|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2010 II.del
25.9.2010 15:01:18   
jona klara
tudi moj je bolj miren brcač, me kr ogosto to skrbi, pravijo, da je zaradi spredaj ležeče posteljice, včasih kaj bolj čutim, večinoma pa ne.
katy 79- a imaš tudi ti spredaj posteljico?


_____________________________

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu KatyK79)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
   RE: Decembrke 2010 II.del
25.9.2010 15:08:23   
betricija
ojla
midva tudi zaključila z barvanjem, kavč je že na svojem mestu, pokrivalo za kavč ustreza. sem pa prvič posesala po stanovanju od kar sem noseča, prej je bilo zmeraj kaj narobe, pa je moj vskočil namest mene. ma je kar šlo. samo moj se je tako smejal, ko sem z eno roko za cel in sesalec vlekla, z drugo roko sem se pa za trebuh držala. mislim, sllikat bi me mogu.

kosilo je mimo, malo počivava, potem pa bom popoldne spet sama. moj gre na fantovščino in potem na odbojko.

pri nas tudi kar pošteno dežuje. ma mislim, da ne bo potrebno vreč nazaj nosit.

mene pa moja brca samo da se leže premaknim. danes ponoči me je za vsakič ko sem mogla na wc malo še pobrcala za lažji spanec...

imejte se.

(odgovor članu KatyK79)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
   RE: Decembrke 2010 II.del
25.9.2010 18:07:27   
Arwenko
Ja, tudi mi imamo bolj mirno dete, tako da so brcike bolj redke in bolj nežne. Imam pa spredaj posteljico. Drugače pa mene brca predvse, ko ležim, resko ko se gibljem ali počnem kaj drugega.

(odgovor članu betricija)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
   RE: Decembrke 2010 II.del
25.9.2010 18:20:03   
čebelica11
Živjo vsem!

Mi smo pa že v 30. tednu, kako hitro čas beži. Naš mali je pa fuuuul aktiven, cel dan, najbolj pa zvečer pred spanjem. Imam tudi posteljico spredaj, a ga res zelo intenzivno čutim.
Mi pa nagaja zgaga, krči v nogah, predvsem ponoči, pa še prebava se mi je poslabšala, odkar jem železo. Ampak to so pač stvari, ki pašejo zraven.

Lp

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
   RE: Decembrke 2010 II.del
25.9.2010 18:34:34   
aischa1
Tudi pri meni je zadnje čase bol mirno res da sem ta teden kar precej delala ker sva zuser posted image barvala tako,da sem komaj čakala,da se uležem pa da se tudi pikica malo javi.
Danes sem se lotila delat rolado in je uspelauser posted image no pa da pokažem kar je seveda ostalo še pol bom pa jokala da grejo kile gor
user posted image

(odgovor članu čebelica11)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
   RE: Decembrke 2010 II.del
25.9.2010 19:39:19   
n a n i
Betricija jaz grem v MS v ZD Rudnik. Hodila bova ob 18.00.

Zaljubljena23 superca, da si vzela cunje. Te pa cist razumem, kaj te je razjezilo. Mene bi tudi, ce bi mi opletali, kaj kupujeva. Sej je najin denar in ga lahko porabiva tako kot hoceva.

Aisha1 ful luskan busi in mjami rolada. Si mi take skomine naredila, da sem prec mogla iti po cokolado ;)

Saska26 meni se to pogosto dogaja. vcasih potem sploh ne morem stopiti pol dneva na nogo. In so mi pri G razlozili, da se to vse razteza in pripravlja na porod in da mozno tudi da mulcek pritiska na kak zivec in hrbtenico.

Brcike so pri nas tudi nonstop: podnevi in ponoci. So ful intenzivne. Cel trebuh vibrira. je prav zabavno videti. Imam pa spredaj lezeco posteljico. Me ze malo skrbi, ce res drzijo vraze, da tko kot so budni v busiju so tudi, ko se rodijo. Ker to pomeni, da bomo spali pol ure na dan.

uzivajte

(odgovor članu aischa1)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
   RE: Decembrke 2010 II.del
25.9.2010 22:55:31   
ababanana
Dober večer punce in vaši dojenčki!

Kako ste kaj v tem deževnem dnevu? Jaz ugotavljam, da mi včasih kar paše, če je vreme malo slabše, potem vsaj ne norimo nonstop okoli in lahko kaj v miru postorim doma. Drugače pa imam kar slabo vest, če smo v lepem vremenu doma...

