo želiva, da bi bila bogata. Sva mimogrede še loto vplačala... Ja, pri nas je prav lušno, če se ne pogovarjava o problemih...
V petek sem imela HSG. Nobenih bolečin, ničesar, po besedah tistega, ki je vse skupaj delal, in ko so mi izročili slike, je vse brez posebnosti. Izvidi hormonov so že pri dr. Voglerju. Kaj pravite, punce, naj se naročim za interpretacijo rezultatov glede na to, da moj še vedno noče na spermiogram ? Kaj naj pa Voglerju rečem? Nazadnje je bilo govora, da zberemo izvide mojih hormonov in HSG in njegov spermiogram, nato pa se bomo odločili kako naprej. Kaj pa zdaj ?
Na pregledu so mi rekli, da moram počivat v petek in potem še v soboto. Sem se tako skoncentrirala na to, da počivam, da sem šele ob kakšnih šestih pogruntala, da mi nič ni in da bi brez težav šla na srečanje. Pa pol ob taki uri nisem več hotela upadati. Ja, si moram narediti kakšen blond pramenček.:::
Tassi, ne vem kaj naj rečem. Nikakor ne vreču puške v koruzo, vidiš kako blizu je bilo že tokrat. Enako Pika in Mausi.
Loremi, sporočaj kako naprej. Zarči, ti tudi kmalu začneš, kajne ? Gigi, upam, da nisi več tako živčna sedaj, ko so naši košarkarji prišli domov...

zakaj pa noče na spermiogram? tega pa res ne razumem...

škoda da si zamudila srečanje, je bilo prav luštno...moramo spet v bližnji prihodnosti ponoviti user posted image

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
13.9.2010 11:38:02   
pika.po
Jap, ponovitev srečanja v bližnji prihodnosti. Upam, da ne bom spet v službi. user posted image
Sem bla v petek po službi tko zmatrana , pa tko me je buča bolela, da sem šla samo še na kavč. Pa mi je blo potem malo žal, da nisem zbrala energije do Konga user posted image , ker vem, da je vedno fletno.

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
13.9.2010 11:38:23   
sonya1
Mausi, noče na spremiogram, ker se je odločil, da noče več otrok (dva že namreč ima od prejuser posted image )
Če bo uspelo, bo kot kaže doma, sicer ne. Ker vsaj toliko pa je, da pazi pa pri user posted image ne. Iz tega sklepam, da se čisto odločil vseeno še ni. Kar je pa najbolj trapasto: 100% sem prepričana, da če bi zanosila, da bi se mu zmešalo od veselja, ko bi enkrat prišel otrok. Jih ima tako rad, da me skrbi, da bo vsakega, ki ga dobi v roke, kar pojedel....

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
13.9.2010 12:22:55   
zarja1
Tassi.....user posted image user posted image user posted image .....

Horny Teddy

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
13.9.2010 12:33:40   
loremi
IZVIRNO SPOROČILO: Naska
Doma pa bila obtožena -  da si itak ne želim več otrok - koje s...nje!

user posted image  a po vsem tem trudu? komi pride to na misel? user posted image  user posted image
ciste ... upam da ti tole dobr porihtajo! morm rečt da jst pa nimam pojma, kako je pri meni s cistami ... enkrat so mi jo punktirali med ivf-jem in pred tem še med laparo/histero, zdej pa nimam pojma, kako je ... tomtom itak zanje včas reče ... toje kr neki, nč nimaš user posted image
aqua77 srečno, navijam! user posted image user posted image  user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Naska
drugače mi je pa všeč vzdevek banda aluminijasta - kar obdržimo.

user posted image  user posted image  dober vzdevek ja

IZVIRNO SPOROČILO: pika.po
Hočem svoje normalno počutje nazaj! user posted image

user posted image

sonya1 ja problem, ko ne prideš nikamor naprej brez spermiograma, ampak je treba pač ugotovit, če je pri partnerju vse ok ... ampak če bi se dalo brez ega prit do ivf in punkcije, takrat bi pa šel prispevat svoj delež ... ker kaj če takrat nebi šel?
ja, mogoče pa pri user posted image  nič ne merka, ker pač misli, da tko al tko ne bo nič ... jst pa upam, da se izkaže za nasprotno in bo tu posledica tistega ... ups, a nisem dost merku user posted image user posted image user posted image , vsekakor bi blo fajn, če bi naravno kaj naštimala ja user posted image

a se lahko jst zdele mal razpištolim user posted image
aaaaaaaaaa kolk bi nekoga oujeee jao user posted image
itak tud dans nisem dobila veze na GKLJ in sem šla med službo v LJ.
mislim ... ta ženska tam ni vredna požirka vode v celem delovniku, kako se to počaaaaaaaasiiiiii obračaaaaa, pa to ni res
in itak me je mislila na naslednji cikel naročit, ampak ne ne, me bo lepo kar zdaj user posted image
tko imam zdej datum 04.10., ampak to v kliničnem centru, ker trenutno na GKLJ ne delajo posegov, ampak le na kliničnem, kolk časa bo še tako, ne vejo user posted image
tko, šlo je 1,5 ure službenega časa, amapk vsej naročena sem
ampak njeno obnašanje je pa, ma ne morš verjet no user posted image user posted image user posted image
in TRI sestre so notri sedele, dve sta klepetali s to ta tretjo, ki dviguje telefone in naroča, ostali dve pa ja, ne vem, na uro gledata user posted image
mogla sem se mal razpištolit tu gor user posted image

dekleta, vsem en lep pozdrav in super, sonček je spet tu!
me pajezi, ker je za soboto napovedan dež, jaz pa sodelujem na enem sejmu pri nas in bohve kolk nas bo namočil, upam samo, da kej ne zbolim, to pa zdej nebi blo dobr user posted image

