Kiwa
|
Ja, danes je bilo pa res dolgo druženje. Najino prvo, zato sva pa mogli bit do konca. Od doma sva šli ob pol enajstih, domov pa sva prišli ob petih! Meni je bilo super, Gaja je bila tudi zelo zadovoljna, še bova prišli . TandJ, sva te oba dodala na fbju, da ne boš imela mojega fanta za neresnega . Saj veš, kaj mislim ane? Buškolinka, telovadba pri naju žal ni pomagala, da bi Gaja hitreje zaspala. Je bila sicer ful zaspana, ampak kaj ko je nad nami ob pol desetih zvečer potres .tojeto., mislim, da se teh vaj ne da opisat, je treba kar v živo videt to. Vsaj jaz vem, da si ne bi predstavljala, kaj moram delat, če bi mi nekdo samo opisal vajo. Spalne vreče jaz ne uporabljam, čeprav tudi Gaja leze po zibki gor in dol. Samo mi imamo v stanovanju ful toplo, tako da je samo v tanki pižamici in odkrita. Zjutraj je vedno prijetno topla. Sicer vem, da zaradi dihal ni ravno najboljše, da spi na 23 stopinjah (približno), samo ni druge možnosti. Pač stanovanje z napakami. Pa še vem, da bi Gaja zvečer, če bi jo dala v vrečo, znorela, ker ne prenaša vročine.
|