|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
23.9.2010 13:08:09   
ronja
kaj čem narest?

previjaj jo na tleh. Itak je verjetno ne smeš dvigovat, če imaš rizično (al sem spet kaj zamešala).

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
23.9.2010 13:39:55   
sonček33
kaj čem narest?

previjaj jo na tleh. Itak je verjetno ne smeš dvigovat, če imaš rizično (al sem spet kaj zamešala).

jancci nima nič rizične, jancci je kot rožca
jah drgač pa res - na tleh.
ti res nisi navajene trme, kajne? meta je čist preveč pridna ... no sej L. tudi zelo ne trmari,a mapk vseeno večkrat kot pri vasuser posted image , no saj manjkrat bi že težkouser posted image

lejla, pikapoke, ronja tebi tudi

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
23.9.2010 13:41:51   
Ploha
jancci: velja! Sicer je pa mene tud v trebuh brcala in še zdj bi in jst povzdignem glas, in tega ni počela več, poskušala ja, ampak ok, spet sm huda, grdo pogledam, povem in neha...medtem ko medveda, ki jo nekaj bogo prigovarja pa prosi naj neha brcat, brca, ko nora, da mene boli ko gledam,...sam sori to pa res ne. Ne fajn, da bolj v hecu poveš, ker misl da se hecaš.

mava pa s patronažno zmer ful dovge čveke glede vzgoje in ona ma tko fajne, življenjske...je rekla, da se izogibat NE-jem, pa NE SMEŠ, pa NE in NE...ker bojo ravno to nardil, al preusmert pozornost al pa jim pač na drug način povedat, da nekaj boli, da bo nekdo jokal, če ga boš udaril, pa recimo meta ki rada tepe, je rekla, naj ji pač rečem, da naj v povštrček al pa na kavč kamorkol fejst udar, da sprosti tisto jezo...in jst ji res to rečem pa še pokažem in pol tist povštr tepe ko nora user posted image

pa, da jih je treba hvalit, ne tko kar nekaj, ampak iskat ko jim nekaj uspe, ko nekaj dobro naredijo, ko so pridni in jih ful pohvalit in povedat za kaj tako. Pa se mi zdi, da res...ker jest meto tako noro hvalim kadar je nežna z manco, da se ji kar zdi user posted image in potem v tistem zanosu, kok je ona super in fajn, tko vneto boža, da je spet pregroba user posted image user posted image user posted image user posted image

kiara: ja vidim, ker takrat poskušam manco odložit, pa potem meto prašam, če gre k meni se crkljat pa se umiri in se pestva pri meni...pa je ok. To samo pozornost išče. Jst ponavad ko manco previjam, meta zmerej zopra, pa vleče me za rokav in tkt grem k njej in se tko stisne k meni.

Pa včeraj ni hotla k moji mami zvečer na mini počitnice (jo prašam, pol pa se sama odloči), ker vedno rada gre, še pomaha mi ne,...no in ker je potem vidla, da greva z manco same domov in je že lezla za nazaj v avto. Ljubosumje.

včeraj sm mela manco v slingu, k je nekaj zoprala, pa voziček sem sestavlala zravn, meta je sedela zravn in me gledala s tako žalostnimi očmi in tko ji rečem, če gre ona k meni, bom manco odložila in je tko žalostno pokimala pa glavco postran imela, matr da sm mela prav slabo vest, tko da manco stran, meta k men...pa je zadeva rešena.

< Sporočilo je popravil Ploha -- 23.9.2010 13:44:27 >

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
23.9.2010 14:03:39   
kiara24
Ronja- delam v koz. salonu in sem skoz na nogah.... izvajam masaže.... pa ne morem ker me toliko špika, da se sesedem, vrti se mi.... pa take scene, pa še grozeči spontani splav je diagnoza še vedno že od 8 tedna dalje.

Jancci- ja lahko se pritožim, ampak ne vem če bi imelo kaj smisla glede na to kaj so napisali, da to ni dovolj tehten razlog za bolniško....

Grem kosilo narest pa to, sem imela obisk tle.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
23.9.2010 17:01:31   
farfala
kiara saj če tud ni nobene tukaj, pomaga, da se spihaš, a ne? Ti se kar pritoži in razloži, kaj delaš in da sedaj tega res ne moreš več početi.
Kaj so res postali tako neživljenski na teh komisijah??? Fuj pa tak zdr. sistem. Potem ti ostane samo dopust, al kaj?

Pa meni se tvoj buši tud ne zdi velikuser posted image user posted image

ronjauser posted image user posted image user posted image za vaju obe, polno je teh viroz zdaj pa prehladov pa 1 dnevnih vročin

ploha sem kar solzne oči dobila, ko si razlagala o žalostnem pogledu Mete, kaj se le dogaja v njihovih glavicah, ko se mamice z enim drugim otrokom ukvarjajo? Kaj za vraga jo vlači po rokah, saj ima mene!!! mogoče nekaj takegauser posted image

khurde si še tukaj???user posted image si dobila ZS?

sonček naj ostane pri blagem kašlju, ki bo hitro izginiluser posted image user posted image user posted image

A.in S. sta najboljša, ko mu velik brat bere knjigico, ljubčeka mojauser posted image . Drugače so pa tud avtki in legice fajn pa lovljenje in skrivalniceuser posted image

zvezdica pa kje si ti, samo delaš pa delaš pa delašuser posted image , saj prav, je treba od nečesa živet

