|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
22.9.2010 10:52:38   
Jancci
Mam kar neko gužvo v službi.... user posted image

Krtekxx
reč tvojmu, da držimo pesti!! user posted image

Kiara če je tvoj trebuh velik pol sem jest slon (mam +10kg)!! user posted image Ne ga srat no, sej tvoj buši se komaj vidi. Če si oblečena se vrjetno sploh ne opazi? user posted image   A se spomniš kakega je Ploha imela??  Tamala je pa pravi cuker. Velika je pa tut že dost.user posted image

Drugač pa je pri nas za večerjo ponavadi čokolino (tok tekoč da ga pije, ampak iz kozarca). Če se mi ljubi pa naredim kak mlečni gres, al pa polento z mlekom, .. včeraj je jedla belo kavo in kruh.

Khurde... ko se bo začelo... naj ti čim hitreje mine!!!! user posted image   Dej me prosim mal spomni kere vse papirje je treba zrihtat za tole P??

Ploha kako sling namontirat oz. dete v sling dat, pa si še mal na youtubu poglej. Je ful enih filmčkov. Drugač se pa lohk na kakem kofetku dobimo...

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
22.9.2010 11:21:06   
kiara24
Jancci- ja se opazi in to ful.... no drugače mi pravijo da je tako kot da bi se malo zredila, ko me srečajo.... ampak meni se zdi večji kot pri klari ne vem no lahko pa da se motim. KO bo mjaz tolk noseča k si ti jih bom tudi imela + 10 kg če bo šlo takole naprej. Ker se jaz tudi ful redim, pa najbrž zato ,ker se ful manj gibljem.

Pisala sem teste za požarno varnost ki jih moram še narest zaradi S.Pja.... jao kaj me še vse čaka, zdej grem pa kofetkat mal na balkonček.

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
22.9.2010 12:06:15   
kiara24
Glede večerje je pa pri na tako, da bi skoz hrenovke jedla če bi pustila no isto za zajtrk ali pa jajčka, pa ji ne pustim to je enkrat na teden..... čokolina pa ne mara. Kar ji je na mleku ji je čudno ne vem zakaj ji je všeč. Sem pogruntala da ji je bolj všeč se skuham na vodi, pa potem mlao z melkom zalijem.

Zdej grem pa pčivat, ker ne morem več se mi vrti v glavi in sem ful omotična.....

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
22.9.2010 12:51:37   
*x*y*z*
Kiara lep buši samo meni se tudi ne zdi velik, poglej mojega v album v 21.tednu, pa se mi je zdel majhen, zdej v 33.tednu pa ni dosti večji, se sploh nisem nič slikala, se bom zdej če mi rata pa dodam v album. Se počutim pa prav fajn, ker ni tolko velik, zredila pa sem se pol manj kot pri M.

Jannci dej kako tvojo slikico, pa khurde bi tud lahko dala user posted image user posted image

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
22.9.2010 12:54:39   
*x*y*z*
Hijacinta, če imaš odvedene prispevke od regresa se upošteva, ma ponavadi se to odvaja samo če je visok bruto, pri normalnih regresih se žal ne in potem ti tega ne štejejo v porodniško. Lahko pa preveriš na plačilni listi.

Kiara - M ponavadi večerja z nami, ker mi jemo tudi kuhano večerjo, včasih pa ima gres, šmorn, čokolino,...

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 2480
22.9.2010 13:02:02   
Jancci
Jannci dej kako tvojo slikico, p

ena moja je na blogu.. z morja.. en mesec nazaj. Tvoj buši je pa kar fleten. No, pa sej moj ni tooook gromozanski, mogoče ga samo težje prenašam!?user posted image

Kiara sej jest polento tut na vodi skuham, pa  zmlekom zalijem pol. Gres pa z mlekom. Mogoče ji pa daj kake mlečne namaze na kruh, pa belo kavo, al pa kakav, al pa jogurt, palačinke, šmorn..?

