Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 2.8.2010 9:08:29
|
|
|
|
Zibka
|
Kako kaj kaže z našo kavico? Jaz sem kar resno vzela pobudo za srečanje savinjčank
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 2.8.2010 9:44:59
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz tudi bi bile za srečanje tam v drugi polovici avgusta??če boste že vse z dopustov seveda
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 2.8.2010 12:09:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Zdravo! Jaz bi tudi bila za kavico in srečanje v drugi polovici avgusta... Modrasmotka sem ti poslala ZS. Kako ste pa drugače,otroci zdravi... Mi smo bili včeraj na izletu na Bledu ,me zelo noge bolijo...lp...
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 2.8.2010 22:22:18
|
|
|
|
ROmama
|
Medve z Emo sva seveda za srečanje, ampak še vedno kašlja, samo čez dan. Jutri imava kontrolo pri zdravniku, bo še za ta kašelj preverila. Nebi rada katerega okužila. Kljub njenemu kašlju smo šli danes na izlet v Maribor z vlakom. Na "dopustu" imamo Lukca, sva ga za en dober teden vzela iz vrtca, da se nauči še kakat na kahlico. Za lulat vedno pove, ali pa gre kar sam. Najbolj je bilo na vlaku smešno, ker se mu je dopadel WC, zato je šel lulat enih 10x. Drugače gremo na morje šele konec meseca, upam da bo vreme zdržalo, če pa ne, bomo pa vseeno šli, bomo pa malo slovensko obalo raziskali.
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 2.8.2010 22:28:53
|
|
|
|
lunika
|
Lepo pozdravlene Savinjske mamice! Se Vam bom pridružila, imam Niko staro 10 mesecev. Sem pa iz okolice Mozirja! lp
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 2.8.2010 22:58:18
|
|
|
|
modrasmotka
|
bmwjka sem te dodala na fb.slikana v zeleni majci levinjica sem te poiskala pa dodala.sprejet me še moraš a prej kot v sredini avgusta z pjačo vam nebo potegnal? kaj pa ta teden?drugi? pol sem pa nazaj na šihtu otrok je že skoraj nehu smrkati,sem pa zatio jaz začela pa ob poganjalco že prav lepo hodi,skora že teka sama brez opore je pa največ 4 korake naredila.
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 2.8.2010 23:30:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Zdravo! Modrosmotka sem videla prošnjo..Grem zdajle na Fb...Mi gremo v soboto na morje pa nas ni 14 dni..Tak ,da jaz prej ne morem..razen ,če bi bila katera za te dni do petka... Lunika dobrodošla med nami...upam ,da še katero rečemo...Sma pa skoraj blizu doma... Ja mamice, če je katera za ta teden sporočite...lp...
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 3.8.2010 8:58:18
|
|
|
|
rožica2
|
dobro jutro a še vsi spite?mali že spi drugo rundo js mam pa že pol kosila naretga.js sm tud za kavico če me sprejmete? dejte mi pisat na zs da vas dodam na fb.lep dan še naprej dokler je še sonček
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 3.8.2010 9:59:23
|
|
|
|
modrasmotka
|
a je katera za ta teden za cofe? jaz sem. ob pol 3 smo naročeni pri P zaradi ritke.če je čedalje slabše. rožica sem brala v temi glede skrajšanega delovnika.kaj pa če bi se ti zmenila da bi delala samo zjutraj?to ti tudi pripada.boš ga mela v vrtecu? jaz nemorem zjutraj ustajat zato sem se zmenila da delam tudi pop. mi bomo pa verjetno drug teden za kaka 2 dni šli na morje,če bodo finance še dopuščale.
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 3.8.2010 10:42:40
|
|
|
|
rožica2
|
modrasmotka-do tretjega leta starosti otroka mi pripada samo to da ne rabim ponoč delat na dve smene pa .sj sm govorila da bi sam zjutri delala,sam to nebi mogla skoz.mam rajš črno na belem vse.ja dala ga bom v vrtec 1 oktobra,tak da bom14 dni delala na 4ure pol pa verjetno na 6
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 3.8.2010 14:17:28
|
|
|
|
ROmama
|
Rožica2 - hitro še enga naročit, potem ti pripada šest let , jaz sem se odločila, da bom kar 7 ur vzela, zaradi financ, pa malo se gužve izognem, ke se v Lj. vozim. A vas lahko pri modri smotki al ipa rožici poiščem, pa vas dodam na fbJU?
