|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz savinjske okolice...
4.8.2010 16:28:53   
Aninchy
Punce, mene pa zanima čist tk informativno... kolk ste pa kej stare? user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Zibka)
Neposredna povezava do sporočila: 76
4.8.2010 17:55:35   
rožica2

šmartno ob paki.js sm bla pred enim tednom 24

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 77
4.8.2010 20:07:14   
modrasmotka
rožica nisi ti starejša?user posted image   sem te presodla da si starejšauser posted image
jaz sem bla junija 24

(odgovor članu rožica2)
Neposredna povezava do sporočila: 78
4.8.2010 22:26:38   
Aninchy
Aha, no, jst sem pa marca bla 21 user posted image

rožica2 - Vse najboljše! user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Aninchy -- 4.8.2010 22:27:21 >

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu modrasmotka)
Neposredna povezava do sporočila: 79
4.8.2010 23:19:21   
Anonimen
Jaz sem danes 30 let...lp..

(odgovor članu Aninchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 80
5.8.2010 7:14:54   
ROmama
No samo da nisem edina, ki ima že trojko, mal čez trideset, ampak mlada po srcuuser posted image
Jaz danes ne bom mogla na srečanje, ker je še dva dni moj na dopustu, pa še zdravje od tamale ni glih najboljše.

Od Zibke tamala je pa tudi včeraj zvečer dobila vročino, sem prebrala da forumu od našig decemberčkov.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 81
5.8.2010 9:01:37   
Zibka
Levinjica vse najboljše user posted image
Js sm pa 27.

Če js tudi danes ne morem na kofe, ker je Klara zakuhala...ma že od včeri od 38- 38.6, greva k zdravnikuuser posted image

(odgovor članu ROmama)
Neposredna povezava do sporočila: 82
5.8.2010 9:18:04   
modrasmotka
zibika user posted image za klaro,da se čimprej pozdravi

(odgovor članu Zibka)
Neposredna povezava do sporočila: 83
5.8.2010 10:39:03   
Aninchy
levinjica - VSE NAJBOLJŠE!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Zibka - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image evo, pikepoke še od mene. user posted image

Pa lep dan vsem! user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

Neposredna povezava do sporočila: 84
5.8.2010 11:49:10   
Zibka
Zdravnica pravi, da je sam virozica, tako da smo se kar pomirile... A hodi ktera v ZD Žalec, ste zadovoljne?

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 85
5.8.2010 13:19:54   
modrasmotka
jaz hodim v žalec.
sam sva pri svojem zdravniku bile ta teden prvič.ker ne hodima se kazat za čist usako malenkost.
za posvetovalnico sem zelo zadovolna.najinega zdravnika moram pa mal večkrat obiskat da ga presodim kakšen je.
tako kajo sem dala spat.sedaj grem pa nekaj za tortico pripravlat

(odgovor članu Zibka)
Neposredna povezava do sporočila: 86
5.8.2010 17:26:52   
Anonimen
Lep pozdrav še tukaj..
aninchy hvala za čestitke...
zibika hvala tudi tebi.Upam,da se čimprej pozdravite.Ja sem bila zelo zadovoljna ,ko sem že v Žalec hodila v ZD.
Drugače smo uredu,danse sem nakupovala za morje ,tako ,da imam vse ,jutri še sam spakeramo..
Malo nazaj smo bili na sprehodu ,potem je začelo škropiti.Zgleda ,da se bo ulilo ...
Drugače ste še kar mlade mamice tu gor.Jaz sem imela prvo hči pri 20 letih..Kako so kaj vaši sončki pridni za ponoč za spanje ,spijo celo noč.Za kavico ne  bo časa ta teden....gremo v soboto na dopust...
Lepo se imejte se pišemo še kaj...

Neposredna povezava do sporočila: 87
5.8.2010 19:38:26   
rožica2

kok ste kej ?pr nas tk lije da groza...pa sej paše mal a ne?
a ste se dobile na kavi?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 88
5.8.2010 20:31:06   
modrasmotka
pri nas je tudi mal prej tako lil.je sosedu ziher garažo zalil.vsaj poln vode je blo prd njegovo bajto.
men se je kaja že 2 dni zbudila ob 3 in nekje do 5 bedela in se igrala v posli.ni čudn da ga potem do 10 žaga.
sem prav vesela da mam dopust.če bi delala bi ta teden bila zjutraj in da bi mala že od 3 bedela,jaz pa zjutraj na šiht user posted image ja no tut to se bom nekega dne mogla navaditi,ko se bo zgodilo.
ne nismo bile an kavici ker je klara zbolela.

