Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 4.11.2010 11:34:50
|
|
|
|
Fidolina
|
Mismisek , UNI ni brez alkohola. Prvih 6 tednov NE SE PRIPOROČA .
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 4.11.2010 11:44:41
|
|
|
|
gigi1
|
DŽOMBE IN MLAJŠE KONZERVE TREPETALKE V POSTOPKU Zarja (31) se špika (kdaj bo UZ?) Roži_ (drobižek od let ) novembra v postopek Aqua 77(33) februarja razgovor v MB Little Star (38) poskušamo natur po laparo in histero septembra v postopek (? kako je sedaj) KT (39) v borbi Tassi (37) čakamo na odločitev o naslednji borbi pika.po (?sorry pozabla) čakamo na odločitev o naslednji borbi NOVI KROG Pikica36 (38) še malo pa v nove borbe Kiwi (42) nov postopek ? gigi (44) k Fidolina (43) BBpikica (42) pavza Dajamaja (43) pavza NAŠE SREČKE NOSEČKE NAŠI ZAKLADKI Kruce Fix (43) Karolina omladinka Lana70 (40) Živa HIMNA (by BEYBA) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri- že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Nakoncu bomo mame vse, Če slončkale bomo kot se zagre... En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 4.11.2010 11:51:56
|
|
|
|
gigi1
|
Tukaj je seznamček. A ni lep? Zdej pa postrezite z manjkajočimi podatki. Fidi mislim, da ne bo nič hudega, če Miša nazdravi s kozarcem unija . Si ga zasluži Podganca se spomnim , pa še tega kako se je Hedi prestrašla
< Sporočilo je popravil gigi1 -- 4.11.2010 11:52:15 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 4.11.2010 12:02:10
|
|
|
|
betricija
|
mismis, a sem ti rekla, da je samo vgnezditvena. se ti je dogajalo kot pri meni. srečno še naprej in se nam kmalu pridruži na nosečnicah po ICSI... bravooo
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 4.11.2010 12:03:46
|
|
|
|
zarja1
|
Gigi moj UZ pade na martinovo, 11/11....mater bo veselo
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 4.11.2010 12:09:25
|
|
|
|
pika.po
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Tukaj je seznamček. A ni lep? Zdej pa postrezite z manjkajočimi podatki. Lep, lep seznamček. Sploh tam, ko je Žiži vesela kot radio Evo en manjkajoči podatek je 36
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 4.11.2010 12:25:25
|
|
|
|
lana08
|
Jaz bi tut šla na seznamček, tm k so Miša, pa Sonya in Vitachi , res da je ata na mamo ampak naj bo to vzpodbuda vsem, da je tudi tako možno.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 4.11.2010 12:46:43
|
|
|
|
sonya1
|
Gigi, res kul seznamček . Kaže, da bo ploden zaključek leta A si predstavljae, ko smo že ostale čist zmešane ( jest tud že cel dan nisem nič pametnega naredila), kako je šele pri Miškolinovih?!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 4.11.2010 12:50:56
|
|
|
|
mismis
|
sonya, jaz sem itak doma, bolniška in mi ni potrebno nič pametnega narediti in k sreči bom po vsej verjetnosti še naslednja dva tedna doma, vsaj do 1. UZ-ja. Ne vem pa, koliko je naš danes naredil upam, da je zaslužil vsaj za pasje brikete in žemljo.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 4.11.2010 12:52:15
|
|
|
|
miklarom
|
mismis - aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa , kolk sem srečna zate , zdej pa jočem od sreče , sem ti rekla da je MB zakon in da to tvoja zmaga, vse čestitke draga moja še nadaljnih 8,5mesecev
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 4.11.2010 12:52:48
|
|
|
|
mismis
|
DŽOMBE IN MLAJŠE KONZERVE TREPETALKE V POSTOPKU Zarja (31) se špika (kdaj bo 11.11.) Roži_ (drobižek od let ) novembra v postopek Aqua 77(33) februarja razgovor v MB Little Star (38) poskušamo natur po laparo in histero septembra v postopek (? kako je sedaj) KT (39) v borbi Tassi (37) čakamo na odločitev o naslednji borbi pika.po (36) čakamo na odločitev o naslednji borbi NOVI KROG Pikica36 (38) še malo pa v nove borbe Kiwi (42) nov postopek ? gigi (44) k Fidolina (43) BBpikica (42) pavza Dajamaja (43) pavza NAŠE SREČKE NOSEČKE NAŠI ZAKLADKI Kruce Fix (43) Karolina omladinka Lana70 (40) Živa HIMNA (by BEYBA) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri- že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Nakoncu bomo mame vse, Če slončkale bomo kot se zagre... En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi...
