|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del
4.11.2010 7:10:09   
sonya1
Miši, čestitke!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sem tako zadovoljna, kot bi imela sama kaj zravenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Štajerci so zakon !!!!!

Kaj pa ati pravi, bo najbrž danes doma na proslavi ?

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
4.11.2010 7:10:09   
mausikaa
jipi Miša, to mi delaj draga moja, to mi delaj....
super si ti to tole pošlihtala...sem tolk vesela "kt radio"  ej sem te imela že včeraj zvečer v mislih, da si mogoče pa le tko na skrivaj naredila testek in evo ga, danes pokukam sem gor in vidim lepo sporočilo...bravo maratonci, bravo Cilka in Bine

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
4.11.2010 7:11:36   
srečica17
Pisala nisem nič, ampak spremljala pa vsak dan in držala pesti, zdaj pa moram napisat, da sem VESELA zate mišmiš in da ti iz vsega srca ČESTITAMuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Veliko sreče in lepih trenutkovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  prečudovitih mesecev in male dišeče jokice naj te osrečijo, tebe in tvojega drgagegauser posted image user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
4.11.2010 7:14:05   
mismis
sonya, ati je tudi vesel kt radio, čeprav priznam da še ne dojemava. Je pa rekel, da je že zjutraj na jutranjem sprehodu razložil kužonu, da ga ima on zdaj najmanj eno leto čez user posted image user posted image . Žal pa ati danes ne more biti doma, mora iti nujno na šiht, ker ima danes meeting z neko stranko.

Maussi, test sva delala šele danes zjutraj, nobenega inkognitega ni bilo prej. Si nisem upala user posted image user posted image . Kako je s tabo, buško kaj bolje? Kdaj imaš meeting z atom?

Tassi, po eni strani razumem tvoje razmišljanje, po drugi pa... poglej pri nama je zadeva taka, oba sva bila v vseh postopkih v redu (veliko celic, zamrznjenčki), prijelo se pa ni. Torej bi si naš lahko mislil, da je krivda na moji strani. Priznam, da bi mu zelo zamerila, če bi se odločil, da zdaj, ko meni ne rata, da bo pa on eni drugi naredil otroka, samo toliko, da ga bo imel. Ne, midva sva se lepo pogovorila in se odločila, da otroke bomo imeli, če ne te na roko narejene (IVF postopki) user posted image , pa une za 20000 € (posvojene). Otrok je otrok, ko ti enkrat zleze pod kožo, ga moraš imeti rad. Midva pa sva skupaj v tem boju zanj. Ne me narobe razumeti, sploh te ne obsojam, hočem ti samo predstaviti drugo plat medalje. Pač moje razmišljanje. Drugače se pa ti kar javljaj, tale tema tako ali tako ni namenjena samo zanositvi in otrokom, tmveč predvsem nam borkam na 40+.

< Sporočilo je popravil mismis -- 4.11.2010 7:19:20 >

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
4.11.2010 7:20:27   
Reby
mismis - jupiiiii, pa to mi deli user posted image  user posted image  user posted image , a sem vedla, a sem vedla? user posted image  

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
4.11.2010 7:20:38   
mismis
srečica tudi tebi hvala user posted image , kako tebi kaže?

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
4.11.2010 7:23:11   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Dobro jutro, danes je pa pri naši bajti zelo veselo... razlog za to je, pa tole

user posted image

veliko boljši rezultati, kot smo jih imeli v 3.postopku (ko je tudi kao ratalo) na 13. dan, testa sta pa zato dva, ker imata Bine in Cilka vsak svojega user posted image
kot kaže je bila tisto res vgnezditvena krvavitev user posted image
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
JOČEM OD SREČE...SPLOH NE MOREM DIHAT.......

