|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
24.9.2010 10:52:45   
Najki
IZVIRNO SPOROČILO: kiara24
Najki, ja pa maš res sam še 5 tedenov, a se že kaj veseliš?

Jaz pricakujem se 2 do 3 tedne, se pripravljam za naslednji mlaj user posted image . Ta teden imam ze dnevno lazne popadke in vceraj so bili ze prav zoprni, sam najbrz me je polna luna vlekla, ker je bila mala ekstra tezka v trebuhu. Lazne popadke imam pa take, da cutim vrocino v krizu in spodnjem delu trebuha, vceraj pa mi je preslo se v stegna do kolen. Pa sem bila ze v postelji. Trajajo pa vec minut in vsake par ur cez cel dan user posted image . Se pa ocitno nekaj krci, ker mi se izcedek prileze vmes ven, trebuh mi pa sploh ne otrdi. Weird. Sam tole stopnjevanje me malo skrbi, ker se lahko mimogrede spomni preiti v prave user posted image . No 6. imam CTG, pa bom rekla naj se odpiranje preveri, sam mlaj je pa ravno takrat enkrat haha. Dragemu sem vceraj ze narocala, kaj naj spedena, ce bom laufala predcasno v P in kje najde najnujnejse, danes sem ga pa poslala po peno za zibko.

Ta teden sem cisto izmozgana, sploh nisem imela energije za RR. V torek je imel JM sistematski, vse naloge je super opravil, ima 13kg in 83cm, ceprav smo ga doma namerili 86cm. Cepljen ni bil, ker je imel malo rdece grlo, tako da se gremo pokazat naslednji teden in ce se ne bo nic razvilo, bo takrat cepljen. Se pa prav nic ne mudi.

Mama je bila operirana in naslednji dan ze doma, zdej ima okrevanje.

Vceraj sem sla z malckom v ZOO, mu je ful pasalo samo mene je pa cisto unicilo, najbrz zaradi lune in malcicine teze in dodatnih laznih popadkov. Zdejle gledam, da bi mu kupila abonma za LGL, sem ravno mail pisala, kako je s tem. So pa notri lutkovne predstave od dveh in od treh let naprej, tako da bo ravno prav.

No to je kratek briefing, grem zdej prebrat, kaj vam je dogajalo ta teden.

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
24.9.2010 12:18:31   
Najki
IZVIRNO SPOROČILO: kiara24
v gl. spet m oram it fruštkat.... drugače pa ne morem vrjet kolk se mmi je naredil buši, v prvo me nikjer ni bilo nič, sedaj imam pa ful velikega bušija.

Meni je tudi veliko prej ven padel trebuh, pri treh mesecih je bil ze tak kot pri petih v prvi user posted image ... Za zgago se res ne spomnim zdejle, mislim da je bila na zacetku tecna, potem pa pavza in spet tecna od ene 7ga meseca dalje. V bistvu se ti zelodec dvigne visje in se s tem tudi zgaga slabsa. Ne jesti prevec mastno ali prevec sladko, posebno ne zvecer, pa jo bos imela kar pod kontrolo. Probaj jo tudi miriti s priblizno deci mleka. Jaz sem imela hudo zgago v obdobju, ko sem hotela jesti samo napolitanke ob katerikoli uri dneva user posted image . Luskan trebuscek ti raste, kar ponosno ga nosi user posted image .

Jaz sem trenutno na +3kg, pri JM sem prisla na +4 ali 5, po porodu pa sem bila na zacetni.

Uf nas vecerja kar se nam da pripravit haha. Flaske nima ze vec kot pol leta, prej jo je dobival pa bolj za zajtrk. Obicajno je navaden jogurt (obozuje) s ksno banano, kruhom. Ce dela oci je dostikrat cokolino. Tudi kaksni ostanki od kosila se dostikrat najdejo, meso, pasta, riz, no juha ravno ne. Vceraj sem mu namazala kruh s skuto, gor sir pa piscancja prsa in nakockala na bite sizes. Je bil sit od enega sendvica, ker mami ne zna na tanko rezat user posted image . Sam pol je hotel se par rezin prsi kar tako. Zna pa pojesti tudi celo palcko josta ali lumpija. Ksn griz tudi, jabolko. Vceraj mi je mali v dveh urah spil liter in pol tekocine... bi morala vprasat, kaj so jedli v vrtcu, da je bil tako zejen... Ce je tamala navajena na formulo, ji mogoce zato navadno mleko ne potegne. Probaj ji dat navadno mleko v flasko, da se navadi ali pa s formulo naredi cokolino.

hijacinta kdaj imas rok in kje si mislila rodit?

