|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
1.9.2010 13:29:05   
rubica
dan

ploha še 1x čestitke za tako lepo punco, res je cukr user posted image , pa bravo medvedu ki ti tako pomaga, meta je pa itak zlata punca, kar se tiče hrane ma pa verjetn tako obdobje ne jo silt, naj je tisto in toliko kot ji paša sam, da pije zadost, naša gaja ma ta obdobja bolj pogosta kot pa tista, ko normalno je user posted image , sem se sprijaznila, da pač manj rabi težka je pa slabih 11kg, velika pa trenutno ne vem.

vrtnica čestitke lepo nosečnost do konca, boš vidla kako gre hitro (no vsaj meni gre ta nos. res hitro)

sonček kako je šel 1 šol dan? maš lušne učence? kje si kupila škornje za lovra in kakšna je bila cena?

kiara kako si? počivaš?

farfala kako je bilo na pregledu, je vse bp?

krtex in zvezdica 1 šolski dan je, bosta poročali kako sta fanta sprejela, pa srečno!

najki
nujno povej kako je bilo na 3d, pa kašna je cena, ker mi2 tudi razmišljava, da bi šla.

zvezdica kdaj pa si kupila one čeveljčke v štiflu? pa v katerem a v centru? res so kjut.

kosilo pa bomo imeli: gaja je pojedla govejo juho, ko pride dragi pa bo filana paprika z pire krompirjem.
jutri zelenjavna juha in palačinke z slivovo marmelado (mejd baj mi user posted image )
petek za lazagna z bučkami ali pa mesna ne vem še
sobota gov. juha, tenstan krompir, govedina z juhe
nedelja kosilo pri tašči v Izoli- ribe user posted image .

ja jaz sem pa doma na bolniški in gaja tudi, gaji rasteta 2 trojki 1 sp. 1 zg, ima povišano temperaturo, driskico parkrat na dan, pa jok oz, jamranje oz. crkljanje čez cel dan in noč- sem kar utrujena.

grem malo počivat dokler malčica spi.

lep dan!

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
1.9.2010 13:33:31   
rubica
a bi te
http://copatki.si/index.php?productID=881
ali te:
http://copatki.si/index.php?productID=861

kaj pravite?

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
1.9.2010 14:26:05   
symona
Rubica, meni so oboji lepi, tudi sama sem mislila najprej one prve naročiti, pa sem potem iste naročla ko jancci. 

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
1.9.2010 14:59:05   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: rubica

a bi te
http://copatki.si/index.php?productID=881
ali te:
http://copatki.si/index.php?productID=861

kaj pravite?

ta druge :) user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
1.9.2010 15:00:02   
farfala
Pa je 1. šolski dan za nami. Hitro so minile te počitnice.

Tudi v vrtcu so nas pričakovali, ker so izgleda vzgojiteljice pozabile, da pride S. šele po novoletnih praznikih.

Sem vesela user posted image , šum na srčku je neškodljivuser posted image , za dr. je Samo zdrav. Nastane pa tak šum zaradi turbolentega gibanja krvi v srcu in ga ima 90% otrok.
Pa je ena skrb manj.

Tud jaz moram nabaviti nova oblačila in čevlje in to za oba!user posted image  še dobro, da dobim ta mesec regresuser posted image

S. je sedaj tud v tej skupini otrok brez apetita. Se sprašujem včasih od česa sploh živiuser posted image  Zjutraj in zvečer malo mleka, dopoldan žemljica, mogoče jogurt, po spanju zelo malo kosila in popoldan grisini, mogoče še sadje in nekaj rozin.  In to je to, že nekaj časa.

user posted image user posted image user posted image za Liama, ki ga je malo stisnilo pred prvim šolskim dnem. Kaj pa ti zvezdica si potočila kakšno solzico?

kiara veliko pij, meni AB niso veliko pomagali, po sanfordu pa se je izvid čudežno popravil, ker sem res ogromno pila

(odgovor članu symona)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
1.9.2010 15:02:10   
farfala
IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx

