|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
25.9.2010 19:38:57   
sonček33
o babe žabe ... a ste fajn? jaz grem brat knjigo pa dobrodelni koncert poslušat ....

risanje  - mi imamo že nekaj lepih slikic po steni v kuhinji ... ma jaz se ne sekiram preveč...je itak treba vse prebelit :)

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
25.9.2010 20:05:36   
mimi30
da ko mu je rekla da ne sme, ji je sinko rekel, da je njo narisal.

iiiiii, pol pa itak vse pozabiš in se ne sekiraš ker boša tako kmalu mogel pobelituser posted image

pri nas zaenkrat ni pisanja po steni....upam, da tako tudi ostane....je pa moja sestra doma pridno risala po tapetah, ki so bile včasih tolk popularne, po celem hodniku hiške

IZVIRNO SPOROČILO: *x*y*z*
zdej se grem pa naštimat ker gremo babe ven po več kot dveh letih

user posted image js tud, gremo tud ven....lepo se imejte!

sonček, uživaj!

If you can dream about it, you can do it.

Neposredna povezava do sporočila: 2577
25.9.2010 20:06:24   
khurde
niia, se pa znajdejo tile mali, da mami niti nima srca pol kregat user posted image

ma, sej to risanje tudi mene ne moti kaj zelo, dokler je na beli steni user posted image  pa tam k je risala bi itak enkrat omara prišla.

smo imeli pa mi doma fajn to urejeno. trije otroci, vsi risarji, pa so nam dovolili v svoji sobi (imeli skupno kar nekaj let) risat po stenah kot nam je pasalo. ko nas je minilo oz. ko smo dobili svoje sobe, se je pa prebelilo. in občasno tudi kdaj vmes, ko je sten zmanjkalo user posted image

mimi, x-y-z, uživajta user posted image  sonček, ti imaš tudi lep večer v planu user posted image

< Sporočilo je popravil khurde -- 25.9.2010 20:08:02 >

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
25.9.2010 20:09:21   
marta82
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

o babe žabe ... a ste fajn? jaz grem brat knjigo pa dobrodelni koncert poslušat ....

risanje  - mi imamo že nekaj lepih slikic po steni v kuhinji ... ma jaz se ne sekiram preveč...je itak treba vse prebelit :)

Mi pa v dnevni sobi. Voščenke. Pa mene tudi nič pretirano ne moti. Seveda mu povem, da ne sme, sekiram se pa ne. Pa saj teoretično on tudi ve, da ne sme, ker večkrat pokaže in reče "to ne, ne", ampak je potem skušnjava vseeno prevelika.user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
   [Brisano sporočilo]
25.9.2010 20:23:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2580
26.9.2010 10:19:44   
Najki
Nekje se dobi neko nalepko za na steno, da jo nalimas namesto tapete in je namenjena ravno ceckanju po zidu, ko snames, je stena cista, pa se novo das lahko gor za na sveze poceckat. Sicer pa baje pali tudi, ce das otroku stensko ali samostojeco tablo, ker jim je v bistvu vsec risat stoje.

Jutro! Ne ravno dobro, ker do treh nisem zaspala pa spet je cemeren dan. To je prav zarota do user posted image , da zadnji mesec komaj kaj odspijo, namesto da bi se spocile za prihajajocega clana user posted image .

user posted image Je imela katera lazne popadke? Jaz imam ze od julija takse predmenstrualne vrocicne krcke, sam zdej so res ze vsak dan in ob polni luni so bili na vsake par ur... Pa lazne popadke obicajno opisejo kot otrdevanje trebuha, mene pa zvija v krizu in okoli jajcnikov... Je imela katera tako? Pri JM nisem imela popadkov vse do poroda niti po CTGju.

Neposredna povezava do sporočila: 2581
26.9.2010 10:32:34   
*x*y*z*
Najki - nisem imela, na tvojem mestu pa bi se šla pokazat, ker bolečih krčov ne bi smelo bit. Lahko ti otrdeva trbuh, to je pač normalno, samo ne sme bit boleče, takrta je potrebno se it pokazat.