Aja vceraj v ZOOju je imel JM bodi z napisom BEFORE YOU ASK I''M A BOY, pa so mu se vedno rekli puncka... user posted image . Soncek mali spet je normalno, tisti dan je bil en tak lacen dan ocitno. Al je bla pa nonina goveja juhca tako nenrmalno dobra. Js imam tudi rada juhce, sploh kokosjo mmmmmm.
Zadnje case JM celo prizna, da ga je treba previt, vceraj pa je rekel celo a-a (kaka) in si zacel hlace dol vlect. Bi ga morala slect in posedet na skoljko, pa sem bila ravno iz ZOOja in se s kavca nisem mogla vstat, ker so me kriz in kolki boleli =S.

Ronja ste ze kaj boljse? user posted image user posted image user posted image

kiara futr v P zame obvezno. Po celonocnem rojevanju so me imeli se par ur v porodni in sem na oddelek prisla ravno po kosilu, tako da nisem jedla se do sestih zvecer... Lacna pa kot medved. Nazadnje sem jedla ob sedmih zvecer prejsnjega dne... Res bi mi lahko prisparali kosilo, sej rodila sem ob pol enajstih, sam potem sem lezala se v porodni -.-.

Vceraj sem videla, da ima sparky linijo bodijev, zabic in spodnjih majic iz organskega bombaza in stretchy bambusa, je pa od 3 do 6 eur na kos, kar je precej poceni. Stevilke sem pa zasledila od 68 do 92 se mi zdi. Sem bila tam po legice in duplice na tocke user posted image .

jancci polna luna jo je metala. Pri nas je bilo isto in tudi v vrtcu je bil cel ZOO od jokanja.

krtekxx ni prav nic zabavno prelezat dneve na bolnisnicni postelji user posted image . Po moje ne bi hotla zamenjat z njim. Se lahko s starimi starsi zmenis za vikend varstvo? Al pa vsaj za 2x po pol dneva, da se bos lazje prebila skozi delo.

spalna vreca: kupila sem mu tale model Sucre d''Orge, le oranzno belo kombinacijo v Leclercu za 27 EUR, mogoce jih imajo se, so imeli v tisti baby akciji 2 tedna nazaj. Ni mi prav nic zal, je debela, topla, mehka in njemu je ful vsec, jo kar objame kot medvedka. Sva ga dala not spat samo v bodiju s kratkimi in je celo noc topel, nic presvican, se zbuja se manj. Pa odstranljive rokave ima, ce pa hoce se malo skakat okoli, jo pa spodaj odpneva in pripneva z gumbki visje, ki so sicer misljeni za krajsanje vrece za manjse otrocke in potem lahko hodi okoli kot pingvincek user posted image . Mi je bilo pa nujno, da ima vreca rokave, takih pa ni veliko na izbiro. Kovter je pa tudi vedno razbrcal, ker ga toplo oblecemo ze za pizamico, ravno za primer, da se odkrije, potem mu je pa se kovter cez prevroc user posted image in ga hitro razbrca, pri cemer se se predrami in je ves siten.
Na zacetku sva ga v spalko dala, ko je ze zaspal, potem jo je pa vzel za rutino in jo je zahteval kot del spalne rutine.

No sem se razpisala, zdej grem pa mamo pogledat pa govejo juhco nastimat mmmmm.

< Sporočilo je popravil Najki -- 24.9.2010 12:20:04 >

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
24.9.2010 12:59:39   
khurde
oj,

s pregledov, kave s kolegico in nakupov zadnjih stvari (delam zalogo kot da bo vojna user posted image )

mal popadkov, niso pravi, ker jih še ne čutim. MV zmehčan, se je začel odpirat. naslednji ctg torek, ampak bojo presenečeni, če res pridem user posted image  pol sem mogla še enkrat nazaj, ker so dobili izvide za streptokok in sem pozitivna. mi je bris vzela prejšnji teden, da bi bil čimbolj ažuren, sem mislila, da bo zaračunala, ker sem kao jaz želela (zaradi vnetij, izcedkov ipd. non stop, k jih prej nikol nisem imela), pa mi je vzela "gratis" user posted image

grem mal za nazaj brat. ste kar aktivne user posted image

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
24.9.2010 13:28:03   
rubica
najki a ti si sem za 3 kg zredila v nosečnosti, men se zdi da tok mal sploh ni možno, mogoče zato ker eem se jaz tok v 1 trimesečju user posted image , ja hujšal bomo pa pol enkrat user posted image user posted image . kam pa greš rodit a v postojno?

khurde si že v nizkem štartu user posted image , luštno. a boš v lj rodila?