Pa fantoma kak soft shell ali kaj podobnega. Saj imata kar nekaj podedovanih kao prehodnih bundic, ampak v njih zgledata kot cigančka in, če verjamete ali ne, me je to začelo motit.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ti si faca

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
1.9.2010 15:04:57   
Zvezdica
Mi smo šolo opravili v uri in pol, učetiljca prijetna, vzgojiteljica je k angelček, Liamu je bilo všeč user posted image

mimo boli glava ampak zdaj ko je mimo je presrečna.
Uglavnem, fajn je ker delajo na način kolikor otrok zmore, torej nimajo ZVONCA, delajo glede na otrokovi koncentraciji... pouk imajo od 8.15 - 11.30, o tega predvidoma 3 xoz 4x po 15- 20 min. Nimajo polnih ur ampak kot sem rekla, glede na to kolikor pač zmorejo otroci biti koncentrirani.

Jutri pride stric policaj in začnejo z varnostjo. To je to.

Krtexx ... naš mali je kar zainteresiran, je pa res, da njega vse kar je povezano z abecedo in računanjem zanima user posted image

Utrujena...grem malopočivat, popoldne se akcija nadaljujeuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
1.9.2010 15:06:09   
Zvezdica
Sem vesela user posted image , šum na srčku je neškodljivuser posted image , za dr. je Samo zdrav. Nastane pa tak šum zaradi turbolentega gibanja krvi v srcu in ga ima 90% otrok.
Pa je ena skrb manj.

tole novičko sem čakala... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Super, semprav vesela za vaju. user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
1.9.2010 15:07:13   
farfala
Aja, Štajerke - v Europarku imajo super igralnicouser posted image do 4.9. v II nadstropju -  ogromno lego kock, avtomobili, hot wheels, vlakci, razne druge igrače user posted image - smo bili včeraj tam in mali se je zaigral za celi 2 uri,  ta veliki je pa tud užival, meni je pa samo ena kavica manjkalauser posted image

< Sporočilo je popravil farfala -- 1.9.2010 15:08:50 >

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
1.9.2010 15:07:30   
Zvezdica

user posted image user posted image user posted image za Liama, ki ga je malo stisnilo pred prvim šolskim dnem. Kaj pa ti zvezdica si potočila kakšno solzico?

hvala.... user posted image

ko so ga poklicali in me je pogledal se mi je srce paralo, ampak smo preživeli. Sem vesela da je tole mimo. Ker je stresno.

i belive i can fly....

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
1.9.2010 15:13:05   
farfala
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

hvala.... user posted image

ko so ga poklicali in me je pogledal se mi je srce paralo, ampak smo preživeli. Sem vesela da je tole mimo. Ker je stresno.

poznam to in te čisto razumem,  se te drži za roko, ga pokličejo, se še malo obotavlja, potem pa počasi odhlača stran, v svet

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
1.9.2010 15:15:41   
farfala
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

Uglavnem, fajn je ker delajo na način kolikor otrok zmore, torej nimajo ZVONCA, delajo glede na otrokovi koncentraciji... pouk imajo od 8.15 - 11.30, o tega predvidoma 3 xoz 4x po 15- 20 min. Nimajo polnih ur ampak kot sem rekla, glede na to kolikor pač zmorejo otroci biti koncentrirani.

u, to je pa zelo fajn, prijazna šolauser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
1.9.2010 15:56:08   
Zvezdica

poznam to in te čisto razumem, se te drži za roko, ga pokličejo, se še malo obotavlja, potem pa počasi odhlača stran, v svet

Bolje ne bi mogla opisat.

u, to je pa zelo fajn, prijazna šolauser posted image

ja se mi zdi. Ker preden sem ga vpisala v našem naselju, sem se pozanimala na drugih šolah in moram priznat, da mi je ta naša šola vedno bolj všeč. Ampak čas bo pokazal kako in kaj. user posted image Je pa dober filing,če si na začetku tko zadovoljen :)

i belive i can fly....

