Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 4.8.2010 16:28:53
|
|
|
|
Aninchy
|
Punce, mene pa zanima čist tk informativno... kolk ste pa kej stare?
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 4.8.2010 17:55:35
|
|
|
|
rožica2
|
šmartno ob paki.js sm bla pred enim tednom 24
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 4.8.2010 20:07:14
|
|
|
|
modrasmotka
|
rožica nisi ti starejša? sem te presodla da si starejša jaz sem bla junija 24
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 4.8.2010 22:26:38
|
|
|
|
Aninchy
|
Aha, no, jst sem pa marca bla 21 rožica2 - Vse najboljše!
< Sporočilo je popravil Aninchy -- 4.8.2010 22:27:21 >
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 4.8.2010 23:19:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem danes 30 let...lp..
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 5.8.2010 7:14:54
|
|
|
|
ROmama
|
No samo da nisem edina, ki ima že trojko, mal čez trideset, ampak mlada po srcu Jaz danes ne bom mogla na srečanje, ker je še dva dni moj na dopustu, pa še zdravje od tamale ni glih najboljše. Od Zibke tamala je pa tudi včeraj zvečer dobila vročino, sem prebrala da forumu od našig decemberčkov.
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 5.8.2010 9:01:37
|
|
|
|
Zibka
|
Levinjica vse najboljše Js sm pa 27. Če js tudi danes ne morem na kofe, ker je Klara zakuhala...ma že od včeri od 38- 38.6, greva k zdravniku
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 5.8.2010 9:18:04
|
|
|
|
modrasmotka
|
zibika za klaro,da se čimprej pozdravi
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 5.8.2010 10:39:03
|
|
|
|
Aninchy
|
levinjica - VSE NAJBOLJŠE!! Zibka - evo, pikepoke še od mene. Pa lep dan vsem!
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 5.8.2010 11:49:10
|
|
|
|
Zibka
|
Zdravnica pravi, da je sam virozica, tako da smo se kar pomirile... A hodi ktera v ZD Žalec, ste zadovoljne?
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 5.8.2010 13:19:54
|
|
|
|
modrasmotka
|
jaz hodim v žalec. sam sva pri svojem zdravniku bile ta teden prvič.ker ne hodima se kazat za čist usako malenkost. za posvetovalnico sem zelo zadovolna.najinega zdravnika moram pa mal večkrat obiskat da ga presodim kakšen je. tako kajo sem dala spat.sedaj grem pa nekaj za tortico pripravlat
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 5.8.2010 17:26:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Lep pozdrav še tukaj.. aninchy hvala za čestitke... zibika hvala tudi tebi.Upam,da se čimprej pozdravite.Ja sem bila zelo zadovoljna ,ko sem že v Žalec hodila v ZD. Drugače smo uredu,danse sem nakupovala za morje ,tako ,da imam vse ,jutri še sam spakeramo.. Malo nazaj smo bili na sprehodu ,potem je začelo škropiti.Zgleda ,da se bo ulilo ... Drugače ste še kar mlade mamice tu gor.Jaz sem imela prvo hči pri 20 letih..Kako so kaj vaši sončki pridni za ponoč za spanje ,spijo celo noč.Za kavico ne bo časa ta teden....gremo v soboto na dopust... Lepo se imejte se pišemo še kaj...
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 5.8.2010 19:38:26
|
|
|
|
rožica2
|
kok ste kej ?pr nas tk lije da groza...pa sej paše mal a ne? a ste se dobile na kavi?
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 5.8.2010 20:31:06
|
|
|
|
modrasmotka
|
pri nas je tudi mal prej tako lil.je sosedu ziher garažo zalil.vsaj poln vode je blo prd njegovo bajto. men se je kaja že 2 dni zbudila ob 3 in nekje do 5 bedela in se igrala v posli.ni čudn da ga potem do 10 žaga. sem prav vesela da mam dopust.če bi delala bi ta teden bila zjutraj in da bi mala že od 3 bedela,jaz pa zjutraj na šiht ja no tut to se bom nekega dne mogla navaditi,ko se bo zgodilo. ne nismo bile an kavici ker je klara zbolela.
