mimi30
|
vrtnica, čestitke in prijetno ter lepo nosečnost ti želim! No mi smo v vrastvu, lepo sedaj gre spet brez joka..... super je to. In rada gre tja. najki, super da ni več težav...to je najhuj, da otrok joka, ko ga oddaš....mama se pol sekira še pol dneva, otrok pa je po par minutah navadno ok špela je začela hodit v jasli....včeraj je bilo kar hud je kar cel čas po malem jokcala....ati jo je peljal in šel po njo po eni uri, je bilo kar dovolj....danes pa je baje samo zajamrala potem pa šla v igralnico in ni bilo problema z njo, jedla, pila, se igrala, bila dobre volje....mogoče jutri že mal več kot uro in pol ostane ....sva bili pa v torek eno uro skupaj tam in sta vzgojiteljici rekli, da je kar fajn živahna , nič ni bila zadržana, hodla okol se igrala, ostali so se bolj za mamami skrivali ona pa kr v akcijo , pogumna dokler je mama zraven Vidim da sta se tud brita in lovro pridno vpeljala, bravo punca in fantič ....mogoče pa pr naših teorija ne bo držala in bodo skoz šli brez problemov sama, to je sedaj nova fora - kar vpije, če ji hoče kdo pomagati aha, pri nas je tud zdaj aktualno šama, šama .. Sem vesela user posted image , šum na srčku je neškodljivuser posted image farfala, super novička še dobro, da dobim ta mesec regresuser posted image a ni regres namenjen za dopust ...ma sej ni važn, sam da ga dobiš za prvošolčke marta, tinej se dobro počuti pri varuški? ona pravi da je zlati in ni nobenih problemov z njim...smo bili zadnjič tam, ko je imel vnukec rd....naša špela jo je že čist pozabla, sploh ni htela k njej sonček, kolo že preiskušeno?...lepo je najki, lepo si napisala o ...sem si kar predstavljala kako mora to zgledat ...fino, da je še kar babika sem bila v P, sem se šla raj pokazat, zaradi špikanja....in je vse OK super nič ne delam , lučko pojedla, lase še moram it oprat pol pa spat počasi....špela se nekaj zbuja danes , upam da ne bo težka noč