MISMIS MOJ ČESTITKE!!!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
4.11.2010 7:27:23   
loremi
Dobro jutro!
Mismis tooo mi delaaaaj! juhuhuuuu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
a so men teli izcedki bli sumljivi v pozitivno smer user posted image . No tokrat me pa občutek ni varal, da boš popravljala statistiko konzervic tu.
user posted image user posted image user posted image
In sej veš .... srečno do konca!

Sonya user posted image  nima sploh smisla tu kakorkoli pametovat, si sama tud lepo povedala, da bi bla rešitev začeti znova, ampak nekak imam občutek, da se je pač po moško ustrašil odgovornosti, ki ga čaka. Istočasno pa, ni dvoma, želela si si zanositi, vedela, da veza stoji kakor stoji in bila že vnaprej nekako "pripravljena" na dejstvo mame samohranilke, ampak tu sploh ni dvoma, da ti nebi šlo. user posted image  Jaz ti želim, da sonosiš zdravo dete, ljubezni bo imelo veliko. Glede njega pa ... veliko ima za razmislit, tole mu je očitno precej podrlo plane, kako se bo odvijalo, ja sej pravim, tko kot je boljš za vaju. In si res faca, ob svoji agoniji se spomniš še na nas in naše križe! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tassi jaz te poskušam razumet, kako ti je in vem, kako je, ko ti nekdo drug takole zavrti srček in ti izkazuje pozornost in bom rekla ... uživaj v trenutku, ali pa da celo pride do kakšne večje spremembe. Drži se!

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
4.11.2010 7:31:13   
srečica17
Jaz nisem taka borka k vi, mam to srečo, da mi ni treba vse te stvari čez dajat. Po SS splavu julija, sem  imela zdaj dve M (druga je celo prišla sama od sebe in redno na 29 . dan).......tele dni sem pa ravno v času Ouser posted image . Sporočim, konec meseca, če bo kaj novega.......No, ampak bi bil že kr čudež, če bi tako hitro ratalo.  Me pa prvič v življenju tale moja leta mal bremenijo(42).
Drgač pa punce za katere berem, da mate težave s svojimi dragimi. Jaz sem 17 let vztrajala z enim ( z njim imam tudi 11 let starega otroka), nikoli se ni izkazala kot oče, bil je stalno odsoten in me varal. Pred 6 leti sva se ločila. Takrat je postal oče kot se šika in ima redne stike z otrokom. Pred enim letom sem spoznala mojega dragega, ki je vreden zaupanja in je super človek, zato si toliko bolj želim z njim še enega otročka (on nima otrok)
Ponavadi se ljudje ne spremenijo, z leti postane taka veza še bolj obremenjujoča. Če mislite , da bo kdaj bolje, se motite, če mislite da bo bolje, ko bo otrok, se motite še bolj. Samo še slabše bo. Zato glavo pokonci (kot Sonja  - čestitam ti!!!) na svetu je še mnogo dobrih prijaznih  moških, ki so vas vredni.
Vsem veliko veliko srečeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
4.11.2010 7:32:48   
mausikaa
ajoj, tolk sem evforična zaradi Miše, da sem skoraj pozabila oddati svoje poročilo:
tkole zgleda, dobila sem Puregon 200 enot in se vidiva v sredo...tko, da zdaj pa spet začne padat stimulacija, pa pirček mi pripada, pa jajčka...no kakšen bo pa rezultat bom pa videli...aja, pa tokrat je ICSI...je bil pa atej dobre volje

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu srečica17)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
4.11.2010 7:34:38   
sonya1
Loremi, ne, ne gre za to, da bi se bodoči "mladi" očka ustrašil odgovornosti. Če do nič in do nikogar drugega, do otrok je vedno bil odgovoren, zato je tudi bil tak problem, ko jih ni več hotel. Ker je vedel, da bo moral in hotel skrbeti zanje. Tako da vem, da tudi če midva ne bova uredila in bo ločitev dokončna, bo on za svojega otroka gotovo skrbel.