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
13.9.2010 12:41:51   
mismis
dober dan vsem skupaj, kako ste preživele tale vikend, mi smo ga bolj delovno user posted image

Tassi, če se ne motim imaš ti datum za test 16.9. in je to tvoj 13. dan po ET-ju, kateri dan pa si imela ET (3. ali 5. dan)? Hočem povedati, da morda je to res to, kar ti misliš, morda pa samo ni še dovolj hormona. No v vsakem primeru držim pestke še naprej user posted image user posted image

Loremi, si se zmenila z operacijo? aha, že vidim da si se, hudiča kolk so te babe smotane, po eni strani sem prav hvaležna, da sem zamenjala center.

Žižek, kak osi mi ti, je bil vikend uspešen

Zarja, kako je bilo na Gibotu?

sonya in pika.po, škoda da nista prišla, medve z Žiži sva imeli spet ta dolgo.

Maussi, a je šofer kaj komentiral? user posted image

Bit, mali je res lepotec user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
13.9.2010 12:45:35   
mausikaa
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Maussi, a je šofer kaj komentiral? user posted image

ne vpraši user posted image user posted image   itak da me je "zmlela v prah" jao, se vidi da nisem vajena alkohola...

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
13.9.2010 13:39:52   
gigi1
Elow user posted image

Tassi kako nam kaže? Jaz še vedno močno stiskam pestke user posted image user posted image user posted image

Aquica škoda, da nisi mogla priti. Držim pesti, da bo tale recept brez s-facta tapravi user posted image user posted image user posted image

Lana70 saj sem vedela, da bo šlo user posted image  user posted image  user posted image . Včasih je sadje slajše, včasih bolj kislo..zato se moraš ravnati po občutku. Jaz sem tudi slive že popedenala, kar nekaj jih je končalo v želodčku. Mmmm so mi dobre user posted image . Hvala!

Mausi več se moraš družiti z nama z Mišo, pa boš bolj utrjena user posted image

Loremi bi bil že čas, da razmisliš o menjavi. user posted image  user posted image  user posted image  za datum. Meni je bila sr. Mira vedno OK. Tudi sestre morajo včasih delati plane in se tudi zato skupaj vsedejo..no ne vem sicer kaj so se pogovarjale. Če so se o pacientkah potem je vseeno Ok.

Tanja in Bitka hvala za stimulacijo user posted image user posted image . Ma res nimam besed kako so naši otročki lušni. Jaz bi jih samo cartala user posted image
Tanja kako tvoja rožica?
Bitka čestitam user posted image  user posted image  user posted image

Naska in Pika.po žal mi je za slab vikend user posted image . Upam, da se zadeve uredijo. Ja..res smo vsi zaradi postopkov kar preko limitov in nam je težko razumeti drug drugega. Držita se user posted image

Sonya super, da ni bolelo in da je vse OK user posted image  user posted image  user posted image
Jaz pa mislim, da je tvojemu le nerodno iti v postopek. Morda bi pomagalo, da se enkrat dobimo s partnerji in mu naši mužiči povedo kako oni to folgajo.

Zarčica te misam srce moje user posted image

Pa Fidiko tudi user posted image . A je še sejem?

Miša moja kako ste se imeli? Moj vikend OK. Sicer sem dolgo čakala na majstra in se z Dajči nisva videli user posted image . Sem pa zato skoraj vse ffilmčke pogledala user posted image   Hvala, hvalauser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 13.9.2010 13:40:38 >

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
13.9.2010 13:51:43   
loremi
gigi vidim ja da bo zgleda res treba zamenjat user posted image  user posted image , po eni strani nisem navdušena nad tem, po drugi strani pa ravno nasprotno in bi blo verjetn res pametno user posted image
sej sestra Mira je kr ok, tud tale Gina oz. Georgina je pa, no vsej dans je blo tko, precej arogantna in vse se tko počas odvija user posted image . No ja, verjetn res ne smem preveč kritizirat, ampak vseeno, telefonsko jih je praktično nemogoče dobit.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
13.9.2010 17:56:06   
tassi1
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Tassi, če se ne motim imaš ti datum za test 16.9. in je to tvoj 13. dan po ET-ju, kateri dan pa si imela ET (3. ali 5. dan)? Hočem povedati, da morda je to res to, kar ti misliš, morda pa samo ni še dovolj hormona. No v vsakem primeru držim pestke še naprej user posted image user posted image