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 2481
22.9.2010 13:07:42   
*x*y*z*
Na začetku sem imela res ogromen trebuh - ma ni bil tisti nosečniški ampak sem bla grozno napihnjena in to od zanositve dalje, sploh nisem mogla verjet. Začetek junija sem bla nekje v 15t sem imela obseg par cm manj kot ga imam zdej user posted image sem se ful bala da bo velik, ma se je vse obrnilo, ma itak je cela nosečnost drugačna... slikico na blogu sem videla je ful lepa, ma zdej je pa že večji, a ne. Jst pa fotoaparata ne najdem, so ga poplave odnesle user posted image moram še v avto pogledat

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2482
22.9.2010 13:35:13   
Ploha
kiara: fleten trebušček, res je majhen, sam sej je čist vseen, važn da bo pob zdrav user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jancci: ja dej če boš kej v cerklah, poklič, otroke v voziček vržem pa prtečem user posted image , loh pa k nam na kavo prideš, sem pa cd dobla zravn, verjetn z navodili, pa bom mal prečekirala.

niia: hvala za mnenje user posted image

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 2483
22.9.2010 14:12:48   
khurde
kiara, super slikce, lušten trebušček user posted image

ploha, bom na fb pofirbcala kako maš naštimano. ja, un cd je z inštrukcijami, filmčki so gor.

jancci, hvala, nej se uslišijo tvoje želje user posted image

niia, ja, se spomnim. pa snikolina je še bila v našem klubu GD user posted image

bom slikala trebuh user posted image  je kar zrasel

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2484
22.9.2010 14:22:06   
kiara24
Ploha- nič ne bom rekla kaj imamo v bušiju, ker ne vemmo.... in mogoče bo tako tudi ostalouser posted image . Kaj pa veš mogoče bo pa res fantek?

Kuham kosilo.....

Še mal pa grem po Klaro ...............Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pogrešam jo noro.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2485
22.9.2010 20:16:26   
sonček33
Kako mačke?
Lepi dnevi.
Lovrek je bil danes doma..kašlja...se mi je zdelo, da ima vročino...pa je nima...bo pa te dni kar doma. Jutri imam jaz že ob 9h konec službe ...pa se bova crkljala.
Khurde...čakam novičke.
Kiara luštne slikce.
Krtekxx samo da je opreacija uspela. Tedna bo pa glihar konec. kako otroci?
Plohca a se mate fajn?
Zvezdica...kje se skrivaš?
Niia kolk je lepa una slikca na fbju.
Jancci a si gut?
Marta... si fajn napisala ...vse je elpo, ne sme bit kičasto.
**** a pri vas je bilo tudi hudo?
Hijacinta ja se strinajm glede izjav. Sem jo že pozabila :) Upam, da vam niso poplave preveč uničile.
Rubica..samo jutro? kako ste?
Farfalca, kako Samo in Asej? A se kaj skupaj zaigrata?
Najki, mali še je na veliko?

ronja, barba, ulla?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2486
22.9.2010 20:39:58   
krtekxx
O Sonček, kake mavrične barve.
operacija mimo, kak je uspeh pa najbrž ne bo že takoj vidno ampak šele, ko vse bolečine povezane s posegom minejo. Grem delat, pred sabo mam pol metra na debelem fasciklov....meni ni dost da mine teden, ampak bo moral cel mesec, da se izkopam iz tega projekta, ki ga obdelujem.
Lepo se mejte, pa nasončkajte se.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2487
22.9.2010 21:35:02   
Ploha
khurde si dobla ZS?

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2488
22.9.2010 21:42:47   
khurde
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

khurde si dobla ZS?

nope user posted image

sonček, tvojega pa sem dobila user posted image  pa super jutrišnji dan se ti obeta user posted image

krtekxx, user posted image user posted image

ploha, fajn izgleda v slingu user posted image  pa daj povej, kje si uno vrečp za ležat dobila + kok si dala.

zrihtala si telefon, bila v lekarni, bili v celju na ogledu enega avtomobila, za drugega je časa zmanjkalo, pa še I se je merkala doma in sva mogla hiteti... sem jo ravno uspavala... ker naju cel popoldne ni bilo, sem jo jaz, da se mal crkljam še jaz, ne sam onadva user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2489
22.9.2010 22:35:25   
Ploha
khurde: ma kr neki, že ene 4x sm ti poslala ZS s številko, da bi mi sporočila ko rodiš, sam zdej če noče pa noče, tko da bom kar tuki napisala številko 051 371 394

to je blazina za dojenje in jo mam sposojeno, tko da ne vem kje so jo dobil, mislim, pa da je tej kolegici ena naredila to...

kiara: sej je vseeno kaj je, sam da bo zdravo! To je blo v hecu mišlen, ker je men folk najedov, pa se mi zdi da kr peičakujejo nekaj skos, če imaš fanta, si ponovno noseča zato ker mami hoče kitke delat in zihr čakaš punčko, če maš punčko, čakaš fantka, da bo ati srečen in zadovoljen...men je to kr neki.

grem ker sirena tuli, bo pol vasi zbudila...