(odgovor članu rožica2)
Neposredna povezava do sporočila: 89
5.8.2010 21:39:48   
Aninchy
helou!

ja, tud pri nas je deževalo... naju je dež ujel, ko sva bla pri babici, moj pa je še v službi, tak da naju je dedi mogu do doma pelat user posted image

spanje - naš Martin je star malo manj kot dva meseca, pa povprečno spi od 22h pa do 6h.user posted image user posted image Sem fuuul vesela, pa tudi čez dan parkat spi, sploh če je v vozičku. Tako da zaenkrat sem fuuuul vesela - zaenkrat! user posted image

ZD Žalec - ja, jaz sem tud že za sebe bla tam na otroškem, mi je blo user posted image , tamalega imam tud tam, ampak pri zdravniku še nisva bla (HB), lohk pa pohvalim osebje v posvetovalnici!user posted image Razen ena sestra na otroškem je user posted image .... madoniš ne more razumet, da je to moj prvi otrok in da še nimam prakse, pa mi tok teži neki brezveze... ahh bom drugič pojasnila... user posted image

Zibka - no super, da ni nič "resnega" user posted image

Zdej morm dat pa malega spat, že kr dremucka... čau bau user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

Neposredna povezava do sporočila: 90
5.8.2010 22:09:49   
egleria
evo jaz sem tudi bla savinjčanka kakšne pol leta.. zdaj pa živim v velenju, pa še zmeraj grem kaj v te konce.. mam pa taščo in tasta na bregu pri polzeli..user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 91
6.8.2010 6:57:54   
rožica2

dobro jutrouser posted image kak ste kaj?js že odštevam dneve ko bom mogla it v službo,bi bla kr domauser posted image a vse hodite v službo drugač?s čim se ukvarjate.če ni skrivnost?lep dan želim
egleria-lepo da si se pridružla,a še kej hodiš na jezero?

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 92
6.8.2010 10:07:31   
modrasmotka
rožica kdaj prideš?
egleria dobrodošla
moj mucek je pa danes že pred 7 ustal zato že pančka.mami pa itak hiter za računalnikuser posted image

(odgovor članu rožica2)
Neposredna povezava do sporočila: 93
6.8.2010 12:51:32   
rožica2
modramotka-septembra pridemuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 94
6.8.2010 14:12:12   
modrasmotka
vem da septembra.kaj pa datum?ali še misliš kaj dopust koristiti?

(odgovor članu rožica2)
Neposredna povezava do sporočila: 95
6.8.2010 14:26:00   
rožica2

16. septembra.dopust bom koristla verjetn ko boma mela uvajanje vrtca,drugač smo pa tk od božiča za praznike doma

Neposredna povezava do sporočila: 96
6.8.2010 14:58:12   
Anonimen
Lep deževen pozdrav !
Da se še zadnjič v tem tednu javim malo ,potem me ni ...
Rožica2 se že pripravljaš za službo .Jaz še ne študiram za enkrat na službo,ko bo kar hitro minilo.Hitro še enega ,pa boš spet doma.
Egleria dobrodošla med nami.A zdaj si v Velenju doma.Hodiš verjetno na Velenjsko jezero ,jaz sem tudi večkrat tam..se mogoče kdaj vidimo...Koliko pa imaš stare otroke.
Aninchy naša tamala princeska Ema je pri dveh mesecih naprej spala ,po 12-13 ur,brez bujanja ponoči.Sedaj že kak teden si ustvarila svoj ritem spanja..od 9ur zvečer,pa do 6 zutraj ,potem se hranima,pa spi nazaj za 3 ure..
Ja nič punce uživajte ,če boste šle prej na kavo ,brez mene ,drugače se pa lahko pol po 21 zmenimo,če pa pridemo kaj prejdomol se pa javim..
Bom kar malo pogrešala ta RR FORUME..
lp..

(odgovor članu rožica2)
  Neposredna povezava do sporočila: 97
6.8.2010 21:13:13   
egleria
rožica ja še hodim na jezero samo malo manj. če hočeš se še lahko dobimo kdaj pa še katera se lahko pridruži user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 98
7.8.2010 8:04:51   
rožica2

dobro jutrouser posted image kak ste kaj?midva boma pa dans če bo kej cajta ostal šla mal atija v službo obiskatuser posted image a so vaši tud tolk nori na musko?js mu sam golica tv pržgem pa mam mir pol ure .pleše zravn ko nor.pa z nizkih polic smo mogl use odmaknat ker se na noge postavla pa dol vleče vse kar lahk doseže..

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 99
7.8.2010 8:57:43   
Aninchy
IZVIRNO SPOROČILO: rožica2

js mu sam golica tv pržgem pa mam mir pol ure .

user posted image user posted image user posted image Dobro je vedet.... user posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu rožica2)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?