mismis
|
dan dan, vsem skupaj kako smo kaj, jaz priznam da komaj čakam, da mine tale mesec, da se lahko preneham fialti s tabletami, mislim če bi kdo pogledal najin jutranji repertoar bi rekel, da dva čisto zafiksana. Kar me spomni na tole... Maussi, sem ti že zadnjič obljubila, da ti bom napisala, kaj midva jemljeva za izboljšavo celic: Maca: dve kapsuli na dan (oba) Q10 - oba Omega3 - oba matični mleček - oba fidi Protekt (selen+cink) on Evitol jaz Centramedmami - jaz evo, tole kar nanese in številčno in cenovno. Kot sem ti že rekla na srečanju, midva sva oba dobra, ampak tole jemljeva da bova še boljša Žižek, ma mam jaz tudi tebe rad Lana, lep fantič Agua, v soboto praviš, a imaš dolg ali kratki postopek Loremi, puppy-i so zelo zahtevni, sploh v tem obdobju, ko se učijo, ampak ti pa vse poplačajo Zarja, hvala za kavo, kako si ti meni? Mikli, ti revca pa tako delaš, upam da ti dan čimprej mine Hermy, vidim da je mala princeska glavna v avatarju Fidi, kje si...tele nore, usekane, neresne, nepotrebne....babe te potrebujemo, da nas spraviš v red.