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
1.9.2010 19:19:59   
marta82
user posted image user posted image user posted image  Za šolarje.

Farfala super, da šum ni nevaren. Ful vesela za vas.user posted image

Jaz imam že skoraj izoblikovan urnik. Super bo. Najdlje do 12.35. Sicer se bova z dragim skupaj vozila (škoda bencina, da se z dvemi avti prevažava pa še en nama je spet zakuhaluser posted image ), tako da bo po mene hodil ob dveh. Bom lahko v šoli vse zrihtala in bom imela popoldan (torej po drugi uri) čisto fraj. Na poti nazaj pobereva Tinejčka, ko se ravno zbudi. V glavnem super.user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
   [Brisano sporočilo]
1.9.2010 21:36:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu marta82)
  Neposredna povezava do sporočila: 2040
1.9.2010 22:01:23   
sonček33
Prvi dan za nami.
V šoli vse bp.
V vrtcu fajn. L. ju bilo super. Ati je šel ven. Skratka, če bo tako bo super.

Farfala super super za izvide. HB

Danes sem dobila nov kolo. Lep kot slika. Pa dober.

user posted image

Pa še fletko...200m od hiše, imamo takle raj...neizmerne širine trave in kuclčkov...pa pogled na gore

user posted image

< Sporočilo je popravil sonček33 -- 1.9.2010 22:02:28 >

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
1.9.2010 22:04:53   
kiara24
čer,....

švoh je tole klepetanje zadnje čase.... se vidi da ni Plohce nikjeruser posted image ... da bi kako rekli.

Farfala
. čakali smo novice in zelo sem vesela da je tako. Za AB itak ne vem je rekla da se bo odločila kako in kaj bodo pokazali izvidi. Popijem pa vsaj 2 litra več na žalost ne gre. malo pa premišljujem če bi se raje oglasila pri G, če bi on kaj več nardil ali pa bi mogoče naredil še UVZ. Me je majčkeno strah.

Zvzedica super za šolo. Važno je da je led prebit.

Jutri imam polno letanja in nimam pojma kako bom to zvozila. Moram do računovodkinje da mi še nekatere stvari pokaže pa pol moram še urin odnesti zjutraj.... Joj spet bom čist fertik od letanja.

Grem počivat, k sem zmatrana.

Nočka

Neposredna povezava do sporočila: 2042
1.9.2010 22:08:52   
sonček33
Danes ne utegnem brati. Jutri komentiram.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
1.9.2010 22:29:10   
Najki
IZVIRNO SPOROČILO: rubica
najki nujno povej kako je bilo na 3d, pa kašna je cena, ker mi2 tudi razmišljava, da bi šla.

Sla sem dr. Levakovi v ZD Velenje, je pa privatnica. Stane 65 EUR, snemala je pa komplet pregled mi je dala 1gb filmcek! 3D slikic ni printala, je pa crnobele. Trajalo je tricetrt ure, pregledovala je v CB UZju, potem pa lovila 3D slikice obrazka in mednozja. Obrazka je naredila kaksnih 7 3D posnetkov, ker pupa ni dala rokic z obraza user posted image . Se vedno je pupa yaaaay! Prijazna dohtarca. Sem v 32. tednu, malcica ima 2kg in je po merah 2 dni starejsa. Mogoce bo prisla malo pred rokom, na rok je ocenila tezo 3600g, ce bo teden zamujala bo 3700g. Videt je lepo zalita, JM je bil videt koscen. Mende so drugi otroci dostikrat tezji. V glavnem bo kar velika pupa, samo ne prevelika, tako da racunam na normalen porod. Mislim pa da ima sirso glavico kot JM, upam da se ne bo poznalo pri iztisku. Ima pa drugacne poteze od JM, ne vem po kom bi rekla da je. Tudi konstitucija bo po mojem drugacna. Aja pa je ze na glavico postavljena in bo najverjetneje tako tudi ostala.

farfala super za srcek user posted image . Mende se lahko pojavi sum tudi, ce je zaradi bolezni kaksna slabokrvnost, pa potem tudi kri malo vrtinci.

