zaljubljena23
|
maya, čimprejšne okrevanje ti želim... mag, lucky you ..Punce a imate vse takšno srečo z bodočimi dedki in babicami? Midva vse nabavljava sama (edino cotike sva dobila od sorodnice)...To je pa to...Vsi nadaljni nakupi pa so na najinih plečah..ne vem no..včasih se mi zdi, da se edino samo midva veseliva tega najinega škratka...Vsi ostali se očitno sploh ne zavedajo tega..Govorim predvsem o tašči in tastu, moja dva sta navdušena in verjamem, da bosta po porodu še bolj in tudi nabavila bosta kaj, ampak sta dejala, da decembra...Ampak tašča in oma od mojega pa imata svoje cvetke zadnje čase...Mislim halo..Zadnjič sta izjavili, ko sta videli tisti voziček v leclercu za 300 evrotov cel komplet, zakaj ne bi tega vzela, ker pač najin bo malo bolj dražji (PP GT3), pol včeraj je ravno na prej metala, da pri enih bodo tudi imeli mladino, pa bosta nabavila voziček preko neta za 400 evrotov, pa na posteljici tudi ne bodo imeli obrobe ali kakšnega baldehina...Češ zakaj morava midva tole nabavljat pred časom, mi je sorodnica od mojega ponujala cotike, pa sva se midva strinjala s tem, zakaj pa ne, otroci te stvari itak hitro prerastejo, in glede na to, da so stroški pri nama malo omejeni, saj sva se ob nepravem času lotila renoviranja, sva pač rekla, da jih bova vzela...Pol na koncu pa se bo še zgodilo, da bo tisto cotiko otrok enkrat oblekel ali pa sploh ne...In ja, tast in tašča spet v luftu, ker pač najbolj ne marajo teh ljudje, češ da nimava kaj cotik jemat, da ne bodo potem po vasi govorili, da nimamo niti toliko denarja, da bi nabavili cotike...In njuna izjava, toliko denarja bo že, da bomo oblekli otroka...Ne vem, kaj je tu tako slabega Sem mojemu potem rekla, vredu..Zaenkrat ne bova vzela cotik, bom o tem tiho in samo čakala, kdaj bosta kupila kaj za oblečt..Hja, čakala dva meseca in na koncu obupala nad njimi..Ker itak imajo same neke pripombe in dolge jezike, ko pa treba kaj nareti, pa stisnejo rep med noge, pa sem šla po cotike k sorodnici...Ok, tašča je zdaj tiho glede tega, tastu pa še kao niso povedali...Vglavne katastrofa...Se mi zdi, da komaj zdaj spoznavam njihve obraze...Pa da ne boste mislile, da sem nek materialist, da hočem da kaj nabavijo za otroka, ampak tole njihovo obnašanje, zakaj morava imeti tako drag voziček, zakaj mora biti obroba v posteljici, oni tega ne bodo imeli, zakaj morava midva tole imeti Mislim, sama bova dala denar za vse, pol pa še nose noter vtikujejo...Pol pa še največja cvetka od vsega, če pač ne boš imela mleka, bomo pa kravje mleko (nerazredčeno) dajali novorojenčku Včasih imam že poln kufer vsega in res komaj čakam, da bomo lahko šli zase...Sem rekla mojemu, da zdaj še potrpim in poslušam te njihove cvetke ter mi grejo skozi eno uho ven, ampak ko bo otrok, pa če slišim kakšne 'pametne' napotke pa popatram otroka in grem nazaj domov, tam mi vsaj nobeden ne bo pametoval.. Opss...Malo sem se razpisala