Tako da danes sem na veliko kuhala, celo pekla po dolgem času, skupaj z mojim miškom sva zlagala perilo, potem prah očistila.... V glavnem, sem zelo zadovoljna z narejenimuser posted image .

Pri meni so brcike ful intenzivne, v bistvu mi včasih celi trebuh pleše levo - desno. Mi je tak lepo za pogledatiuser posted image . Pa zgleda, da že zdaj zna zelo dobro uveljavljati svojo voljo - in sicer, zdi se mi, da ima nogice na desni strani tako da vedno, ko se ponoči prevalim na desni bok, tako dolgo brca, dokler se ne obrnemuser posted image . Očitno mu ne paše, da mu ležim na nogahuser posted image

Aha, še to, zadnjič sem spraševala glede modrčka za dojenje. V glavnem, jaz sem se odločila, da si ga že zdaj kupim in ga nosim kar namesto navadnega, ker stari mi mi itak več ne ustrezajo in si pač že zdaj raje kupim za dojenje. Prsa pa dvomim, da mi bodo še kaj zrasla, vsaj v prvo je bilo tako. Sem kar precej prebrskala in naletela sem na tegale http://www.da-da.si/node/20, ki so ga punce zelo hvalile. Opora bi naj bila super, pa tudi raztegljiv je in brez kosti (pa tudi lep na pogled), tako da se bo komot prilagodil mleku, ki še prideuser posted image . Tule še slikica:

user posted image

Si ga pa je mami vzela v bordo in črni barvi, da bo tudi kot dojilja sexyuser posted image .

Nočko vsem in se beremo...

(odgovor članu n a n i)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
   RE: Decembrke 2010 II.del
26.9.2010 7:48:01   
ManUr
ababanana:sporoci kaksni bodo prvi oz.so prvi vtisi ob uporabi modrcka? Tako zgleda super po slikicah.

Sma bila vceraj cel dan v avstriji,nakupla vecino,tu in tam sma kaj pozabla,tak da letim se enkrat v A konec tedna. Sma veliko ugodneje skozi prisla,kot bi v slo in zelo zadovoljna z nakupi. Sem dobila posteljnino 50eur(baldahin,obroba,preobleka za odejo,vzglavnik in jogi rjuha) od Julius Zolner. Imajo kaksne motive zelis. Nato pa sma dokupla le posteljnino v Ikei za 6eur, Momax 10eur in Kika ima flanelaste 10eur. Zelo se vam splaca it pokukat tudi v Babywalz -ostbahstrase 3, Graz. Je v nakupovalnem centru Murpark in imate se veliko drugih trgovin.
Sma pa predelala vse od Babywalz,xxl Lutz, Kika, Toys., Momax do Ikee. Od 8mih, pa ob 18ih so naju ze terali iz trgovine. Hehe.
Ostala nama je le se Biba,kjer boma nakupla plenice,plenicne podloge in pa lekarna ter kozmetika. To bom kupovala novembra.
Jaz sem si premislila in ne bom imela postelje od Lip Poljcan. Sem ze narocla preko ebaya iz ene trgovine zibelko in posteljo Roba. Pri obeh artiklih je zraven celotna posteljnina,z baldahinom, odejo,vzglavnikom,stnjalo za baldahin,jogi vlozki. Skupaj cena cca.350eur s postnino. Tukaj pa bi dala le za posteljo 180eur,da bi pri nas narocla celotna kompleta obeh artiklov, bi dala cca.500-600eur,ce gledamo da bi mogla vse posebej kupit od posteljnega seta,jogija, ...
Splaca se malo pobrskat in lahko kar nekaj prisparas.

Zaljubljena: sta ze izbrala barvo vozicka? Se ze ve kaksna bo cena?

Kak sem se razpisala. Hehe. Upam da nisem prevec zatezila.
Lp.

(odgovor članu ababanana)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
   RE: Decembrke 2010 II.del
26.9.2010 8:34:06   
jona klara
jutro pupe
manUr-hvala za info, kje pa si kupila posteljnino  za 50 eur tisto z baldehinom, a to so trgovine v centru graza? za ikeo vem kje je, ostale ne, razen kika še vem? hvala, ker meni je tudi posteljnina od andraža malo tu mač


