|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del
3.11.2010 11:37:10   
miska73
Da se tolk javim, da mislim skoz na našega miša. No skoz glih ne. Se pa velikrat spomnem in močno držim pesti.
Glede na to, da se še danes ni javila...
Mogoče je pa šla v adrialab in čaka zdej rezultate... se mal hecam.
Miš, naredi že kaki test no...

Mikla, tole pa že kr bolš kaže. Navijam tudi zate.
Pa seveda za mojo skuštranko (itak, pa saj to ve). Pa seveda za našega najlepšega roza medvedka.

Pa ene ogromne čestitke sonji za +. Zdaj pa naj bo vse kak treba bit naslednjih 8 mesecev.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
3.11.2010 11:39:13   
miska73
No, pa se je vmes mišmiška javila.
Lubek, jst še kr navijam.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
3.11.2010 11:39:23   
mausikaa

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Saj se ne skrivam, glede na to, da nisem skoraj celo noč spala, sem že od jutra z vami. Vendar pa vas nočem vedno obremenjevati z mojimi povečanimi jutranjimi izcedki, katerim sledi obup, panika, slaba volja... kaj naj rečem, veliko rajši berem dobre novičke.

tako da, četudi se ne javljam, sem z vami, vedno...

MIša ti kar povej kaj te muči, smo s teboj...sej veš kako je: enkarat ena stoka, drugič druga, vse se mamo pa rade in nam ni težko druga drugo potolažiti...

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
3.11.2010 12:07:00   
gigi1
Miša srce ti se kar malo skašljaj. Ja, kje se pa boš, če ne tle? Saj vse vemo kakšen šit je tole...Prezgodaj za test, izcedki so..pa jih ni, znaki taki in onaki... Teli dnevi so res najtežji.. Upam, da se bomo v petek ob lepi beti vse samo še nasmejale tej agoniji user posted image user posted image user posted image

Mausi dušo user posted image  za bolečine. Se mi je kar zdelo, da te boli, ko je tako dolgo ni bilo user posted image . Za ateja in postopek naj te ne bo strah. Gaaas....gremo v nove zmage user posted image  user posted image  user posted image  

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
3.11.2010 12:59:34   
sonya1
Miši, dragauser posted image , komu pa boš povedala, če ne tule. Ko veš, da vse spremljamo, kaj se dogaja, upamo s teboj in držimo pesti. V petek pa pravo beto seveda, kot je Gigi rekla. Pol bomo pa drugo leto kopirale kakšne poste in se smejaleuser posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
3.11.2010 13:38:30   
Abra
Hvala punce, je lepo bit pogrešan user posted image user posted image

Mišmiš, se čisto pridružejem vsem napisanim - ja komu boš pa jamrala, če ne nam? Pa kako bomo študirale odtenke, količine, gostoto in vse vse ostale parametre ivf izcedkov? Hitro na plano s celotnim poročilom user posted image
Še 2x spat, pa bo vse jasno user posted image user posted image

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
3.11.2010 13:47:52   
bibk
Danes se pa še jaz malce oglašam, itak vas skozi berem, ampak ne sodelujem (oz. sodelujem brez pisanjauser posted image ). Mišmiš tudi jaz fulllllllllllllllllll navijam zate in nikakor se ne morem otest občutka da bo tokrat srečen konec (pa upam, da me občutek ne vara). Dejmo dejmo user posted image user posted image   user posted image   user posted image

< Sporočilo je popravil bibk -- 3.11.2010 13:48:35 >

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
3.11.2010 13:50:52   
miklarom
miska73 - hvala za navijanje, jaz upam da bo jutri vse vredu

mismis - ti kar pojamraj saj za to smo tukaj da te bodrimo in pomagamo in ve smo s tabo, vem da ti je zdaj težko ampak verjemi da bo v petek pozalo lepo in visoko betouser posted image

mausika - srečno jutri in dobro zrihtaj pa poročaj

žiži - kuc kucuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
3.11.2010 14:15:22   
zarja1
tako da, četudi se ne javljam, sem z vami, vedno...

