nagaja28
|
živjo pilotina, jaz mislim, da david čisto dovolj poje. tiste mere na škatlah so malo pretirane za moje pojme. naš še vedno tako je, kot na začetku, ko sem ga lahko še vagala pri obrokih. ko se doji sem skoraj 100procentna, da ne poje več kot 100ml(včasih poje še manj, ker je tak firbec ratal, da raje okoli gleda). je pa res, da še vedno je 7x ali še večkrat na dan. zvečer dobi flašo in poje 150ml, ampak zadnje požirke že komaj dela . tudi naš prvi je jedel 150ml na obrok še pri 7-ih mesecih. no, potem smo mu dajali 180ml, pa včasih ni vsega pojedel. nekateri res veliko pojejo. od prijateljice je jedel 300ml za zajtrk pri 8-ih mesecih. toliko na enkrat še zdaj naš ta velik ne popije . arruba, nič se ne sekiraj, zdaj pač zaspi z dojenjem, kasneje, ko bo jedel gosto hrano, bo pač zaspal drugače. navade se zelo hitro spreminjajo, me pa mislimo, da bo vedno tako, kot prvi mesec . mi se nahranimo, podremo kupčka, potem pa dobi dudo, malo ga še popestvam, pa takoj zaspi, ampak čez en mesec bo lahko že čisto drugače. malo kasneje, je pa res, da se vsega navadi, pa ne sme recimo s flašo it spat. sončnica, jaz ga nebi matrala na boku, če ni tako navajen. koneckoncev tudi na boku lahko glavo zateguje. zdaj ko že gledajo igračke in jim je vse zanimivo, mu tako naštimaj igračo, da ne bo imel zategnjeno glavico. upam, da veš kaj mislim. na stran malo pred njega, da ne gleda nazaj. da ima glavo takole. ne da ima glavo nazaj jaz bi se raje podnevi bolj potrudila z vajami, ponoči pa bi ga pustila, čeprav so te fizioterapevtske vaje zelo uredu. drugače imaš pa v BC blazino namenjeno spanju na boku.
|