balem
|
IZVIRNO SPOROČILO: naja7 balem- čestitke, tko ko maš pridne otroke bo z 2 še lažje verjetno Sej skor res, če bo ta tak kot Neža ne bo panike Res je, PDP je tri dni narazen (po mojem izračunu bo tale naročen nekje 5. 7.), upam pa da ne bo težav, oz čim manj... So pa hormončki takoj udarli, sem že vsa pasje in tečna postala Moj se še sam skriva pred mano Hvala za čestitke, jst še kr ne morem verjet... Sicer se ful hecno sliši, mama se je to zgodilo samo enkrat in da sem takoj zanosla je skor že nemogoče, ker res nisva mela namena in sploh nisem študirala da bi pa lahko kej blo, ene punce se pa tako matrajo pa po letih poizkusov, mam kr slabo vest Pa še tri kolegice mam, ki se trudijo več let, ena je dojenčka zgubila pri cca 10h tednih, dve pa sploh ne moreta zanosit. Sej vem, da bojo vseen vesele zame, sam ko jim vidiš v očkah da jim je pa en mal hudo, ko si same tok želijo dojenčka. Drugače pa poročilo za Nežo: neki jo daje prehladek, sicer samo teče iz noseka, pa očke ima malo vnete, vročine nič, kašlja pa še tudi ne, sem ji pa preventivno toplo pleničko dala na pljuča. Ma dedi jo skoz kr neki lupčka, pa je bil mal prehlajen že prejšen tedn, pa ni nič pomagal da sm razgrajala pa mu govorila naj je ne lupčka... Ker pol se je pa skrivu. Sm bla jezna ko !!! No sej zdej pa 2 dni nič obiskov... Pa še mami si bo spočila Drugače pa od kar jemo GH še kar spimo od 20h pa do 5h, se najemo poje flašo tam ene 180ml, potem pa spet spat do kake 8h, 9h.
|