tassi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonya1 Alpog, tako je to . Ne da mi paše, ampak enostavno ne vem, kaj bi lahko še naredila. Moj bi rad živel kot študent, rad bi šel kamor bi hotel, za toliko časa kolikor bi hotel in počel, kar bi hotel. Veste, da to ne gre, če si z nekom. Pol sem pa včasih sedela doma kot eno teslo in ga čakala, da se bo blagovolil prikazati . Jasno sem mu povedala, da so mu vrata vedno odprta, vendar da se sploh ne pogajam, naj si izjasni, kaj su mu prioritete; če bova to midva in najin otrok pred prijatelji in njegovo željo po svobodi, super, če ne pa tudi v redu. Sem se kar malo oddahnila, čeprav si v resnici ne predstavljam čisto dobro, kako bo to videti biti samska mati. Po eni strani se mi zdi, da je tak način edino upanje, da se karkoli reši, ker me do zdaj sploh ni resno jemal, ko sem mu skušala dopovedati, da mi tak stil življenja ne odgovarja. Po drugi strani pa je vesela novica o nosečnosti precej prekrila žalost zaradi razdora veze . Po pravici povedano, sem bila že zelo, zelo pod pritiskom biološke ure . Se mi je dozdevalo, da če ne bom imela otrok z njim, da iskati drugega sploh nimam časa iskati. Zdaj pa ga imam spet; če se bova uspela dogovoriti, bo super, če pa ne, pa mogoče kje drugje čaka name kakšna druga sreča. Kadar pomislim na Hermy in njeno veselje, vem, da je vse možno. Tudi zate, Tassi, z moškim s katerim si ali s katerim drugim. Pa za Gigi, z možem in mogoče kdaj otrokom. Gigi, samo odločiti se je treba. Sreča pomaga pogumnim. Pa da bi Zarči končno uspelo. Pa da Miši ne bi imela samo tako super Mišota ampak tudi gnezdo enih malih Miškolinkov. Pa da Loremi ne bi bila več žalostna. Pa da bi bili izvidi od Miklce v redu, pa na Mausi ne pozabit. Joj, pa Naska, ki je kar izginila. Pa draga Fidi, ki se zmeraj nasmejem njenim komentarje.. Joj, punce, super ste Joj, sem sama sebi prepovedala javljanje na tej strani, pa si ne morem pomagati: sonya- carica si!! Tako polna poguma, dobre energije, dobrih nasvetov za vse nas tukaj,.. Pravi sonček si!! Tudi jest sem na skrivaj pomislila na to, da bi postala samska mati- da bi z moji avanturici probala zanosit, pol pa kar bi bilo bi pač bilo,..... Grde misli, sej vem, samo vseeno ker sva s tanovim brez zašćite( ve da ne morem imeti otrok), bi pač bilo možno,... Se sramujem teh misli,....Pozabite punce, sem pač v fazi ko se mi hormoni vračajo v normalo,.. lep dan vsem, mišška zate pa res navijam kot nora!!!