Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 23.7.2010 7:27:29
|
|
|
|
rožica2
|
evo jaz sem za
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 23.7.2010 7:32:20
|
|
|
|
nina166
|
Sem za. Sem pa iz okolice mozirja.
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 23.7.2010 8:10:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Tudi jaz živim blizu Mozirja :) Od kod si pa ti levinjica?
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 23.7.2010 9:51:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro! Ja lepo ,da ste za to ,da mal čvekamo tuki gor. Jaz sem iz okolice Šmartnega ob Paki,sem mamica 2 otrok.Kaj pa ostale od kod prihajatekoliko ste stare in koliko otrok že imate. .Lp.
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 23.7.2010 18:57:31
|
|
|
|
rožica2
|
jaz sem okolica polzela ,mam pa sina starega 9mesecev
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 23.7.2010 21:00:33
|
|
|
|
Zibka
|
Živjo! Jaz sem iz Žalca i n z veseljem bi kakšno rekla
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 23.7.2010 21:36:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Zibika zdravo! Ja lepo ,da bomo malo gor čvekale,koliko bo čas dopustu in koliko imate stare otroke ,ste še v porodniški...lp..
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 23.7.2010 21:39:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Rožica2 zdravo!Polzela mi je kar znana,je moja mamica poročena v tem kraju.Ti si še v porodniški,imaš fanteka...je priden...lp...
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 23.7.2010 21:42:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Nikica zdravo! Kako smo kaj?Imaste eno hči ..kako je pa stara ,ste še v porodniški...lp
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 23.7.2010 21:45:01
|
|
|
|
Zibka
|
Ja, jaz sem še na porodniškem: imam 7m Klaro.
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 23.7.2010 21:50:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja lepo smo že 3 tu gor ,ko smo v porodniški,pa še kater se bo verjetno predružila.Jaz sem tudi v porodniški imamo skoraj 4 mesečno hči Emo.Vaša že sedi ,pa verjetno tudi je že dosti kaj od hrane.lp..
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 25.7.2010 13:59:22
|
|
|
|
rožica2
|
evo pa mamo mal sončka maš lump še dremucka pol pa gremo na en sprehod če bo še lepo vreme
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 25.7.2010 19:06:06
|
|
|
|
modrasmotka
|
ojla bi se še jaz pridružila če me sprejmete. imam skoraj že eno leto staro punčko kajo. prihajam pa iz okolice žalca-griže
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 25.7.2010 22:29:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Lep pozdrav! Kako smo kaj? Modrosmotka normalno ,da te sprejmemo. Rožica2 ja končno imamo malo sončeka .Mi smo popoldan šli malo na sprehod,pa ne dolgo ,je pihat začelo. Nato smo šli mali k mamici moji na obisk.Moja princeska ,je bila danes nekam odrena,kar jokala je,zgleda ,da bodo zobeki počasi... Na dopustu ste že bile ,mi komaj čakamo ,da gremo... Kje ste pa ostala mamice ,pišite kaj..lp...
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 26.7.2010 21:58:33
|
|
|
|
modrasmotka
|
na dopustu sem bila samo za vikend petek,sobota,nedelja,pa še to nas je v nedeljo zjutraj dež domov pregnal ste še vse v porodniški? le uživajte,men je P tako hitro minila pa tako teško se navadila nazaj na šiht hodit
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 26.7.2010 22:07:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Potem ste pa smolo imeli z vremenu.Jaz sem še v porodniški ,imam hči ,ki bo jutri stara 4 mesece,to pa vem ,da hitro mine porodniška.Upam ,da nimaš preveč težkega dela ,pa da se boš privadila nazaj delati...lp...