tud jaz s teboj.......user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
3.11.2010 14:16:22   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Mausika kako? Te fejst buba tale user posted image ? Kdaj greš k Ateju?

buba buba, se vidi da sem jo dolgo čakala...ju3 zjutraj ga grem pozdraviti, me prav zanima kaj mi bo rekel in da bova startala tako kot sva se zmenila...ma me je kar malo strah vsega skupaj...

bošček.......user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
3.11.2010 14:37:23   
sonya1
Dekleta, danes sem tako zaspana, da bi rabila zobotrebce, da si podprem veke. Je najbrž zaradi tako žalostnega vremena.
Gigi, si že šla na Zelenortske otoke ? Sem zadnjič videla eno reklamo, pa sem se spomnila, da se nisi nič pohvalila.

Mausi, nič naj se spet  začne !
Miklarom, ti pa le javi jutri, kaj bodo povedali o endometriju.

Tako, moj dragi je začel počasi odnašati svoje stvari. Mislim, da je edina varianta, da še kar rešiva to, da začneva znova , z zmenki in podobnim. pa bova videla. Toliko je namreč nekih navad v odnosu, ki ne funkcionirajo, da se jih enostavno ne da popraviti drugače kot s kakpnim radikalnim rezom.
Pa še v službi je beda, kaže, da je tak dan.

Če ne bi bila srečkauser posted image  bi bilo za ****, zdaj je pa še karuser posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
3.11.2010 14:45:48   
gigi1
Sonya ojoj user posted image  nisem mislila, da bo šlo tako daleč. Drži se srce user posted image . Naj ti nič ne pokvari te sreče, ki jo sedaj občutiš.

Nisem šla na Zelenortske user posted image . Bomo videli...mogoče to zimo, ker nisva imela pravega dopusta.

Miklca ku kuc user posted image . Držim pestke za jutri user posted image user posted image user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
3.11.2010 15:12:20   
miklarom
sonya - joj, ne morem verjet da je tako daleč to šlo, sedaj poskusi misliti nase in na user posted image  , drži se user posted image , jutri pa vsekakor javim kako bo

Gigi - thanksuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
3.11.2010 15:28:39   
sonya1
Punce, jaz sem u reda, upam, da pikica tudi. Ostalo bo pa že še. Sem v devetih nebesihuser posted image user posted image
Upam, da mi boste še ostale kmalu napisale, da vam je slabo, pa da ste napihnjene,,, pa da ste user posted image . Bi rada delila srečo s celim svetom, še najbolj pa z vamiuser posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
3.11.2010 15:37:37   
mismis
uf sonya, tudi jaz si nisem mislila, da bo do tega prišlo, sem mislila, da se je čisto sprijaznil, ko si mu povedala za nosečnost in da sta sedaj v redu. Tole je v tem trenutku prišlo čisto nepričakovano user posted image user posted image . Drži se in čuvaj svojo pikico.

Miklarom in SS, držim pestke za jutri user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
3.11.2010 19:53:35   
DaisyE
Čerčka, bom na kratko, pa čeprav kar za vse navijam in mislim na vas...

Mišu, izcedki gore, izcedki dole, jaz sem zate že kar splanirala nadaljnjih 9 mesecev. A testka pa nič ne misliš delat pred petkovim krvnim, al je že kakšen undercover padu? Sem žalostna, ker te skrbi, ampak sploh ne dopuščam možnosti, da naši maratonci ne bi zmagali. Drži se.

Pozdravčke tudi celotni konzervirani ekipi.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
3.11.2010 19:55:59   
alpog
Sonya, a prav narazen gresta???? No ja, ne vem, kaj bi rekla. Sem mal v zadregi, ker ne vem, a te moramo tolažit, a ti to paše... Pa če praviš, da si OK, potem je vredu.

Miša, stanje? Še cediš ali krvaviš? Še nisem obupala nad vami!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
3.11.2010 20:21:24   
sonya1
Alpog, tako je to . Ne da mi paše, ampak enostavno ne vem, kaj bi lahko še naredila. Moj bi rad živel kot študent, rad bi šel kamor bi hotel, za toliko časa kolikor bi hotel in počel, kar bi hotel. Veste, da to ne gre, če si z nekom. Pol sem pa včasih sedela doma kot eno teslo in ga čakala, da se bo blagovolil prikazatiuser posted image . Jasno sem mu povedala, da so mu vrata vedno odprta,  vendar da se sploh ne pogajam, naj si izjasni, kaj su mu prioritete; če bova to midva in najin otrok pred prijatelji in njegovo željo po svobodi, super, če ne pa tudi v redu.