_____________________________

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu ManUr)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
   RE: Decembrke 2010 II.del
26.9.2010 8:52:12   
obcinarka
jutro punce... pr nas tud delovno, pa kaže da še kar bo... v sobici se že barva medo pu... jupiiiiiiiii... kopalnica je tud že enkrat zbeljena, bo treba še enkrat in pol pucat... ampak je dobr občutek.. včeri kuhala segedin golaž,  prala, pospravla, zvečer sva šla na en čvek obisk, spila sm deci vinčka in se najedla štrudla!!!!!!!!!  tašče... ne bi več, ampak naj povem vsem k ste me podučile.... sej sama vem da delam narobe!!!!!!!!!! in jaaaaaaaaa če vam kej povem.. včeri sm pospravla zgolj " naš štuk"..user posted image user posted image user posted image ..
dans pa greva na kosilo k mojim.. je tak fajn občutek k moja mami skuha kosilo in postreže.. res.. mislim da sm čist normalna če mi to paše.. itak so kar precej oddaljeni od naju, zatoooooooooo..
voziček je že v pikapolonci, sm se zmenla če ga lahko šparajo tam še en teden, ker je naša garaža bomba in je zaradi beljenja vse nametano, jajčka pebble pa tud prispe naslednji teden.
in jaaaaaaaa ravno sem rezervirala previjalno komodo.. itak sm se zaklela da oktobra ne nakupujem več, ker bo še november drag.. bomo vidli!!!
uživajte lenobno nedeljo in čavuser posted image user posted image    

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
   RE: Decembrke 2010 II.del
26.9.2010 11:13:10   
zaljubljena23
Mi imamo tudi bolj mirno dete...Ampak glede na vreme zadnja dva dni, sem pričakovala isto zgodbo, ampak je kontra...Aktivno je v eno...Danes zjutraj me je tako brcnilo, da sem kar skočilauser posted image user posted image In evo, nadaljuje svoj tempo..Ponoči pa imamo tudi mi mir, kar se brcanja tiče

ManUr, super za uspešen nakupuser posted image user posted image




_____________________________

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu obcinarka)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
   RE: Decembrke 2010 II.del
26.9.2010 20:07:37   
KatyK79
čer punce....

no pa je vikend mimo...sem pa vas bolj slabo brala oz. sem zdele na brzino malo preletela kaj ste napisale.

jona klara - jaz imam posteljico zadaj!
baje tiste ki imajo posteljico spredaj, čutijo manj.
jaz jo imam zadaj pa glih ne čutim ful...samo danes je pa kr živ sploh zdele ko sem malo počivala in dobro povečerjala user posted image

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
   RE: Decembrke 2010 II.del
26.9.2010 22:17:32   
ManUr
jona klara: Skoraj vse so v blizini Ikee. Če se postavis pred Ikeo in gledas proti rondoju, kateri vodi na avtocesto: Za Toys-a zavijes za obijem desno in po vzporedni cesti, kot da bi sel k rondoju peljes se par metrov. Momax je nasproti tega Toys-a, torej v smeri od rondoja proti Ikei, zraven je Mobelix. Kika in xxl Lutz pa sta na poti do Metro-ja.
ce zelis se v Babywalz, sem v prejsnem sporocilu napisala ulico, najbolje da si pogledas na internet ali vpises v navigacijo, je kar oddaljen od Ikee.
Posteljnina z baldahinom pa je bila kupljena v Baby1one, zraven Toys-a. imajo veliko motivov in cena od 50eur naprej.

(odgovor članu KatyK79)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
   RE: Decembrke 2010 II.del
26.9.2010 22:22:16   
ManUr
Jaz imam posteljico spredaj. Pa najina bibika ne glede na čas brca in boksa na polno. tudi igrat se ze zna. ce ji na rahlo pritisnem s prstki na levo od trebuscka in takoj popustim ona vedno nardi enako, le da potisne ven nogico, nato ponovim se na desni strani pa je enako, veckrat ponovim, pa se vedno odzove.
drugace pa je prava mala brcika, zelo rada se pusti bozat, te mi rito ven tisci.
Ju3 pa vstopam v 30.teden. Kako gre hitro cas, le se 10 tednov. Jupiuser posted image .

lp

(odgovor članu ManUr)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
   RE: Decembrke 2010 II.del
26.9.2010 22:51:38   
Tulipan12
Dober večer!
Se še jaz malo javim, ker začuda ne morem spat. Vas probam redno brat, za pisanje mi zmanjka časa.user posted image
Jutri imam pregled, komaj že čakam, da spet vidim user posted image , mi je bil ta september grozno dolg in se mi zdi, da že celo večnost nisem bila na pregledu.
Mi smo danes pobarvali sobico, doma je kot atomska bomba, ampak, ko bo vse pospravljeno, lahko začnemo stvari postavljat na svoje mesto!user posted image
Glede brcik sem imela v prvi nosečnosti posteljico zadaj in sem pupiko full slabo čutila, tak da sem večkrat prakticirala s počepi ali pa s čokolado, ker če ne bi lahko vsak dan šla na urgencouser posted image  No, pa tiste babje vraže kak je dojenček v trebuščku, da je potem tudi - preverjeno - ne držijo! Ker moja potem ni nič spala in je bila totalni turbo bejbi, kar je še danes!user posted image  Zdaj pa čutim gibe non-stop, tudi ko sem v gibanju, večkrat mi je kr smešno, ko hodim po trgovini in začne brcat, se mi zdi kot da vsi to vidijo!user posted image

