|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
31.8.2010 14:44:39   
farfala
Danes greva 1. na pregled h kardiologu. Držite pesti, da bo vse normalno. Me je  kar strah, kaj bo  rekel oz. ugotovil.

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
31.8.2010 15:20:29   
Zvezdica
Hlače dam čez škornje! user posted image

Zvezdica fajn čevlji. Pa kje to vse najdeš!? user posted image

hlače dam v škorenj, so pa kr široki gor :)

Jancci, tele so iz štifla, so bile 45 € pa sem jih znižane kupila , mislim da 30 €. Sam so tudi taki mehki, pa podplat je full dober.
Pa mi smo imeli ene kanzeve čevljčke, oz so kot čevelj copat.. zgledajo kot mokasni od TBSa... svetski. Je bil tamal full rad v njih, samkajkoimajosamo do št22 :(

katerih trgovinah še kupujete čeveljčke?
Kaj kuhate danes? To me še čaka, ko pridem iz službe, pa nimam nobene ideje.

malamaša je tud fajn ja :)

KUHANJE  - klasika: za Patrika bolgnese, za liama in naju paniran meso  (v čičeriki), za naju še sataraš zraven. Zdi semi da skoz eno in isto jemouser posted image

Sladica - čok muffini dr. oetker - liamova želja

i belive i can fly....

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
31.8.2010 15:20:32   
Zvezdica
Danes greva 1. na pregled h kardiologu. Držite pesti, da bo vse normalno. Me je kar strah, kaj bo rekel oz. ugotovil.

za vaju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo. Poročajta!

i belive i can fly....

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
31.8.2010 15:55:07   
Najki
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica
Glede janovih ušesk, zdaj sem to kar vleče. Kaj so rekl , priP, semočitno spregledala če si kaj pisala, a ima AB?

Zaenkrat so se ustimala, je bil ze cel teden v vrtcu.

Danes ponoci je zvilo se mene, ob dveh driska in bruhanje in potem se veckrat ponoci, da sem samo se zolc vn spravljala user posted image . Ful mucno. Dragi je pa kuhal. Mulcek nima se nobenih znakov, se je pa zelo pogosto zbujal in pravil, da ga buba trebuscek, je imel nekaj pukcev ma nic driske ali vrocine ali cesarkoli. Danes sva ga skipala v vrtec, midva se pa ze cel dan prekladava med posteljo in wcjem. Spila sem pa 2dl vode in pojedla 2 prepecenca cel dan.

Js mislim, da je dragi to pripeljal s poti, samo sem pa zbolela pol dneva za njim, tako da ni receno.

Iana ima ful lusne pelerince za 35 eur in skornje za zraven za 20 eur, ene 5 modelov imajo. Samo so une ta debele, da se pol otrocki ne morejo premikat v njih... BC ima samo velike stevilke, nimajo skorenjckov. Leclerc ima spet samo velike, imajo pa tudi skorenjcke za 7 eur od st. 22.. Pikapolonica ima skorenjcke samo vecje st., ma bojo se dobili manjse in so okoli 12 eur, pelerinco sem pa kupila tam, mu je skoraj do tal ma prijetno tanka in mehka, okoli 20 eur. Je pa okoli 104 stevilka se mi zdi, pa je bila najmanjsa.

hijacinta mojemu so tudi ozki ob nogici, bi imela tiste, k imajo blago in za zategnit gor pri luknji, ma so jih imeli samo v pikapolonici in se to velike cifre.

niia prejsnji mesec je imel prvic vneta usesa, so se pa ponovila, tako da je imel 2x zapored AB. Prej jih pa nikoli ni imel user posted image . Pije pa iz kozarcka. Je imel pa v prvi rundi se angino. Po moje je kaksen prepih al pa klima v avtu kriva, ceprav vedno obrnem v sajbo al pa noge.

farfala kaj ima sum na srcku? mi smo bili pred par tedni in hvalabogu je bilo vse v redu in sum ni bil zaradi luknjice, cist neskodljiv. zihr bo tudi pri vas v redu, ce je mala luknjica jo kar pustijo, veliko odraslih jo se kar ima pa nic ne vpliva. ce je pa vecja, jo bojo pa zamasili in bo spet BP, tako da se ne obremenjuj prevec.

