|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2010 II.del
24.9.2010 14:37:03   
kar_ena
Ok našla postelco!

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
   RE: Decembrke 2010 II.del
24.9.2010 15:50:23   
betricija
kar ena, naročila tukaj: http://www.jago24.de/kategorie/179/0/Kinderbett
sem pa edino bila malce nepazljiva pri načinu plačila, pa sem potem mogla preko klika plačat, drugače bi preko mastercarda...pa ne igra vloge. na banki so rekli, da bo denar nakazan v torek, sredo, potem pa naj bi oni takoj tisti dan nakazila poslali paket po pošti. to bo trajalo pa tudi kak teden ali dva. ampak komaj čakava.

(odgovor članu kar_ena)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
   RE: Decembrke 2010 II.del
24.9.2010 15:53:16   
Primavera1
Hello, punce!
Pisem seminarsko pa se mi upira in raje s tabulatorjem skocim malo na forum.Sem brala, o "prigodah"s tascami in moram rect, da imate dobre zivce, se posebej Obcinarka. Da bi tasci pucala stanovanje v 7. mesecu??!! Ni sans, saj se svojega komaj, oziroma ga bolj moj. saj ni nepokretna, ce lahko laufa okoli. res se pustis izkoriscati in ona to pridno izrablja. namesto, da bi ona tebi pomagala pucati in vaju razvajala s kosili, moras ti poleg sluzbe vse to pocet, zraven pa se binglja ves cas pri vama! Zdaj na zacetku moras postaviti meje, sicer bo kriza. Upam, da nisi jezna, ker komentiram, ampak pri moji prijateljici je bila storija podobna, prav smilila se mi je. na koncu je ze skoraj obupala , ker je ravno tako dobricina kot ti, Obcinarka, njen mozek se pa kar nekako ni hotel postaviti na njeno stran. Sele, ko je zagrozila, da bo odsla, se je zganil in sviji materi povedal, da ima ona svoj lajf, onadva pa svojega in naj ne ulatava k njima v zgornji stuk, ce je nihce ne povabi. Reakcija je bila seveda huda uzaljenost in "kako ga tamlada scuva ipd", a je pomagalo. Zdaj imata mir.

Ölovek sploh ne more imet nobene zasebnosti, ko mu takole tasce skoz uletavajo in vse za ceno tega, ker zivis v isti bajti. Midva imava kar sreco, ziviva v bajti pri mojem, kjer zivi samo tast,tasca zivi na drugem koncu Ljubljane in uleti enkrat mesecno na kavo in se ne vtika (itak je mojega zapustila, ko je imel 2 leti in je oce sam skrbel zanj!)Tako, da nima ravno "prava glasanja". Tudi novico, da bova imelauser posted image  , je sprejela cisto hladno tako, da od nje res ne pricakujem nic. Tast je ok, in se ne vtika tako, da imava midva v zgornjem stuku cisto zasebnost, deloma tudi zaradi mojega psa, saj pase med t.i. "nevarne pasme" in si ne upa kar tako gor, psica pa je kot plisasta igraca, samo, da jo en crklja, se laja ne na tujce. Moj pravi, da je kar prav tako, da imava vsaj mir.
Je pa kreatura moja mati: da bi dala kak evro za user posted image , ni sans in tudi nic ne pricakujem, ker sem ji jasno povedala, da otrok ne bo krscen , midva pa tudi nisva cerkveno porocena.  Nama pac to nic ne pomeni in ne popuscava. Ona je versko blazna in povsem "down" zaradi novice, da vnukinje ne bo mogla vlacit v cerkev in se primerjat z ostalimi baburami. HB nimava tezav z denarjem in je moj rekel, da nic hudega, ce ne bova dobila kakih cotic ali previjalne od drugih (nimava prav nikogar, pa se edinca sva), bova pac vse sama nabavila pa se dolzan nisi potem nikomer. Kar se mi zdi cisto ok.

zdaj pa mi tezijo obrtniki...

Nikar ne pijte zajblja, povzroca krvavitve in prezgodnji porod!!!!

(odgovor članu kar_ena)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
   RE: Decembrke 2010 II.del
24.9.2010 15:56:07   
kar_ena
aha, jaz sem jo pa na amazon-u našla ;D!

Mogoče pa ne bo potrebno tako dolgo čakati. Jaz sem v soboto na amazon naročila jajčko in sem jo dobila že v sredo. Sploh nisem mogla verjeti!


