|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
4.9.2010 11:29:17   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx

Jao sem bila naivka, da bo punca zdrava. 3 dni v vrtcu: svečka iz nosa, boleče uho in vročina ter po dolgem času neprespana noč. 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

da čim prej mine.

i belive i can fly....

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
4.9.2010 12:07:44   
sonček33
britauser posted image user posted image

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
4.9.2010 12:15:18   
sonček33
iamte ve otroke, ki so v vrtcu kaj zavarovane?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
4.9.2010 12:49:43   
sonček33
Lovro je včeraj spal v vrtcu bp.

Spi.
Pol pa na piknik.

Lovro tudi veliko govori. Pravzaprav zna povedat čisto vse, če hoče. Tudi 3 ali 4 besede skupaj že zloži. Predvsem rad govori ...mami nagaja, neža nagaja, ... vsi angajamo, kadar ni po njegovo :) V sredo, ko je prišel iz vrtca, sem ga vprašala, kaj je počel in je rekel - salama. Evo, on doma še nikoli ni jedel salame...in to je bilo v vrtcu že prvi dan ful kul. POve, da so spali on  pa Iza, gapi (Gašper) in Luka ... In danes sta se zjutraj z atijem previajla in Lovro reče....vrtec ... pravi ati, da danes pa ne gresta v vrtec in mali v jok.  O da bi ga to navdušenje držalo do konca devetletke :)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
4.9.2010 15:28:11   
krtekxx
Sonček, kaj pa kolo?
No, jaz sem kljub enprespani noči (zaspala ob 00:30, ta malo nosila od 3:30 naprej) šla na eno hitro med strelami. Za dušo in telo.
Vročina in ponovna bolezen me ne moti tako zelo kot dejstvo, da si ta trenutek res ne morem privoščiti bolniške, saj me priganjajo roki za izvedbo nekaterih pogodbenih obveznosti. Drugače bi se pa prav prileglo doma kak dan dremati v ritmu, ki ga narekuje bolanček.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
4.9.2010 17:29:31   
sonček33
Sonček, kaj pa kolo?
No, jaz sem kljub enprespani noči (zaspala ob 00:30, ta malo nosila od 3:30 naprej) šla na eno hitro med strelami. Za dušo in telo.
Vročina in ponovna bolezen me ne moti tako zelo kot dejstvo, da si ta trenutek res ne morem privoščiti bolniške, saj me priganjajo roki za izvedbo nekaterih pogodbenih obveznosti. Drugače bi se pa prav prileglo doma kak dan dremati v ritmu, ki ga narekuje bolanček.

Krtekxx, evo, kolo še čaka ...zjutraj ni bilo varstva, sama jaz ne grem. Morda jutri.
Midva z l sva že v pižami. Smo an pikniku čofotali, zdaj sva šla v toplo kopel, zdej pa igranje...pa bučna juhca za pogret se.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
4.9.2010 17:32:04   
farfala
Super vam gre vsem to uvajanje!!user posted image user posted image
S. gre v torek po dolgem času spet k varuški, upam, da ne bo problemov, ker zadnje čase se me kar drži "za kiklo"user posted image

Lovro
pravi frajer, kako se je lepo vživel v novo okoljeuser posted image user posted image user posted image , pa res že veliko govori v primerjavi z našim

Kaj je novega?
Včeraj se je kopal, potem zaslišim, ko reče kaki  in že je bila kad pokakanauser posted image user posted image Sem ga hitro še posadila na kahlo, na kateri je celo nekaj časa sedeluser posted image , ampak je očitno že vse opravil v vodo, ker je bila kahla prazna. Sem se spomnila na malo Ulouser posted image user posted image .

Upam, da bo jutri lepo vreme, gremo v Avstrijo na družinski kolesarski  maraton - 40 km in ne bi bilo fajn, če bo mrzlo.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
4.9.2010 17:34:25   
farfala
Brita, naj hitro izgine bolezenuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
4.9.2010 18:43:04   
krtekxx
Hvala za lepe želje. Farfala, uživajte na maratonu. Sonček, jaz se ne spomnim, kdaj sem bila zadnjič s kom kje. Vglavnem soliram pri športu. Škoda, da nisi v sosednji vasi, drugače bi se gotovo lahko zmenile. No, zdajle je itak premokro za korenine. Imam jaz izpred meseca doživljenski spomin od flatovih pinov na gležnju. Danes me je opralo, ko sem bila že iz gmajne ven. Sem si itak nameravala umit lase.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
4.9.2010 19:04:08   
Najki
IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx
Jao sem bila naivka, da bo punca zdrava. 3 dni v vrtcu: svečka iz nosa, boleče uho in vročina ter po dolgem času neprespana noč. 