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 3.8.2010 14:54:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Lep sončen pozdrav... No se malo javljam..Smo se zutraj malo potepali,smo kupovali za morje. Modrosmotka kateri dan pa v tem tednu... Romama ja upam ,da se pozdravite,če kašlja še ni tako hudo ,da bi se lahko kdo od otrok nalezel..Lepo ,da ste šli na izlet v Maribor in da se je Lukecu dopadlo..Koliko je pa star Lukec.. morje mi gremo 7 na morje,upam da bo lepo vreme... Rožica2 zakaj te pa nebi sprejele..sem ti poslala zs... Glede službe in varstva pa bomo mi kar 8 ur delali ,moj ima tako službo dva dni dela 12 ur ,potrm pa je dva dni prost.Ema gre pa v vrtec... Ja to je to ...Ema mi spi ..jaz grem pa malo na FB pogledati,,se še pišemo..lp.. .
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 3.8.2010 15:06:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Zdravo! Jaz sem vpisana Vesna Podpečan,imampa sliko od tamale hči..Majčka Hello ...LP..LEVINJICA...
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 3.8.2010 15:16:21
|
|
|
|
Anonimen
|
me veseli da ste postale aktivne sicer ne vem kk dolg bo moj profil še in bom lahk pisala....(izredne razmere ) ampak smo na vezi...
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 3.8.2010 15:22:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Kam nam pa boš pobegnila..sedjak,ko se za kavo menimo ,boš pa pobegnila... lp..
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 3.8.2010 16:05:53
|
|
|
|
modrasmotka
|
levinjica ve povejte kdaj bi imele čas če bi ga imele pa kje bi se dobile. smo bili pri P dobili neko kremo,imamo pa vročinske glivice jaz sem na fb Ljubica pa me poiščite in dodajte.sam prosim prosim odspodaj napišite vzdevek.da vem da ste iz foruma.ker ne sprejemam vsako golazen grmiiii pa še gajba mi je označla da se čez 10 min ugasne.
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 4.8.2010 7:28:43
|
|
|
|
Zibka
|
Punce, js še tut vztrajno pogledujem, kdaj se boste dogovorile za kavico: predlagam Žalec, je katera za jutri popoldne?
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 4.8.2010 9:58:20
|
|
|
|
rožica2
|
ups,sm šele zdaj vidla d mam moški spol-sm popravla
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 4.8.2010 10:10:23
|
|
|
|
Aninchy
|
Br dan!! Še ena Savinjčanka tle... Sem pa iz Šempetra in mam sinčka starega skoraj 2 meseca
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 4.8.2010 12:25:56
|
|
|
|
modrasmotka
|
zibka lahko če še bomo mel avto na sposoji rožica sem mislila da se je tvoj prjavu na forum pa ti pišeš aninchy dobrodošla grem bunker pucat.v soboto praznujemo 1-ko pa če se slučajn ker spomne v bajto it....
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 4.8.2010 12:54:53
|
|
|
|
rožica2
|
levinjica-a si ti v šmartno hodla v šolo?sm učeri gledla slike na fb pa je moj reku da te verjetn pozna
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 4.8.2010 13:04:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Zdravo.. Ja jaz sem v Šmartno hodila v šolo...Kako je pa tvojemu ime ,če ni skrivnost...A ti si iz okolice Mozerja doma...lp..
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 4.8.2010 14:17:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Se malo javljam.. Aninchy dobrodošla med nami.. zibika meni Žalec lokacija čisto ustreza,za jutri še pa sporočim ..kaj pa ure ,pa še kateri paše jutri popoldan...
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 4.8.2010 15:15:47
|
|
|
|
Aninchy
|
Hvala za dobrodošlico!
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 4.8.2010 16:08:47
|
|
|
|
Zibka
|
Ktero Šmartno je v igri- js sm tut hodla v Šmartno v šolo :)
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?