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2490
23.9.2010 7:55:45   
*x*y*z*
Khurde jst mam to blazino za dojenje, sem jo ful uporabljala v 1.nosečnosti za spanje k me je hrbet ful bolel, zdej bi jo tudi, samo bi bili ful zgužvani, lahko pa bi poiskusila kako bo ko bomo pole v štirih user posted image za dojenje mi ni pašala, namesto ležalnika pa sem jo ful rabla, ker otrok na njej res lepo leži, ravno, je pa res dobra ta od Jane, dobro polnilo ma. Cena je bla 60€, letos so jo imeli po 80€, no zdej je 40 in to je res ugodno
http://nakup.pikapolonica.com/vse-za-mamice/pripomocki-za-dojenje/jane-blazina-za-dojenje/502588412042150254

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2491
23.9.2010 8:29:12   
kiara24
Jutro....

mi smo včeraj imeli pestro... klara je razbojnik bila eno uro sva se ubadala ker je mene tepla, kar prišla je mimo in me užgala po trbuhu, pa ni važen kam je padlo, sem jo 2 krat v kot poslal za 5 minut, no pol se je pa počasi skulirala. Jaz ne vem kaj ji je res ne.

Pol smo šli pa v Kr malo na igrala pa moj naju je peljala na tortico, pa sem ostla as koraj brez ker mi jo je Klara pojedlauser posted image in to skoraj celo.

Khurde- jaz imam blazino za dojenje in je super jo zviješ kot hočeš, in si jo naštimaš kot želiš, dobiš pa jo lahko v Pikapolonico in Baby Center.  Pa misilm da se jo preko neta tudi naroči. Cene se pa giblejo od 40 E naprej, odvisno kolk dolgo hočeš.

Ploha- iatq da je vseeo kaj bo, vendo pa vsi pravijo, ni važen kaj bo važen da bo fant zdravuser posted image user posted image user posted image user posted image tako kot si ti napisla, to so meni že v prvo govorili.BZ se je včasih na folk obračat, mene vsi sparašujejo kaj bo, pa sem rekla da tudi če bi vedla nebi povedalauser posted image pol so pa kuj dolgi nosoviuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Si grem zajtrk narest, danes si bom skuhala kar gres. Mmi paše nekaj mlečnega, uapm samo da ne bo pol na vidiku kak zgaga.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2492
23.9.2010 9:32:33   
Ploha
kiara: to je meni meta počela, ne vedno, je tud božala trebuh in ga lubčkala ampak včasih je pa kr tepla...zdej pa isto, manco boža pa lubčka ko ma dost al pa ko ji kaj ni prav oz. ko rabi pozornost ali crkljanje manco udari.

pa dobro jutro drgač user posted image

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2493
23.9.2010 9:36:11   
khurde
mornin'

o, hvala za odgovore. nisem vedela, da je to blazina za dojenje. sam manca tok luštkana not zgleda user posted image

I ful slabo spala dons. ene tri ure pokonci, čepela zraven mene, plezala po meni, mi vpila "mami vstan", me brcala, sva se kregale, ker me je brcala, ma svašta user posted image  tko da sem pol mal potegnila in ravno kavo pijem user posted image

lep dan vsem! grem mal pospravljat.

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2494
23.9.2010 9:37:43   
kiara24
Ploha- a res...user posted image pa zakaj to delajo. Jaz sem včeraj bila vsa čudna pol. Samo jaz jo nočem po rokici udart ko to naredi in sem jo za kazen poslala stat v kot in se je drla tam ampka se ni premknila od tam celih 5 minut pol mi je pa pršla lubčka dat in pa me objet. A misliš da iščejo pozornost na ta način, ker jaz sem ležala na kavčku, k me je ful bolelo in pol me gre še ona mahatuser posted image .

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2495
23.9.2010 11:10:19   
ronja
Ojla, punce! Sem doma, ker je Lejla danes ponoči ene 7x bruhala (do 5 sva še štela), perem že 3. stroj pobruhane posteljnine, rjuh, pižam, najinih majic in plenic, s katerimi smo vse to brisali,... Po 1. bruhanju sva še mislila, da je mogoče od rabarbare, ki jo je včeraj prvič jedla in ni glih najbolj izi za male otroke, samo tega ni kaj dosti pojedla, pa tudi v tem primeru ne bi več tolikokrat bruhala. Zjutraj je mela pa še ful drisko.