(odgovor članu betricija)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
   RE: Decembrke 2010 II.del
24.9.2010 16:05:23   
aischa1
ojla kako ste kaj pri nas je grdo vreme in se mi ne da prav nič.
Zato sem imela čas in šla v Kik in kupla prvega pajaca za našega dojenčka
user posted image
Sem pregovorila dragega,da počasi treba začet pa kupovat.No po 3D pa naprej zapravljat.user posted image user posted image

(odgovor članu kar_ena)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
   RE: Decembrke 2010 II.del
24.9.2010 16:07:23   
betricija
tole o žajblju sem tudi jaz že slišala, samo nisem hotela delati paniko. za grgrat ni problema, pa še to v malih količinah, za pit v nosečnosti pa ni šans. pa še včeraj mi je moja G rekla, da lahko vse čaje pijem (mi jih mami sama nabira, pa sem vprašala kaj smem in ne smem na zimo piti, da ne bo skoz voda), razen žajblja bog ne daj, sploh ko bom dojila, ker zavira nastanek mleka, pa še neki, sem jo sama prekinila, ker meni žajblj sploh ni všeč, itak moraš pa pri žajblju ful pazit, koliko časa ga pustiš v kropu, ker naj bi po 10min začel oddajati neke kvazi radioaktivne snovi. pa še to, če ga kot bolan človek uživaš, naj ne bi užival čaja več kot 14dni.sem dala celo študijo o teh čajih čez, ker sva se z mojim borila z neplodnostjo, pa je en srbski zdravilec priporočal med terapijo tri mesece tega čaja 3x na dan. me je kar zmrazilo, tako da nisva niti kontaktirala z njem...

tako, da malce previdno pri vsem tem. mene so tudi prestrašil, da je bezeg nevarn za nosečnice..sploh v zgodnji nosečnosti. vse knjige pišejo o tem, potem pa Pušenjak pravi, da 2-3 litre bezgovega soka na dan ni problema. e, sad bodi pamatan...

srečno in po pameti...

(odgovor članu Primavera1)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
   RE: Decembrke 2010 II.del
24.9.2010 16:08:12   
betricija
koliko pa je na amazonu posteljica..a mi pošlješ link..tnx

(odgovor članu kar_ena)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
   RE: Decembrke 2010 II.del
24.9.2010 16:22:28   
kar_ena
betricija, imaš ZS.

(odgovor članu betricija)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
   RE: Decembrke 2010 II.del
24.9.2010 16:44:02   
betricija
kar ena, imaš zs.tnx

(odgovor članu kar_ena)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
   RE: Decembrke 2010 II.del
24.9.2010 17:44:22   
zaljubljena23
aischa, full lep pajac..Koliko pa si dala za njega? 

_____________________________

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu betricija)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
   RE: Decembrke 2010 II.del
24.9.2010 17:45:19   
*Star*
Joooj punce kok mamo vse drugačne probleme s starši... Jaz sem svojim že rekla da nič ne pričakujem in ne želim od njih, zato ker nama bosta pomagala pri nakupu stanovanja. Sem jima rekla da mislim, da je to dovolj za celo življenje...
Kar se pa tašče tiče raje ne bom, pa bodite hvaležne da nič oblekc ne dobite ker najina punca ma očitno že svojo osebno stilistko.. res sem si to želela ja... vsaka bodoča mamica si sama želi kupit prve oblekice za dojenčka... Vsaj jaz sem si.

