Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 9.9.2010 13:59:37
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Miša se priporočam ob priliki za tale filmček. Ga še nisem gledala. sem že gledal po TV bom pogledala, če se ga da še kje dobiti
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 9.9.2010 14:15:14
|
|
|
|
Fidolina
|
Še Gigi bo treba mal po riti. Tonček, pa zabuhu ! Poredna Gigi! Glede u3ri je pa takole. Mi imamo v kombinaciji z še eno firmo, razstavni prostor na MOS Celje. Do sedaj sem se zmazala, ker so nam kasnili razstavni eksponenti iz našega programa. Že danes popoldne pa grem v Cele, da preverim vse, pripravim prospekte...,.Tako, da - samo po čudežu se lahko zgodi, da u3ri preidem. .
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 9.9.2010 15:15:34
|
|
|
|
miklarom
|
mismis - jp, štartamo šele decembra, pa sej to bo hiter, to pa itak da boste navijali v paru gigi - super, si bom takrat zrihtala fraj aqua - dobro rihtaj danes
< Sporočilo je popravil miklarom -- 9.9.2010 15:17:07 >
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 9.9.2010 17:26:05
|
|
|
|
obayifo
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Žiži, ni panike, sem že poslala Obiki z.s., itak nam bo zdele ratal pa bomo to jemali do 12 tedna. zihr bo, tele so iz tiste serije, k je bla pr nas uspešna grejo jutr na pošto
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 9.9.2010 18:57:48
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Miša se priporočam ob priliki za tale filmček. Ga še nisem gledala. sem že gledal po TV bom pogledala, če se ga da še kje dobiti Če pa mi po TV v glavnem šport gledamo
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 9.9.2010 19:00:10
|
|
|
|
gigi1
|
Fidi ne mene po riti pliz. Bom čist pridna Za jutri pa imaš moj tulifonček in pokliči. Imam občutek, da se bova z Mišo zataknili tam in se nama ne bo nikamor mudilo. Pokliči tudi, če boš bolj pozna Miklca deal Obi te so tazmagovalni utropizderaji
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 9.9.2010 19:01:39
|
|
|
|
ledenka
|
kuku, a jutri mate meeting? super mi gremo na morje, hodimo vsak vikend dol... je lepo uživajte!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 9.9.2010 19:03:04
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Obi te so tazmagovalni utropizderaji tazmagovalne zadeve je treba delit moj suprefact je pol jemala Anci banci, in glejte, kako se je končalo
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 9.9.2010 21:51:27
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
Hello, in kdo vse se jutri pojavi v Kongu?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 10.9.2010 8:29:33
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks Hello, in kdo vse se jutri pojavi v Kongu? midva z Žižet 100%
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 10.9.2010 8:32:02
|
|
|
|
mismis
|
Dobro jutro vsem skupaj, vidim, da danes Loremi zamuja, zato z moje strani ena kavica... ste že kaj v pričakovanju današnjega pera , da bi bilo vsaj lepo vreme
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 10.9.2010 8:54:01
|
|
|
|
loremi
|
Dobro jutro! Loremi je imela v pisarni dva monterja in ni šla na RR ; nč nisem neumnosti počela, sem ju sam vljudno vprašala, če bosta kavico, pa je ne pijeta, da ne boste taaaakoj na kaj takega pomislile, sta bla oba v steno obrnjena in vrtala in šraufala, ampak en od njih je bil pa za očke spočit ja . noin zdej pridem na RR, pa je kavica že tu, hvala mismis moja je tu!!! kdaj začne tista sestra tam, ko se prek telefona naročiš za ivf postopke in posege, delat?? itak bo skoz zasedeno, to že vem in da bo treba skoz na telefonu viset , ggrrrrr me to ob živce spravlja
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 10.9.2010 9:21:05
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks Hello, in kdo vse se jutri pojavi v Kongu? midva z Žižet 100% pa moja "malenkost" s tem, da pridem okoli 17.ure
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 10.9.2010 9:28:24
|
|
|
|
lana70
|
Mi3 tudi..dolgo ne bomo mogli biti, nekje do 17.00...mausi, a ne bi ti prišla kakšno minuto prej, da te vidim po dolgem času?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 10.9.2010 9:41:53