< Sporočilo je popravil Najki -- 31.8.2010 15:57:58 >

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
31.8.2010 16:39:07   
Zvezdica
anes ponoci je zvilo se mene, ob dveh driska in bruhanje in potem se veckrat ponoci, da sem samo se zolc vn spravljala user posted image . Ful mucno. Dragi je pa kuhal. Mulcek nima se nobenih znakov, se je pa zelo pogosto zbujal in pravil, da ga buba trebuscek, je imel nekaj pukcev ma nic driske ali vrocine ali cesarkoli. Danes sva ga skipala v vrtec, midva se pa ze cel dan prekladava med posteljo in wcjem. Spila sem pa 2dl vode in pojedla 2 prepecenca cel dan.

če se le daj pij. naj gre ven kar mora it, važno je da tekočino nadomstiš. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
31.8.2010 21:07:00   
Ploha
matr mi gre to na k**** user posted image

napišem fuuul, pa mi skos en na FB nekaj piše, kao klepet, pa me ven rukne...znoru bom user posted image user posted image

no še 1x...

vrtnica: čestitke! Naj bo vse OK!
kiara: upam, da se uredi tisto kar imaš user posted image user posted image

jancci:
kupila sva jo v BC, dala sva tm okol 20-30 €, mi je pa žal, da nisva dala mal več, pa kupila eno kuhno, ker dojenčka nit pogleda ne, kaj šele da bi se igrala...

je pa moja mami dons zbolela, tko da smo ble več al manj same...HB mi medved res pomaga...ma res me preseneča...ker pač mete ne vzigujem...mi jo pride previt, preoblečt, spat dat...iz postle vzignt...prejle jo je imel zunej, k so krompir prebiral...jo prinese, jo je previl, k je bla pokakana k .... in jo je še stuširov user posted image od kje zna ne vem...ker jo še ni...obleku...po futr za krave letu, pršu nazaj, meto spat dal, bravo medved user posted image user posted image

drgač pa meta pridna, manca pridna...vse je super...

meta ma pač sm pa kje kak izpad, pa pomojem ne zarad mance, kar tako...no manco skos boža, pa se k njej stiska...ko se odloči, da ji kaj ni prou je mal bolj groba...

ko sem huda nanjo, pride manco nabutat user posted image   pa nič tako groznega, ampak sam tko frcne jo...al pa mal udar...bo že..

drgač ap ta moj otrok noče nič več jest...ima pomojem 14 kg...sam je pa nč več...a sp vaši tud taki?...ma to je res nič...zutri sem vanjo spravla 2 požirka kakava in potem 2x v usta čips...ker druzga ni hotla...za kosilo makarone, 10x v usta...pol pr tašči je mal mlečnga gresa pojedla...to je to...včeraj pa še tolk ni user posted image

potrplenje je božja mast, sam revež je tist k se njo maže user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
31.8.2010 21:09:32   
Ploha
dons sm se popoldne naspala, smo vse 3 spale...zdej pa gledam k čuk, pa še šivi me manj bolijo..bolje se počutim user posted image

zdej bi pa mal klepetala pa nubene nikjer...kdaj pridete kaj naokoli babe?  user posted image

itak bom mogla še manco zdejle zrihtat...

pa odpustnce iz P sem dobila...pa piše da je bla plodovnica mlečna, na amnioskopijo pa je rekel, da je bistro do mlečna, a se tolk hitr to menja?...

