arruba
|
Dan punce, tokrat sem pravočasno videla, da se menite za srečanje - upam, da mi tokrat uspe prit, je pa seveda odvisno od malega šefa, kaj bo rekel. Bi vas prav rada spet malo videla in počvekala Drugače pa je naš bebo ful priden, ziher se 3 ure na dan smeje in "pogovarja", spi pa bolj tako po navdihu . Ziher ima eno kratko jutranjo rundo max. pol ure, potem pa tekom dneva eno daljšo (včeraj 4 ure, sem skoz preverjala, če še diha - zgleda, da je bolj po mami zaspanec..). Za čez noč mi zaspi dokaj pozno, ponavadi nekje med 21.30 in 22, potem pa spi vsaj do 4h ali še dlje, kar se mi zdi ful dobro glede na to, da se dojiva. Za zaspat pa nimam kake posebne taktike - ponavadi zaspi med dojenjem, če pa ne, ga po dojenju položim v posteljico z dudo in ponavadi ga potem zmanjka, ker je ob taki uri že precej utrujen. Ne vem pa še, kako se bova lotila uspavanja, ko se ne bo več dojil - sedaj nam včasih uspe, da zaspi, če prižgem kuhinjsko napo to pomaga tudi, kadar sitnari - malo prižgem napo in z njim postojim spodaj, pol pa gleda lučko in se čudi ter neha cmihat. Je pa tudi kar konkreten dedec - na posvetovalnici pri 2 mesecih je imel 60 cm in 6 kil, naslednjo imava drug teden, pa bomo vidli, kaj bodo rekli - je pa že zdavnaj prerastel št. 62. Tako da me že pošteno boli hrbet od dvigovanja, sem ravn danes iskala dobre vaje za križ in ugotovila, da so itak najboljše tiste, ki smo jih delali pri jogi, pa se sama nanje nisem spomnila. Balem: uhhhhhh, zoprno zoprno Tinca10: mogoče ti bo zgrabila flaško, če boš najprej poskusila parkrat dojit z nastavkom, ker ima malo drugačno obliko. Meni se je sicer zgodilo to, da sem na začetku dojila z nastavkom, ker drugače ni šlo, pol se je pa tako navadil nanj, da brez njega noče jest in se dela, da me ne pozna no pa zdaj sem se sicer že čist navadila, je pač malo več kolobocije, preden se naštimava za dojit pa mal več packarije, ko se odstavljava, ker vedno ostane malo mleka v nastavku Alarm kliče, šibam..
|