Moram skoz malo firbcati, da vidim, kako ste vse vesele zaradi Mišine družineuser posted image

< Sporočilo je popravil sonya1 -- 4.11.2010 7:35:56 >

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
4.11.2010 7:35:55   
Anonimen
mismis, še tukaj - ČESTITKE!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Upam, da ti Bine in Cilka ne boste povzročala preveč slabosti!! Si nam pa čist vsem polepšala tale dan!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2537
4.11.2010 7:39:05   
sonya1
Mausi, tokrat pa do konca. Pa Zarči tudi ! Da si ne bi slučajno katera sedaj upala kvariti povprečja, a jasno ?! Aja, pa Naska tudi. Naska, kje si, kaj se dogaja pri tebi ? Si v redu, človek azačne že kar malo skrbeti.

Gigi, sem čakal Miši, a ne bi ti malo porihtala seznamček, zdaj ko je precej bolj optimističen ?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
4.11.2010 7:41:14   
hermy1

user posted image

veliko boljši rezultati, kot smo jih imeli v 3.postopku (ko je tudi kao ratalo) na 13. dan, testa sta pa zato dva, ker imata Bine in Cilka vsak svojega user posted image

rada vas imam, čisto vse od A pa do Ž

Mismis, to pa je za flašo odpret user posted image user posted image user posted image !!!! Jest bom kar enga spila...na Cilko in Bineta user posted image   user posted image user posted image !!!
Pa so stimulacije le pomagale!!!!
Kako sem vesela zate!!!!
Zdej pa eno čudovito nosečnost....vsaj tako lepo, kot je bila moja!!! In en ekspresen porod!!!

Sonja, seveda enako tud tebi...kako bo luštno, ko bosta z mismis skupaj preverjali, kateri je bolj trebušček zrastel, pa kdaj se bodo brcike začele, pa kdaj...pa kdaj user posted image user posted image user posted image !!! Hkrati pa upam, da tvojega tastarega k****** sreča pamet!!! Bolj star, bolj nor!

Tassi, tud to je ena možnost...sam, če ti ob tem že sedaj ni dobro user posted image , ne it preko sebe!
Imam pa prijateljico, ki se je na nek način enako odločila in je že vse življenje srečna za to svojo odločitev. Ima čudovitega sina, ki ga verjetno zaradi moževe bolezni ne bi imela. Vsak se odloči, kot verjame, da je zanj ok in bo s tem lahko živel.

Zdaj pa vse naslednje...lovska sezona je odprta user posted image  user posted image  user posted image !!!

Pa čudovit dan vsem, moj bo tudi zaradi mismis lep...pri nas se že sonček kaže!!!

To je res neverjeten občutek!!!

Kot sončni žarek nas vsak dan razveseljuješ!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
4.11.2010 7:45:37   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa

...tko, da zdaj pa spet začne padat stimulacija, pa pirček mi pripada, pa jajčka...no kakšen bo pa rezultat bom pa videli...aja, pa tokrat je ICSI...je bil pa atej dobre volje

E, Mausi, pol greva pa lahko skupej na pir...jest ga moram pa zarad dojenja user posted image !!
Tolk mi je lušten atej, ko je zadovoljen, a ni user posted image !!?
A, ja mausi, pa rojal žele, pa kvas, pa Q10, pa omega3,....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
4.11.2010 7:48:52   
sonya1
Srečica, kapo dol, verjamem, da tole ni mogla bit veselica. Moj me, domnevam, vsaj varala ni. Kadar berem kaj takega, se mi zdi, da so še vse možnosti odprte in da se še vse lahko zgodi. Ti pa nam le javljaj, kaj dogaja user posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
4.11.2010 7:48:53   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: srečica17