< Sporočilo je popravil Ploha -- 31.8.2010 21:10:59 >

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
31.8.2010 21:43:37   
Zvezdica
.ma res me preseneča...ker pač mete ne vzigujem...mi jo pride previt, preoblečt, spat dat...iz postle vzignt...prejle jo je imel zunej, k so krompir prebiral...jo prinese, jo je previl, k je bla pokakana k .... in jo je še stuširov user posted image od kje zna ne vem...ker jo še ni...obleku...po futr za krave letu, pršu nazaj, meto spat dal, bravo medved user posted image user posted image

to me pa res veseli, bravo Medveduser posted image

plohca jast sem kle, sam bolj na trenutke, k P neki meče donsuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
31.8.2010 21:49:38   
*x*y*z*
Ploha super da vam tako šiba....

Jst sem še vedno user posted image tko da se mi ne da niti komentirat za nazaj

Najki user posted image naj čim prej mine pa v čim lažji obliki

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
31.8.2010 21:51:55   
*x*y*z*
Farfala kako je blo pri dr.? Upam da ste dobro odpravili

Ma kaj palerine so bolje kot dežni kompleti k pridejo hlače in jaknica?

Kake palerine pa, tu sem dobila neki zlo poceni pa se mi ne sanja kake so
http://www.bambi.si/artikli_332_1_DE%C5%BDNI%20PLA%C5%A0%C4%8CI,DE%C5%BDNIKI_bambi.html

< Sporočilo je popravil *x*y*z* -- 31.8.2010 21:58:21 >

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
31.8.2010 22:48:44   
Najki
IZVIRNO SPOROČILO: *x*y*z*

Ma kaj palerine so bolje kot dežni kompleti k pridejo hlače in jaknica?

Kake palerine pa, tu sem dobila neki zlo poceni pa se mi ne sanja kake so
http://www.bambi.si/artikli_332_1_DE%C5%BDNI%20PLA%C5%A0%C4%8CI,DE%C5%BDNIKI_bambi.html

Js imam dezni plascek, bi pa vzela ponco, ce bi imeli velikost. Fajn je, da pride pod kolena, pol je pa ista figa najbrz. Ponco lazje navleces, ne mores pa recimo rokavov zavihat, ce je prevelik.

Popoldan sem nazadnje bruhala, nekaj sem uspela pojest in popit, tudi rehidracijski prasek, driska se je strdila, mogoce je to tista 24 urna viroza in bo jutri v redu user posted image . Vesela, da mali ni fasal, mogoce mu je tista injekcija za rotavirus kaj pomagala... Nimam pa niti glavobolov zaradi dehidracije ali cesa, pa ze sanjam o pomfriju user posted image .

Zdej pa komaj cakam it spet spat.

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
1.9.2010 6:40:47   
krtekxx
Danes je prvi šolski dan za našega prvošolčka in prva vrtčevska ura za BB. Jo pelje oči. Šola je pa šele ob 4h. Zato sem v službi.
Definitivno moram pregledati omaro kaj imamo in kaj nimamo. žal mečem vse cortkane rozaste oblekce št. 80 v koš "premajhno" in 86 nimamo prav veliko. Bo res treba nakupit. Pa fantoma kak soft shell ali kaj podobnega. Saj imata kar nekaj podedovanih kao prehodnih bundic, ampak v njih zgledata kot cigančka in, če verjamete ali ne, me je to začelo motit.

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
1.9.2010 6:50:24   
Zvezdica
Danes je prvi šolski dan za našega prvošolčka in prva vrtčevska ura za BB. Jo pelje oči. Šola je pa šele ob 4h. Zato sem v službi.
Definitivno moram pregledati omaro kaj imamo in kaj nimamo. žal mečem vse cortkane rozaste oblekce št. 80 v koš "premajhno" in 86 nimamo prav veliko. Bo res treba nakupit. Pa fantoma kak soft shell ali kaj podobnega. Saj imata kar nekaj podedovanih kao prehodnih bundic, ampak v njih zgledata kot cigančka in, če verjamete ali ne, me je to začelo motit.

krtexx... prijetno uvajanje in USPEŠEN 1. šolski dan.

