Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 12.8.2010 20:12:26
|
|
|
|
ROmama
|
modrasmotka, zibka jaz bom okrog 10 ure v Žalcu, kje se dobimo, če sta še za? Ha, pišem na FB in tukaj
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 12.8.2010 20:54:46
|
|
|
|
modrasmotka
|
romama sem ti raje še an fb napisala.kaj pa vem kje boš gledala a je katera še zato da se jutri dobimo v žalcu na kavi??????? ob 10 bo romamama v žalcu.jaz sem pa njej predlagala pred tušem. če bo kateri mal dolgcajt po družbi se javte in pridite
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 12.8.2010 21:02:33
|
|
|
|
Zibka
|
Ojla! Ja, jaz sem absolutno za kofi: ob 10h se dobimo pred Tušem, prov razumem? Upam, da pride še katera... LP!
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 12.8.2010 21:08:54
|
|
|
|
Aninchy
|
Hmm... nič ne oblubim, ampak mogoče pa tud jst pridem
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 12.8.2010 21:28:38
|
|
|
|
Zibka
|
...več nas bo, bolje bo
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 12.8.2010 21:34:58
|
|
|
|
ROmama
|
Jjeeee Savinjčanke na kupu, no jaz sem uvožena, bom imela podnapise, če me ne boste razumele
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 12.8.2010 21:42:10
|
|
|
|
modrasmotka
|
ancika poskusi prideti zmenjeno ob 10 pred tušem.bom probala sonce zrihtat pa uzun na terasi bomo ane?je več placa,saj men se zdi
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 13.8.2010 14:02:55
|
|
|
|
modrasmotka
|
kofetkanje uspešno dali mimo.škoda da še ni katera prišla.vam je lahko žal ja kaja je do doma že tako trdno spala,da sem jo samo prestavila v posteljo in je urco pa pol ga žagala. fajn je bilo spoznati vaju.pa upam da se res še kdaj dobimo
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 13.8.2010 17:27:07
|
|
|
|
Aninchy
|
ahh... tak sm smotana da joj! mali je zjutri prdino pančal in jst kr z njim.... tak da ko sem se zbudila mal čez 10 je blo pa že tak prepozno, ker jst sm naštimana bol na počas in preden se zrihtama je ura kuj za kosilo! Upam, da se še dobite kdaj, pa pridem naslednjič zraven
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 13.8.2010 20:02:49
|
|
|
|
modrasmotka
|
aninchy me smo pa tojk mislila nate,da morda se pa loe od nekod prikažeš.no pa drugič
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 13.8.2010 21:20:34
|
|
|
|
ROmama
|
Ja ja lušno je bilo malo pokofetkat pa poklepetat , edino vreme nam jo je malo zagodlo, kar pa nas sploh ni motilo. Pa še bo dežja, ker smo bile same babe na kupu . Še se bomo dobile, a ne. Aninchy ti kar pridi naslednjič, da bomo še moško družbo imele, kaj se bodo greble naše punčke .
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 14.8.2010 12:49:44
|
|
|
|
Aninchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: ROmama Aninchy ti kar pridi naslednjič, da bomo še moško družbo imele, kaj se bodo greble naše punčke . AJa,točno, ve mate vse punčke?! Men se je pa zdel da so zadnje čase sami fantki tle okol
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 15.8.2010 17:17:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Zdravo! Kako ste kaj? Mi smo predčasnoi iz morja in to 6 dni prej.. Koliko sem na hitro prebrala ,ste bile na kavici ,vas je bilo veliko .. Še boste ponovile,sporočite ,jaz imam zdaj čas... Tudi jas mislim ,da nas je kar veliko ,ko imamo punčke,tak ,da kakšen fantek nebi nič škodval... Ja nič grm počasi cote obesiti ,se še zvečer kaj pišemo...lp..
