|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del
13.9.2010 22:01:29   
Grethy
Ojla moje konzervike

ne me fentat ... ampak sem vas uletela sam pozdravit ...

lavjuol ... ne dajte se !!!!!!!!!!!

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
13.9.2010 22:04:50   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

Punce, pa kaj je bilo ta vikend???user posted image  Sem prebrala vaše zadnje poste...user posted image , en k...od vikenda!!! vsaki posebej en velik user posted image , naj vam posije sonce. In saj poznate tisti komad.."ne daj se Ines, generacijo..."

Drgač pa za naslednje srečanje dobite črno piko user posted image user posted image user posted image , če boste manjkale!!!

Je Lana70 tako lepo na kratko napisala, da se lahko samo še podpišem user posted image .

Ja, naslednjič prideva pa tudi midve, če naju povabite user posted image ...ko bova že malo večji, bi vas prav rada spoznala!

Mirno noč, pa lepši torek,
Hermy

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
14.9.2010 8:06:24   
loremi
Dobro jutro! user posted image

ampak glede na pretekle dni in na mojo kratko noč, zbudila že ob 4-ih, je treba eno tavelko kavico pa še kolaček user posted image

user posted image

Zarja oprosti, sožalj ti pa nisem izrekla user posted image , pa bom to storila sedaj ... sožalje, draga moja user posted image ! In kot pravi gigi, ja, boš zmogla!

Dekleta, naj bo današnji dan lepši!

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
14.9.2010 8:54:14   
mismis
Dobro jutro vsem skupaj,

Teddy moj, tako zelo mi je hudo za tvojo nono user posted image user posted image , srce iskreno sožalje tudi z najine strani.

Gretič, lepo te je spet brati, pa makari samo na brzino.

Hermy, seveda sta tudi vidve z B. dobrodošli na srečanju, smo imeli tokrat kar tri malčke palčke z nami user posted image user posted image

Žižek, vikend je bil pijansko delovni, smo pomagali eno prikolico preseliti iz enega mesta na drugo, pa to kar traja ker je full ene krame vedno. A pečico si zrihtala? A moj Atilla ti je bil všečn? user posted image

Loremi, počasi s kužiko, je premlada da bi vedela kaj in kako, naš je nehal sam od sebe lulati notri pri enih 5. mesecih, pokakal se je pa tako redko, samo v primeru, ko ni mogel več zdržati. IN to je ohranil, še danes, ko je zunaj ne kaka okoli hiše

Lana, praviš projekt marmeljad delno uspel, me pa veseli, da je bila Lizika potem pridna

Tassi, žal mi je, da tudi tokrat ni uspelo user posted image user posted image probaj se res dogovoriti čimprej za pingvine

lepe pozdravčke tudi vsem ostalim: Maussi, Fida, Naska, Kruce, Tanja,... šibam na sestanek

< Sporočilo je popravil mismis -- 14.9.2010 8:55:29 >

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
14.9.2010 9:26:07   
gigi1
Jutrčka user posted image

Upam, da bo danes za vse boljši dan.

Kot pravi Gretka (BTW večkrat nas pridi vsaj pozdravit! - te misamo) ne dajte se! Smo konzerve z veliko začetnico (sem hotla napisat z velikim K..pa se je hecno slišalo user posted image ). RVI user posted image user posted image user posted image

Zarči danes je nov dan. Upam, da si vsaj malenkost bolje user posted image

Tassi kako se ti držiš? user posted image  Dragi? Upam, da tokrat ne bo kot ponavadi. Pokliči v MB in poročaj kako si se zmenila.

Hermy seveda sta vabljeni user posted image

Lana ti pa še kako dobro poznaš navijanje za podmladek user posted image  user posted image

Loremi jaz sem pa danes super spala. Skoraj 8 ur user posted image . To se mi zgodi le poredko. Zadnje čase sem priplezala iz 4 na 5-6 ur spanja in je tole pravi presežek. Hvala za kavico in kolaček.
Jaz pa že 3 dni zapovrstjo pečem kolače s slivami. Mmmm so mi dobri user posted image

Miša je zrihtano. Kot sem mislila, ni bil problem v pečici, ampak v elektriki. Nekje je prebijalo. Še dobro, da sem zgruntala in izklopila varovalko. Lahko bi se še kaj zgodilo user posted image
Atila pa všečen user posted image . Ampak dolg. Sem vmes zaspala in zjutraj nadaljevala user posted image
A slučajno veš: je zgodovinsko dejstvo, da ga je žena zastrupila, ali je to malo holivudske začimbe?

Naj bo ta dan čim lepši user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
14.9.2010 10:52:03   
zarja1
Ljubice zlate ste user posted image user posted image user posted image .......Nisem vas hotla zasekirat, samo včeraj mi je vse presedlo......

