Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 4.11.2010 8:54:09
|
|
|
|
lara light
|
mismis moja, samo smeh mi gre in solze, jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, tooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ...mala dva sta začudena zraven... hotela sem ti povedat, da drugače kot tko ni moglo bit, veš koliko nas je, ki špegamo in gledamo in tiho in strastn navijamo, pa se ne oglašamo, ker lene, ker ne spadamo, itd...ampak presrečna sem! Želim ti najlepših 8,5m sladkega pričakovanja! Invse dobro in vse lepo in vse in vse in vseeeeeeeeeeeee, tako sem vesela ...poglej mojo objavo na fb, pa še nisem zvedla za tvojo novico, nekaj je v zraku, def....ostani mirna, sproščena, i! Kiss! Zdaj pa še objemček za mojo Pikovitko pa za mojga Žarčka navijam zelo naglas, lubčka pa za abro in gigiko
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 4.11.2010 8:56:35
|
|
|
|
zarja1
|
Babe moje jaz sploh delat ne morem, tolk sem vesela.....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 4.11.2010 9:06:19
|
|
|
|
gigi1
|
Miša moja A rabim še kaj dodat?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 4.11.2010 9:06:56
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana08 Sem spremljala vse debate zadnje čase, ampak mi je tako slabo da ne morem nič pisati. Moj je moral nekajkrat že priti iz službe, ker niti za K. nisem mogla poskrbeti. Lana, men je to tud najhujš...za zjokat !!! Naj ti bo čimprej boljš!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 4.11.2010 9:13:48
|
|
|
|
gigi1
|
Ja, pa bom Sem vedla, da bo tisti CB pokazal +++++++++++ . Že sama sem rekla, da ga bom uporabila samo, da bi plus nalulala, potem sem pa predala štafeto Sonya lepo si napisala . Seznamček pa poštimam takoj, ko bom imela malo časa Tassi ne bom moralizirala in pametovala, ker verjamem, da je življenje z nekom, ki dosti pije kar težko. Sama boš videla kako naprej Mausika gremo zmagat Zarči vem, da ne moreš delat . Tudi jaz sem čisto iz sebe Naskič oglasi se kaj. Lupčke vsem in uživajte v tem prelepem dnevu
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 4.11.2010 9:15:35
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana08 MIŠMIŠ po moje danes ni punce in fanta tukaj, ki ne joka ob tej novici. Tako sem vesela. Sem vedla, da bo prej ali slej postal to forum nosečk . Sem spremljala vse debate zadnje čase, ampak mi je tako slabo da ne morem nič pisati. Moj je moral nekajkrat že priti iz službe, ker niti za K. nisem mogla poskrbeti. Vsem pošiljam poljubčke. Lana upam, da kmalu minejo slabosti.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 4.11.2010 9:17:34
|
|
|
|
Fidolina
|
Mismisek - ne smem preveč govort, ker me še skoz grlo boli. Ampak zeloooo sem vesela zate. Taka prijetna oseba, kot si ti, res lahko veliko lepega prenese naprej, nekomu . ali ( ).
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 4.11.2010 9:21:21
|
|
|
|
mismis
|
Žižek, točno tako, tvoj CB je danes pokazal plus in naju razveselil. Hvala ti srce za vse Noki, jutri je krvi test, bomo videli kolikšna bo beta na 12. dan Lana08, verjamem da ti je hudo, ker ne moreš poskrbeti za K., tudi pri meni bo nastopil problem glede kužona. Jaz ga ne smem peljati, ker je pretežek, moj pa včasih dolgo dela. Potem me pa kužon fehta, da ga peljem ven, jaz mu pa razlagam, da ne smem. Zgleda bo treba bodočega strica vprežti. Tebi pa želim, da slabosti čimprej minejo Maussi, samo zate... punce moje, jaz sem tako vesela, da si ne morete misliti. Vsem skupaj hvala za podporo, z vami je vse lažje. Moram pa povedati, da je za ta uspeh sigurno zaslužna tudi Obayifo, ki mi je prijazno podarila ostanek utrogestana in to tistega, ki je bil uspešen, ko so čakali E.-ja
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 4.11.2010 9:25:18
|
|
|
|
miska73
|
Ne boš verjela... ampak jst zdle prav zares jokam od veselja. Ma to mi deli. Srce naše mišje.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 4.11.2010 9:27:10
|
|
|
|
*zabica*
|
Tokrat se bom tud jest oglasila, ceprov vas ponavadi le berem: iskrene cestitke mismis, res sm vesela zate-iz dna srca :) Mi je blo tole tvoje spremljanje IVF postopka kot kaksna nadaljevanka, skoz na trnih kaj se bo zgodilo...se enkrat cestitke tebi in ostalim borkam za moc in pogum
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 4.11.2010 9:33:46
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Zarči vem, da ne moreš delat . Tudi jaz sem čisto iz sebe ne morem......čist evforična v totalko.....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 4.11.2010 9:37:22
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Zarči vem, da ne moreš delat . Tudi jaz sem čisto iz sebe ne morem......čist evforična v totalko..... saj je prav, naslednja na vrsti si ti
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 4.11.2010 10:27:15
|
|
|
|
Abra
|
JUPIIIIIIIIIIIIII!!!!!!! Saj smo verjeli in vedli, da ne more bit nič drugače Vsa panika, strah, obup so posledica nosečniških hormonov Draga Miša, ni kaj štajerci so zate!! Vse dobro še naprej!!!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 4.11.2010 10:33:38
|
|
|
|
pika.po
|
Juhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Mismis! Čestitke! Srečna tolk, kot da bi bla jest srečka nosečka! Sem na vodi čutila, da je tokrat to, to! In tele črtice niso črtice, ampak konkretne črte! Tko da bo sreča dvojna! Go, go Bine in Cilka! Zdaj pa pazi nase in na mala dva, pridno božaj bušija, na kakem od naslednjih srečanj pa ga pusti pobožat še malo nam, da se nalezemo tud ostale. Da spremenimo tole temo v nosečke! Juhuuuuuuuuu. Kakšen lep dan je danes, a ne.