< Sporočilo je popravil mismis -- 4.11.2010 13:02:12 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 4.11.2010 12:54:10
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Ne vem pa, koliko je naš danes naredil upam, da je zaslužil vsaj za pasje brikete in žemljo. še jaz ko sem teta, nisem ganz nič naredla....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 4.11.2010 12:54:56
|
|
|
|
zarja1
|
Mikli kaj si nalulal v nutelo?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 4.11.2010 12:55:22
|
|
|
|
gigi1
|
Lana08 saj sem te hotla dat na seznamček, pa se mi je nekako zdelo, da nismo imele čisto nič prstov vmes . Se mi je zdelo, da bi se nekako s tujim perjem kitile . Moraš nam pa tudi leta zaupati, če si želiš na seznamček konzerv
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 4.11.2010 12:57:03
|
|
|
|
mismis
|
Žižek, sem jo že dala na seznam, sicer brez let. Je pa Lana naša, ji je pa ratalo na isti lep, domači način kot Sonyi
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 4.11.2010 12:57:40
|
|
|
|
gigi1
|
Me je Miša že prehitela . Miša, če imaš še možnost popravljati, vnesi datum UZ za Zarjo in leta za Piko.po.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 4.11.2010 13:03:32
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Me je Miša že prehitela . Miša, če imaš še možnost popravljati, vnesi datum UZ za Zarjo in leta za Piko.po. evo sr@nja, zdaj ko sem šla popravljati, mi je pa une smeške za pluske pokvarilo
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 4.11.2010 13:04:46
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Me je Miša že prehitela . Miša, če imaš še možnost popravljati, vnesi datum UZ za Zarjo in leta za Piko.po. evo sr@nja, zdaj ko sem šla popravljati, mi je pa une smeške za pluske pokvarilo Ah... brez mene ni nič
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 4.11.2010 13:06:57
|
|
|
|
gigi1
|
DŽOMBE IN MLAJŠE KONZERVE TREPETALKE V POSTOPKU Zarja (31) se špika (kdaj bo 11.11.) Roži_ (drobižek od let ) novembra v postopek Aqua 77(33) februarja razgovor v MB Little Star (38) poskušamo natur po laparo in histero septembra v postopek (? kako je sedaj) KT (39) v borbi Tassi (37) čakamo na odločitev o naslednji borbi pika.po (36) čakamo na odločitev o naslednji borbi NOVI KROG Pikica36 (38) še malo pa v nove borbe Kiwi (42) nov postopek ? gigi (44) k Fidolina (43) BBpikica (42) pavza Dajamaja (43) pavza NAŠE SREČKE NOSEČKE NAŠI ZAKLADKI Kruce Fix (43) Karolina omladinka Lana70 (40) Živa HIMNA (by BEYBA) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri- že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Nakoncu bomo mame vse, Če slončkale bomo kot se zagre... En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 4.11.2010 13:15:39
|
|
|
|
miklarom
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Mikli kaj si nalulal v nutelo? nalulala se švof, zelo bledo črtico za 16.dan po , en test dobila še za jutri če bo pozitiven gremo po pingo če ne pa čez 12. dni jovo na novo ponavljati vajo s tabletkami, sem se tam že s sestro dogovorila da pridem takoj 2.dan ob 8.00 zjutraj gor po tabletke in takoj štartamo. Tako da sma se z mojim kar odločila da štartama s tabletkami ker je boljše kot pa nekaj na brezveze in ne bi bilo uspeha, ker če do danes ni blo vredu O je tudi jutri ne bo. tako da ponovno štartamo nekje 16.11., bom pa prišla še letos skozi in sem vesela da mi ne bo treba čakati do februarja. ti si že imela pingote s terapijo a ne ! kako gre potem takšen postopek, na katere dneve imaš pol UZ- je , da si vem lahko malo splanirati glede službe
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 4.11.2010 13:18:56
|
|
|
|
mismis
|
Mikli, a ti boš jutri v MB? Ker midva bova tudi tam
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 4.11.2010 13:22:45
|
|
|
|
sonček33
|
mismis... roke se tresejo, solze tečejo ...ma dan je bil že tako lep ... zdaj je popoln ... ima Boga! Vesela sem za vaju še pa še... In veš kaj? jaz že nazdravljam..si grem prav zdej odpret eno pivičko. Pa grem po Lja pol kar peš :)
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 4.11.2010 13:37:52
|
|
|
|
miklarom
|
mismis - ne meni jutri ni v MB , ker boma rajši šla ponovno s tabletkami pri tej ko bo zdaj prišla bo boljše, tak sma se odločila
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 4.11.2010 14:07:16
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
Sem ravnokar iz sprehoda in sem prišla pogledat če je moja miš noseča. Pa gledam in gledam....pa vse bolj se mi smeji...grem eno stran nazaj, preletim komentarje...še eno stran nazaj, preletim komentarje...solze...še eno stran nazaj ...in vidim + . Miš moja, nezimerno sem srečna, danes je tvoj dan draga moja...in vsi naslednji dnevi...začnja se novo življenje Rada vas imam vse tri
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 4.11.2010 14:50:39
|
|
|
|
sonya1
|
Hej, bejbe ! A se vam ne zdi, da bi se morale kaj dobiti na kakšni proslavi ? Ko ste se zadnjič srečale, nisem mogla priti, zdaj me pa že prav firbec matra, kakšne ste v živo. Za tiste, ki so že , da bi se tiste, ki še niste, mogoče nalezle
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.