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
14.9.2010 11:38:28   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Ljubice zlate ste user posted image user posted image user posted image .......Nisem vas hotla zasekirat, samo včeraj mi je vse presedlo......

srce moja, nisi nas nič zasikirala, nas samo skrbi zate user posted image user posted image , ti kar jokaj in stokaj, saj zato smo tle

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
14.9.2010 11:40:18   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Atila pa všečen user posted image . Ampak dolg. Sem vmes zaspala in zjutraj nadaljevala user posted image
A slučajno veš: je zgodovinsko dejstvo, da ga je žena zastrupila, ali je to malo holivudske začimbe?

na vikipediji piše, da je umrl sredi večerje zaradi krvavenja iz nosu, kar bi bila možna posledica zastrupitve

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
14.9.2010 15:27:57   
lana70

Tassi srce res mi je žal user posted image user posted image user posted image . Probaj se zmeniti takoj za naslednji mesec. Poznam nekaj pup, ki jim je ratalo z zmznjenčki takoj po postopku..vendar je lahko tudi to dvorezen meč. Enim pašejo hormoni za vgnezditev, enim pa ravno kontra. Kdo bi vedel, ko smo tako različne user posted image  Če še nisi probala iti po zmznjenčke takoj po postopku je morda sedaj čas za to. Drži se in objemi dragega. Očitno tudi on težko prenaša vse to skupaj.

Zarči moja user posted image  jokam s tabo. Žal mi je za noniko user posted image user posted image user posted image  predvsem pa zate, da te je vse skupaj tako potrlo. Verjemi: VSE BOŠ SFOLGALA! Naloženo nam je le toliko bremen, kolikor jih lahko prenesemo. In ene očitno prenesemo veliko. Mislim nate in te močno stiskam draga user posted image

jap, res je...Tassi, tako je prišla moja Živa user posted image

Zarči ? Situacija? Boljše?user posted image , drži se, kakšen dan je res k...včasih pa nam tako malo manjka, da bi objele cel svet!!!

Srečanja....ja nič ne vabimo, ima da uletite, kadar se datum zapove user posted image user posted image , Brini ne bo dolgčas user posted image .

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
14.9.2010 15:28:37   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

na vikipediji piše, da je umrl sredi večerje zaradi krvavenja iz nosu, kar bi bila možna posledica zastrupitve

kaj imata vidve spet user posted image user posted image , a je ta debata začela že v petek pod večer ???

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
14.9.2010 15:31:05   
mismis
vidim, da vse nekaj štrajkate danes, mogoče vas bo pa tole zbezalo na plano.... user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
14.9.2010 15:32:24   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

kaj imata vidve spet user posted image user posted image , a je ta debata začela že v petek pod večer ???

kaj te pa briga user posted image , kaj si pa prej ušla domov user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
14.9.2010 17:33:34   
lana70
user posted image user posted image user posted image user posted image  nč ušla, MORALA user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
14.9.2010 20:55:17   
lana08
še malo stimulacije iz moje strani...

user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
14.9.2010 22:03:45   
Grethy

IZVIRNO SPOROČILO: lana08

še malo stimulacije iz moje strani...

user posted image

ja kdo je pa ta čedni lepotec ????

Bejbike konzervirane, a se boste kej po Kozjanskem pasle ta vikend?

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
15.9.2010 7:33:04   
aqua77
Servus Grethy! user posted image

Kak si mi kaj? Kako kaj folgate na vašem koncu? user posted image A je še kar natura na meniju, al že kakšno drugo situacijo preučujete? Pa služba? Bo? Nisem ravno na tekočem, pa te morem malo na intervju vržt, ko te tuki ujemem, upam, da nisi jezna?? user posted image

Ljubčka...

Ostalim pa dobro jutro in uspehov polno sredo!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
15.9.2010 7:34:49   
zarja1
Dobro jutro.....dans pa jaz častim kavico...
user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
15.9.2010 8:04:16   
aqua77
Zarči, kaka fina kavica user posted image , se je prav prilegla... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
15.9.2010 8:30:16   
loremi
Dobro jutro!