Sem se kar malo oddahnila, čeprav si v resnici ne predstavljam čisto dobro, kako bo to videti biti samska mati.  
Po eni strani se mi zdi, da je tak način  edino upanje, da se karkoli reši, ker me do zdaj sploh ni resno jemal, ko sem mu skušala dopovedati, da mi tak stil življenja ne odgovarja.
Po drugi strani pa je vesela novica o nosečnosti precej prekrila žalost zaradi razdora vezeuser posted image . Po pravici povedano, sem bila že zelo, zelo pod pritiskom biološke ureuser posted image . Se mi je dozdevalo, da če ne bom imela otrok z njim, da iskati drugega sploh nimam časa iskati. Zdaj pa ga imam spet; če se bova uspela dogovoriti, bo super, če pa ne, pa mogoče kje drugje čaka name kakšna druga sreča.
Kadar pomislim na Hermy in njeno veselje, vem, da je vse možno. Tudi zate, Tassi, z moškim s katerim si ali s katerim drugim. Pa za Gigi, z možem in mogoče kdaj otrokom. Gigi, samo odločiti se je treba. Sreča pomaga pogumnim. Pa da bi Zarči  končno uspelo. Pa da Miši ne bi imela samo tako super Mišota ampak tudi gnezdo enih malih Miškolinkov.  Pa da Loremi ne bi bila več žalostna. Pa da bi bili izvidi od Miklce v redu, pa na Mausi ne pozabit. Joj, pa Naska,  ki je kar izginila. Pa draga Fidi, ki se zmeraj nasmejem njenim komentarje..
Joj, punce, super steuser posted image

< Sporočilo je popravil sonya1 -- 3.11.2010 20:24:03 >

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
3.11.2010 20:33:53   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: sonya1
Zdaj pa ga imam spet; če se bova uspela dogovoriti, bo super, če pa ne, pa mogoče kje drugje čaka name kakšna druga sreča.
Kadar pomislim na Hermy in njeno veselje, vem, da je vse možno. Tudi zate, Tassi, z moškim s katerim si ali s katerim drugim. Pa za Gigi, z možem in mogoče kdaj otrokom. Gigi, samo odločiti se je treba. Sreča pomaga pogumnim. Pa da bi Zarči  končno uspelo. Pa da Miši ne bi imela samo tako super Mišota ampak tudi gnezdo enih malih Miškolinkov.  Pa da Loremi ne bi bila več žalostna. Pa da bi bili izvidi od Miklce v redu, pa na Mausi ne pozabit. Joj, pa Naska,  ki je kar izginila. Pa draga Fidi, ki se zmeraj nasmejem njenim komentarje..

čist objokana berem in berem ta post.......Kolk se poznamo......Sonya kar pogumno.

Horny Teddy

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
3.11.2010 22:30:10   
mausikaa

Alpog, tako je to . Ne da mi paše, ampak enostavno ne vem, kaj bi lahko še naredila. Moj bi rad živel kot študent, rad bi šel kamor bi hotel, za toliko časa kolikor bi hotel in počel, kar bi hotel. Veste, da to ne gre, če si z nekom. Pol sem pa včasih sedela doma kot eno teslo in ga čakala, da se bo blagovolil prikazatiuser posted image . Jasno sem mu povedala, da so mu vrata vedno odprta,  vendar da se sploh ne pogajam, naj si izjasni, kaj su mu prioritete; če bova to midva in najin otrok pred prijatelji in njegovo željo po svobodi, super, če ne pa tudi v redu.