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
24.9.2010 15:58:49   
kiara24
Pa kaj je ženske z vami a se sam jaz redim ko slon med nosečnostjo, pa poleg tega da skoraj nič sladkarij ne jem..... jaz bom na koncu ko en slon, če bo šlo tako naprej. +5kg imam jaz že sedajuser posted image

Baje je bila naša danes ful rpidna v vartvsu, v ponedeljek je pa doma ker je moj dragi tudi in bomo skupaj, upam, da bo lepo vreme da bomo šli malo na okoli.

Khurde- in kaj to sedaj pomeni, če si pozitivna? Upam, da ni čudno vpr.

Rubica- ok sedaj vidim, da nisem edina k se redi.... ker meni se zdi da sem kot enuser posted image

Zdej pa grem ker mi drva pripeljejo in sem klical mami za pomoč, da jih pred dežjem spravimo pod streho.

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
24.9.2010 18:39:32   
Zvezdica
ah jej....

http://24ur.com/novice/crna-kronika/na-gozdni-poti-umrl-kolesar.html

user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
24.9.2010 18:43:14   
sonček33
Žalostno.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
24.9.2010 19:48:36   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Žalostno.

prav res. user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
24.9.2010 20:42:23   
khurde
rubica, najverjetneje v kranju

kiara, za streptokok bi ploha največ znala povedat. meni je sestra rekla, da bo otroček verjetno po porodu dobil antibiotik - odvisno kako bo. in da moram povedat ob sprejemu.

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
24.9.2010 20:43:33   
ronja
Jaz sem šla danes v službo, zvedela, da je konec s poizkusi, moram začet pisat, pa potem enkrat vmes spet naredit še ostale poizkuse - damn! To mi takoj gre par dni, da vse postavim, pa da potem spet not padem v pisanje (in zdaj seveda tudi) tudi vsaj 1 teden (ker ne znam strokovno pisat, sem totalna budala kar se tega tiče).

Lejlo je pazila bratova punca, mi ji rečemo kar tetauser posted image , Ronja je šla v vrtec, saj je zdrava. Potem sva šla na banko zrihtat račun, ker sva mela še študentskega in so nama poslali, da je zdaj pa konec tega veseljauser posted image .

Same slabe novice skratka. Ampak tale me je pa res potolkla:

ah jej....

http://24ur.com/novice/crna-kronika/na-gozdni-poti-umrl-kolesar.html

user posted image

user posted image user posted image user posted image njega sem mela pa res rada! Ravnokar po radiu slišala. Saj veste, da sem vedno za Raam navijala, pa tudi sicer se mi je vedno zdel tak v redu dečko... Zadnje čase sami fajn ljudje umirajo - to mi je prav grozno: sami taki pozitivci, da si jih zapomniš, da so nekaj naredili, da veš, da jih bojo ljudje pogrešali... Ni fajn to!

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
24.9.2010 20:49:46   
sonček33
Dejmo kakšno rečt, glede na to da je petek.

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
24.9.2010 21:03:15   
Zvezdica

Dejmo kakšno rečt, glede na to da je petek.

bom prva.

Tkole,naporen dan, p je sicer pravi srček ampak spleza pa povsod. Si pripelje triptrapa do radiatorja pol pa na radiatorju stojiuser posted image   Vsaj 3x dnevno mi zastane srce.

L je tud srček, je imel prijateljčka na obisku, vse super sam zvečer sem pa čist popi....tamal ama baš nič ne uboga. Očitno je bilo vsega preveč, pa sem zatulila. Zdaj mi je žal... K ponavadi ko mam vsega preveč pa otroka tud pol gre pa čez mejo. Pol me pa ta slaba vest daje, ker sem zatulila user posted image Pa že dva dni ju sama pedenam, ker ma moj toliko dela... bo že.

Zdaj spita...sem ju še prelupčkala pa sta pa kr mrknla :).

zdaj si bom pa vino privoščilauser posted image Dokler moj tole neoddela, pol pa kak film gor vrževa.

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 24.9.2010 21:06:30 >

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
24.9.2010 21:07:24   
*x*y*z*
Jst sem tu...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
24.9.2010 21:08:04   
krtekxx
Ronja, mene je tole z Robičem tudi ruknilo.
Drgač pa norim in drvim. tale moj vlak je ratal zelo hiter. Nič ne berem, ker mam za ene 200 strani literature za pedelat čez vikend, sam bo težka, ker ta mularija se ne in en spoka spat. Sem skozi mislila, da imam pri tej hiši jaz glavno besedo, sedaj pa vidim da ni tako.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
24.9.2010 21:11:11   
sonček33
Zvezdica, ma jaz te razumem...pride kdaj čez rob..pa nimaš kaj. Pomoje se vse kdaj pa kdaj ubadamo s to slabo vestjo, ker naredimo nekaj, česar nočemo.