Zarja, hvala za kavico! Kako si? user posted image

mismis ooooooo jaaaaa kere slikce user posted image user posted image

lana08 kero srčkano dete! user posted image

Kje pa je kej Fidolina? in mausikaa? user posted image  pa miklarom, čist zasuta z delom user posted image

Loremi te Gine ne poznam. Za aroganco na tem delovnem mestu pa ni opravičila user posted image . Važno, da si se ti zmenila, zdej pa pozabi. Škoda tvojih živcev user posted image

Sej vem, škoda živcev, ampak vseeno mi je do konca živc ven potegnlo user posted image . Ji pa še rečem, če se da poslat kam elektronsko pošto, pa reče, da se da, ampak da pač nima časa brat pošte, kwer ima tolk dela ...
Mi potem sestra Mira pove naslov elektronske pošte (a sm jst tole pozabla omenit, a ne, to je pa posledica ojih živcev, so bli kot da bi bli na 220 priklopljeni): narocanje.reprodukcija@kclj.si. mismis tole si zabeleži. Čeprav očitno res čakaš na odgovor na elektronsko pošto, računalnika še prižganega ni imela ...

aaaaaa komi čakam operacijo user posted image

prosti čas doma mi pa itak v celoti zase vzame user posted image  kosmata kepa, jao kolk je živahna, kot da bi bla čist ponorela user posted image , ne vem a so vsi mladiči tolk živahni al je take taka, kot da bi jo mal preveč navil user posted image  user posted image
je pa finov sej to, da me prisili, da grem na sprehod, tud zame to ni slabo, mala kepa se pa itak tam vsej mal zdivja

aqua77 kako kaže, kdaj UZ? user posted image

Pa lep dan vsem!

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
15.9.2010 9:02:14   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: loremi

aqua77 kako kaže, kdaj UZ? user posted image

Ojla,

v soboto pade že prva špika user posted image , če bo vse po planu... user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
15.9.2010 9:06:29   
miklarom
zarja - lubika moje sožaljeuser posted image user posted image

tassi - user posted image user posted image user posted image

lana08 - iiiiii, kako je srčkano dete, pravi cukerčekuser posted image

loremi - ja,ja, sem kr zasuta z delom, evo spet šibam delat pa do devetih zvečeruser posted image , drugače sem pa neki prehlajena in kašljam, pa bom že nekako zdržala ta teden , ker na bolniško pa ne grem

mismis, Gigi, mausika, kruce, lana70, fidolina, pika.po, Aqua77, Hermy, Grethy... in vse ostale I LOVE YOU

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
15.9.2010 9:13:53   
aqua77
Ojla Mikla,

kako si kaj deklica? user posted image Vidim, da te prehlad nekaj šlata. Mene tudi, že 2 tedna. Mah, se tolažim, da bo boljše. Sem taka, kot da bi imela trebušno gripo. user posted image Veliko čajčka popij, pa bo. Pa dragi naj te malo poboža, boš vidla, boš kot nova.... user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
15.9.2010 9:42:45   
hermy1
Miklica, love jo tu!!!

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
15.9.2010 9:50:45   
gigi1
Daan user posted image

Miša love U user posted image user posted image user posted image

Lana70 nič firbcat user posted image

Miklca pocajti se user posted image

Lana08 wiiiiiii user posted image  lepotko, lepotko user posted image

Gretič jaz ne bom mogla na Kozjansko user posted image .
A maš ti še zmer Forever? Bi Žiži nucala ene 2 kremce Aloe Heat lotion. Može?

Aquica navijam za soboto user posted image  user posted image  user posted image

Loremi še malo pa bo operacija, pa bo vse takoj boljše user posted image

Zarči kako si mi?

Tassi?

Pika.po?

Sonya?

Fiiiidiiiiikaaaaaaaaa????

Love you all user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
15.9.2010 10:22:14   
mismis
dan dan, vsem skupaj

kako smo kaj, jaz priznam da komaj čakam, da mine tale mesec, da se lahko preneham fialti s tabletami, mislim če bi kdo pogledal najin jutranji repertoar bi rekel, da dva čisto zafiksana. Kar me spomni na tole...

Maussi, sem ti že zadnjič obljubila, da ti bom napisala, kaj midva jemljeva za izboljšavo celic:

Maca: dve kapsuli na dan (oba)
Q10 - oba
Omega3 - oba
matični mleček - oba
fidi Protekt (selen+cink) on
Evitol jaz
Centramedmami - jaz

evo, tole kar nanese in številčno in cenovno. Kot sem ti že rekla na srečanju, midva sva oba dobra, ampak tole jemljeva da bova še boljša user posted image user posted image user posted image

Žižek, ma mam jaz tudi tebe rad

Lana, lep fantič

Agua, v soboto praviš, a imaš dolg ali kratki postopek

Loremi, puppy-i so zelo zahtevni, sploh v tem obdobju, ko se učijo, ampak ti pa vse poplačajo

Zarja, hvala za kavo, kako si ti meni?

Mikli, ti revca pa tako delaš, upam da ti dan čimprej mine

Hermy, vidim da je mala princeska glavna v avatarju

Fidi, kje si...tele nore, usekane, neresne, nepotrebne....babe te potrebujemo, da nas spraviš v red.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.