Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 7.8.2010 9:05:35
|
|
|
|
egleria
|
IZVIRNO SPOROČILO: rožica2 js mu sam golica tv pržgem pa mam mir pol ure .pleše zravn ko nor.
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 7.8.2010 10:10:38
|
|
|
|
modrasmotka
|
ja na musko so pa očitno čist nori.men je tamala že začela iz rač.mize vse dol vlečit kar je pri robu.pa najbolj so ji zanimive miška,tipkovnica,koš za smeti,ker ima migajoči pokrov....skratka vse kar rečem ne.kar pa sem tiho pa ne prepovem pa hiteer ne postane več zanimivo. gremo praznovat.danes bo moj mucek upihnil prvo svečko.kako čas hiti.pa še učeraj me je v križu uštihnilo pa še ni minil zanimivo en let po rojstvu
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 7.8.2010 12:46:14
|
|
|
|
ROmama
|
ooo šele zdaj sem opazila, da ima tvoja Kaja rojstni dan kot moj nečak, samo da bo star pet let, gremo jutri na praznovanje. V glavnem lepo preznujte
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 7.8.2010 13:27:58
|
|
|
|
Aninchy
|
Vse najboljše, Kaja! Lepo praznujte!
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 7.8.2010 18:21:04
|
|
|
|
modrasmotka
|
hvala hvala.saj ga ima ubistvu jutri,ampak smo se botrci prilagodili in smo ga danes naredili.smo pa dobili koloooo,telebajseka,plenice,os.robčke pa neki za oblečt.ž bom na fb dala slikice.tiste ki me še nimate za prjatelco me hiter poiščite
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 7.8.2010 23:13:37
|
|
|
|
modrasmotka
|
tiste ki me imate tukaj za prijateljico,sem danes dodala 3 slikice.lahko pokukate. sedaj pa spat nočko
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 8.8.2010 9:57:02
|
|
|
|
Aninchy
|
modrasmotka - kdo pa si na FBju? Pošlji mi pod zasebno pa te dodam... oz. ti bom kr jst poslala moje ime, pa me poišči
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 8.8.2010 11:35:23
|
|
|
|
Aninchy
|
No, da povem eno ful kul mega špon d'best novičko, da grema midva z mojim sončkom na izlet na BLED!!! Sem čiiiiist vesela, da bomo eno tako mal (ornk) daljšo turo vžgal, škoda sam, da ne gre ati zraven , ampak dobr, tud babi bo kul, če že druga ni Lepo nedeljo vsem skupi in čimveč sooončkaaa! (upam, da nam ne bo prevroče v avtu... pa sej je klima )
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 9.8.2010 8:47:15
|
|
|
|
modrasmotka
|
aninchy kako je bilo na bledu? naša miška je pa na svoj roj.dan shodila
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 9.8.2010 12:09:43
|
|
|
|
Aninchy
|
Uaaa fajn smo se meli! Sicer na žalost nismo bli nič ob jezeru, samo v avtu smo se peljali okrog, ker se je na dež pripravljalo, pa nisem hotla tvegat, ker (še) nimam zaščitne prevleke za dež na vozičku... Tak da smo bli sam na obisku pri sorodnikih, pa je blo ful fajn, pa tud ful smešno, ko so me spraševali, če vem kdo so in če se spomnem kaj, jst pa nisem nič vedla, ker sem bla nazadnje tam, ko sem bla 5 let stara Samo to se spomnim, da se je moj mlajši brat čist z živo rdečo šminko namazu po celem obrazu Sicer pa morm povedat, da moj mali korenjak je bil fuuuul priden, velik časa je prespal, pa itak je bil vesel, ko so ga vsi po rokah nosili Tak da zdej nimam nobenga straha več pred malo daljšimi izleti, tak da mislim, da bomo res šibnili za kak dan na morje mal pogledat, če je še slano Danes pa držim pesti, da se pokaže vsaj malo sončka, da lohk šibnema ven Lep dan!
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 9.8.2010 12:10:38
|
|
|
|
Aninchy
|
Aja, pa čestitke KAJI! Mami, zdej boš mogla pa skos met očke na njej, da ti ne bo kam ušla
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 10.8.2010 8:51:22
|
|
|
|
rožica2
|
aninchy-daj mi napiši na zs da te dodam na fb (če želiš) in drugač kok ste kej?je tema že skor zamrla...naju s tamalim se pa neki loteva,je bil prejšn tedn dedi bolan,zdej pa zgleda da sma se oba nalezla upam da mi ne bo zbolel.
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 10.8.2010 8:53:43
|
|
|
|
rožica2
|
aja,pa včeri sm nesla vlogo za znižano plačilo vrtca pa me ful zanima kolk bom kej plačala.a ma katera izkušnje kolk bi lahk plačala vrtca,če maš tam okol 500e plače?
