Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 28.7.2010 21:06:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Zibika lepo ,da si se tudi ti javila.. Rožica2 ja moja drugače čez dan samo drmucka ,drugače pa ,da pi tisto trdno spla že dolgo ne ,danes po dolgem času.ponoči mi spi od 9 zvečer-do 9 ure zutraj,včasih se mi zbudi ob 6 ..to je mogoče 2 u mesecu..lp..
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 28.7.2010 23:21:56
|
|
|
|
modrasmotka
|
sanja sem tudi iz griž.iz kerga konca griž pa si? romama delam po 8 ur v Odelo prebold.sigurn kera pozna to firmo. delam pa zjutraj in pop. baje od 2-13.8 imamo kolektivni dopust,če se bodo šefi držal besede drugače pa tudi če delam pop.se lahko dobimo na kaki kavi.sam poskusite 2 dni prej napisat,ker nimam vozniške pa da naserjem da naju prpele.pa vsak dan mi en uspe na forum pridet.... sem pa vesela da je ena odprla temo za savinčanke
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 29.7.2010 7:19:39
|
|
|
|
rožica2
|
modrasmotka-pol se pa verjetn poznamo,js tud delam v preboldu.pridem septembra iz porodniške bom delala na 4 ure pol pa na 6ur
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 29.7.2010 8:35:36
|
|
|
|
Anonimen
|
no tole sem našla.....čeprav sem bolj štajerski konec....sem vam trenutno zelo blizu sem pa po krvi savinjčanka a to šteje kaj se dobivate kje na kavici????
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 29.7.2010 11:33:26
|
|
|
|
modrasmotka
|
rožica bi ti na zs meni poslal kdo si?fotko,karkoli....? zaj pa nesmem čez firmo šinfat šment je oblačen,že pol ure študiram kan naj si za na šiht oblečem naš otrok mene nič ne pogreša ko grem na šiht.je tojk navezana na atija,je vesela sam da ma njega doma. pa mozolčke ima po ritki.hmm sem jo mazala že z babhen,bepanten,suhi puder,sedaj sem nabavila od bebival kremo.upam da bo ta pomagala.še ma katera kak nasvet?
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 29.7.2010 12:13:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: modrasmotka rožica bi ti na zs meni poslal kdo si?fotko,karkoli....? zaj pa nesmem čez firmo šinfat šment je oblačen,že pol ure študiram kan naj si za na šiht oblečem naš otrok mene nič ne pogreša ko grem na šiht.je tojk navezana na atija,je vesela sam da ma njega doma. pa mozolčke ima po ritki.hmm sem jo mazala že z babhen,bepanten,suhi puder,sedaj sem nabavila od bebival kremo.upam da bo ta pomagala.še ma katera kak nasvet? čist navadno belo hladilno mazilo iz lekarne vsaj mojim pomaga
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 29.7.2010 13:05:36
|
|
|
|
modrasmotka
|
bmwjka a veš da mamo mi tre mozole že en teden učeraj sem začela z to kremo mazal od bebival 3-4 dni bom če ne pa še kaj druga probala.kamilice se še da dobiti v lekarni da bi ji z tem izpirala? pa ko nikol ni dolgo v polulani plenici.razen ponoči ko mi žaga nekje 13 ur da ma dolgo plenico gor upam da kmal odpravimno problemček zej pa na šiht no vsaj dežuje da en zamujam sončnega dneva
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 29.7.2010 13:13:00
|
|
|
|
rožica2
|
js mam za vse mozoljčke, pa kake male izpuščaje kremo od aventa magic krema je mal dražja,sam je zakon
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 29.7.2010 13:15:56
|
|
|
|
rožica2
|
bmwjka-midve z romamo se že tk dolg dogovarjava zakavo pa skoz neki vmes pride bi blo fajn da bi se vse enkrat na kupu dobile pa kero rekle
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 29.7.2010 13:24:27
|
|
|
|
rožica2
|
modrasmotka-pošlji mi na zs če si na fb da te poiščem
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 29.7.2010 14:15:34
|
|
|
|
Anonimen
|
pa so mozolčki od pleničk??ker mozolčkov je lahko več vrst rožica2 hja vidim da sem prišla zadnji čas da vas zbobnam na kup pa da se nekje dobimo ,pokofetkamo,kako rečemo....in seveda....hit vsaka na svoj konc kuhat nazaj
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 30.7.2010 10:49:14
|
|
|
|
_sanja_*
|
IZVIRNO SPOROČILO: modrasmotka sanja sem tudi iz griž.iz kerga konca griž pa si? Jaz sem iz zabukovice ti pa iz kje točno?