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 15.8.2010 18:25:20
|
|
|
|
modrasmotka
|
levinjica a vas je vreme pregnal? na kavici smo se dobile samo 3 mamice.upam da vas/nas bo naslednjič več mi smo pa učeraj kopali v zrečih.celi dan.in je kaja tako uživala v vodi.ta naš otrok se sploh vode ne boji,nasprotko kar skakat začne ko jo zagleda. jutri je pa mj pvi dan dela po dopustu tako da si počasi stvari pripravlam. uživajte doma in ne preveč natipkat,da nebom imela veeeelik za prebrat
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 16.8.2010 9:40:40
|
|
|
|
rožica2
|
dobro jutro.midva sva mal bolš js še mal kašlam, sem pa v soboto pelala v dežurno ker vročine ni mel več je pa tk kašlal da sm se bala da ni kak bronhitis,pa mi je reku dr da kaj kompliciram da dokler nima par dni vročine nad39 da nimam kej k zdravniku hodit. sm mu pa rekla če mi da sej kak sirup pa je reku da je brezveze da mu dam kej,sam sem mu vseen kupla slezov sirup,pa še ni nč bolš.tolk se mi smil ubošček ker tak kašlja,pa čist brez glasa je.ti dohtarji so pa tk usi za en drek .al pa res js tolk kompliciram nč ne pišete,a ste vse na dopustih?
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 16.8.2010 18:58:42
|
|
|
|
modrasmotka
|
rožica jaz delam rožica a si že kdaj slišala za kremico fitobalm?jaz kajo namažem po prsih,hrbtu in za ušesekih.pomaga proti kašlju in prehladu.diši pa po mentolu.res dobra in uporabna stvar sam res kej ste pa ostale?pa bmwja?kam nam je pobegnila??????
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 16.8.2010 20:20:19
|
|
|
|
rožica2
|
modrasmotka-kje pa to kremo kupiš?ker js mu zdej mažem z eno od materine dušice pa je tud uredu.
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 16.8.2010 20:36:38
|
|
|
|
Aninchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: modrasmotka rožica jaz delam rožica a si že kdaj slišala za kremico fitobalm?jaz kajo namažem po prsih,hrbtu in za ušesekih.pomaga proti kašlju in prehladu.diši pa po mentolu.res dobra in uporabna stvar Jst mam tud doma to! Sicer ne vem, ali je isti ime , je pa taka modra steklena posodica... in pomaga fenomenalno, ne samo za otroke, tudi za odrasle. Mah, jaz niti nimam kaj za napisat, itak imam skor vsak dan isti... Smo pa bili danes popoldne v CE in se je ati končno mal "izprsil" in kupil Martinu en super igralni center! Ma tolk igračk gor, da mi še neki časa ne bo treba nobene nove kupit Včeraj sem prvič poskusla AD3 kapljice, pa ga je še danes taakooooo zvijalo, da groza Pa mi je dr. zagotovila, da te kapljice na povzročajo krčov. Ja pa ja de!! Tak sem jo klela včeraj, da se ji je ziher cel dan kolcalo... No, mam budilko...
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 16.8.2010 20:41:14
|
|
|
|
Aninchy
|
Ehh, budilka je le dudo zgubla.... Nič, saj sem tk povedla vse, kar sm misla Lahko noč!
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 16.8.2010 20:55:26
|
|
|
|
Zibka
|
Aninchy, a si dala samo eno kapljico AD3? Jaz sem dajala kot so mi priporočali: prvi dan 1 kapljico zjutraj , drugi, tretji, četrti dan enako peti dan 1 kapljico zjutraj, 1 popoldne, šesti, sedmi, osmi dan enako, deveti dan 2 kapljici zjutraj, 1 popoldne, deseti, enajsti, dvanajst dan enakoi, trinajsti dan 2 kapljici zjutraj, 2 popoldne, ..... ...do 2 x 3 kapljice. In nismo imeli niti najmnajšega problema. Nasprotno, naši Klari so te kapljice bile in so ji še ful dobre. Poznam pa dve mamjice ki sta dali takoj 6 ali 7 kapkljic in normalno, da je bilo za otročke to prehudo...