Naj te potolažim, da naš L. tudi minute ni pri miru. Ugotavljam, da bo treb azačet psotavljat meje...najbrž bi jih že zdavnaj morala, pa saj tudi jih...le da zdaj postajajo njegova dejanja frekventnejša in človek težko tolerira.
Po pravici povedano pa ne vem, kako naj se tega lotiva.

Jaz sem pa jezna kot sto hudičev. že itak sovražim leče sto na uro, zdej sem pa novo pomešala s staro (ne vem, kje se je tista stara našla) in zdej ne vem, ktera je ktera. Hudič. user posted image user posted image user posted image

Vložila feferončke. Pospravila v skrinjo petršilj.

Lena.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
24.9.2010 21:13:10   
sonček33
Krtekxx, ma kaj bo s tabo :)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
24.9.2010 21:16:27   
ronja
Sem skozi mislila, da imam pri tej hiši jaz glavno besedo, sedaj pa vidim da ni tako.

Utopistkauser posted image !

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
24.9.2010 21:16:43   
ronja
PS: kje je Ulla?

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
24.9.2010 21:17:44   
sonček33

Na fbju.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
24.9.2010 21:18:03   
*x*y*z*

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

na FB

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
24.9.2010 21:18:35   
sonček33
Ronja....dej predlagej kakšno fajn jed iz domačega grozdja - rdeče in belo.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
24.9.2010 21:21:12   
ronja
na FB

A je prešaltala? Se bom morala včlanit, mi že vsi težijo...

Ronja....dej predlagej kakšno fajn jed iz domačega grozdja - rdeče in belo.

Surovo.
Jimi ga tudi zamrzne, pa zmrznjenega ponudi skup s čokolado (če ti to ne ustreza, pač pojej samo čokoladouser posted image ).
kakšna sadna peciva iz umešanega testa mogoče?
sadna solata.

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
24.9.2010 21:23:48   
ronja
PPS: tale viroza se me še drži: slabo mi je. Pa una plomba, ki bi mi jo morala že zamenjat, pa mi je še ni, me je začel ful zob bolet. grrrr! Pa spim zadnje čase ogromno (no, zadnjih par dni)

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
24.9.2010 21:25:37   
marta82

Zvezdica, ma jaz te razumem...pride kdaj čez rob..pa nimaš kaj. Pomoje se vse kdaj pa kdaj ubadamo s to slabo vestjo, ker naredimo nekaj, česar nočemo.

Naj te potolažim, da naš L. tudi minute ni pri miru. Ugotavljam, da bo treb azačet psotavljat meje...najbrž bi jih že zdavnaj morala, pa saj tudi jih...le da zdaj postajajo njegova dejanja frekventnejša in človek težko tolerira.
Po pravici povedano pa ne vem, kako naj se tega lotiva.

Se kar podpišem. Smo začeli "ohlajanje" prakticirat (sedi v enem kotu dokler se ne umiri in neha kričat, grist, metat stvari, tepst ali karkoli nesprejemljivega pač počne, sicer ga moram neštetokrat nest nazaj ker zdrži le par minut ampak malenkost deluje, je vsaj dojel kot kazen, čeprav če je čez minuto v enaki situaciji je njegova reakcija znova enaka, tak da nikamor ne pridemo. Pa še eno punčko v varstvu je ugriznil.:-(
Sem nas pa naročila pri eni (ta dobri) pedopopsihiatrinji (ker se v ipiki vgrizne in sem hotela kakšen nasvet glede tega) pa naročajo za februar. OMG.

Drugače pa fajn. Nič novega.

Sonček a maš ti polni delovni čas al polovičko? Vem, da si že pisala o tem pa si nisem zapomnila. Jaz sem imela polnega, potem je šla ena ura pa-pa, ker se je spremenila ena odločba pa verjetno bo kmalu še ena manj. Čakamo pa še nove odločbe in morda kaj zraven pride, tak da pri meni se to sproti spreminja.

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
24.9.2010 21:37:02   
marta82
Zdaj pa ni nobene več, ko sem se jaz razpisala.user posted image
Nič, grem pa brat. Mam eno napreto kriminalko.
Nočko.

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.