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 Mi3 tudi..dolgo ne bomo mogli biti, nekje do 17.00...mausi, a ne bi ti prišla kakšno minuto prej, da te vidim po dolgem času? bom probala čimprej pridirkat, tudi jaz bi rada polupčkala Liziko
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 10.9.2010 9:42:32
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
Bom poskušal prit tja do pol 5 da vsaj mal pocartljam pupiko...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 10.9.2010 10:20:06
|
|
|
|
gigi1
|
Ahoj Sonja drži se danes in dobro opravi . Upam, da ne bo bolelo. Ajsi kaj nisi prej povedala? Bi težila nosečkam za ostanke . Vidim, da uživate Miša in Lana zmenita se, če se vi dobite kakšno minuto prej. Jaz pred 16.00 ne bom mogla priti. Kruce, Mausi se vidimo ko prideta Pika.po a sem ti poslala tel? Pošljem še 1x za vsak slučaj. A še katera pride? Zarči kako je bilo na Gibotu? Aquica kako si opravila pri ateju? Ti bo ratalo danes? Lupčke vsem
< Sporočilo je popravil gigi1 -- 10.9.2010 10:30:15 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 10.9.2010 10:49:55
|
|
|
|
gigi1
|
Loremi za . Zakaj pa kličeš na IVF naročanje? Po moji logiki je bolje poklicati kar na 1. nadstropje za naročanje na operacijo.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 10.9.2010 10:54:58
|
|
|
|
loremi
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Loremi za . Zakaj pa kličeš na IVF naročanje? Po moji logiki je bolje poklicati kar na 1. nadstropje za naročanje na operacijo. Ker so mi dali list s to tel. številko, da se moram tu naročit in ne v 1. nadstropju in kličem že eno uro in pol in ali je zasedena linija ali pa zvoni v prazno, nihče ne dvigne. Znorela bom vsak čas. In jasno kličem med službenim časom, dobro da šefinja tega ne ve.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 10.9.2010 11:03:03
|
|
|
|
loremi
|
me je prav strah, če bom sploh danes dobila zvezo
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 10.9.2010 11:10:01
|
|
|
|
gigi1
|
Loremi na tisto št. je res težko dobiti koga. Probaj vseeno na 1. nadstropje. Jaz žal nimam telefona. Jaz sem tudi tako poskušala, da sem nekako dobila tisto recepcijo (mislim, da so mi na SIII dali številko) pred prehodom v novi del in so mi povedali, če je sestra Mira v pisarni (če se prav spomnim je za naročanje sestra Mira? - Miša HELP!!!), pol sem pa klicala non stop dokler se mi ni oglasila.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 10.9.2010 11:26:08
|
|
|
|
mismis
|
Mislim, da se sedaj Mira menja z neko sestro Gino... NAROČANJE ZA OPERATIVNE POSEGE Telefonsko naročanje: 01/ 231 82 45 01/ 522 61 12 Čas naročanja: - za endoskopske operativne posege in diagnostične operativne posege ( histeroskopija ) od ponedeljka do petka od 9-12 ure. - za IVF postopek oziroma OBMP od ponedeljka do petka od 11 ure do 14 ure. tuki so številke za naročanje, če ne bo šlo ji pa pošlji mejl, pri meni je vedno zažgalo: mirjana.usorac@kclj.si ekola, upam da sem kaj pomagala
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 10.9.2010 11:34:29
|
|
|
|
loremi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis NAROČANJE ZA OPERATIVNE POSEGE Telefonsko naročanje: 01/ 231 82 45 01/ 522 61 12 Na prvo številko stalno kličem - ali je zasedeno ali pa se ne oglasi na drugo številko sem klicala, pa mi reče, da moram na uno prvo klicat mismis bom poskusila še na mail, hvala!!!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 10.9.2010 11:42:46
|
|
|
|
loremi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis mirjana.usorac@kclj.si sem poskusla poslat, pa mi je zavrnilo, kaj vem, kot da ni pravi mail naslov
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 10.9.2010 12:26:13
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: loremi IZVIRNO SPOROČILO: mismis mirjana.usorac@kclj.si sem poskusla poslat, pa mi je zavrnilo, kaj vem, kot da ni pravi mail naslov potem ti pa žal ne mroem pomagati, meni so v februarju odgovorili še s tega mejla
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.