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 30.7.2010 11:19:08
|
|
|
|
modrasmotka
|
moram se pohvalit. otrok me je pusto do pol 11 spat sem se naspala in zbudila z bolečinam v hrbtu.verjetno zaležala.
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 30.7.2010 12:00:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Lep deževen pozdrav! Sanja dobrodošla med nami ,tudi Bmyjka,če sem kero pozabila se naj javi.. Sanja iz katerega konca Zabukovice si pa ti,ker jaz sem bila nekaj časa v Zabukovici! Lp..
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 30.7.2010 13:10:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: levinjica Lep deževen pozdrav! Sanja dobrodošla med nami ,tudi Bmyjka,če sem kero pozabila se naj javi.. Sanja iz katerega konca Zabukovice si pa ti,ker jaz sem bila nekaj časa v Zabukovici! Lp.. hvala za dobrodošlico
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 31.7.2010 12:10:27
|
|
|
|
modrasmotka
|
rožica kaj delaš ti v naši firmi?a nisi bila ti nazadnje normerka,da si moguju pomagala?če sem te prav prepoznala na sliki. evo jaz sem že na dopustu do 13.pa brez avta smo,ker je menjalnik crknu. poskusimo se res dogovoriti kdaj se dobimo na kaki pjači,da se spoznamo. aja pa smrkamo
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 31.7.2010 19:17:48
|
|
|
|
rožica2
|
modrasmotka-uf to bi blo pa fajn,če bi mela tak šiht js sm nazadnje pred porodniško delala na poršeju na pregledovanju
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 31.7.2010 20:53:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Lep pozdrav! Kako ste kaj!Končno imamo malo lepšega vremena.In kaj boste počenjale čez vikend,no saj je še sam nedelja ostala.A ste mogoče vpisane na FB.Otročke imate zdrave in pridne.Moja je bila to noč kar pridana spal celo noč,prejšno noč ,pa se je vsako uro premetavala. modrasmotka in rožica2 vidve delate v istem podetju.. modrasmotka to pa ni fajn,če se ti avto pokvari ,posebaj če je sam en avto pri hiši.. Za kavico ni problema,nekatere se že poznate jaz bom bolj med novimi,..a ni..lp..
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 31.7.2010 22:01:22
|
|
|
|
modrasmotka
|
levinjica jaz poznam samo rožico,ker sva v isti firmi in romamo,ker sva prijateljice na fb.se bomo mogle dobit na kavi da se spoznamo rožica hmm tega pa nisem vedela.sam zanimivo mi je bilo da boš v tej firmi delala na 4 ure.jaz tega nisem upala omeniti,ker uprašaj kako bi metka odreagirala.nazadnje ko sem te vidla,vem da si normirala.potem se je pa res veliko spremenilo. no jaz delam na celici,in si zaradi tega nisem upala rečit. ti kar uživaj doma,kojker ti je še ostalo časa
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 1.8.2010 7:51:03
|
|
|
|
rožica2
|
modrasmotka-to ti pripada,pa če metka do stropa skače.js sm sam vlogo nesla pa so mi napisal pogodbo,tka ni problema.itak ti morjo odobrit.
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 1.8.2010 11:23:42
|
|
|
|
Anonimen
|
levinjica mene že imaš druge pa lahko dodate ;) ne bom jezna seveda take ki.....ste ok ma sej veste kaj mislim savinjčanke smo itak ok
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 1.8.2010 11:48:36
|
|
|
|
rožica2
|
kaj bote pa dans kej počel?mi gremo ko se mali naspi mal v živalski vrt pogledat,zdej ko je še lepo vreme.lepo nedeljo vam želim
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 1.8.2010 11:55:00
|
|
|
|
modrasmotka
|
bmwjka pod kaj te pa najdem na fb? rožica sploh nisem pomislila da bi delala 4 ure.dojiva se itak ne več,pa glede nato da sem trenutno samo jaz zaposlena,nam pride vsak evrček prav ostale pošlite na zs pod kaj ste na fb pa vas dodam
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 1.8.2010 20:09:10
|
|
|
|
rožica2
|
ja js pa rabim predvsem za popoldan mam problem z varstvom.sej drugač js tud nebi delala manj.
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 2.8.2010 8:13:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: modrasmotka bmwjka pod kaj te pa najdem na fb? rožica sploh nisem pomislila da bi delala 4 ure.dojiva se itak ne več,pa glede nato da sem trenutno samo jaz zaposlena,nam pride vsak evrček prav ostale pošlite na zs pod kaj ste na fb pa vas dodam hja jaz sem povsod isto se ne spreminjam
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?