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 28.7.2010 11:35:27
|
|
|
|
ROmama
|
Pa kkkk čvekate brez mene , ja s parimi se že "poznamo", bi pa z vami še tu kako rekla. Sem iz okolice Polzele, imam pa dva otročka, Ema je stara 7 mesecev, Luka pa 2,5 leti. Trenutno sem malo žalostna, ker ima Ema vneta ušeska - a gremo lahko ven, če nima več vročine? Modrasmotka, a delaš za 8 ur, jaz razmišljam o skrajšanem delovnem času, 6 ali 7 ur, vmes ko sem bila na porodniški, so mi dvignili plačo, tako da se mi nebi veliko poznalo, pa vseeno sem računala na tisti denar. Moram še malo premisliti. Pri nas v službi je probelm, ko ti deset minut do treh pridejo reči, da moraš obdelave vrteti, potem pa to lahko tudi še kake dve uri traja, tako je vsaj bilo preden sem šla na porodniško. Levinjica - fajn da si odprla to temo
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 28.7.2010 12:20:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Romama dobradošla med nami... Ti moram povedati ,da jaz imam tudi tudi tadrugo hči Emo je bila včeraj stara 4 mesece,taprva hči je pa 10 let stara. Lepo ,da že mislite na službo ,jaz še zaenkrat ne..Sem se pa že odločila ,da bom delala kar na 8 ur ,tamala gre pa tako v vrtec... Kaj pa ostale se nič ne javljate ..a ni časa...javite se kaj.. Romama a ti si prav iz Polzale ,jaz sem kar veliko na Polzeli imam mamico dol... In kako kaj vaši sončki,so pridni ...spijo ponoči...lp...
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 28.7.2010 13:14:39
|
|
|
|
ROmama
|
Sem iz Brega, samo ko grem na sprehod, grem vedno do Polzele. Drugače pa se dogovarjava (enkart se bova tudi zemnile ) za kavo z Rožico in Zibko, Modrasmotka nam je pa v službo ušla. Lahko bi se tudi skupaj enkrat zmenile, če ste za, da zasedemo pločnike , ali pa gostilne. No ta teden se bova midve bolj notri držale, zaradi ušesk, drug teden pa bo upam bolje, pa tudi vreme bo lepo.
< Sporočilo je popravil ROmama -- 28.7.2010 13:17:33 >
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 28.7.2010 16:07:18
|
|
|
|
rožica2
|
zdravo evo moj rojstni dan učeri smo preživel,sam spekl smo pa tolk kot da nas bi blo 20 ja bi blo fajn če bi se use skup kdaj dobile sam še pred septembrom ko sm še js doma
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 28.7.2010 16:55:42
|
|
|
|
_sanja_*
|
Še ena Savinjčanka Sem iz okolice Žalca - iz Griž Imam 19m fantka, zdaj pa pričakujemo drugega otročka. Stara sem pa 24 let.
< Sporočilo je popravil _sanja_* -- 28.7.2010 16:56:08 >
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 28.7.2010 20:35:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Romama ja lahko se zmenimo ,za kakšno kavico ni problema sam ,če bodo ostale mamice za to.. Rožica2 vse najboljše pa čeprav z zamudo... Sanja dobrodošla med nami,ja lepo ,da boste spet zibali... Kaj pa ostale mamice ..kje se skrivate..javite se kaj... Moja princeska je bila danes pridna zelo ,ko je bila 3 dni tako odrena ,zgleda ,da bodo zobeki...Je spala popoldan 5 ur..že dolgo ni tako,sedaj pa počasi skopat na hranit pa spat..kako ste pa kaj ve priživele dan...lp...
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 28.7.2010 20:39:56
|
|
|
|
Zibka
|
Tudi jaz sem zelo za kavico
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 28.7.2010 20:43:19
|
|
|
|
rožica2
|
hvala levinjica.oh, kaj bi js dala da bi mi spal 5ur.mi mamo pa take probleme zadnje cajte s tem spanjem.ok sej ponoč je mal bolš sam podnevi,je prej skoz spal na dve uri,zdej pa dopoldan sploh noče več spat.pol je pa tečn za znoret..(upam da kero ne moti pisava po domače-pa sej smo savinjčanke,a ne? )
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?