|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del
2.11.2010 19:42:50   
Abra
Zarči, si že na igli? user posted image Hormoni so pa itak user posted image user posted image ko boš nehala dojit, bo spet fajn user posted image Zdaj pa navijamo, da ti bodo živce kravžljal še vsaj letpapol user posted image

Mišmiš, twilight zone user posted image dokler ni testka ne moreš čist nč vedet. Saj veš, da smo že doktorirale iz izcedkov, pa ne-znakov, nebolečih jošk in še marsičesa. Se mi zdi, da kljub vsemu dobro kaže. Jutri bo že 10. dan, še dva in testek bo že ziher user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
2.11.2010 20:04:28   
pika.po
Čer.

Sem pršla sam uč gor vržt (sem še v službi, pa da čimprej domov kidnem), kakšno je stanje pr naši mišmiški.
Mišmiš ziljon dobrih misli ti pošiljam in držim pesti na rokah in nogah, da te kljub izcedkomj kmalu razveselijo user posted image user posted image .

Pupe moje, mislim na vas in na polno navijam tudi za ostale!

Pozdravčke vsem konzervam in tistim ki se bliža(m)jo konzervam, pa tistim, ki sam glumijo da so konzerve user posted image !

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
2.11.2010 20:05:42   
pika.po
Hermy, hvala za pošto!

Zdaj pa novce šparat user posted image

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
2.11.2010 20:07:06   
mismis
Abra, saj vem, vse to mi je jasno...ampak saj veš, kako te začne panika loviti  user posted image user posted image . Me pa prav veseli, da se sedaj pogosteje javljaš, smo te kar malo pogrešali user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
2.11.2010 20:09:47   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: pika.po

Hermy, hvala za pošto!

Zdaj pa novce šparat user posted image

Mi tud...pa je vreden veš, garantirano user posted image !!

Kot sončni žarek nas vsak dan razveseljuješ!

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 2480
2.11.2010 20:18:34   
Abra
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Abra, saj vem, vse to mi je jasno...ampak saj veš, kako te začne panika loviti  user posted image user posted image . Me pa prav veseli, da se sedaj pogosteje javljaš, smo te kar malo pogrešali user posted image user posted image

Vse vem user posted image in ta panika je čisto prava stvar. Hormončki delajo ko nori. In teh občutkov se ne moreš in ne moreš znebit.

Zdaj pa obljubim, da bom večkrat tu user posted image ko sem začela delat, je bil res tak šus, sem bila vesela, da imam ful dela, a je bilo že za samskega človeka preveč, kaj šele zame ... potem je prišlo poletje in naši dolgi dopusti, pol pa spet šus v jesen, gimnastičarka skoz bolna, roki pa tempirani ...

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2481
2.11.2010 20:55:24   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

Zarči, si že na igli? user posted image

jp, teddy narkič.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2482
2.11.2010 20:56:15   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

a ne, a ne da smo jo pogrešale in malo gimnastičarko tudi.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2483
3.11.2010 6:55:42   
Anonimen
Jutro.

Jaz se spet štulim na vašo temo.. user posted image

mismis, kako je danes?? user posted image Kako tvoji živčki?? So izcedki ponehali??

(odgovor članu zarja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2484
3.11.2010 7:01:54   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: Abra

Zarči, si že na igli? user posted image

jp, teddy narkič.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Na narkiče user posted image user posted image user posted image !!!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2485
3.11.2010 7:05:46   
hermy1
Dobro jutro drage konzervice!

Mismis še malo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!

Danes mam obiske, pa nau velik časa za RR, zato vsem lubčke in pozdravčke!!

Pa jupi zame...nau mi še treba umrt,...sam kite na palcih imam vnete user posted image , mal se bova drogirali, pa bo (upam) boljš! Kaj vse krčki nardijo user posted image ,...pa kaj bi to...še prehitr bo mim...sam, da jo lahko dvigam, pa nosim!

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2486
3.11.2010 7:37:30   
loremi
Dobro jutro!

dans mam pa spet lačen dan user posted image
user posted image

Zarja user posted image  navijam user posted image

Mismis user posted image  user posted image

Gigi dobrodošla nazaj user posted image

Kaj pa Naska, kako gre špikanje, kako kaže?

Sonya počutje ok?

Fidolina kako kuhanje čežane? Joj dobr je to!

Evo pejmo delat user posted image . Lupčke in pozdravček vsem!