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 5.8.2010 21:39:48
|
|
|
|
Aninchy
|
helou! ja, tud pri nas je deževalo... naju je dež ujel, ko sva bla pri babici, moj pa je še v službi, tak da naju je dedi mogu do doma pelat spanje - naš Martin je star malo manj kot dva meseca, pa povprečno spi od 22h pa do 6h. Sem fuuul vesela, pa tudi čez dan parkat spi, sploh če je v vozičku. Tako da zaenkrat sem fuuuul vesela - zaenkrat! ZD Žalec - ja, jaz sem tud že za sebe bla tam na otroškem, mi je blo , tamalega imam tud tam, ampak pri zdravniku še nisva bla (HB), lohk pa pohvalim osebje v posvetovalnici! Razen ena sestra na otroškem je .... madoniš ne more razumet, da je to moj prvi otrok in da še nimam prakse, pa mi tok teži neki brezveze... ahh bom drugič pojasnila... Zibka - no super, da ni nič "resnega" Zdej morm dat pa malega spat, že kr dremucka... čau bau
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 5.8.2010 22:09:49
|
|
|
|
egleria
|
evo jaz sem tudi bla savinjčanka kakšne pol leta.. zdaj pa živim v velenju, pa še zmeraj grem kaj v te konce.. mam pa taščo in tasta na bregu pri polzeli..
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 6.8.2010 6:57:54
|
|
|
|
rožica2
|
dobro jutro kak ste kaj?js že odštevam dneve ko bom mogla it v službo,bi bla kr doma a vse hodite v službo drugač?s čim se ukvarjate.če ni skrivnost?lep dan želim egleria-lepo da si se pridružla,a še kej hodiš na jezero?
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 6.8.2010 10:07:31
|
|
|
|
modrasmotka
|
rožica kdaj prideš? egleria dobrodošla moj mucek je pa danes že pred 7 ustal zato že pančka.mami pa itak hiter za računalnik
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 6.8.2010 12:51:32
|
|
|
|
rožica2
|
modramotka-septembra pridem
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 6.8.2010 14:12:12
|
|
|
|
modrasmotka
|
vem da septembra.kaj pa datum?ali še misliš kaj dopust koristiti?
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 6.8.2010 14:26:00
|
|
|
|
rožica2
|
16. septembra.dopust bom koristla verjetn ko boma mela uvajanje vrtca,drugač smo pa tk od božiča za praznike doma
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 6.8.2010 14:58:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Lep deževen pozdrav ! Da se še zadnjič v tem tednu javim malo ,potem me ni ... Rožica2 se že pripravljaš za službo .Jaz še ne študiram za enkrat na službo,ko bo kar hitro minilo.Hitro še enega ,pa boš spet doma. Egleria dobrodošla med nami.A zdaj si v Velenju doma.Hodiš verjetno na Velenjsko jezero ,jaz sem tudi večkrat tam..se mogoče kdaj vidimo...Koliko pa imaš stare otroke. Aninchy naša tamala princeska Ema je pri dveh mesecih naprej spala ,po 12-13 ur,brez bujanja ponoči.Sedaj že kak teden si ustvarila svoj ritem spanja..od 9ur zvečer,pa do 6 zutraj ,potem se hranima,pa spi nazaj za 3 ure.. Ja nič punce uživajte ,če boste šle prej na kavo ,brez mene ,drugače se pa lahko pol po 21 zmenimo,če pa pridemo kaj prejdomol se pa javim.. Bom kar malo pogrešala ta RR FORUME.. lp..
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 6.8.2010 21:13:13
|
|
|
|
egleria
|
rožica ja še hodim na jezero samo malo manj. če hočeš se še lahko dobimo kdaj pa še katera se lahko pridruži
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 7.8.2010 8:04:51
|
|
|
|
rožica2
|
dobro jutro kak ste kaj?midva boma pa dans če bo kej cajta ostal šla mal atija v službo obiskat a so vaši tud tolk nori na musko?js mu sam golica tv pržgem pa mam mir pol ure .pleše zravn ko nor.pa z nizkih polic smo mogl use odmaknat ker se na noge postavla pa dol vleče vse kar lahk doseže..
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 7.8.2010 8:57:43
|
|
|
|
Aninchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: rožica2 js mu sam golica tv pržgem pa mam mir pol ure . Dobro je vedet....
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?