user posted image

user posted image ime za pupo, mnenja. Sem dobila danes preblisk za dve imeni, obe izhajata iz imena LeeAnne. Pa sem to malo okoli obrnila in pobrskala po netu in sem prisla do teh dveh:

Lien, napisano po slovensko, nama je obema zanimivo in vsec po zvenu in zapisu, poudarek je na drugem zlogu, po azijskem izvoru pa v takem zapisu pomeni lotus. Pa pase k Jan Mai.
Leana, iz tega naj bi LeeAnne izviralo, je pa latinsko in pomeni levinja.user posted image

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
4.9.2010 19:43:56   
sonček33
user posted image

evo, za tiste, ki ste jih hotele vidt

krtekxx, jaz grem sama res res redko

najki, jaz sem boljza domača imena

farfala ... naj bo jutri lepo vreme, da boste uživali z družinico

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
4.9.2010 19:46:57   
sonček33
user posted image

pa še palček smuk

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
4.9.2010 20:11:55   
Najki
Cute Smukec user posted image , kaj pa ima na glavici?
Saj ne rabis bit za nedomaca imena, samo povej, kako ti zveni. Midva sicer preferirava Lien.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
4.9.2010 20:14:49   
sonček33
najki, imaš prav- mneje bi lahko povedakla, kajne :) Lien mi je bolj zveneče.

na glavi ima un žakljc iz ikee ..

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
4.9.2010 20:23:49   
khurde
sonček, ful je faca, da se je že tko v vrtec vživel user posted image  upam, da ostane bp user posted image  je pa lušten palček in fletne škorenjce ima - iz kje so? sta pa z I približno na istem kar se govorjenja tiče, bi si lah velik povedala user posted image  mah, tok so face s tem čebljanjem, pa ko nekaj pove tko pametno in pomembno pogleda user posted image  prej sedi, je večerjo, gleda čez okno in prav modro doda "dež pada" user posted image  zjutraj me pa budi, reče "mami pana" (zaspana), se usede k meni, me boža in govori "pidna mami, pidna" (pridna) user posted image

krtekxx, user posted image user posted image user posted image  za brito. če te kaj "potolaži", I ni v vrtcu, pa je nekje en prehlad staknila - smrka, kiha, kašlja na momente... tako čudno vreme naredi svoje

najki, meni se lien lepše sliši, ampak bi vsak vprašal, kako napisat; s tega vidika se mi zdi leana boljši.

farfala, uživajte, pa upam, da bo vreme v redu user posted image  sem se pa tut jaz spomnila na dogodivščino z ulo, ko si napisala vaš pripetljaj user posted image

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
4.9.2010 20:29:43   
sonček33
khurde, ti imaš pa fajn otroka, ki te še boža in uspava  ... ja i in l ... to bi klepetala in modrovala

a bova kej novga kuhali? jaz sem zdej mal špricala kuhanje, k je l v vrtcu jedel

škornji so iz massa, cena pa 20 ojrov, kar se mi zdi pa čist preveč

poslušam Iztoka Mlakarja ... in sem najdla fajn tekst za mulce v 8. razredu, k se glih sleng učimo - http://www.youtube.com/watch?v=I3gnpu6b44I

< Sporočilo je popravil sonček33 -- 4.9.2010 20:31:57 >

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
4.9.2010 20:49:03   
Najki
tamali je zaspal, v vsaki roki po en avto user posted image . moram samo pazit, da ni ksn, ki ropota, ker mu potem pade iz roke pa mal ga se povalja... sam da sva sama, pa gre tako pridno spat, ocija sploh se ni klical. sicer bi se zdejle hotu cartat, pa rokico drzat, pa kej ponosit, pa ene 3x ze pit... tako je pa samo prijazno skup padel.