Ronja je ok, pač mala frkolinka, s katero se je treba non stop neki ukvarjat (sem jo pustila doma, ker bom šla verjetno jutri jaz v službo, da mamo pač tisti svoj dan, sicer je čez vikend nemogoča).

Meni je tudi malo slabo in imam tudi drisko. Kot zakleto imam ravno zdaj živali in plac za delat poizkuse... grrrr! Prejšnji teden, ko pa nisem mela, sta bili pa zdravi, a se ne bi to moglo kdaj poklopit? Če že morajo bit bolane in če že morajo žuže umirat?

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2496
23.9.2010 11:20:16   
kiara24
Ronja- upam, da se hhitro pozdravitauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , in da ne bo preveč hudo.

Jaz sem bila pridna sem vložila rdečo peso, mi jo je prišlo še 3 kozarce. Super.

Ali je katra dajala že por v skrinjo? Ali bi bilo dovolj samo da ga oprem in narežem na kolobarčke potem pa ga dam po vrečkah, kaj mislite.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2497
23.9.2010 11:49:43   
kiara24
Ne zanm vam povedat kolk sem jaz zdele jeznauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dobila sem domov odločbo o bolniški in pazi to dobila sem zavrnjeno odločbo... niso mi podaljšalai bolniške, kjub grozečemu spontanemu splavu, sploh ne znam pojasni kaj vse zdejle v meni vre, nekater k se pa norca deljaos o pa lahko brez da bi kaj bilo doma in se lepo smeijo tistim k ne mormmo bit doma kljub temu, da nič ne mormouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sorry nek sem mogla ven dat. Itak pa nobe ne danes nikjer ni tako da sem očitno sam asebi pisal tleke gor.

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2498
23.9.2010 11:51:59   
ronja
kiara, moje sožalje za zavrnitev. Kaj točno pa je pri tebi narobe?

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2499
23.9.2010 13:02:32   
Jancci
Lejla user posted image user posted image user posted image

Krtekxx user posted image user posted image user posted image
za tvojega možička in zate, da boš zmogla vse skupaj!!

Kiara
 user posted image A se lahko kaj pritožiš??

Khurde pejt rodit!  user posted image

SOnček kako si lohk ob 9ih doma? Jest še čaja do takrat ne spijem user posted image user posted image user posted image

Ploha če bom kaj v vašem koncu te pokličem, če pa ne prej, pa sigurno pridem ko začnem z dopustom.. po 15.10. user posted image

*x*y*z* bom šla jest tut v pikapolonco tole blazino gledat. Zgleda ql. Moja sestra ima eno in jo ful uporablja.

Danes se je M zbudila ob 6ih in me ni pustila v službo. Jokala ko dež. Pa včeraj popoldan je bil problem, ko sem ji obljubla tobogan, pa prideva do igrišča je bilo pa zaprto, ker so tisto plastiko naštimal, da ni blata in se je zgleda še sušilo in potem se ni hotla tam od vrat premaknit.  Se je usedla na tla, midva ene 20 m stran na klopco in ni prišla k nama ampak je tam sedela 20 minut in trmarila in se jokala. Potem se je premaknila za 5 metrov in se drla naprej. Sva jo šla iskat ker smo moral domov, pa se je celo pot drla, ker je hotla da jo jest nosim... Zvečer je ful jokala, ko sem jo hotla dat najprej v pižamo, ona je pa hotla najprej jest. user posted image user posted image user posted image   Skratka celo popoldne ful enga dretja. Tega bi se pa hitro naveličala!! Ko je pojedla je bilo pa kot bi odrezal. Kakala, lulala, zobe umila, risanko, spat brez da bi muksnila. Pol pa vedi kaj narest?! Eh, otroci.... user posted image

Mene zadnje čase tut brca v trebuh kadar jo previjam. Pa še prav smešno se ji zdi. Pa ji razlagam da ne sme, da me to boli, pa se kar smeje... kaj čem narest?

No, pa še ena dobra novica danes.. sem zadnjič prvail, da so mi v ikei en tepih 2x računal.. sem jim mejl poslala s kopijo računa, pa so mi danes odgovorili, da mi bodo za ta denar poslali vaučer. user posted image Fajn tale ikea.

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.