mismis
|
Jutrčka vsem skupaj, kot kaže bo danes malo zatišja v službi, je direktor odsoten. Saj veste kako gre, ko mačke ni pri hiši... dajte mi povedati, ali za jutri 100% drži? toliko, da ne bom ravno sama sedela v lokalu Naska, si že kaj bolje? Fida, me neresne tole pa ne bo držalo, sigurno si imela v mislih kake druge RR-ovke. Samopomilovanje pa stran vrž', ne bo nič bolje, saj veš Loremi, kako si ti, je že prišla, imamo že datum za operacijo? Teddy srce moje, kaj je dej s tabo, nekaj malo se mi javljaš, a si nam kaj zamerila Hermy, HB da je bila enodnevne bolezen, pa supreca da je mala princeska pridna Tassi, kako si ti in tvoja črvička, sta pridna? Roži, jaz tudi upam, da bo sedaj ratalo, je pa že čas, da tudi našo bajto napolnimo še s kakšnim poleg kužona, ki bo hodil po štirih nogah, no vsaj na začetku , kaj si se ti včeraj zdilala Žižek, smo že pred , in to kar fejst, zgleda da morski zrak dobro vpliva na našega Miklarom, ti revček naš, skoz delaš, praviš da vidva štartata šele decembra, ja dolga je še to takrat. Bom pa takrat navijala za vaju, mogoče bomo takrat že v paru nič gremo devat, da bo kej dnarja