|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz savinjske okolice...
7.8.2010 9:05:35   
egleria
IZVIRNO SPOROČILO: rožica2

js mu sam golica tv pržgem pa mam mir pol ure .pleše zravn ko nor.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rožica2)
Neposredna povezava do sporočila: 101
7.8.2010 10:10:38   
modrasmotka
ja na musko so pa očitno čist nori.men je tamala že začela iz rač.mize vse dol vlečit kar je pri robu.pa najbolj so ji zanimive miška,tipkovnica,koš za smeti,ker ima migajoči pokrov....skratka vse kar rečem ne.kar pa sem tiho pa ne prepovem pa hiteer ne postane več zanimivo.user posted image
gremo praznovat.danes bo moj mucek upihnil prvo svečko.kako čas hiti.pa še učeraj me je v križu uštihnilo pa še ni minil zanimivo en let po rojstvu

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 102
7.8.2010 12:46:14   
ROmama
ooo šele zdaj sem opazila, da ima tvoja Kaja rojstni dan kot moj nečak, samo da bo star pet let, gremo jutri na praznovanje.
V glavnem lepo preznujteuser posted image

(odgovor članu modrasmotka)
Neposredna povezava do sporočila: 103
7.8.2010 13:27:58   
Aninchy
Vse najboljše, Kaja! user posted image user posted image Lepo praznujte!

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu ROmama)
Neposredna povezava do sporočila: 104
7.8.2010 18:21:04   
modrasmotka
hvala hvala.saj ga ima ubistvu jutri,ampak smo se botrci prilagodili in smo ga danes naredili.smo pa dobili koloooo,telebajseka,plenice,os.robčke pa neki za oblečt.ž
bom na fb dala slikice.tiste ki me še nimate za prjatelco me hiter poiščiteuser posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 105
7.8.2010 23:13:37   
modrasmotka
tiste ki me imate tukaj za prijateljico,sem danes dodala 3 slikice.lahko pokukate.
sedaj pa spat
nočko

Neposredna povezava do sporočila: 106
8.8.2010 9:57:02   
Aninchy
modrasmotka - kdo pa si na FBju? Pošlji mi pod zasebno pa te dodam... oz. ti bom kr jst poslala moje ime, pa me poišči user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

Neposredna povezava do sporočila: 107
8.8.2010 11:35:23   
Aninchy
No, da povem eno ful kul mega špon d'best novičko, da grema midva z mojim sončkom user posted image na izlet na BLED!!! user posted image Sem čiiiiist vesela, da bomo eno tako mal (ornk) daljšo turo vžgal, škoda sam, da ne gre ati zraven user posted image , ampak dobr, tud babi bo kul,user posted image če že druga ni user posted image user posted image

Lepo nedeljo vsem skupi in čimveč sooončkaaa! user posted image
(upam, da nam ne bo prevroče v avtu... pa sej je klimauser posted image )

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 108
9.8.2010 8:47:15   
modrasmotka
aninchy kako je bilo na bledu?

naša miška je pa na svoj roj.dan shodila user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 109
9.8.2010 12:09:43   
Aninchy
Uaaa fajn smo se meli! user posted image Sicer na žalost nismo bli nič ob jezeru, samo v avtu smo se peljali okrog, ker se je na dež pripravljalo, pa nisem hotla tvegat, ker (še) nimam zaščitne prevleke za dež na vozičku...
Tak da smo bli sam na obisku pri sorodnikih, pa je blo ful fajn, pa tud ful smešno, ko so me spraševali, če vem kdo so in če se spomnem kaj, jst pa nisem nič vedla, ker sem bla nazadnje tam, ko sem bla 5 let stara user posted image Samo to se spomnim, da se je moj mlajši brat čist z živo rdečo šminko namazu po celem obrazu user posted image user posted image user posted image

Sicer pa morm povedat, da moj mali korenjak je bil fuuuul priden, velik časa je prespal, pa itak je bil vesel, ko so ga vsi po rokah nosili user posted image Tak da zdej nimam nobenga straha več pred malo daljšimi izleti, tak da mislim, da bomo res šibnili za kak dan na morje mal pogledat, če je še slano user posted image

Danes pa držim pesti, da se pokaže vsaj malo sončka, da lohk šibnema ven user posted image

Lep dan!

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

Neposredna povezava do sporočila: 110
9.8.2010 12:10:38   
Aninchy
Aja, pa čestitke KAJI! Mami, zdej boš mogla pa skos met očke na njej, da ti ne bo kam ušla user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 111
10.8.2010 8:51:22   
rožica2

aninchy-daj mi napiši na zs da te dodam na fb (če želiš)
in drugač kok ste kej?je tema že skor zamrla...naju s tamalim se pa neki loteva,je bil prejšn tedn dedi bolan,zdej pa zgleda da sma se oba nalezlauser posted image upam da mi ne bo user posted image zbolel.

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 112
10.8.2010 8:53:43   
rožica2

aja,pa včeri sm nesla vlogo za znižano plačilo vrtca pa me ful zanima kolk bom kej plačala.a ma katera izkušnje kolk bi lahk plačala vrtca,če maš tam okol 500e plače?

(odgovor članu rožica2)
Neposredna povezava do sporočila: 113
10.8.2010 9:11:44   
ROmama
Ojla,
jaz sem tako smotana, prebiram, pisat pa se mi ne dauser posted image . Res pa je tudi, da sem imela deda 14 dni na dopustu, pa seveda Lukec je bil tudi doma. Aja ne vem katera je spraševala, star je 2,5 leta.

Naša tamala še kar pokašljuje, se lepo odkašlja, mislim da gre na boljše. Zudaj smo tako ali tako vsak dan, ker nima vročine.