Drgač pa punce za katere berem, da mate težave s svojimi dragimi. Jaz sem 17 let vztrajala z enim ( z njim imam tudi 11 let starega otroka), nikoli se ni izkazala kot oče, bil je stalno odsoten in me varal. Pred 6 leti sva se ločila. Takrat je postal oče kot se šika in ima redne stike z otrokom. Pred enim letom sem spoznala mojega dragega, ki je vreden zaupanja in je super človek, zato si toliko bolj želim z njim še enega otročka (on nima otrok)
Ponavadi se ljudje ne spremenijo, z leti postane taka veza še bolj obremenjujoča. Če mislite , da bo kdaj bolje, se motite, če mislite da bo bolje, ko bo otrok, se motite še bolj. Samo še slabše bo. Zato glavo pokonci (kot Sonja  - čestitam ti!!!) na svetu je še mnogo dobrih prijaznih  moških, ki so vas vredni.
Vsem veliko veliko srečeuser posted image user posted image user posted image

Sva že dve s skoraj enako zgodbo...tko, da ja, na svetu je očitno še mnogo dobrih prijaznih moških!!

Ne, to je pa že preveč kičasto user posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 2542
4.11.2010 7:51:16   
hermy1
Pa še to Mismis, sem hotla spit kavo in it nazaj spat,...zdej sem pa preveč evforična, da bi lohk zaspala user posted image  user posted image  user posted image !!

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
4.11.2010 7:58:35   
srečica17
Hermi vidim, da je tebi uspelouser posted image .
A smem vprašat kok si bla stara k si mela tegale malega sončka? Pa mislm da ni blo naravno, ane?
Ma jaz sem za kakršnokoli pomoč s strani zdravstva že prestarauser posted image , ampak mogoče nam pa vseen ratauser posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
4.11.2010 8:07:45   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1

Pa še to Mismis, sem hotla spit kavo in it nazaj spat,...zdej sem pa preveč evforična, da bi lohk zaspala user posted image  user posted image  user posted image !!

ma jaz sploh ne morem delat......user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
4.11.2010 8:08:44   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: srečica17

Hermi vidim, da je tebi uspelouser posted image .
A smem vprašat kok si bla stara k si mela tegale malega sončka? Pa mislm da ni blo naravno, ane?
Ma jaz sem za kakršnokoli pomoč s strani zdravstva že prestarauser posted image , ampak mogoče nam pa vseen ratauser posted image

Ko sem rodila sem imela 45 let in 4 mesece!
Pa ni blo naravno, ne...smo 3 leta sprobavali pri ateju, nato smo šli pa v Prago, kjer je v drugem poskusu uspelo.

Naj ti rata čimprej, (pač plačamo, kar je trebauser posted image ), vse za naše sončke...je vredno, res user posted image !!

Neposredna povezava do sporočila: 2546
4.11.2010 8:19:05   
srečica17
UAUUUUUU......hvala ti........si mi pa dala upanje, da še nisem zamudila zadnjega vlaka!!!!user posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
4.11.2010 8:19:27   
nokes
jooooooooj, mišmiška!!!!!

sem na šihtu, zato čisto po tiho, zato pa nič manj presrečno in noro veselo: YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSSS!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

bravo, kolk sem pa jst vesela!!! pa da zle pade en kufe za cilko in bineta, nazdravjot!user posted image user posted image user posted image

kdaj je beta? v petek? v MB?

nokes

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
4.11.2010 8:34:22   
lana08
MIŠMIŠ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  po moje danes ni punce in fanta tukaj, ki ne joka ob tej novici. Tako sem vesela. Sem vedla, da bo prej ali slej postal to forum nosečkuser posted image .

Sem spremljala vse debate zadnje čase, ampak mi je tako slabo da ne morem nič pisati. Moj user posted image  je moral nekajkrat že priti iz službe, ker niti za K. nisem mogla poskrbeti.

Vsem pošiljam poljubčke.

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
4.11.2010 8:40:30   
pikovit

user posted image

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa juhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu,bravooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kaj sem rekla,štajerci so zakon user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.