Se je danes zjutraj tudi vlila v vsej svoji veličini user posted image user posted image user posted image
Ne morem razumeti: krasne blastociste, nem se pa vlije na 10 dan!! Lani pa slabi zarodki na tretji dan- pa je prišla komaj na 13 dan!!
Ja, meni je tale 13 res videt usojena: tudi danes smo 13 v mesecu, poskušamo pa 13 leto! user posted image user posted image
sem samo še jezna, solze že dolgo sploh ne pritečejo večuser posted image user posted image
pa spet bo moj hodil kot mesečen okoli_ beri mortus pijan naslednje 3 dni( drugač ne pije)user posted image user posted image
Punce, ne hodite po moji poti! Res ne privoščim nobeni tega kar se meni dogaja user posted image user posted image

ali mogoče katera ve kako poteka zadeva s pingvinčki v MB.? Bom se probala zmenit, da ga dobim v varstvo čimprej,..
Lepo bodite in veliko pluskov želim vsaki iz srca user posted image user posted image user posted image

bila sem zaljubljena in srečna, sedaj sem samo še žalostna!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
13.9.2010 17:59:12   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1
Zarčica te misam srce moje user posted image

i ja tebe dušo mojauser posted image user posted image user posted image . Dans sem tolk jokala v službi (beri izgubila nono, čist z živci adijo, gužva v službi, da me bodo raztrgali)...ne zmorem več. Rabim dopust na off pod nujno. Sploh mi neke divje misli hodijo po glavi...češ, če ne zmorem tega vsega, le kje bom našla čas za user posted image oz čas za postopek....user posted image user posted image user posted image Sploh ne neham jokat...lexaurin pa en bushmills pa grem direktiva pod odejo in spat.
Pa še za vas sploh več nimam cajta - me vest peče....Pupe ne mi zamerituser posted image ....obljubim bom našla čas. Cmokam vas vse......user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
13.9.2010 18:01:36   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: tassi1
sem samo še jezna, solze že dolgo sploh ne pritečejo večuser posted image user posted image
Tassi iskreno čutim s teboj..poznam, predobro poznam ta user posted image filing.....Res mi je hudo.user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
13.9.2010 18:20:22   
loremi
tassi smo bolj kot ne vse v istem zosu in hodimo nekak po isti ali podobni poti
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
probaj že z naslednjim ciklom it po zamrznjenčka, itak bodo vse naše pestke in dobre želje pri tem, da bi končno uspelo!!
Se pa sama velikorat vprašam, sli se ne da česa dognat, da bi kaj vem na kak način pomagali zarodkom, da bi se lažje ugnezdili oz. na kak način, poleg sluznice, maternico pripravili do tega ... ali je to že ful višja znanost user posted image . Pridejo lepe blastociste, vse, pa potem nič user posted image .
Ampak se ne damo, a ne?
user posted image user posted image

zarja user posted image user posted image  tale ponedeljek zgleda res ni bil nek fajn dan, upam, da se boš do jutri vsaj naspala in odpočila, pa da bo jutri lažje ... ma ni fajn no, ko pride tkole vse na kup in se še v službi vse zgrne nate user posted image
se tud jaz včasih vprašam, kako pa bi sploh zmogla vse, še otroka, če bo kdaj to, ko mam že tko al tko cel dan zabasan, ampak ko vidim druge, si mislim, nekak že gre user posted image

punce en kup poljubčkov in sončka v srce pošiljam vsem!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
13.9.2010 18:53:02   
gigi1
Tassi srce res mi je žal user posted image user posted image user posted image . Probaj se zmeniti takoj za naslednji mesec. Poznam nekaj pup, ki jim je ratalo z zmznjenčki takoj po postopku..vendar je lahko tudi to dvorezen meč. Enim pašejo hormoni za vgnezditev, enim pa ravno kontra. Kdo bi vedel, ko smo tako različne user posted image  Če še nisi probala iti po zmznjenčke takoj po postopku je morda sedaj čas za to. Drži se in objemi dragega. Očitno tudi on težko prenaša vse to skupaj.

Zarči moja user posted image  jokam s tabo. Žal mi je za noniko user posted image user posted image user posted image  predvsem pa zate, da te je vse skupaj tako potrlo. Verjemi: VSE BOŠ SFOLGALA! Naloženo nam je le toliko bremen, kolikor jih lahko prenesemo. In ene očitno prenesemo veliko. Mislim nate in te močno stiskam draga user posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
13.9.2010 19:10:10   
gigi1
Loremi te Gine ne poznam. Za aroganco na tem delovnem mestu pa ni opravičila user posted image . Važno, da si se ti zmenila, zdej pa pozabi. Škoda tvojih živcev user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
13.9.2010 20:29:47   
lana70
Punce, pa kaj je bilo ta vikend???user posted image  Sem prebrala vaše zadnje poste...user posted image , en k...od vikenda!!! vsaki posebej en velik user posted image , naj vam posije sonce. In saj poznate tisti komad.."ne daj se Ines, generacijo..."

Drgač pa za naslednje srečanje dobite črno piko user posted image user posted image user posted image , če boste manjkale!!! Akvica, tebi je oproščeno, poznam to user posted image user posted image user posted image !

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.