loremi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naska Doma pa bila obtožena - da si itak ne želim več otrok - koje s...nje! a po vsem tem trudu? komi pride to na misel? ciste ... upam da ti tole dobr porihtajo! morm rečt da jst pa nimam pojma, kako je pri meni s cistami ... enkrat so mi jo punktirali med ivf-jem in pred tem še med laparo/histero, zdej pa nimam pojma, kako je ... tomtom itak zanje včas reče ... toje kr neki, nč nimaš aqua77 srečno, navijam! IZVIRNO SPOROČILO: Naska drugače mi je pa všeč vzdevek banda aluminijasta - kar obdržimo. dober vzdevek ja IZVIRNO SPOROČILO: pika.po Hočem svoje normalno počutje nazaj! sonya1 ja problem, ko ne prideš nikamor naprej brez spermiograma, ampak je treba pač ugotovit, če je pri partnerju vse ok ... ampak če bi se dalo brez ega prit do ivf in punkcije, takrat bi pa šel prispevat svoj delež ... ker kaj če takrat nebi šel? ja, mogoče pa pri nič ne merka, ker pač misli, da tko al tko ne bo nič ... jst pa upam, da se izkaže za nasprotno in bo tu posledica tistega ... ups, a nisem dost merku , vsekakor bi blo fajn, če bi naravno kaj naštimala ja a se lahko jst zdele mal razpištolim aaaaaaaaaa kolk bi nekoga oujeee jao itak tud dans nisem dobila veze na GKLJ in sem šla med službo v LJ. mislim ... ta ženska tam ni vredna požirka vode v celem delovniku, kako se to počaaaaaaaasiiiiii obračaaaaa, pa to ni res in itak me je mislila na naslednji cikel naročit, ampak ne ne, me bo lepo kar zdaj tko imam zdej datum 04.10., ampak to v kliničnem centru, ker trenutno na GKLJ ne delajo posegov, ampak le na kliničnem, kolk časa bo še tako, ne vejo tko, šlo je 1,5 ure službenega časa, amapk vsej naročena sem ampak njeno obnašanje je pa, ma ne morš verjet no in TRI sestre so notri sedele, dve sta klepetali s to ta tretjo, ki dviguje telefone in naroča, ostali dve pa ja, ne vem, na uro gledata mogla sem se mal razpištolit tu gor dekleta, vsem en lep pozdrav in super, sonček je spet tu! me pajezi, ker je za soboto napovedan dež, jaz pa sodelujem na enem sejmu pri nas in bohve kolk nas bo namočil, upam samo, da kej ne zbolim, to pa zdej nebi blo dobr