Rosi*
|
Dobro jutro punce, se spet malo oglašam. Betricija, če boš imela še voljo po likanju, še lahko naše cote speglaš. Kupi se kar večajo, namesto da bi se manjšali. Samo mi res ne znese. Sem že razmišljala, da bom vzela en dan dopusta, da te kupe zmanjšam. Pri nas so brce, ko so precej intenzivne. očitno zelo uživa, če mi lahko po mehurju skače. Mami pa na wc. Drugače ima pa vmes tudi po par ur mir. Sploh če sem fizično aktivna. Kak se pa usedem, potem pa žurka. Ko ste že govorile o taščah. Tudi jaz sem med tistimi, ki se ne razumejo z njo. Zadnje čase se mi sicer nekaj dobra dela (očitno res misli, da bo lahko skoz pri nas visela, kakor hitro se preselimo na svoje), samo to kar je bilo v prvi nosečnosti pa pol vmes, tega človek ne more pozabiti. V prvi nosečnosti me je do 5. meseca spraševala, če res ne mislim na splav. Še sama bi me peljala, čeprav avta ni vozila že 30 let. Potem pa, ko sem že rodila (imamo ) je skoz nosila cotke samo za punčke in kao da v trgovini pa res niso imeli nič za fante. Kar nekaj. Pa tudi nič kaj se ne brigata za vnuka. Peljat ga morama k njimu, ko njima paše in ne če imamo mi čas, čeprav sta oba v penziji in nato niti 5 minut ne moreta biti sama z njim, mora biti skoz ali moj zraven ali pa jaz. Pa to ne zahteva tamali, ampak onidva. Kar nekaj. Manj ju vidim, raje ju imam. Pa upam, da ne mislita vsak dan viseti pri nama; saj ko smo zidali ju ni bilo blizu, pol ko se je notri hiša urejala tudi ne; pol včeraj moj pove, da če bo vse po sreči se bomo ta teden selili, pa onidva ta teden nimata čisto nič časa... A pol, ko bo pa tak daleč pošlihtano, bi pa visela tam. Naj kar gnijeta v tistem stanovanju, kjer sta se do sedaj skrivala.
|