Našega L se je včeraj polotila nervoza, je revež dobil drisko od vsega hudga. potem sva se pogovorila in je zdaj upam, da ok.

Cotke... ja. Mene tudi moti, če zgleda "neurejen" user posted image Sicer pa mene tud čaka šoping... za oba.
Amapk roko na srce kokr rada šopingiram jas to vse tik tak opravimuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
1.9.2010 7:14:10   
Najki
krtexx imejte uspesen dan, pa da mulckom ne bo prehudo!

zvezdica vam tudi.

Danes bo guzva na cesti a ne? user posted image Pa polno policajev.

Aja drgac je viroza minila in dan se je lepo zacel in mulcek je cel cukrcek, ma ga ne smem cartat se kak dan...

Zdej moram pa laufat ven, lep dan!

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
1.9.2010 7:56:31   
Jancci
Juuuutrooo! user posted image

Uspešen prvi šolski dan. Razburljivo, ane? user posted image

Ploha me veseli da je medved tok priden in pomaga. user posted image Bravo oči!!! Punčke so pa itak pridne. user posted image

Včeraj sva naročila posteljo za Me, danes pa sm naročila copatke in čeveljčke  user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
1.9.2010 8:10:06   
krtekxx
janci, sam kam pa lahko gre s takimi čeveljčki? Mi rabimo ene take za na Šmarjetno, pa v Udin boršt. Drugače so pa tako cortkani...

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
1.9.2010 8:17:01   
Hijacinta
Lep prvi šolski dan user posted image Mamice držte se user posted image

Jancci kakšni lušni čevlji, jst pa zbiram neki za E, pa mi kr nič ni všeč user posted image Sem mu pa včeraj kupila jaknico, kapo in šal, in sem odštela celo malo premoženje.

Najki super da si bolje.

Plohca priden medved pa pridna mami user posted image

Jst morm reč da sem tudi bolje, boli me samo še kadar user posted image brca ali se pa postavi v čuden položaj. Zdej pa upam da trebušček ne zraste preveč, da se rana čimlpše zaceli.

Zvezdica sem čisto pozabila da si me spraševala kaj je z vrtcem. Tu blizu nas se je odprl nov vrtec ki ima isti program kot ta kjer je bil sedaj, pa še zaprosili bodo za koncesijo takoj ko bo vse končano, tako da upava da sva se prav odločila, Zaenkrat kaže super, samo bomo vidli kako bo.

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
1.9.2010 8:22:39   
Jancci
Men so ful fini, pa sej pomoje gre lahko povsod z njimi?! Imajo močan podplat, pa itak so usnjeni in se lahko spucajo. No, bom vidla kako se bodo odnesli v praksi. Bom poročala. user posted image
Za v dež ima škorenjčke, imam pa namen kupit še en superge. 

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
1.9.2010 8:36:31   
Zvezdica
copatke in čeveljčke user posted image

copatke ma naš ravno take :), sam modre. čevljčki kjutuser posted image

Zvezdica sem čisto pozabila da si me spraševala kaj je z vrtcem. Tu blizu nas se je odprl nov vrtec ki ima isti program kot ta kjer je bil sedaj, pa še zaprosili bodo za koncesijo takoj ko bo vse končano, tako da upava da sva se prav odločila, Zaenkrat kaže super, samo bomo vidli kako bo.

upam, da boste zadovoljni. Itaq bo vse ok.
Ko boš bodije naročala, se lahko zmeniva pa da bi skupaj. A boš kaj kmalu, če ne mi pa linkec daj. K jih kr nujno rabimo :)

i belive i can fly....

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
1.9.2010 8:37:09   
Zvezdica
spešen prvi šolski dan. Razburljivo, ane? user posted image

Hvala, ma pri nas smo kar malo zmedeni. Še patrik se je preselil v drugo sobo... je kr mal zmede danes :)

i belive i can fly....