(odgovor članu betricija)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
   RE: Decembrke 2010 II.del
24.9.2010 18:06:45   
n a n i
[color=#000000 size=3]Zaljubljena23 verjamem, da imas obcutek, da vse  dobimo, a nas je mnogo takih kot si ti. Jaz sem dobila samo par oblacil, vse ostalo sva morala kupiti. Dedki in babice po obeh straneh so ful veseli novega vnuka/vnukinje, a noben ni nic prispeval financo. Ne vem, ampak meni se zdi kar prav. Itak jih potem ful razvajajo. Mi je bolj vazno, da mi stojijo ob strani, da imam njihovo ljubezen itd. Denar pa naj raje porabijo za svoje potrebe in gredo kam na dopust. Mi bomo ze nekako se prebili. Edino ne razumem zakaj nisi vzela ponujenih conk? A zaradi ljubega miru? Ah verjemi to se ne splaca. Ker taki ljudje vedno najdejo kaksno stvar za obiranje.  Tisto o kravjem mleku je pa malo huda. No upam, da se ti ne bodo vmesavali prevec, ko bo bebica prisla. Drugace pa hitr po mizi udarit in razcistit stvari.
[color=#000000 size=3]Vidim, da imate kar pestro s tascami. Obcinarka ti pa cimprej postavi tasco na realna tla. Zato ker zivis pri njej, se nisi njena suznja. Isto je blo pri moji kolegici. Je dolga leta samo kimala tasci in vse naredila tko kot je tasca rekla, pol pa je na sreco prisla k pameti, ko je rodila in je fajn zaropotalo. Je bila tasca kar en cas uzaljena in ona sploh ni vec do nje sla. Pol pa se je umirila in sta sedaj pa  ze par let ful kolegici in odnost tasce je cist drugacen. Vem pa, da se je zelo zelo tezko postaviti nekomu ob rob, predvsem tascam.
[color=#000000 size=3]Jaz imam na sreco zlato tasco. Sva se hotela k njim preseliti v zgornji stuk in sem bila ful ful zalostna, ko naju je od dragega bratec prehitel. Se sedaj moj dragi vedno, ko sva tam poslusa, kako bi jaz tam bla, pa kaj je tolk mencal itd… Po moje me ima ze poln kufer.
  Tko kot Betricija sva zapravila ze precej everckov. Pa sploh ne bomo imeli otroske sobe, ker ni prostora.  Sva pa si rekla, da bova zacela resno nakupovati za dojencka oktobra in glej ga smenta, ravno vceraj ugotoviva, da imava ze skoraj vse razen kozmetike in kakih drobnarij, kot je podloga za previjalno. Pol pa ni cudno, da sva gagala vsak konec mesca zadnje 3 mesece ;)
[color=#000000 size=3]Maya a je ze kaj boljse? Zelim ti cimprej okrevaje. Ce me nosecniska pamet se ni cist zapustila, se spomnim, da bova midve skupaj v MS 4. oktobra.
[color=#000000 size=3]Danes sem tudi dobila uradno odlocbo komisije, da grem 1.10. delat za 4 ure. Po mojih izracunih cca 20 dni, potem pa se malo dopust pokoristim. Koncno konec zapora. Se kar lazje diha. Ze gledam kam bom sla na telovadbo, pa na podaljsan dopust z dragim ;)
[color=#000000 size=3]Uff  sem se razpisala. Se vidi, da sem bla en cas malo na off. pa sigurno sem spet pozabila vse komentirat, tako da se opravicujem, ce sem katero izpustila.
[color=#000000 size=3]Crkljajte se v tem dezevnem vikendu in bozajte busije.

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
   RE: Decembrke 2010 II.del
24.9.2010 18:16:24   
betricija
nani a ti greš v MŠ v porodnišnico? ob kateri uri greš? midva bova hodila ob 16h.
pozdrav doma.
jaz imam pa tak božji mir. moj pridno barva sobco...

(odgovor članu n a n i)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
   RE: Decembrke 2010 II.del
24.9.2010 18:36:39   
zaljubljena23
nani, sem potem vzela cotike..brez skrbi..Najprej sem malo počakala, ker so imeli toliko za povedati okrog tega, in ker ni bilo haska, sem šla po njih...tako, da imam 5 velikih škatel cotik, tako za punčko kot tudi za fanteka...
Mogoče si narobe razumela, meni se ne gre tukaj za materialne stvari, da bi morali kaj kupiti, bog ne daj..Razjezilo me je to, da se vtikujejo zraven, zakaj morava nabaviti takšen drag voziček, zakaj morava imeti obrobo v posteljici, če je eni znanci ne bodo imeli in podobno...


_____________________________

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu betricija)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
   RE: Decembrke 2010 II.del
24.9.2010 18:41:06   
Arwenko
Pušenjak pravi, da če bi žajbelj povzročal popadke in prezgodnje porode, da pol nebi potrebovali umetnih prekinitev nosečnosti:

http://med.over.net/forum5/read.php?19,5871947,5871947#msg-5871947

http://med.over.net/forum5/read.php?19,4120044,4120044#msg-4120044

http://med.over.net/forum5/read.php?19,4069588,4069588#msg-4069588

http://med.over.net/forum5/read.php?19,1035040,1035073#msg-1035073

V enem prispevku dobro piše, da noben človek ni sposoben popit ali pojest takšne količine katerega izmed vseh teh zelišč, ki jih kvazi odsvetujejo, da bi mu dejansko škodilo. Tako da to so vse le vraže in nič drugega.

