ula77
|
ojla, pozdravljene v tem meglenem jutru!! Soncek bolj paše, a bo že pokukal kak dan! mag, pri meni že žajbeljček pomaga, tebi? Ah, s temi cotkami je križ, a jaz bom vzela od vsakega, ki mi jih bo ponudil, zakaj pa ne? Pa ne, da sem pretirano šparovna, a nas čaka še renovacija, pa bomo € še kako pametno porabili. Če pa cotke ponuja kdo s figo v žepu, žal, se je pa zmotil, vzeeela jih bom! Sestco imam res super in mi je dala vse oz. jo bom še za kaj nažicala, pa mi ni panike, bomo že z drugimi stvarmi vrnili. In zato bo tudi botrca, čeprav še tega ne ve, pa tudi je o tem premišljevat prezgodaj, ampak jaz že vem! Od njega sorodniki imajo ogromno stvari za dojenčke za oddat, pa ni rekel še noben ne bev ne mev, a briga me. Glavno, da se na zunaj delajo dobrotnike, a briga me. Do sedaj sem od njih dobile le dvoje nosečniških hlač, ki se jih še za okna umivat nebi oblekla....he he... Tašče? Hmm, moja ne sme nč pametovat, ker bi kar povedala nazaj, je pa hecno, ko občudujejo, kaj vse mi moji dajo,.... Včlih tako bodo naši otročički bli oblečeni in obuti, morda s kako čokolado manj, pa zato ne bo treba poslušat, "sem ti dala...." Ah, mal tudi mene to boli,pa sem se razpisala, ampak edino važno je, da bo dete zdravo in partner z mano, pa da skupaj držimo, a ne?
|