|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del
4.11.2010 8:54:09   
lara light
mismis moja, samo smeh mi gre in solze, jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, tooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooouser posted image user posted image user posted image ...mala dva sta začudena zraven...
hotela sem ti povedat, da drugače kot tko ni moglo bit, veš koliko nas je, ki špegamo in gledamo in tiho in strastn navijamo, pa se ne oglašamo, ker lene, ker ne spadamo, itd...ampak presrečna sem!user posted image user posted image user posted image
Želim ti najlepših 8,5m sladkega pričakovanja! Invse dobro in vse lepo in vse in vse in vseeeeeeeeeeeee, tako sem veselauser posted image ...poglej mojo objavo na fb, pa še nisem zvedla za tvojo novico, nekaj je v zraku, def....ostani mirna, sproščena, i! Kiss!

Zdaj pa še objemček za mojo Pikovitkouser posted image
pa za mojga Žarčkauser posted image navijam zelo naglas, lubčka
pa za abro in gigikouser posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
4.11.2010 8:56:35   
zarja1
Babe moje jaz sploh delat ne morem, tolk sem vesela.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
4.11.2010 9:06:19   
gigi1
Miša moja
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

A rabim še kaj dodat?

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
4.11.2010 9:06:56   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: lana08

Sem spremljala vse debate zadnje čase, ampak mi je tako slabo da ne morem nič pisati. Moj user posted image  je moral nekajkrat že priti iz službe, ker niti za K. nisem mogla poskrbeti.

Lana, men je to tud najhujš...za zjokat user posted image !!!
Naj ti bo čimprej boljš!!

Kot sončni žarek nas vsak dan razveseljuješ!

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
4.11.2010 9:13:48   
gigi1
Ja, pa bom user posted image

Sem vedla, da bo tisti CB pokazal +++++++++++ user posted image  user posted image  user posted image . Že sama sem rekla, da ga bom uporabila samo, da bi plus nalulala, potem sem pa predala štafeto user posted image

Sonya lepo si napisala user posted image user posted image user posted image . Seznamček pa poštimam takoj, ko bom imela malo časa user posted image

Tassi ne bom moralizirala in pametovala, ker verjamem, da je življenje z nekom, ki dosti pije kar težko. Sama boš videla kako naprej user posted image

Mausika user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   gremo zmagat user posted image  user posted image  user posted image

Zarči vem, da ne moreš delat user posted image . Tudi jaz sem čisto iz sebe user posted image

Naskič oglasi se kaj.

Lupčke vsem in uživajte v tem prelepem dnevu user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
4.11.2010 9:15:35   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: lana08

MIŠMIŠ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  po moje danes ni punce in fanta tukaj, ki ne joka ob tej novici. Tako sem vesela. Sem vedla, da bo prej ali slej postal to forum nosečkuser posted image .

Sem spremljala vse debate zadnje čase, ampak mi je tako slabo da ne morem nič pisati. Moj user posted image  je moral nekajkrat že priti iz službe, ker niti za K. nisem mogla poskrbeti.

Vsem pošiljam poljubčke.

Lana user posted image  upam, da kmalu minejo slabosti.

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
4.11.2010 9:17:34   
Fidolina
user posted image user posted image user posted image user posted image

Mismisek - ne smem preveč govort, ker me še skoz grlo boli. Ampak zeloooo sem vesela zate. Taka prijetna oseba, kot si ti, res lahko veliko lepega prenese naprej, nekomu user posted image . ali (user posted image user posted image ).

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
4.11.2010 9:21:21   
mismis
Žižek, točno tako, tvoj CB je danes pokazal plus in naju razveselil. Hvala ti srce za vse user posted image user posted image

Noki, jutri je krvi test, bomo videli kolikšna bo beta na 12. dan

Lana08, verjamem da ti je hudo, ker ne moreš poskrbeti za K., tudi pri meni bo nastopil problem glede kužona. Jaz ga ne smem peljati, ker je pretežek, moj pa včasih dolgo dela. Potem me pa kužon fehta, da ga peljem ven, jaz mu pa razlagam, da ne smem. Zgleda bo treba bodočega strica vprežti. Tebi pa želim, da slabosti čimprej minejo user posted image user posted image

Maussi, samo zate...

user posted image

punce moje, jaz sem tako vesela, da si ne morete misliti. Vsem skupaj hvala za podporo, z vami je vse lažje.
Moram pa povedati, da je za ta uspeh sigurno zaslužna tudi Obayifo, ki mi je prijazno podarila ostanek utrogestana in to tistega, ki je bil uspešen, ko so čakali E.-ja user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
4.11.2010 9:25:18   
miska73
Ne boš verjela... ampak jst zdle prav zares jokam od veselja.
Ma to mi deli. Srce naše mišje.