Blo je fajnvčeraj, pa moja dva sta sde fajn imela brez mene, zjutrej ko sem vstala pa me ni niti pogledal mali, šele ko sem rekla naj me pride stisnit je prišel

< Sporočilo je popravil *x*y*z* -- 26.9.2010 10:33:38 >

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 2582
26.9.2010 13:14:04   
sonček33

Punce, a morda veste, a se pri nas kje dobijo take kape, kot je ta na sliki. http://www.laredoute.si/katalog/aw2010/index.html

na strani 398

< Sporočilo je popravil sonček33 -- 26.9.2010 13:15:30 >

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 2583
26.9.2010 15:57:07   
mimi30
sonček, pogledala pol kataloga in mi ni bilo jasno katero kapo mislišuser posted image ....pol sem šele vidla, da si stran tud napisala...ja, eno leto so imeli podobne v Okaidi-ju, lepos pa ne bi vedla....BC ima ponavadi veliko kap, mogoče tudi kakšen tak stil najdeš....kaj po tem katalogu se ne da naročit?

včeraj bile punce na večerjici v mehiški, se fino najedle in naklepetale, potem pa kr domov....zanimivo nobene ni nekaj naprej ven vleklouser posted image , staramo se ni kej

najki, jaz nisem imela druga kot otrdevanje trebuha....bolj kot je šlo proti koncu, bolj pogosto in dalj časa je trajalo....na koncu sem si štopala na kak pogosto mi otrdeva trebuh in ko sem ugotovila, da obstaja frekvenca par minut, šele potem so prišli popadki z bolečinami....jaz bi se tudi šla pokazat, če te tvoje lažne popadke spremljajo takšne bolečine

x*y*z*- super za fajn večer

še tole vam povem, naša špela je en tak humoristuser posted image ....prvi dan v vrtcu na uvajanju, jo je vzgojiteljica vprašala: o, zdravo, a ti si pa špela?...ona pa: ne, ejcuser posted image

bote fajn, cartajte se, ko je tako vreme

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2584
26.9.2010 18:56:30   
farfala
marta hvala za informacijeuser posted image user posted image

mimi, x-y-z super, da sta se imeli fajnuser posted image user posted image user posted image

sonček - nisem nikjer videla takšnih kap, pa jaz sem tud pol kataloga pogledala, sem mislila, da iščeš kapo za sebeuser posted image

najki men se tud ne zdi v redu to zbadanje v križu in jajčnikihuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2585
26.9.2010 20:25:12   
khurde
ojla,

user posted image user posted image user posted image  za fajn preživete včerajšnje večere

najki, mene je na momente v tej nosečnosti tko grabilo. ne redno, ne vsakodnevno, ampak velikokrat. v prve pa nič. zdaj pa me je kdaj v jajčniku uščipnilo, pa čez križ zagrabilo itd., prej pa niti "tapravi" popadki niso bili boleči v teh dveh predelih. pa ni bila fuuuul bolečina, ampak tko... kot en blag predmenstrualni krč.

jaz pa danes non stop jem. če bi tko celo nosečnost jedla, bi bila na 14+, ne na 4+. ful mi paše, skos lačna... pa fora je v tem, da res ogroooooooooooomno porcijo pojem, me je še mami, k smo bili na kosilu, čudno gledala user posted image  cukr pa pod mejo, ni povišan. če bi kdaj prej tko jedla, ne bi bilo v mejah, sam ajde, prej mi niti ni pasal. danes pa fuuul. mami prav, da si moči nabiram, hahaha user posted image user posted image