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 10.8.2010 9:11:44
|
|
|
|
ROmama
|
Ojla, jaz sem tako smotana, prebiram, pisat pa se mi ne da . Res pa je tudi, da sem imela deda 14 dni na dopustu, pa seveda Lukec je bil tudi doma. Aja ne vem katera je spraševala, star je 2,5 leta. Naša tamala še kar pokašljuje, se lepo odkašlja, mislim da gre na boljše. Zudaj smo tako ali tako vsak dan, ker nima vročine. Čestike Kaji pridna, da je z letom shodila. Aninchy bravo za dolg izlet. Rožica, upam da ti mali ne zboli. Aja za vrtec imaš na internetu obrazec za izračun, pa vidiš v katero skupino padeš. Lahk pa ti tudi na občini izračunajo, samo moraš vzeti zadnje dohodninske odločbe od obeh. Zibka - a je tvoja mala že zdrava? Jaz bom šlav petek v Žalec v DM (čakam porodniško ), moram malo bonov izkoristit, se dobimo za kavo? Zibka in ostale?? Ma moram še Lukca pohvalit, ne kaka in ne lula več v pleničko, samo še ponoči jo imamo
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 10.8.2010 12:56:56
|
|
|
|
Zibka
|
V petek, z veseljem!!! Mi smo zdravi, ampak smo nehali jest ne vem zakaj zadnjih 5 dni vsak dan poje manj.... Je to normalno? Pa ima popolnoma isto hrano, nismo nič novega uvajali: niti hrane, niti ritma.
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 10.8.2010 14:27:51
|
|
|
|
ROmama
|
Super Zibka, ja moja tamala tudi tako slabo je. Sadne stvari ji še nekao gredo, zelenjavno mesnih kašic se pa otepa, dobesedno. Tista žlička hrane povsod leti. Medtem ko dojila bi se pa kar še. Mogoče nimava prevega ritma, danes zjutraj je nisem nič dojila, pa je potem pojedla kompot s hruško, jabolčkom in dvema piškotkoma. Zdaj ji pa kuham cvetačo, krompirček pa mal kokoške ji bom noter zmiksala. Ma ful so si otroci različni, ko je Luka začel jesti, sploh ni več hotel zizat, mi je pri 8,5 mes. nehal. Takrat mi je bilo hudo, če pa zdaj pogledam, se mi zdi pa kar v redu tako. Ker tamala me pa grize s tistima zobkoma, da je joj.
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 10.8.2010 20:25:37
|
|
|
|
Aninchy
|
Moj mali tud zadnje dneve manj je... ampak je šele 2 meseca star, tak da po moje je mel zdej obdobje hitre rasti al neki takega se reče.... ker mi je pojedel kar 150ml na tri ure No, zdej pa okol 100-120...
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 10.8.2010 20:25:57
|
|
|
|
modrasmotka
|
romama ti bom najkasneje v četrtek napisala,če kam ne gremo pridema do žalca na cofe.neki atija hočema nahecati da bi se šli potepat.ti sporočim zibka.lepo da je tvoj otrok že bolši. naša pa že cel teden smrka.pa jaz tudi.verjetno zaradi tega nobene ne neha
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 11.8.2010 7:02:18
|
|
|
|
rožica2
|
dobro jutro...evo midva sma oba zbolela,js prehlajena z vnetjem oči,mali pa tud prehlajen.vročine sicer nima sam smo celo noč dežurali ker je mel nosek zamašen in ni mogu dihat,pa tud dude ni mogu met.nevem al nej ga peljem k zdravniku al ne?nazadnje ko je bil prehlajen mu ni nč dala zdravnica ker ni mel vročine...še sirup sm šla sama kupit,ga je blo pretežk dat na recept.
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 11.8.2010 9:46:09
|
|
|
|
Aninchy
|
Ma sej vsim rečejo, da je sam "viroza"... tak da k zdravniku je res skor brezveze hodit glupi so.....
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 11.8.2010 12:43:51
|
|
|
|
modrasmotka
|
mis moa pa danes bili pri P.vlki smo 76 pa teški 10300 pa cepleni smo bili in jokali da se nas je slišalo do šempetra takoj ko je zagledala zdravnico v jok.komaj jo je pregledala,pa se ceplena je bila in se je tako jokala da se je v čakalnici komaj pomirila. bogi moj mucek
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 11.8.2010 21:50:30
|
|
|
|
Aninchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: modrasmotka mis moa pa danes bili pri P.vlki smo 76 pa teški 10300 pa cepleni smo bili in jokali da se nas je slišalo do šempetra takoj ko je zagledala zdravnico v jok.komaj jo je pregledala,pa se ceplena je bila in se je tako jokala da se je v čakalnici komaj pomirila. bogi moj mucek Uff bogica mala Nas pa vse to še čaka
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 12.8.2010 8:02:07
|
|
|
|
modrasmotka
|
aninchy mogoč se pa vaš nebo bal tojk zdravnikov.eno ceplenje še imamo aprila.potema je pa mir do 1 razreda
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 12.8.2010 8:47:16
|
|
|
|
egleria
|
rožica2 upam da se čimprej pozdravita.. naš je tudi nekaj prehlajen, sam vročine pa nima in sploh ne vem kaj naj mu dam da bo bolš.. se pa zdej tudi selimo ker nam je pogodba potekla.. ne morem verjet da tako hitro mine eno leto.. lani tak čas sem bila ravno na polovici nosečnosti in sva se selila iz polzele v velenje..
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 12.8.2010 17:29:22
|
|
|
|
modrasmotka
|
romama kdaj pa bi se ti jutri potepala po žalcu?si še vedno za cofe?
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?