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 16.8.2010 21:17:36
|
|
|
|
Aninchy
|
Sej ravn zato sm tok jezna, ker sm dala eno samo samcato kaplco!!! Pa ga je že čez eno uro začel zvijat, pol je dobil mal driske in je bla kr trikrat pokakana plenica, pol se mu je pa vse skup zabilo in še danes cel dan ni kakal.... ponavadi pa kaka enkrat do dvakrat na dan....
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 17.8.2010 17:48:39
|
|
|
|
modrasmotka
|
to kremico sem jaz kupila v zelišni lekarni žalec ad3 kaplice jih do 6 meseca nisem dajala.nisem ne prva in ne zadnja ki je to naredila. sem enkrat uprašala v neki lekarni glede kaplic da jo zvija,in da imamo tudi proti krčam kaplice pa ne pomagajo.mi je teta tam svetovala da ima doma 3 otroke in nobenemu do 6 meseca jih ni dajala.ker do 6 meseca otrok nima tako razvitega trebuščeka da bi vse prenesel zato ga zvija.pri pol leta sem ji začela dajat kaplice pa je klub temu dost močna v kosteh. aninchy sem videla na fb slikice
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 17.8.2010 21:33:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Lep pozdrav! Se malo javim na kratko. I mam obe hči bolani prehlajeni,tak da nič ne morem naredit,spijo bolj malo.Iz morja smo se vrnili 6 dni prej ,ker Ema ne prenese morskega zraka,bo drugo leto boljše.. Kako sta pa drugače ,otroci zdravi.. ad3 kapljice jaz ji ne dajem in joi tudi ne bom ,ni nič narobe... modrasmotka si že začela z službo,upam ,da si se navadila nazaj... rožica,aninch ta omenjena krema ,naj bi se za otroka do 1 leta ne uporabljala,tako rekla P. Glede spolov otrok,smo pa res same take mamice ,ko imamo punčke ,no pa kakšen fantek vmes. aninch a si sto procentna ,da so kapljice krive.A krčeke ste že preboleli..se še dojite... To je to ..se še kaj pišemo ,grem počasi spat...lp..
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 17.8.2010 21:39:36
|
|
|
|
Aninchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: levinjica aninch a si sto procentna ,da so kapljice krive.A krčeke ste že preboleli..se še dojite... To je to ..se še kaj pišemo ,grem počasi spat...lp.. Ja, 100000% sem!! Ker so se mu krči skor čisto ustavili, odkar ne dojim več, ker mi je zmanjkalo... Sploh jih ni več imel, razen nekaj napenjanja, ko ni mogel kakat, pa smo malo blažili s kapljicami za vetrove... Ko sem mu pa dala AD3, pa se je že čez kako uro ali dve začel čudno obnašat, tak ko da bi bil ful siten in najprej nisem vedla, kaj je zdaj to, če dopoldan je veeednooo lepo nasmejan in še bolj ko ne kr dremucka, no, pa sem šele zvečer ugotovila, da bojo kapljice krive, ker ga je mučilo še ceeel dan in še dan po tem... No, danes zjutraj se je pa končno še pokakal, ker včeraj ni nič.... Pa saj nima veze... kapljice u glavnem dajem na stran do nadaljnega modrasmotka - ja, sem se izprsla mal s fotkami... kdaj se pa bom, če ne zdej?!
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 17.8.2010 21:55:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Zato sem ti napisala,ker dosti kera mamica potoži,da ima otrok krče po teh kapljicah plus tega ,da še doji pa ,da še ima krče.Ali mamica kaj takega poje ali kaj drugega.Če po eni kapljici ugotoviš v takem času ,pote je že res ,da je od kapljic.Moja prva hči sem ji skozi dajala ,pa jo niti enkrat ni nič matralo.lp..
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?