< Sporočilo je popravil pika.po -- 4.11.2010 10:38:20 >
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 4.11.2010 10:34:15
|
|
|
|
miska73
|
Kolk je dons en lep dan. Pa men se kr smeji.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 4.11.2010 10:35:52
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: pika.po Zdaj pa pazi nase in na mala dva, pridno božaj bušija, na kakem od naslednjih srečanj pa ga pusti pobožat še malo nam, da se nalezemo tud ostale. Hehe... se že grebejo, da se bojo ob tvoj trebuh drgnale... Žiži, a se spomneš, kak sem jst Hedin trebuh napadla...
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 4.11.2010 10:41:07
|
|
|
|
lara light
|
Mismis, da ne pozabim, nič na pričakovanje dvojčkov hodit, kar k nam, boš med samimi domačimi, pa prešvicanimi dvojnimi ... zarji, tud jaz ne morem 'delat', revčka le skuto dobila ...sicer pa te čakamo na temi tud tebe
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 4.11.2010 10:48:02
|
|
|
|
ledenka
|
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee tooooooooooooooooooooooooooooooooo suuuuuuupeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrr MIŠMIŠ MA PA PLUSKA
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 4.11.2010 11:03:21
|
|
|
|
gigi1
|
Evo bodoča ponosna tetka časti
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 4.11.2010 11:04:26
|
|
|
|
pika.po
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 IZVIRNO SPOROČILO: pika.po Zdaj pa pazi nase in na mala dva, pridno božaj bušija, na kakem od naslednjih srečanj pa ga pusti pobožat še malo nam, da se nalezemo tud ostale. Hehe... se že grebejo, da se bojo ob tvoj trebuh drgnale... Žiži, a se spomneš, kak sem jst Hedin trebuh napadla... Ker nam ata na mamo ne rata, upam, da se bom vsaj nalezla! Sej veš, upanje umre zadnje! Mušter od mismise je pa lih taprav! Dva nagajiva in živahna mulca!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 4.11.2010 11:05:30
|
|
|
|
neodkrita
|
Miša bravoooooo. Tako se dela!!! Res vse naj naj naslednjih 8,5 mesecev. Sonya tudi tebi čestitke!! In nič se sekirat. Tudi jaz sem ostala sama z dvema puncama sicer malo večjima (8 in 13 let sta imeli) pa nam je bilo isto lepo. Tudi sedaj, ko sta že odrasli imamo odnos ne kot mati in hčerki ampak prijateljice. Nihče nam ne garantira, da če smo poročene in imamo može, da ne bomo šli narazen. Glavo pokonci pa v nove boje!!!!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 4.11.2010 11:07:52
|
|
|
|
gigi1
|
Pa še...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 4.11.2010 11:15:09
|
|
|
|
hedviga
|
Mišmiškica, jaz sem te mogla kar poklicat. Nisem mogla tolk hiter pisat kakor hitro sem ti hotla povedat, da je to NAAAAAAJLEEEEEEEEPŠAAAAAAA NOVICAAAAAAAA!!! In kako zelo sem vesela zate!!! Podpišem prav vse kar so punce napisale!! Tko, delat, ja...to je zdej umetnost Podgančica, ja jaz se zagotovo spomnim inj HB je delovalo!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 4.11.2010 11:30:27
|
|
|
|
mismis
|
Babe moje, danes ga bom nazdravila z vami, sem si že kupila Unija , to bo nekaj novega, da jaz pijem Uni, ampak za dobro stvar je treba potrpeti
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 4.11.2010 11:30:51
|
|
|
|
Fidolina
|
Gigi
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.