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2487
3.11.2010 9:08:40   
zarja1
Jutro pupe moje.....user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 2488
3.11.2010 9:25:27   
miklarom
dobro jutrouser posted image

mismis - vse vredu navijam k norauser posted image user posted image user posted image user posted image pa še pike poke za srečouser posted image user posted image user posted image

zarči - o narkič moj se že špika, srečno vse do zmageuser posted image user posted image user posted image

naska -  tudi ti si ratala narkič dejmo bejbo da bodo sami pluskiuser posted image user posted image user posted image

loremi - ne preveč delatuser posted image

Gigi - welcome to backuser posted image

hermy - upam da vam bo kmalu bolje

SS - ojla, kako je s tabo a si že v postopku in kako daleč si že

< Sporočilo je popravil miklarom -- 3.11.2010 9:26:21 >

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2489
3.11.2010 9:30:27   
gigi1
Jutrčka

Mišmišu moj mislim nate...saj veš user posted image user posted image user posted image

Miklca user posted image  user posted image  user posted image  čisto možno, da so zadnjič merili pod nekim čudnim kotom.

Abra res te je lepo brati user posted image . Smo te pogrešale kar dolgo časa.

Sonya upam, da ti ni preveč slabo. Jej po malem ves dan. Glej, da želodec ni nikoli poln in nikoli prazen...baje samo to pomaga. Pa nič aromatičnega, močnega kar te že po vonju odbija.

Zarči user posted image  user posted image  user posted image  za začetek USPEŠNEGA (!) postopka.

Naskič kje si? Oglasi se! Tukaj cela horda konzerv stiska pestke zate user posted image

Mausika kako? Te fejst buba tale user posted image ? Kdaj greš k Ateju?

Fidi lubek kako si mi ti?

Loremi zdravje boljš?

Hermy čimprej se pocajtaj user posted image

Lupčke vsem in probajte si narediti lep dan. Nasmeh nič ne košta user posted image

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 3.11.2010 9:31:31 >

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2490
3.11.2010 9:33:33   
sonya1
Dobro jutro !
Mi spet nagaja tole, ne dovoli kopiranja, pa malo kasneje cel raport.

Lepo se imejte in veliko se smejte user posted image

< Sporočilo je popravil sonya1 -- 3.11.2010 9:37:02 >

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2491
3.11.2010 9:58:57   
Anonimen
miklarom, ja, jaz sem že v postopku.. Jutri imam prvi UZ v MBju, pa upam, da dobim gonal. Čeprav še nisem dobila M. user posted image

(odgovor članu sonya1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2492
3.11.2010 10:15:58   
miklarom
SS - a res super jaz tudi imam jutri v MB ob 9.20 uri kdaj pa ti, bi se lahk spoznaleuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2493
3.11.2010 10:22:06   
Anonimen
Jaz mam kasneje - šele ob 11.00. user posted image

(odgovor članu miklarom)
  Neposredna povezava do sporočila: 2494
3.11.2010 10:42:36   
miklarom
SS - škodauser posted image , mogoče bom pa jaz dlje čakala pa se vseeno vidima, približno kdaj bosta prišla

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2495
3.11.2010 10:54:28   
Anonimen
mi2 bova prišla kar točno ob 11ih, ker prej ne morem iz službe. bom šla šele okrog 10ih od doma, tako, da veliko pred 11 ne bom gor. Mogoče pa kdaj drugič.user posted image

< Sporočilo je popravil skuštrana suzi -- 3.11.2010 10:55:03 >

(odgovor članu miklarom)
  Neposredna povezava do sporočila: 2496
3.11.2010 11:07:52   
miklarom
SS - o.k potem pa dobro rihtaj in sporoči kako bo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2497
3.11.2010 11:23:33   
miklarom
mismis -  kje pa se ti danes skrivaš, te pogrešam, kako je s teboj

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2498
3.11.2010 11:35:35   
mismis
Saj se ne skrivam, glede na to, da nisem skoraj celo noč spala, sem že od jutra z vami. Vendar pa vas nočem vedno obremenjevati z mojimi povečanimi jutranjimi izcedki, katerim sledi obup, panika, slaba volja... kaj naj rečem, veliko rajši berem dobre novičke.

tako da, četudi se ne javljam, sem z vami, vedno...

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2499
3.11.2010 11:35:53   
mausikaa

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Mausika kako? Te fejst buba tale user posted image ? Kdaj greš k Ateju?

buba buba, se vidi da sem jo dolgo čakala...ju3 zjutraj ga grem pozdraviti, me prav zanima kaj mi bo rekel in da bova startala tako kot sva se zmenila...ma me je kar malo strah vsega skupaj...

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.