mismis
|
sonya, ati je tudi vesel kt radio, čeprav priznam da še ne dojemava. Je pa rekel, da je že zjutraj na jutranjem sprehodu razložil kužonu, da ga ima on zdaj najmanj eno leto čez . Žal pa ati danes ne more biti doma, mora iti nujno na šiht, ker ima danes meeting z neko stranko. Maussi, test sva delala šele danes zjutraj, nobenega inkognitega ni bilo prej. Si nisem upala . Kako je s tabo, buško kaj bolje? Kdaj imaš meeting z atom? Tassi, po eni strani razumem tvoje razmišljanje, po drugi pa... poglej pri nama je zadeva taka, oba sva bila v vseh postopkih v redu (veliko celic, zamrznjenčki), prijelo se pa ni. Torej bi si naš lahko mislil, da je krivda na moji strani. Priznam, da bi mu zelo zamerila, če bi se odločil, da zdaj, ko meni ne rata, da bo pa on eni drugi naredil otroka, samo toliko, da ga bo imel. Ne, midva sva se lepo pogovorila in se odločila, da otroke bomo imeli, če ne te na roko narejene (IVF postopki) , pa une za 20000 € (posvojene). Otrok je otrok, ko ti enkrat zleze pod kožo, ga moraš imeti rad. Midva pa sva skupaj v tem boju zanj. Ne me narobe razumeti, sploh te ne obsojam, hočem ti samo predstaviti drugo plat medalje. Pač moje razmišljanje. Drugače se pa ti kar javljaj, tale tema tako ali tako ni namenjena samo zanositvi in otrokom, tmveč predvsem nam borkam na 40+.
< Sporočilo je popravil mismis -- 4.11.2010 7:19:20 >