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
4.11.2010 9:27:10   
*zabica*
Tokrat se bom tud jest oglasila, ceprov vas ponavadi le berem: iskrene cestitke mismis, res sm vesela zate-iz dna srca :) Mi je blo tole tvoje spremljanje IVF postopka kot kaksna nadaljevanka, skoz na trnih kaj se bo zgodilo...se enkrat cestitke tebi in ostalim borkam za moc in pogum user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
4.11.2010 9:33:46   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1
Zarči vem, da ne moreš delat user posted image . Tudi jaz sem čisto iz sebe user posted image

ne morem......čist evforična v totalko.....user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
4.11.2010 9:37:22   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

ne morem......čist evforična v totalko.....user posted image user posted image user posted image

saj je prav, naslednja na vrsti si ti user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
4.11.2010 10:27:15   
Abra
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

JUPIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!

Saj smo verjeli in vedli, da ne more bit nič drugače user posted image user posted image user posted image Vsa panika, strah, obup so posledica nosečniških hormonov user posted image Draga Miša, ni kaj štajerci so zate!! Vse dobro še naprej!!!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
4.11.2010 10:33:38   
pika.po
Juhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Mismis! Čestitke! Srečna tolk, kot da bi bla jest srečka nosečka! Sem na vodi čutila, da je tokrat to, to! In tele črtice niso črtice, ampak konkretne črte! user posted image  Tko da bo sreča dvojna! user posted image  Go, go Bine in Cilka! user posted image  Zdaj pa pazi nase in na mala dva, pridno božaj bušija, na kakem od naslednjih srečanj pa ga pusti pobožat še malo nam, da se nalezemo tud ostale. user posted image  Da spremenimo tole temo v nosečke! user posted image
Juhuuuuuuuuu. Kakšen lep dan je danes, a ne. user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil pika.po -- 4.11.2010 10:38:20 >

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
4.11.2010 10:34:15   
miska73
Kolk je dons en lep dan. Pa men se kr smeji.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
4.11.2010 10:35:52   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: pika.po

Zdaj pa pazi nase in na mala dva, pridno božaj bušija, na kakem od naslednjih srečanj pa ga pusti pobožat še malo nam, da se nalezemo tud ostale. user posted image  

Hehe... se že grebejo, da se bojo ob tvoj trebuh drgnale...

Žiži, a se spomneš, kak sem jst Hedin trebuh napadla...

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
4.11.2010 10:41:07   
lara light
Mismis, da ne pozabim, nič na pričakovanje dvojčkov hodit, kar k nam, boš med samimi domačimi, pa prešvicanimi dvojnimiuser posted image ...
zarji, tud jaz ne morem 'delat', revčka le skuto dobilauser posted image ...sicer pa te čakamo na temi tud tebeuser posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
4.11.2010 10:48:02   
ledenka
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
tooooooooooooooooooooooooooooooooo
suuuuuuupeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrr

MIŠMIŠ MA PA PLUSKA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
4.11.2010 11:03:21   
gigi1
Evo bodoča ponosna tetka časti user posted image

user posted image  

user posted image  

user posted image  

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
4.11.2010 11:04:26   
pika.po
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

IZVIRNO SPOROČILO: pika.po

Zdaj pa pazi nase in na mala dva, pridno božaj bušija, na kakem od naslednjih srečanj pa ga pusti pobožat še malo nam, da se nalezemo tud ostale. user posted image  

Hehe... se že grebejo, da se bojo ob tvoj trebuh drgnale...

Žiži, a se spomneš, kak sem jst Hedin trebuh napadla...

Ker nam ata na mamo ne rata, upam, da se bom vsaj nalezla! user posted image  Sej veš, upanje umre zadnje! user posted image
Mušter od mismise je pa lih taprav! Dva nagajiva in živahna mulca! user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
4.11.2010 11:05:30   
neodkrita
Miša bravoooooo. Tako se dela!!! Res vse naj naj naslednjih 8,5 mesecev.

Sonya tudi tebi čestitke!! In nič se sekirat. Tudi jaz sem ostala sama z dvema puncama sicer malo večjima (8 in 13 let sta imeli) pa nam je bilo isto lepo. Tudi sedaj, ko sta že odrasli imamo odnos ne kot mati in hčerki ampak prijateljice. Nihče nam ne garantira, da če smo poročene in imamo može, da ne bomo šli narazen. Glavo pokonci pa v nove boje!!!!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
4.11.2010 11:07:52   
gigi1
Pa še...

user posted image   

user posted image   

user posted image   
user posted image   

user posted image  

user posted image  

user posted image    

user posted image    

user posted image  

user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
4.11.2010 11:15:09   
hedviga
Mišmiškica, jaz sem te mogla kar poklicat. Nisem mogla tolk hiter pisat kakor hitro sem ti hotla povedat, da je to NAAAAAAJLEEEEEEEEPŠAAAAAAA NOVICAAAAAAAA!!!
In kako zelo sem vesela zate!!!

Podpišem prav vse kar so punce napisale!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tko, delat, ja...to je zdej umetnost user posted image
Podgančica, ja jaz se zagotovo spomnim inj HB je delovalo!! user posted image user posted image

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
4.11.2010 11:30:27   
mismis
Babe moje, danes ga bom nazdravila z vami, sem si že kupila Unija user posted image user posted image user posted image , to bo nekaj novega, da jaz pijem Uni, ampak za dobro stvar je treba potrpeti

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
4.11.2010 11:30:51   
Fidolina
Gigi user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.