dons grem kmal spat. jutri pa na amzs kličem glede testiranja rabljenih avtomobilov pred nakupom, pa da greva magari v celje po en avto, k sva ga prejšnji teden gledala. zebe me, moram spat, sem zaspana, pa pol sem taka čudna, zmrznjena. sam en čaj vase spravim, mogoče še  enkrat pod tuš skočim, da si kosti pogrejem user posted image  mogoče kaj pojem, pol se grem pa k I stiskat user posted image  meni je neverjetno, kok ma ta mali otrok komande pri starih starših user posted image  no, pa pri svojem atiju tudi user posted image

jutri pa še zanjo v grobem spakiram, da bo šla k babi, če bo treba. pa napisat si moram, da unih treh igrač, k jih najraje okoli trajba ne pozabim. vsaj muca, ki ji ponoči spi na hrbtu in k ga skos pokriva ne smemo doma pustit. pa enega starega pingvina, k je bil še od njene tete (moje sestre). brez zajca, tut od tete, bi pa še šlo.

ne vem, če ne bi kar pomfri spekla... ga ne maram kaj preveč, ampak zdele mi je nekaj zapasal user posted image

aja. sonček, za kape ne vem. sem trenutno še bolj obiskovalka roza oddelka user posted image

< Sporočilo je popravil khurde -- 26.9.2010 20:26:27 >

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 2586
26.9.2010 20:28:35   
sonček33
khurde, a še ne dihaš?  a se ti hecaš -samo 4 kg? pa ti si fenomen

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2587
26.9.2010 20:30:22   
sonček33
meni je neverjetno, kok ma ta mali otrok komande pri starih starših

kaj konkretno imaš v mislih?

kar pod kovter skoči...pa naspi se in pogrej...jaz si v teh dneh kar termoforček naredim

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2588
26.9.2010 20:32:27   
sonček33
ne vem, če ne bi kar pomfri spekla... ga ne maram kaj preveč, ampak zdele mi je nekaj zapasal

tole sem pa jaz danes predalagal prejle mojemu, pa ni bil za stvar, da bi ga spekel ..tudi jaz nisem cvrtka, ampak včasih pred tv tko paše prav to pa ful kečapa

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2589
26.9.2010 20:35:08   
marta82

ne vem, če ne bi kar pomfri spekla... ga ne maram kaj preveč, ampak zdele mi je nekaj zapasal

tole sem pa jaz danes predalagal prejle mojemu, pa ni bil za stvar, da bi ga spekel ..tudi jaz nisem cvrtka, ampak včasih pred tv tko paše prav to pa ful kečapa

A dajte nehat... Jaz ga nikoli nisem imela preveč rada, zdaj ko je prepovedan se mi pa tako lušta.user posted image user posted image

BE NICE!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2590
26.9.2010 20:36:41   
marta82

khurde, a še ne dihaš?  a se ti hecaš -samo 4 kg? pa ti si fenomen

Sploh nisem vedela, da je to mogoče. Pri meni je bil Tinej težji kot 4 kg, potem pa še voda pa več krvi ipd. torej si v bistvu shujšala.

BE NICE!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2591
26.9.2010 20:54:40   
krtekxx
Sonček, če imaš v mislih tisto debelo znotraj kosmato kapo z ušesi, sem jaz 2 taki kupila lani za fanta. Vojaško zeleni. HM, cca 7 eur ena.
Delam. Jutri menda pride pacient domov. Upam, ker imam čist hripav glas. ne od kričanja, temveč grlobola. Sam vseeno si vsak večer privoščim sladoled. Sej bi si šnops, sam me preveč zadene zadnje čase.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 2592
   [Brisano sporočilo]
26.9.2010 21:17:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 2593
26.9.2010 21:41:17   
barba
Ojla čveek,
pridno čvekate, jaz mam pa komi kaj časa še za RR. Me je zadnjič Niia mal pokarala, da naj se kaj oglasim ker me menda pogrečate user posted image

