Najki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica Glede janovih ušesk, zdaj sem to kar vleče. Kaj so rekl , priP, semočitno spregledala če si kaj pisala, a ima AB? Zaenkrat so se ustimala, je bil ze cel teden v vrtcu. Danes ponoci je zvilo se mene, ob dveh driska in bruhanje in potem se veckrat ponoci, da sem samo se zolc vn spravljala . Ful mucno. Dragi je pa kuhal. Mulcek nima se nobenih znakov, se je pa zelo pogosto zbujal in pravil, da ga buba trebuscek, je imel nekaj pukcev ma nic driske ali vrocine ali cesarkoli. Danes sva ga skipala v vrtec, midva se pa ze cel dan prekladava med posteljo in wcjem. Spila sem pa 2dl vode in pojedla 2 prepecenca cel dan. Js mislim, da je dragi to pripeljal s poti, samo sem pa zbolela pol dneva za njim, tako da ni receno. Iana ima ful lusne pelerince za 35 eur in skornje za zraven za 20 eur, ene 5 modelov imajo. Samo so une ta debele, da se pol otrocki ne morejo premikat v njih... BC ima samo velike stevilke, nimajo skorenjckov. Leclerc ima spet samo velike, imajo pa tudi skorenjcke za 7 eur od st. 22.. Pikapolonica ima skorenjcke samo vecje st., ma bojo se dobili manjse in so okoli 12 eur, pelerinco sem pa kupila tam, mu je skoraj do tal ma prijetno tanka in mehka, okoli 20 eur. Je pa okoli 104 stevilka se mi zdi, pa je bila najmanjsa. hijacinta mojemu so tudi ozki ob nogici, bi imela tiste, k imajo blago in za zategnit gor pri luknji, ma so jih imeli samo v pikapolonici in se to velike cifre. niia prejsnji mesec je imel prvic vneta usesa, so se pa ponovila, tako da je imel 2x zapored AB. Prej jih pa nikoli ni imel . Pije pa iz kozarcka. Je imel pa v prvi rundi se angino. Po moje je kaksen prepih al pa klima v avtu kriva, ceprav vedno obrnem v sajbo al pa noge. farfala kaj ima sum na srcku? mi smo bili pred par tedni in hvalabogu je bilo vse v redu in sum ni bil zaradi luknjice, cist neskodljiv. zihr bo tudi pri vas v redu, ce je mala luknjica jo kar pustijo, veliko odraslih jo se kar ima pa nic ne vpliva. ce je pa vecja, jo bojo pa zamasili in bo spet BP, tako da se ne obremenjuj prevec.
< Sporočilo je popravil Najki -- 31.8.2010 15:57:58 >
|