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
1.9.2010 9:06:41   
symona
Dobro jutro vsem skupaj in uspešen prvi šolski dan za tiste, ki imate prvošolčke.
Jancci, ne moreš verjeti, ampak amadeji sem naročila iste čeveljčke in copatke, kot ti. Sem pa copate naročila še zraven za lucijo, ker se mi zdijo tak mehki. Bomo vidli kak bomo zadovoljni z njimi.
Ploha, bravo za medveda user posted image user posted image . Priden.
Zvezdica, kje bote naročala bodije, ker jih mi tudi rabimo, pa jih nikjer ne dobim. Bi jih lahko skupaj naročle.
Drugače pa smo me vse tri prehlajene.
Kaj bote kuhale danes?

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
1.9.2010 9:13:16   
kiara24
Jutro...

No mi smo v vrastvu, lepo sedaj gre spet brez joka..... super je to. In rada gre tja.

Moja voda je čist v k***** in sedaj moram dat sanforduser posted image da ugotovijo kaj točno je. Do petka naj bi bilo znano, upam, da res. ker imam počasi teh težav polno glavo.

Ploha- super za Medevda je pridenuser posted image . Pri nas je tudi sedaj tako da mi ful pomaga, ker ne smem vzgiati.... pa take stvari. Si pa srečo ta ti je tak fletkano, da vse štima in da nni nobenih problemov. Naša je nora na kuhinjico....

Farfala- kako ste opravili včeraj?

Krtekxx- naj mine dan brez problemov in hitro naj bo prvi šolski dan za vami.

Zvzedica- držim pesti, da bo sedaj kul in da je pogovor pomagal.

Zdej grem pa nekaj pojest, k sem lačna.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
1.9.2010 11:29:36   
kiara24
no kje pa ste danes vseuser posted image

Nikjer noben za čvek....

Syomna- mi bomo danes imeli fižolovo juhico za kosilo.

BIla pri ZDR: in čakala 1 uro da sem dobila napotnico..... gorza vam rečem in zdej sem zmatrana k user posted image . Tako da grem lepo ležečki.

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
1.9.2010 11:37:50   
Ploha
here i am user posted image

manca spi...meta pri babici...jst pa jabučn štrudl jem...matr je fletno user posted image

kiara: jah face so tile dohtarji in vsi skupaj, res...ko sem jst pršla na ZO v P, sem čakala pomojem več kot eno uro, da so me sprejel na oddelek,...pa še povrhu vsega so mi dal uno srajčko, k jo maš pri porodu, k je zadej vse odprt..pa šlafrok čez un flanelast, vroče pa za ****, sam kako naj ga dam dol, če je pa povhn folka uletaval sm pa tja...

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
1.9.2010 12:40:28   
krtekxx
Kiara, jaz sem takrat po meningitisu tudi parkrat mislila, da me bo v čakalnici pobrala, ko sem morala čakati po par ur, pa še frej stola za se vsest ni bilo...Bog ne daj, da bi te kdo vzel naprej. vrsta je vrsta.

Vrtec: moj je šel kar ven, menda je mal od strani gledala, potem pa še kar kosilo jedla (sama, to je sedaj nova fora - kar vpije, če ji hoče kdo pomagati), potem pa se skupaj z drugimi zagnala na posteljico in hotela kar tam spat.

No, sliši se in zgleda super, ampak mi je moja sestrična vzgojiteljica povedala, da je na začetku vedno vse lepo, čez nekaj dni pa otroci pogruntajo, da je to vsak dan in potem začnejo odločno protestirati.

Popoldne pa še šolarja pospremimo v šolo in potem bo današnji dan mimo. No, mi je kar malo hudo, ker njemu prvi šolski dan ne pomeni toliko kot je meni pred 34 leti. Še vedno se ga spominjam zelo živo.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Super ideje za pustni kostum
Če za svojega malčka še nimate pustnega kostuma in ste boste letos primorani malo poigrati doma, preverite odlične ideje...
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.