(odgovor članu betricija)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
   RE: Decembrke 2010 II.del
24.9.2010 18:42:56   
aischa1
Zaljubljena23 pajac je stal 10.99 eurov na žalost so imeli samo v beli barvi a sem ga vseeno uzela ni blo druge me je kar vleklouser posted image pa verjetno bo za iz porodnišnice domov

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
   RE: Decembrke 2010 II.del
24.9.2010 18:47:01   
zaljubljena23
aischa, hja če ni modro ali roza, pa je belo...Ampak je res tako luban pajac, da se mu ne moreš upretiuser posted image Ne vem, če ne bom jutri sama zavila v Kik-a in šla pogledat malo za pajackiuser posted image user posted image

_____________________________

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu aischa1)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
   RE: Decembrke 2010 II.del
24.9.2010 18:51:20   
aischa1
To sva danes z user posted image opazla,da ni druge barve kot je plava,roza al bela in ker še nič ne vemo kaj bo gledamo belo sej ni drugeuser posted image no mogoče bomo sedaj na 3Dkaj zvedli pa kupovali.Čepravuser posted image gleda samo plavouser posted image user posted image .

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
   RE: Decembrke 2010 II.del
24.9.2010 18:54:34   
zaljubljena23
user posted image user posted image a veš, da mene tudi nekam vleče k plavi barvi oz fantovskim stvarem..Hja, mogoče pa moj nagon nakazuje spol, če ga že UZ ne moreuser posted image user posted image

_____________________________

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu aischa1)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
   RE: Decembrke 2010 II.del
25.9.2010 8:50:09   
aischa1
Dobro jutro no kolko je lepo pri nas je dež.user posted image .
user posted image
moj buši v 25t

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
   RE: Decembrke 2010 II.del
25.9.2010 9:21:29   
špica84
Aischa lep bušek

Pr nas tut lije k iz škafa user posted image


(odgovor članu aischa1)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
   RE: Decembrke 2010 II.del
25.9.2010 9:39:52   
saška26
jutro;

prosim, če mi lahko pomagate.

Danes zjutraj, ko sem hotela vstst iz postelje  me je 2 cm od popka zaskelelo in abolelo, da sem komaj vstala. Če stojim ali sedim me boli, če pa ležim je boljše. Tako me je strah, da je kaj narobe. Je to kaj hujšega? kaj naj naredim? user posted image   Sem v 31 tednju in user posted image brcain kot ponavadi.

Če katera kaj ve o tem? hvala vam user posted image


(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
   RE: Decembrke 2010 II.del
25.9.2010 11:45:29   
zaljubljena23
iiii aischa, lep buši....

saška, žal ti ne znam pomagati..


_____________________________

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu saška26)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
   RE: Decembrke 2010 II.del
25.9.2010 12:00:33   
rožica27
saška26 - če so bolečine tudi ko ustaneš, se usedeš, obrneš v postelji, potem se ti  širi maternica in sramne kosti... to se tudi meni že en mesec dogaja, pa mi je moja G priporočila vaje... ne smeš sedet tako, da imaš trebuh med nogami, ampak moraš imeti noge skupaj, vstajati in vsesti se moraš tudi z nogami skupaj... iz stola in na stol, iz postelje in v posteljo... vglavnem ne smeš imeti preveč nog narazen... upam, da je to to, da ni kaj drugega... bolečine so pa neprijetne.

imam eno vprašanje...koliko kaj vaši user posted image  brcajo? moj me non stop brca, mi da mir samo takrat ko se najem,pa še to samo za 5 minutuser posted image

še 13.tednov juhuhu....

danes je pa idealen dan za zabušavanjeuser posted image  

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
   RE: Decembrke 2010 II.del
25.9.2010 14:46:35   
KatyK79
hello punce,

aischa - ful ful lep buši user posted image

rožica27- moj brca bolj tako, tako....jaz bi rekla da je to bolj mirno dete! do zdele sem delala po hiši tako da se ni nič oglasil, sedaj pa že miga.
vglavnem ko mirujem jaz, dela on user posted image ....ponoči pa me ne zbuja.
ko me G vprašala če je kej živahen, sem rekla da je prej bolj miren... in ko je poslušala srček, gledala UZ je rekla da to pa že ni mirno dete, tako da sedaj res ne vem.user posted image

drugače sem pa od pucanje hiše crknjena....grem zdele počivat in brat, pa dragega čakat da bova kakšen film pogledala...

lepo soboto še naprej!


(odgovor članu rožica27)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Poslovila sva se od 4. in 5. sina
Z ženo sva pozdravila in se poslovila od najinega 4. in 5. sina. Anders in Brodie sta se rodila združena, delila sta si ...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?