(odgovor članu ManUr)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
   RE: Decembrke 2010 II.del
27.9.2010 8:23:16   
betricija
dobro jutro
evo jaz že od zdravnika. sem mogla it po bolniški list, pa se malo pogovort in ga vprašat, če mi v karton vpiše, da lahko med bolniško obiskujem MŠ. pa se je samo smejal in rekel, da ne ve, če bi mi pustil, ker itak tle pri nas iz ZZZS ne kontrolirajo bolnike na domu. ma naj se on kar heca, no vpisal je pa vseeno.
sem ga pa malo o pediatrih spraševala, če pozna tukaj pri nas kakšnega pametnega. če mi priporoča koga..pa je rekel, da sta v celotnem Kamniku samo dva. jejhata...no baje da je še ena sedaj specializacijo naredila...ma jok no...a je treba res v tem našem mestu imeti tako malo število tistih, ki jih potrebuješ...

sicer pa je pri nas spet deževen dan. primeren za likanje. joj kolk se mi da.

uživajte.

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
   RE: Decembrke 2010 II.del
27.9.2010 8:38:03   
Rosi*
Dobro jutro punce, se spet malo oglašam.

Betricija, če boš imela še voljo po likanju, še lahko naše cote speglaš. Kupi se kar večajo, namesto da bi se manjšali. user posted image  Samo mi res ne znese. Sem že razmišljala, da bom vzela en dan dopusta, da te kupe zmanjšam.

Pri nas so brce, ko so precej intenzivne. user posted image  očitno zelo uživa, če mi lahko po mehurju skače. user posted image  Mami pa na wc. user posted image  Drugače ima pa user posted image  vmes tudi po par ur mir. Sploh če sem fizično aktivna. Kak se pa usedem, potem pa žurka. user posted image

Ko ste že govorile o taščah. Tudi jaz sem med tistimi, ki se ne razumejo z njo. Zadnje čase se mi sicer nekaj dobra dela (očitno res misli, da bo lahko skoz pri nas visela, kakor hitro se preselimo na svoje), samo to kar je bilo v prvi nosečnosti pa pol vmes, tega človek ne more pozabiti. V prvi nosečnosti me je do 5. meseca spraševala, če res ne mislim na splav. Še sama bi me peljala, čeprav avta ni vozila že 30 let. user posted image  Potem pa, ko sem že rodila (imamo user posted image ) je skoz nosila cotke samo za punčke in kao da v trgovini pa res niso imeli nič za fante. user posted image  Kar nekaj. Pa tudi nič kaj se ne brigata za vnuka. Peljat ga morama k njimu, ko njima paše in ne če imamo mi čas, čeprav sta oba v penziji in nato niti 5 minut ne moreta biti sama z njim, mora biti skoz ali moj zraven ali pa jaz. Pa to ne zahteva tamali, ampak onidva. Kar nekaj. Manj ju vidim, raje ju imam.
Pa upam, da ne mislita vsak dan viseti pri nama; saj ko smo zidali ju ni bilo blizu, pol ko se je notri hiša urejala tudi ne; pol včeraj moj pove, da če bo vse po sreči se bomo ta teden selili, pa onidva ta teden nimata čisto nič časa... A pol, ko bo pa tak daleč pošlihtano, bi pa visela tam. Naj kar gnijeta v tistem stanovanju, kjer sta se do sedaj skrivala.

(odgovor članu betricija)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
   RE: Decembrke 2010 II.del
27.9.2010 10:42:51   
ula77
Ola, user posted image ,pozdravljene!

Vidim, da vaši otročki kar pridno brcajo. pri nas je tako, da brca zvečer, pa  zjutraj, pa ko se  umirim,je pa včasih tudi po par ur zatišja.....ponoči pa baje  brca, vsaj tako pravi mož, ki  ga je baje otrok suval v rito,user posted image user posted image user posted image ,a me ne prebudi.

