khurde
|
I spi, jaz pa tut na pol zdej se ji je apetit povrnil, k se je mal shladilo. in to bi skos neki jedla pa včer kuham, ona zraven stoji in komentira "mami kuha", jaz njej rečem "ja, mami kuha kosilo", ona odvrne "isa je", pogledam, pa drobtine po tleh in okol pobira in v usta nosi vsa zadovoljna pa jo dam na wc, grem ven, ker itak začne vpit "do gem" (dol grem), ko hoče dol, pa slišim "isa je" pridem tja, pa nogo v usta tlači upam sam, da je ni prej še v wc vtaknila, zdej to dva dni počne, da kar not spleza mah, to dete... ful čveka, zdej je totalno klepetava ratala luštno zvezdica, sem se spomnila na enega prijatelja, k je sina dal v prvi razred par let nazaj. pa šola ni niti najmanj tok majhnim prijazna. so začel kar z unimi 45 minutnimi urami, mali pa ves naspidiran, nenavajen tempa, brihten ful, sam res aktiven in ni in ni mogel 45 minut sedet pri miru in bit skoncentriran. in so tega prijatelja klicali in mu svetovali pomirjevala pa ne vem kaj še vse, se je upiral ideji, sam so pol začel nekak izsiljevat, da ga lah ven vržejo, da je moteč itd. tko da ga je na koncu prepisal in vozil v eno čist kontra smer in čist odročno, zarad tega dnevno naredil ene 30-40 km več, samo so pa zdaj res zadovoljni, ker imajo podoben princip dela kot si ti napisala. pa še nič več mu pomirjeval in raznih dohtarjev niso omenjali sonček, a L že spi? a si že sprobala kolo?