khurde
|
ojla, za fajn preživete včerajšnje večere najki, mene je na momente v tej nosečnosti tko grabilo. ne redno, ne vsakodnevno, ampak velikokrat. v prve pa nič. zdaj pa me je kdaj v jajčniku uščipnilo, pa čez križ zagrabilo itd., prej pa niti "tapravi" popadki niso bili boleči v teh dveh predelih. pa ni bila fuuuul bolečina, ampak tko... kot en blag predmenstrualni krč. jaz pa danes non stop jem. če bi tko celo nosečnost jedla, bi bila na 14+, ne na 4+. ful mi paše, skos lačna... pa fora je v tem, da res ogroooooooooooomno porcijo pojem, me je še mami, k smo bili na kosilu, čudno gledala cukr pa pod mejo, ni povišan. če bi kdaj prej tko jedla, ne bi bilo v mejah, sam ajde, prej mi niti ni pasal. danes pa fuuul. mami prav, da si moči nabiram, hahaha dons grem kmal spat. jutri pa na amzs kličem glede testiranja rabljenih avtomobilov pred nakupom, pa da greva magari v celje po en avto, k sva ga prejšnji teden gledala. zebe me, moram spat, sem zaspana, pa pol sem taka čudna, zmrznjena. sam en čaj vase spravim, mogoče še enkrat pod tuš skočim, da si kosti pogrejem mogoče kaj pojem, pol se grem pa k I stiskat meni je neverjetno, kok ma ta mali otrok komande pri starih starših no, pa pri svojem atiju tudi jutri pa še zanjo v grobem spakiram, da bo šla k babi, če bo treba. pa napisat si moram, da unih treh igrač, k jih najraje okoli trajba ne pozabim. vsaj muca, ki ji ponoči spi na hrbtu in k ga skos pokriva ne smemo doma pustit. pa enega starega pingvina, k je bil še od njene tete (moje sestre). brez zajca, tut od tete, bi pa še šlo. ne vem, če ne bi kar pomfri spekla... ga ne maram kaj preveč, ampak zdele mi je nekaj zapasal aja. sonček, za kape ne vem. sem trenutno še bolj obiskovalka roza oddelka
< Sporočilo je popravil khurde -- 26.9.2010 20:26:27 >