|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del
9.9.2010 9:02:12   
gigi1
Jutrčka

Fidi user posted image  upam, da prideš v petek, da te še v živo mal poknudlam user posted image

Hermy super, da je bila le enodnevna varianta. Pazi nase. Brina te sedaj maksimalno potrebuje.

Naska user posted image  user posted image  user posted image  dobra! Kako si? Si se pocajtala.

Loremi pridna, da nam vsako jutro skuhaš kavico user posted image  

Miša, Zarči upam, da bo danes manj gužve v službi.

Aquica dobro opravi danes user posted image user posted image user posted image

Roži kako je bilo včeraj v MB?

Tassi kako si?

Mausika nisi nič stimulacije vidla?

Pika.po kje si?

Miklca bomo probali tako zrihtat, da obvestimo vsaj 14 dni prej kdaj pridemo v vaš konec.

Love you all user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
9.9.2010 9:07:41   
mismis
Jutrčka vsem skupaj,

kot kaže bo danes malo zatišja v službi, je direktor odsoten. Saj veste kako gre, ko mačke ni pri hiši...

dajte mi povedati, ali za jutri 100% drži?
toliko, da ne bom ravno sama sedela v lokalu user posted image

Naska, si že kaj bolje?

Fida, me neresne user posted image user posted image user posted image  tole pa ne bo držalo, sigurno si imela v mislih kake druge RR-ovke. Samopomilovanje pa stran vrž', ne bo nič bolje, saj veš

Loremi, kako si ti, je user posted image  že prišla, imamo že datum za operacijo?

Teddy srce moje, kaj je dej s tabo, nekaj malo se mi javljaš, a si nam kaj zamerila

Hermy, HB da je bila enodnevne bolezen, pa supreca da je mala princeska pridna

Tassi, kako si ti in tvoja črvička, sta pridna?

Roži, jaz tudi upam, da bo sedaj ratalo, je pa že čas, da tudi našo bajto napolnimo še s kakšnim poleg kužona, ki bo hodil po štirih nogah, no vsaj na začetku user posted image user posted image , kaj si se ti včeraj zdilala

Žižek, smo že pred user posted image , in to kar fejst, zgleda da morski zrak dobro vpliva na našegauser posted image user posted image  

Miklarom, ti revček naš, skoz delaš, praviš da vidva štartata šele decembra, ja dolga je še to takrat. Bom pa takrat navijala za vaju, mogoče bomo takrat že v paru user posted image user posted image

nič gremo devat, da bo kej dnarja user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
9.9.2010 9:17:30   
mausikaa
dan babuške

kako ste? jaz sem zaspano, me pa sonček ki se kaže izza oblakov počasi prebuja user posted image  

fajn stimulacija, fajn...sem bila prav prijetno presenečena danes zjutraj ko sem odprla RR user posted image user posted image

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
9.9.2010 9:19:36   
loremi
gigi z veseljem user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mismis
Loremi, kako si ti, je user posted image  že prišla, imamo že datum za operacijo?

ni je še in tako tudi datuma še nimam user posted image  user posted image  user posted image

aaaaaa jezna, v službi me bojo na teren pošiljali delat neki, kar mi niti malo ne paše user posted image  user posted image  user posted image , pa nimam kej

mismis jaz mam pa kljub odsotnosti šefov dost za ponardit, doma pa nema prostega časa, kusmata lajajoča lumpa hoče vsega zase

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
9.9.2010 9:50:54   
BarbiG
Da vas na hitrco pozdravim. Mi je dan postal precej prekratek. user posted image

Mausi in pika.po user posted image user posted image user posted image . Mi je žal, da vama ni uspelo.

Mismis, welcome back. Pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ti pošiljam, ker vidim, da si že v nizkem štartu. Bomo mislile nate in še bolj močno stiskale pesti zate. Glede na to, kako so te do zdaj porihtal v MB, ma da rata. user posted image user posted image user posted image

Gigi, vidim, da se pripravljate na srečanje. Lepo se imejte, pa enga še za nas tri zvrnte. user posted image

Hermy, a niso res smešne tele naše princeske. Tolk so lačne, pa vse drugo okol počnejo, sam zagrabjo ne. Mi je prejle, ko sem dojila, s prstki prijela bradavico in vse skupaj v usta nesla, sam kaj, ko so v usta prišli le prstki, namesto, da bi rokico odmaknila in si postregla. user posted image Sem se zraven tolk nasmejala, pol se je pa jasno kregat začela, ker ni nič ven priteklo.