Čestike Kajiuser posted image  pridna, da je z letom shodila.

Aninchy bravo za dolg izlet.

Rožica, upam da ti mali ne zboli. Aja za vrtec imaš na internetu obrazec za izračun, pa vidiš v katero skupino padeš. Lahk pa ti tudi na občini izračunajo, samo moraš vzeti zadnje dohodninske odločbe od obeh.

Zibka  - a je tvoja mala že zdrava?

Jaz bom šlav petek v Žalec v DM (čakam porodniškouser posted image ), moram malo bonov izkoristit, se dobimo za kavo? Zibka in ostale??

Ma moram še Lukca pohvalit, ne kaka in ne lula več v pleničko, samo še ponoči jo imamouser posted image

(odgovor članu rožica2)
Neposredna povezava do sporočila: 114
10.8.2010 12:56:56   
Zibka
V petek, z veseljem!!!

Mi smo zdravi, ampak smo nehali jest user posted image user posted image user posted image  ne vem zakaj zadnjih 5 dni vsak dan poje manj.... Je to normalno? Pa ima popolnoma isto hrano, nismo nič novega uvajali: niti hrane, niti ritma.

(odgovor članu ROmama)
Neposredna povezava do sporočila: 115
10.8.2010 14:27:51   
ROmama
Super Zibka,
ja moja tamala tudi tako slabo je. Sadne stvari ji še nekao gredo, zelenjavno mesnih kašic se pa otepa, dobesedno. Tista žlička hrane povsod leti. Medtem ko dojila bi se pa kar še. Mogoče nimava prevega ritma, danes zjutraj je nisem nič dojila, pa je potem pojedla kompot s hruško, jabolčkom in dvema piškotkoma. Zdaj ji pa kuham cvetačo, krompirček pa mal kokoške ji bom noter zmiksala.
Ma ful so si otroci različni, ko je Luka začel jesti, sploh ni več hotel zizat, mi je pri 8,5 mes. nehal. Takrat mi je bilo hudo, če pa zdaj pogledam, se mi zdi pa kar v redu tako. Ker tamala me pa grize s tistima zobkoma, da je joj.

(odgovor članu Zibka)
Neposredna povezava do sporočila: 116
10.8.2010 20:25:37   
Aninchy
Moj mali tud zadnje dneve manj je... ampak je šele 2 meseca star, tak da po moje je mel zdej obdobje hitre rasti al neki takega se reče.... ker mi je pojedel kar 150ml na tri ureuser posted image No, zdej pa okol 100-120...

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu ROmama)
Neposredna povezava do sporočila: 117
10.8.2010 20:25:57   
modrasmotka
romama ti bom najkasneje v četrtek napisala,če kam ne gremo pridema do žalca na cofe.neki atija hočema nahecati da bi se šli potepat.ti sporočim
zibka.lepo da je tvoj otrok že bolši.
naša pa že cel teden smrka.pa jaz tudi.verjetno zaradi tega nobene ne nehauser posted image

(odgovor članu ROmama)
Neposredna povezava do sporočila: 118
11.8.2010 7:02:18   
rožica2
dobro jutro...evo midva sma oba zbolela,js prehlajena z vnetjem oči,mali pa tud prehlajen.vročine sicer nima sam smo celo noč dežurali ker je mel nosek zamašen in ni mogu dihat,pa tud dude ni mogu met.nevem al nej ga peljem k zdravniku al ne?nazadnje ko je bil prehlajen mu ni nč dala zdravnica ker ni mel vročine...še sirup sm šla sama kupit,ga je blo pretežk dat na recept.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 119
11.8.2010 9:46:09   
Aninchy
Ma sej vsim rečejo, da je sam "viroza"... tak da k zdravniku je res skor brezveze hodit user posted image glupi so.....

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu rožica2)
Neposredna povezava do sporočila: 120
11.8.2010 12:43:51   
modrasmotka
mis moa pa danes bili pri P.vlki smo 76 pa teški 10300 user posted image
pa cepleni smo bili in jokali da se nas je slišalo do šempetra user posted image takoj ko je zagledala zdravnico v jok.komaj jo je pregledala,pa se ceplena je bila in se je tako jokala da se je v čakalnici komaj pomirila.
bogi moj mucek

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 121
11.8.2010 21:50:30   
Aninchy
IZVIRNO SPOROČILO: modrasmotka

mis moa pa danes bili pri P.vlki smo 76 pa teški 10300 user posted image
pa cepleni smo bili in jokali da se nas je slišalo do šempetra user posted image takoj ko je zagledala zdravnico v jok.komaj jo je pregledala,pa se ceplena je bila in se je tako jokala da se je v čakalnici komaj pomirila.
bogi moj mucek

Uff bogica mala user posted image Nas pa vse to še čaka user posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

Neposredna povezava do sporočila: 122
12.8.2010 8:02:07   
modrasmotka
aninchy mogoč se pa vaš nebo bal tojk zdravnikov.eno ceplenje še imamo aprila.potema je pa mir do 1 razreda

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 123
12.8.2010 8:47:16   
egleria
rožica2 upam da se čimprej pozdravita..
naš je tudi nekaj prehlajen, sam vročine pa nima in sploh ne vem kaj naj mu dam da bo bolš..
se pa zdej tudi selimo ker nam je pogodba potekla.. ne morem verjet da tako hitro mine eno leto.. lani tak čas sem bila ravno na polovici nosečnosti in sva se selila iz polzele v velenje..

Neposredna povezava do sporočila: 124
12.8.2010 17:29:22   
modrasmotka
romama kdaj pa bi se ti jutri potepala po žalcu?si še vedno za cofe?

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?