Sem se kar malo oddahnila, čeprav si v resnici ne predstavljam čisto dobro, kako bo to videti biti samska mati.  
Po eni strani se mi zdi, da je tak način  edino upanje, da se karkoli reši, ker me do zdaj sploh ni resno jemal, ko sem mu skušala dopovedati, da mi tak stil življenja ne odgovarja.
Po drugi strani pa je vesela novica o nosečnosti precej prekrila žalost zaradi razdora vezeuser posted image . Po pravici povedano, sem bila že zelo, zelo pod pritiskom biološke ureuser posted image . Se mi je dozdevalo, da če ne bom imela otrok z njim, da iskati drugega sploh nimam časa iskati. Zdaj pa ga imam spet; če se bova uspela dogovoriti, bo super, če pa ne, pa mogoče kje drugje čaka name kakšna druga sreča.

Sonči tole si pa tako lepo napisala...kot kaže smo šle/gremo vse skozi neke življenjske izkušnje...ene malo bolj pogumno, druge malo manj, ampak vse smo pa "carice" 

user posted image

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
4.11.2010 6:10:39   
mismis
Dobro jutro, danes je pa pri naši bajti zelo veselo... razlog za to je, pa tole

user posted image

veliko boljši rezultati, kot smo jih imeli v 3.postopku (ko je tudi kao ratalo) na 13. dan, testa sta pa zato dva, ker imata Bine in Cilka vsak svojega user posted image
kot kaže je bila tisto res vgnezditvena krvavitev user posted image

no pa še ena kavica za vas, ko ste reve morale prenašata z mano tole agonijo

user posted image

rada vas imam, čisto vse od A pa do Ž

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
4.11.2010 6:15:39   
tassi1

Joj, sem sama sebi prepovedala javljanje na tej strani, pa si ne morem pomagati: sonya- carica si!! user posted image user posted image
Tako polna poguma, dobre energije,  dobrih nasvetov za vse nas tukaj,.. Pravi sonček si!!
Tudi jest sem na skrivaj pomislila na to, da bi postala samska mati- da bi z moji avanturici probala zanosit, pol pa kar bi bilo bi pač bilo,.....
Grde misli, sej vem, samo vseeno ker sva s tanovim brez zašćite( ve da ne morem imeti otrok), bi pač bilo možno,...
Se sramujem teh misli,....Pozabite punce, sem pač v fazi ko se mi hormoni vračajo v normalo,..
lep dan vsem, mišška zate pa res navijam kot nora!!!

bila sem zaljubljena in srečna, sedaj sem samo še žalostna!

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
4.11.2010 6:55:15   
BarbiG

Dobro jutro, danes je pa pri naši bajti zelo veselo... razlog za to je, pa tole

user posted image

veliko boljši rezultati, kot smo jih imeli v 3.postopku (ko je tudi kao ratalo) na 13. dan, testa sta pa zato dva, ker imata Bine in Cilka vsak svojega user posted image
kot kaže je bila tisto res vgnezditvena krvavitev user posted image

no pa še ena kavica za vas, ko ste reve morale prenašata z mano tole agonijo

user posted image

rada vas imam, čisto vse od A pa do Ž

Mismis, to je to. Skačem do plafona od veselja. Sploh ne veš, kolk si mi polepšala dan. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kr solze so mi stopile v oči. Draga moja, vem da te zdaj čaka še peklensko čakanje na UZ, ampak vem, čutim v srcu, da je tokrat to to in da boš na UZ-ju ugledala najlepše bitjece na svetu. Pa mogoče še celo dva. RTI

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
4.11.2010 7:04:32   
sonya1
Miši, hip hip huuuraaaa, hip hip huuuuraaa, hip hip huuuuraaaaaauser posted image user posted image user posted image .
Ja, sem tudi jaz dobila solzne oči. Sedaj pa malo bolj umirjeno do  konca, velja ?! user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
4.11.2010 7:08:55   
sonya1
Moja draga Tassi, te čisto razumem. Po pravici povedano, se meni tvoje razmišljanje ne zdi tako zelo napačno, ker sem tudi jaz razmišljala približno v isto smer (samo tehnična izvedba bi bila drugauser posted image ). Sicer pa saj veš, karkoli se boš odločila, pa boš vedno deležna podpore in razmevanja.
Pa ne vem, zakaj se ne bi javljala tu?!

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.