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
9.9.2010 9:59:57   
Roži_
To ta MB, took fajneuser posted image
Očitno sem se že navadila vožnjeuser posted image
Poročilo, začnemo z naslednjim mescom, lahko bi že ta, ampak mi odgovarja bolj drugi mesecuser posted image
Bom brez kontracepcije in bom v kratkem postopku z 2 flaškama Menopurja in če se ne motim- Dipherelineuser posted image Nevem če sem prav razumela...da folikli ne počijo!
Zelo so prijazni, res nimam besed!!!
Pokazala sem ji vse moje postopke do sedaj in se je skupaj z drugo dr. posvetovala, kaj bi bilo najboljše za naju.
Ja to je to...vam bom poročalauser posted image

Aqua, vso srečo v postopkuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mismis, ja čas bi res bil, saj naši kužki tudi rabijo novo družbico, mene se je že naveličalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tanja, kako ste rožice?user posted image

Lep pozdrav vsem, pa lep dan želimuser posted image

Sinček nama je polepšal življenje(2011) in drugi/a se nama bo kmali pridružil/a(2015)

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
9.9.2010 10:16:16   
miklarom
Roži - user posted image user posted image user posted image  za začetek zdaj pa bo velik plus , boš videla

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
9.9.2010 10:22:25   
Roži_
Hvala, srce si resuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
te pokličem, samo da pridem do telefonauser posted image enkrat popoldanuser posted image

Sinček nama je polepšal življenje(2011) in drugi/a se nama bo kmali pridružil/a(2015)

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
9.9.2010 10:41:36   
lana70
Mi pa praznujemo mini tini RD user posted image user posted image

..komaj čakam vas videt jutri user posted image user posted image

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
9.9.2010 11:32:29   
obayifo
tako ponujam naokoli, pa kar ni interesa:

imam 2 škatli utrogestana z rokkom uporabe 28.11.2010, rada bi jih kateri podarila, preden grejo v nič...

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
9.9.2010 12:23:30   
gigi1
Lana vse najboljše naši mali Liziki za polovičko user posted image user posted image user posted image

Roži super, da si se odločila tako, kot ti bolj paše user posted image . Srečno user posted image user posted image

Obi sorry k sem ti delo nakopala user posted image . Mišmiša gre sedaj v postopek in bo verjetno rabila.

Miša javi se user posted image

Barbi lupčke vsem trem user posted image

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 9.9.2010 12:24:27 >

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
9.9.2010 12:27:48   
Fidolina

IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina

user posted image
Fidka se kopa....... v samopomilovanju.
Ma dopoldansko, popoldansko in nočno.
Sploh pa rabi mal se odpočit, od teh neresnih, nezrelih, ne...... (pohotnih!)....RR pupikuser posted image

Jaz včasih pozabljam, da je tu nekaj nežnih dušic, ki ne poznajo, oz. narobe razumejo, ta moj črni humor.
Vsekakor sem vam hotela dati kompliment, mlajšim in starejšim, ker vem koliko težkega ste vse že dale skozi. Tako da ste vsekakor resne in zrele dečvice. Vsaka vam čast. Bom raje rekla namesto tega - da ste rahlo prismojene oz. rahlo usekane user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
9.9.2010 12:31:46   
hermy1

user posted image
Fidka se kopa....... v samopomilovanju.
Ma dopoldansko, popoldansko in nočno.
Sploh pa rabi mal se odpočit, od teh neresnih, nezrelih, ne...... (pohotnih!)....RR pupikuser posted image

Jaz včasih pozabljam, da je tu nekaj nežnih dušic, ki ne poznajo, oz. narobe razumejo, ta moj črni humor.
Vsekakor sem vam hotela dati kompliment, mlajšim in starejšim, ker vem koliko težkega ste vse že dale skozi. Tako da ste vsekakor resne in zrele dečvice. Vsaka vam čast. Bom raje rekla namesto tega - da ste rahlo prismojene oz. rahlo usekane user posted image user posted image user posted image

A zdej se pa sekiraš?!
Resnica boli...jest se čist strinjam,...verjetno nikol ne bom resna, zrela...(no pohotna sem že zdej user posted image user posted image user posted image user posted image ), pa prismojena, usekana...a sem še kaj zgrešila user posted image ???