Soncek kaj rajcas s temi slikicami user posted image ...

Zgaga me ubija, bom sla kar v horizontalo. Danes nisem sla v sluzbo, ker nisem mogla niti sedeti, so me misice od reber do dimelj bolele zaradi bruhanja in driske user posted image . Tako da jutri pa ni pardona. JM ima vrtec v novih prostorih in nove uvajancke in vrtec je 2km od moje sluzbe, tako da je super in uzivajo in v igralnici imajo dva velika kavca in velik atrij in in sosedovo prijazno muco in oh in sploh jim dogaja.

Lahko noc!

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
   [Brisano sporočilo]
1.9.2010 22:30:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 2045
2.9.2010 7:50:37   
Ploha
sonček: super za kolo, pa kakšen raaaaaaj imate user posted image jst imam samo pogled na raj - krvavec in okoliški hribi in gore.

najki: manca je prehitevala za 8 dni, so mi vsi govorl da bo prej...na pa je bla 12 dni čez rok, pa še baje dokaj "nezrela" za ven, ker je imela baje še veliko vernixa...tko da bolje da se prštimaš, da boš čez kot pa da boš prej, ker potem te pa to psihično ubija...sploh pa folk trapast user posted image

šolarčki: uspešno šolsko leto! Pa super, da je šel prvi dan lepo skozi, no za mamice ne user posted image

farfala: super za S. samo da je vse OK, pa se res lažje diha! user posted image user posted image

zvezdica: super se sliši tale šola, upam, da boš zadovolna še naprej! user posted image

evo še eno urco dobro, pol pa babe odpetkamo v porodnišnico na pregled...za streptokok, bojo še 1x preverl, ker sem mal pojamrala, da me skrbi user posted image

spali smo super. Manca se je 1x sama zbudila, zdej zutri, ponoč sem jo pa kr jst, ker mi že zvečer ni jedla, mene pa zize bolele user posted image user posted image

pa babe jst sm velik tukej, sam vas ni nikjer!

zvezdica: kakšno torbo ste L. kupl? Jst sm mahnna na šolske potrebščine, bog ne daj me v knigarno spustit user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2046
2.9.2010 7:53:19   
Jancci
Jutro!

Evo najprej kavico:
user posted image

Farfala user posted image user posted image user posted image user posted image za S in njegov srček!!!! Ful dobra novica.

user posted image user posted image vsem šolarškom in vrtkarjem za uspešen dan. Nas še vse to čaka...

Kiara upam, da si boljše!

Sonček noro dober kolo. Kam bo šel na prvo turo? Kok je L že velik!!!

Marta ti maš tut dober urnik. user posted image Jest se nebi pritoževala.

Najki fajn da se boljš počutiš. Kako bo pa punčki ime? Jest za punčko vem, za fanta pa nimam kake potrjene variante.

Niia user posted image za O, upam, da se čimprej navadi na vrtec!!!!!

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

Neposredna povezava do sporočila: 2047
2.9.2010 8:50:11   
Zvezdica
Prvi dan za nami.
V šoli vse bp.
V vrtcu fajn. L. ju bilo super. Ati je šel ven. Skratka, če bo tako bo super.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem prav vesela user posted image

LOVRO srčekuser posted image

pa hud bikeuser posted image

aš v vrtcu še kar joka ko ga oddam. Zdaj je že 3. teden po počitnicah, pa se še vedno nekako ni navadil. Upam, da bo kmalu bolje.

user posted image user posted image user posted image zate in za Oja. A je prišla nova vzgojiteljica?
Naš je zdaj prestavljen v drugo sobo. In zgleda zadovoljen:)