se mu moram it pridruzit, ker sem ze cel popoldan zarolana in komaj gledam. nocko!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
4.9.2010 21:14:58   
khurde
najki, lahko noč

mlakar je fajn

čeveljčki za tamale so tko predragi, sploh, ko jih včasih v dveh tednih SPET prerastejo (se nam je to zgodilo poleti s tremi pari čevljev user posted image ). sam tile škorenjci so super luštni user posted image

kuhanje... ja, zdej ko se ji je apetit povrnil - se vidi, da je bolj jesensko i nikakvo vreme - je začela bolj jest oz. občasno nenormalno velik poje, ostalo kar je, je pa samo VELIK user posted image  tko da se tudi meni vrača en del veselja za eksperimentiranje in iskanje novih stvari user posted image

moram mal kuharske knjige prešnofat in ideje zapisat

pa zdej si moram mal zalogo za v skrinjo naredit. običajno imam vse prazno not, pa bi bilo fajn met kaj za odtajat in pogret za po porodu, pa kakšne rogljičke, burek itd., da se na hit speče... pa kumare, bučke za zimo... pa kakšen prebranec iz ete za v omaro... kup dela, malo časa user posted image

user posted image kaj dajete v zamrzovalnik oz. česa sploh ne? pa kako speči rižev narastek, da dejansko naraste, ne da mi dol pade kot danes (sem delala prvič)? user posted image

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
4.9.2010 21:21:11   
sonček33
kaj dajete v zamrzovalnik oz. česa sploh ne? pa kako speči rižev narastek, da dejansko naraste, ne da mi dol pade kot danes (sem delala prvič)?

v skrinjo dam stročji fižol, grah, bučke nakockane, kumare naribane,nakockoano kolerabo, gobe, polovičke sliv za ali kompot ali cmoke, cmoke, če se mi jih lušta naredit, kakšen lonček goveje juhe, borovnice, maline, paketeke za džuveč, kruhove cmoke ... Nikoli en dajem mesa, ker mi odtajano meso smrdi ..po truplih :)

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
4.9.2010 22:04:19   
*x*y*z*
Da vas samo na hitro pozdravim, smo imeli kar pestro ta teden, je mali po bruhanju prihajal k sebi tako da je nenormalno jedel čez cel dan in se še zmišljeval zraven kaj bi, pa ponoči se je zbujal lačen in se ogromno trmal na račun tega, samo smo zgleda prebrodli krizo, včeraj je celo noč spal, upam da tako ostane, pa danes čez dan skoraj ni več trmaril, je pa jedel 2x zajtrk, 1x malica, 2xkosilo, 2xmalica in 1xvečerja user posted image user posted image

Khurde jaz zamrzujem skoraj vse, tudi že pripravljene jedi, samo pazim da ko je kuhano dam hitro v skrinjo in fajn pogrejem ko dam ven. Mi pa to olajša ogromno, da sem lahko več z malim, ker 2x na dan kuhanje plus vse malice in zajtrki bi res preživela več časa v kuhinji kot drugje, mi je pa tega časa škoda

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
5.9.2010 1:08:28   
Zvezdica
zaspala pri L ob branju pravljiceuser posted image Naporen dan ja....

Sem se zbudila vsa zaštekana, zdaj sem vas mal prebrala in grem spat.
jutri pokomentiram. user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
5.9.2010 8:41:30   
Najki
IZVIRNO SPOROČILO: *x*y*z*
je pa jedel 2x zajtrk, 1x malica, 2xkosilo, 2xmalica in 1xvečerja user posted image user posted image

user posted image najbrz si bila prav vesela po vsem tistem bruhanju... pa najbrz so zaceli tile mulcki se zimske zaloge nabirat, pa se dodatno jejo.

Jutro!

Ob sedmih me je mali zbudil in sva ujela par minut telebajskov. So mu ful vsec postali, sam najbrz na netu ne dobim slo sinhro user posted image . Bi se pa tudi jaz zvrnila nazaj v posteljo, samo mulcek nima podobnih idej. Tako da se bom rajsi vrgla v tone perila. Se dobila sem 5 skatel cunjic za puncko, ki jih moram presortirat in preprat, pa se razkopat JMjeve in preprat, pa se ne morem niti lotit, dokler tekocega perila ne predelam user posted image . Bi morala se en predalnik sestavit, da bi imela kam dat vso novo robo...

Zunaj je 14 stopinj, sam ce ne bi bila tako zarolana, bi bila z mulckom v ZOOju.

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
5.9.2010 9:53:46   
petra88
Najki tule poglej za telebajske

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
5.9.2010 9:59:03   
Najki
Hvala!

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
5.9.2010 10:54:00   
petra88
prosim. user posted image sem bila tudi jaz že slabe volje, kako je mogoče da enga mojstra miha ni nikjer v slovenščini. in, evo ga tukaj.

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.