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
9.9.2010 12:45:28   
mismis
Žižek, kaj se usajaš user posted image user posted image user posted image  saj sem tle, no špegam vas user posted image

Obi van Kenobi, se pokorno javljam za tele pilule za lilule user posted image user posted image , ti pošljem naslov na z.s., ti boš pa povedala, kolk sem ti dolžna za poštnino. Kako se imate vi, a mali lepo raste?

kje je Hedi?

Fida, user posted image user posted image user posted image  absolutno razumemo hec, ampak kaj češ ko sem jaz vse to kar si napisalauser posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
9.9.2010 12:55:23   
gigi1
Miša, če sem pa usekana user posted image  user posted image  user posted image
Pred časom sem Obi posodila eno škatlico utrop. in mi je hotela vrniti kar dvojno, pa sem rekla, da ne rabim in da da drugim, ki bodo rabile. Zdej se pa reva matra in ponuja zadevo naokoli.

Fidi a si nas prekrstila v tausekane konzerve? user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
9.9.2010 12:59:55   
mausikaa
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1
Fidi a si nas prekrstila v tausekane konzerve? user posted image  user posted image  user posted image

ma me smo najboljše tausekane konzerve, samo poglej kako naša tema ostaja vedno na vrhu...carice smo user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
9.9.2010 12:59:55   
mismis
Žiži, ni panike, sem že poslala Obiki z.s., itak nam bo zdele ratal pa bomo to jemali do 12 tedna.
zdele komaj čakam, da mine ta mesec, da se lahko neham filati s tabletami, že za zajtrk jih pojem celo goro, pa še naš revež mora ob tem trpeti user posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
9.9.2010 13:00:34   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa

ma me smo najboljše tausekane konzerve, samo poglej kako naša tema ostaja vedno na vrhu...carice smo user posted image user posted image

mogoče samo nimamo kej za početi, pa skoz visimo na RR, da je tema skoz na vrhu user posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
9.9.2010 13:09:41   
mausikaa
evo tlele si bom pa sposodla Tončka

http://www.youtube.com/watch?v=E6VvR3hkePI&feature=related

uf, da mi je biti na najenem mestu... user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
9.9.2010 13:27:38   
Fidolina
Kako si kaj Mausiuser posted image ? Bi ter res rada spoznala v živo, da kakšno rečevauser posted image .

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
9.9.2010 13:30:05   
loremi
Kako si kaj Mausiuser posted image ? Bi ter res rada spoznala v živo, da kakšno rečevauser posted image .

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
9.9.2010 13:38:39   
mausikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina Kako si kaj Mausiuser posted image ? Bi ter res rada spoznala v živo, da kakšno rečevauser posted image .  
    evo da te potolažim...   tale je pa samo zate: http://www.youtube.com/watch?v=EZ3Vns8sC3c&feature=related   a ju3 prideš?

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
9.9.2010 13:41:19   
mausikaa

mogoče samo nimamo kej za početi, pa skoz visimo na RR, da je tema skoz na vrhu user posted image user posted image user posted image

čaki čaki, s tem se pa ne strinjam, mamo dela kolkor ga hočeš user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
9.9.2010 13:47:39   
mismis

čaki čaki, s tem se pa ne strinjam, mamo dela kolkor ga hočeš user posted image

seveda ga imamo, samo opravljati se nam ga ne da user posted image user posted image user posted image , no vsaj danes

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
9.9.2010 13:49:10   
gigi1

evo tlele si bom pa sposodla Tončka

http://www.youtube.com/watch?v=E6VvR3hkePI&feature=related

uf, da mi je biti na najenem mestu... user posted image

Pa met še tako postavco user posted image

Fidi sorči ampak Tonček je pa tle mal zabuhu user posted image . Zgleda una njegova ves dnar za platiko porabi, pa zanjga zmanjka user posted image

No plešeta pa oba dobr user posted image  user posted image  user posted image .
Mi2 sva tle čist bosa user posted image . Moj mi je oblubu, da bova šla v doglednem času na tečaj in bova na mojmu abrahamu zaplesala tango user posted image

Miša se priporočam ob priliki za tale filmček. Ga še nisem gledala.

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 9.9.2010 13:51:44 >

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.