khurde
|
jem jogurt+ (semena, oreški, tahini, repično olje...) počas spat, sem zmatrana. poslala vse, kar sem morala - faks, občina, csd... en kup enih obrazcev, prošenj, priporočenih pisem pa preden sem vse papirje zbrala, fotokopirala, zložila... se mi je skor zrolal... farfala, ma, zredila sem se minimalno, 4 kile, sam mi nič ne reče, ker pridobivam - počasi, sicer - in nisem nič izgubila od takrat, ko me je kregala. me pa pol na diabetični mal "grdo" gleda, če grem gor, sam ji povem, da pač s 63 kilami, k jih mam zdele, ne morem stagnirat al pa hujšat, k bom vsa anoreksična iz P prišla aja. I pa večinoma spi na hrbtu, z rokami nad glavo. in redkokdaj pokrita. spi pa v bodiju in tankih bombažnih hlačah. včasih spi na trebuhu, takrat je obvezno en plišast maček na njenem hrbtu - si ga sama namontira sonček, take izjave je treba ignorirat krtek za moža, najki za mamo sej ne vem, kaj še napisat... moram v lekarno jutri po "kozmetiko" za novorojenčka. pa zalogo v hladilniku obnovit. pa v knjižnico knjige vrnit. telefon najti. počasi bo treba zibko sestavit. zdej pa lahko malo pospravim. imam kup krame na peči - knjige, likalnik, revije - same moje zadeve. in raje sama pospravim kot da komu drugemu prepustim in kasneje iščem kot nora. popekla kup paprike - zvezdica, hvala za idejo, je ful dobra - pa naredila (nezakuhano) fižolovo juho za trikrat (vsaj). aja. a ti lupiš papriko preden jo popečeš ali kasneje? jaz sem jo dala v pečico na 250 stopinj, da začne koža odstopati in pol semena ven dajala. pa ne vem, če je obratni proces kaj lažji? jancci, tvojo cifro imam, ja, ostale pa pošljite na zs. od plohe sem imela, ker je bila "zadnja" januarčica, pa ne vem, če jo mam še, preverit pa ne morem, ker rabim telefon za to (a dej dej ) sem si pa danes fuuuuuuuuul dobro kosilo naredila popečeno papriko, če bi se mi dalo oz. če bi se spomnila, bi jo s popečeno feto nafilala in česen + peteršilj dodala, ampak je bila tut tko dobra. pa brokoli, malo soljen + sončnična semena, popečena. in cvetača + zeliščno maslo. pa koruza, mlado korenje in paradajz + sol + poper. aja, in olimski sir, popečen. zdej pa ne vem, če ne bi še enkrat to šla delat, ker sem si lušte naredila sej res. pa pol radlerja čez
< Sporočilo je popravil khurde -- 21.9.2010 20:52:15 >
_____________________________
If you're too open-minded, your brain will fall out.
|