Pri nas je pestro: vrtec, služba, vrtec, družinske urice in šivanje. Mala dva uživata v vrtcu. Tine je ostal v isti skupini kot je začel januarja. So ostali 4je od prej, ostali so pa novinci. Zdej je v bistvu najstarejši v skupini in je cel frajer. Itak mora vse sam in se zelo glasno upre, če mu hočem pomagat. Je pa zelo živ in skoz dirka okrog, sej posledice so vidne ... polno bušk, modric in prask. Z Meto sta največkrat na bojni nogi, ko pa se gre za piškote in čokolado pa mali vedno nafehta še za Meto. Luštna, zelo glasna in ljubeča bratec in sestrica.user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz se trudim tako v službi kot doma. Šivanje je steklo, naročila kapljajo in zelo zelo uživam ob izpolnjevanju želja in naročil. Hvala vsem za reklamo in naročila.user posted image

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

Neposredna povezava do sporočila: 2594
26.9.2010 21:53:11   
*x*y*z*
Khurde pa ti se hecaš, pa sej imaš plane kot da ne bi imela za rodit... faca si, ni kej...

Najki kako si?

Mi smo dobili lego kocke, samo gledat naša dva... raje ne... tata bi nekaj ustvarjal, mali podiral, potem se samo jezita... sem mogla prav posredovat...

Lepo spite...

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 2595
26.9.2010 22:11:29   
Ploha
punce, kdaj je pust?? Bi rabla točno vedt user posted image

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 2596
26.9.2010 22:14:22   
Ploha

o jst sm ga pa nardila za kosilouser posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2597
26.9.2010 22:17:00   
Najki
Nimam bolecin za lazne popadke samo vrocico v misicah cutim. Tako sem vedno cutila predno sem dobila menstrualne krce, samo da zdaj ne preide v krce... Obcutek je podoben kot pri sraufanju za ksno drisko tako zavrocici. To vrocino cutim v krizu, spodnjem delu trebuha, za polno luno pa je sla se v stegna. Je pa ne spremlja otrdevanje.

soncek ves da sem nekje naletela na taksno kapico, ma nimam pojma kje, samo sumim na H&M... Mislim pa da so jo imeli letos pozimi v tistem Crocs butiku v Supernovi na Rudniku, samo se je sezona zakljucevala in je potem nisem kupila... Je bila pa fuuuul mamljiva in mehka in topla in oh in sploh. Mogoce bojo imeli tudi letos... Sicer pa pokukaj malo v stacune z otrosko opremo, ko gres mimo, saj se za nakup se ne mudi.

pomfri... js sm mojemu pisala, naj mi domov grede iz meka prinese 2 cizburgerja.... pa jih nikoli ne jem sam zdejle jih pa ze dve uri virtualno valjam po ustih... pa sploh nisem ziher, ce je to sploh pravi okus, mogoce mi pa nek drug burger pase user posted image . vem samo, da je nekaj, kar sem jedla v meku 10 let nazaj...

kmalu bojo spet lazni popadki prisli, si grem kar magnezij nastimat pa vegetirat pred TV... al pa lupckat JMja k tko sladko spancka tuki zraven mene na postelji user posted image .

Nocko!

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2598
26.9.2010 22:17:26   
Ploha

Khurde pa ti se hecaš, pa sej imaš plane kot da ne bi imela za rodit... faca si, ni kej...

Najki kako si?

Mi smo dobili lego kocke, samo gledat naša dva... raje ne... tata bi nekaj ustvarjal, mali podiral, potem se samo jezita... sem mogla prav posredovat...

Lepo spite...

identično pri nas, s tem da sem jaz tista ki vneto sestavljam, gradim, ustvarjam, meta pa podira...mooja reakcija je na nivoju 5 letnice...čist preveč not padem user posted image user posted image

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 2599
26.9.2010 22:19:30   
*x*y*z*

IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

Najki kako si?

Lepo spite...

identično pri nas, s tem da sem jaz tista ki vneto sestavljam, gradim, ustvarjam, meta pa podira...mooja reakcija je na nivoju 5 letnice...čist preveč not padem user posted image user posted image

ajoj, bogi otroci res user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.