Ste mi dale idejo, sem že  postavila likalno mizo, le še lotit se je treba, ker sem pa sončku pridno prala pa je kup o........brrrr.

Danes  sem  prebrala, da so od 28. tedna dalje pregledi na 14 dni,jaz ga pa imam čez mesec,oz. na 5 tednov. Kako je pri vas glede tega?

(odgovor članu Rosi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
   RE: Decembrke 2010 II.del
27.9.2010 10:48:59   
betricija
ula a vidva tudi tako spita, da tamali brca atija. moja je najbolj aktivna zjutraj ko se jaz malce stisnem k njemu, pol pa tamala začne brcat in pravi moj, evo me že podi iz postelje. kot da njemu pa ne paše masaža hihi.

jaz sem v 28t, pa me je v četrtek naročila da pridem na pregled čez 4 tedne. mislim, da je nekako po pravilih do 36t na vsake 4t, potem pa na vsak teden delajo ctg. ti bodo pa povedale mamice, ki so že rodile.bi pa meni kar pasalo malo več obiska pri G, samo, če bi mi vsakič delala UZ.

(odgovor članu ula77)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
   RE: Decembrke 2010 II.del
27.9.2010 10:53:05   
špica84
pri meni je razmak med prejšnjim in pregledom sedaj tri tedne in tudi pri prejšnjem pregledu je bilo tako.Zgleda da me bo sedaj do tam nekje 36t naočala na 3 tedne.

Mam pa še 12.10 inekcija za rh-,oz moram prvo še kri dati.

Sem pa danes dobila odgovor iz zzzs-ja,da imam podaljšano bolniško do porodniške,čeprav se bom poskusla z dr. zmenit,da jo prekinem novembra,da pokurim letošnji dopust

(odgovor članu betricija)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
   RE: Decembrke 2010 II.del
27.9.2010 10:53:11   
zaljubljena23
ula, jaz sem dobila prejšnji teden termin za čez mesec dni (sem v 28.tednu)..Nekako gledaš tako, v času N ti naj bi pripadalo 10 pregledov..Torej se tole nikakor ne more izisti

_____________________________

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
   RE: Decembrke 2010 II.del
27.9.2010 10:53:37   
Rosi*
Proti koncu je na 14. dni samo ne vem od katerega tedna naprej. Jaz imam jutri pregled (sem v 30. tednu) pa bom vedela povedati, kako me bo naročila. Zdaj sem bla skoz na 4. tedne. Glede ctg-ja. Meni so ga prvič delali v porodnišnici, ko sem prišla rodit. Pa sem rodila en dan pred rokom.

(odgovor članu betricija)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
   RE: Decembrke 2010 II.del
27.9.2010 10:54:47   
ula77
betricija,jaz se stisnem k njemu za hrbet, pa sva na tesno,  pa začne suvat njega, he he. Kar prav mu je, zakaj moram samo jaz to prenašat, ....;-) Včasih mene niti ne moti, pa on zleze  k bušiju, da  ji  pove, da ati tako pač ne more spat.....user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, bolj me zanima zaradi pregledov zato, ker  razen na začetku nisem dala krvi, sedaj pa imam napotnico, da jo dam pred pregledom, torej v 32.tednov. Kaj pa če smo slabokrvne? Ah, nekaj je teorija, drugo pa pregledi v praksi, a ne?

(odgovor članu betricija)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
   RE: Decembrke 2010 II.del
27.9.2010 10:57:51   
zaljubljena23
jaz sem kri do zdaj dala samo 2x (na začetku, pa v avgustu)...mislim pa da me naslednja porcija čaka po naslednjem pregledu..Edino vodo sem morala nazadnje dati

_____________________________

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
   RE: Decembrke 2010 II.del
27.9.2010 11:04:09   
ula77
hja, jaz  sem jo dala v 8. tednu, kasneje le za toksaplozmozo, pa je bil zadnjič izvid negativen, zraven pa ne pogledajo hemoglobina,  zato me malo skrbi. Tako da bom v 32. tednu delala tretjič za toksa... in šele drugič krvno sliko, kar se mi zdi premalo, čeprav se bojim  igle kot hudič križa...user posted image ,  ampak za bebico se splača potrpet. So mi pa v amb. testirali urin v 22 in 27. tednu.
Samo zanima me, kako je pri drugih....

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Poslovila sva se od 4. in 5. sina
Z ženo sva pozdravila in se poslovila od najinega 4. in 5. sina. Anders in Brodie sta se rodila združena, delila sta si ...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?