Najki...user posted image user posted image user posted image sem se čist raznežla...sem se spomnila svojih UZjev:)

zvezdica: kakšno torbo ste L. kupl? Jst sm mahnna na šolske potrebščine, bog ne daj me v knigarno spustit user posted image

bakugansko si je izbral, pa eno peresnico bakugansko...pa eno ben 10...ni da ni. En petek pridi ko prinese to iz šole damuser posted image , pa boš lahko uživalauser posted image

evo še eno urco dobro, pol pa babe odpetkamo v porodnišnico na pregled...za streptokok, bojo še 1x preverl, ker sem mal pojamrala, da me skrbi user posted image

spali smo super. Manca se je 1x sama zbudila, zdej zutri, ponoč sem jo pa kr jst, ker mi že zvečer ni jedla, mene pa zize bolele user posted image user posted image

pa babe jst sm velik tukej, sam vas ni nikjer!

kaj te skrbi? A nisi dobila inekcije pred porodom?  Držim pesti, da je vse ok.

Manca pridna Meta pa tud.

user posted image user posted image vsem šolarškom in vrtkarjem za uspešen dan. Nas še vse to čaka...

Kako bo pa punčki ime? Jest za punčko vem, za fanta pa nimam kake potrjene variante.

hvala jancci :)

Imena, povej...ti pomagamo. user posted image

KIARA user posted image probaj ostat pozitivna, vem da je težko ampak probaj sama izboljšat vodo in še kaj, verjamem da se dauser posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
2.9.2010 9:01:16   
kiara24
Jutro,

Spali smo super. Klarao sem oddala, so že bolani bili tam tako da upam, da mi ostanemo zdravi. 2 manjkata v vartsvu. Zvečer sem še urejala dokumente pol sem pa Mentalisa gledal in šla spat. Pa sem jaz ful slabo spala, pa ne vem zakaj.

Jancci- hvala z atako lepo kavico, je res lepa sam kaj ko mi ne paše. V tej tudi ne pri Klari nisem pila kave in zdej jo tudi ne ker mi sploh ne sede.

Zvezdica- ja vem da se da vodo poštimat, samo tolk se slilim s to pijačo pa to, da sploh ne vem več kaj naj pijem, da bi še več spila kot spijem. Prejšni teden sem še ursi čaj pila, k mi je rekla ena sesta v P.  Sem pozitivna, samo pol se pa vpr. zakaj še ne čutim otroka ali je kaj narobe, Klaro sem čutila že pri 17T, tukaj se mi zdi da ne čutim še nič.user posted image

Najki- joj kako lepo je to slišat, da je vse ok in pa da si ogledaš otročka, tako lepo 3D k si ga res pol lažje predstavljaš....

Sonček- zelo le p razgled in pa kolo je zakon, kam bo prva tura?

Jancci- boljš bom ko bom vedela da tisto kar imam ni nevarno za otroka in da je vse ok. Na žalsot se drugače ne znam skulirati.

Kot vsako jutro grem tudi sedaj malo pojest.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
2.9.2010 9:12:21   
Zvezdica
Zvezdica- ja vem da se da vodo poštimat, samo tolk se slilim s to pijačo pa to, da sploh ne vem več kaj naj pijem, da bi še več spila kot spijem. Prejšni teden sem še ursi čaj pila, k mi je rekla ena sesta v P. Sem pozitivna, samo pol se pa vpr. zakaj še ne čutim otroka ali je kaj narobe, Klaro sem čutila že pri 17T, tukaj se mi zdi da ne čutim še nič.user posted image

skoz te preklete skrbi. pa človek ne more uživat no, takrat ko bi moral.

Dej angel sound si nabavi...mene je skoz skrbel...pa sem dala tist gor, slišala srčka pa je blouser posted image

TUKAJ je...čeprav jast semenga z ebaya nabavla,naprednješega..sam sem ga dala že naprej.

Sej bo. pri 17ih je pomoje še prezgodaj...tam do 22 t je čas...če se ne motim. Al pa pkl G naj te da na UZ.

i belive i can fly....

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Super ideje za pustni kostum
Če za svojega malčka še nimate pustnega kostuma in ste boste letos primorani malo poigrati doma, preverite odlične ideje...
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.