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
23.9.2010 20:11:13   
khurde
ojla,

še tu user posted image

se mi je pa začel čep luščit, vsaj sklepam tko po neki rjavkasti sluzi, k sem jo danes opazila. čeprav to nič ne pomeni. mogoče danes, mogoče jutri, mogoče čez tri dni...

jutri dop. imam tko ctg, pa pregled pri diabetologinji. zdej grem pa še par cunj zložit, kozmetiko za maledva sem pa tko že dons zložila v predal blizu previjalne. pa verjetno si bom kar mal torbo pripravila...

kiara, pritoži se, nujno. ker to je pa res sranje, no.

ronja, držim pesti za obe, da bosta kmalu dobro.

ploha, to je mene strah... kaj se malim plete po glavicah...

farfala, dobila zs. pa tut jaz sem kar solzne oči dobila ob branju plohe user posted image

grem rihtat, jest, počas spat...

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
   [Brisano sporočilo]
23.9.2010 20:32:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 2507
23.9.2010 20:35:37   
sonček33
A se vam tudi zgodi, da zvečer že ob 9 ih zaspite?

nIIA, pogosto. Zkutraj sem pokonci ob 5h. In proti koncu tedna me začne zmanjkovati tam okoli devetih, pol deset. In mi je to čist ok.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
23.9.2010 20:37:08   
sonček33
se mi je pa začel čep luščit, vsaj sklepam tko po neki rjavkasti sluzi, k sem jo danes opazila. čeprav to nič ne pomeni. mogoče danes, mogoče jutri, mogoče čez tri dni...

jutri dop. imam tko ctg, pa pregled pri diabetologinji. zdej grem pa še par cunj zložit, kozmetiko za maledva sem pa tko že dons zložila v predal blizu previjalne. pa verjetno si bom kar mal torbo pripravila...

khurde, kmalu bo ... torej pripravi torbo!user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
23.9.2010 20:37:30   
Ploha
khurde: si vidla mojo številko user posted image a sm že sotna a? user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2510
23.9.2010 20:37:45   
sonček33
farfala hvala

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
23.9.2010 21:09:46   
khurde
niia, dobila zs. in ja, tudi jaz kdaj dol padem skoraj prezgodaj user posted image

ploha, videla user posted image

hm... kaj že moram za v P spakirat? ploha?!? neki za jest, materinsko + vse kar zraven paše, vodo, copate, fotoaparat...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
23.9.2010 21:20:22   
krtekxx
Zje****. Pa še tolk za narest. Smo šli mal na obisk v KC. Božec, ga vse boli. o drugi strani pa srečko ker lahko leži in spi kolikor hoče, pa se neomejeno zgovarja po telefonu, rešuje sudoku, bere knjige...mi gre prav narobe, ker je vikend in ne bom mogla delati, ker bom varuška. 

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
23.9.2010 21:38:20   
Ploha
khurde: jst si nism prštimala torbe iz principa, da bo ja prej user posted image user posted image ko pa sva se odpravla v P, sem imela v torbi, materinsko + papirji, gsm, polnilec in fotoaparat user posted image

drgač pa vložke, mrežaste hlače, prsne blazinice.

- bepanten mazilo za bradavice al pa lanolin
- osebna higiena (ščetka...)
- brisača

men so pol prnesl še dudo.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
23.9.2010 21:59:56   
khurde
aha, hvala

se mi je zdel, da ni ful velik. k v prve sem sve i svašta nosila s sabo, za vsak slučaj user posted image  edin lanolin... cel let sem enega zapakiranega na omari gledala, zdaj ko ga rabim, ga pa ni nikjer...

eh. grem spat.

krtekxx, fajn smisel za humor imaš user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
24.9.2010 6:31:52   
khurde
jutro

user posted image

že eno uro zbujena, nisem mogla zaspat nazaj, ker mi je tok krulil po želodcu. zdej jem jogurt+, postajam zaspana nazaj - končno - in se bom šla še malo uležat user posted image  škoda, k nisem tega že uro nazaj naredila user posted image

ob osmih pa ctg itd. user posted image

aja, jancci, mi to našo žabo že lep čas previjamo v sede ali stoje... ni šans, da bi se ulegla na hrbet in počakala, že par mescev ne več user posted image  zdej pa itak tuli ko zmaj, če se ji hoče plenico gor dat in je tko večinoma brez, ker silit jo se nama zdi pa brezveze. ima sam še za spat, pa pač manjšo zalogo spodnjih hlač in trenirk nosimo s sabo.

lep dan vsem!

< Sporočilo je popravil khurde -- 24.9.2010 6:35:33 >

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
24.9.2010 7:40:56   
krtekxx
aja, jancci, mi to našo žabo že lep čas previjamo v sede ali stoje... ni šans, da bi se ulegla na hrbet in počakala,

Pri nas pa ko je pokakana reče kak in se uleže na hrbet na tla in čaka, da jo previjemo . Zaradi njenega zviranja jo pa na tleh previjamo že od dopolnjenega 3.meseca.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
24.9.2010 8:41:51   
kiara24
Jutro,

no včeraj je bilo pestro čez popoldan, s klaro sva šle do moje mami samo za eno urco, ker več ni bilo časa. Pol sva pa mojemu dragemu pomagale, ker naj bi nam danes pripeljali drva.... pa smo vse naštimali. Zvečer pa sem jaz morala na neko predtsvaitev.... prišla domov ob 22tih čisto zmatrana. Moja anglečka pa sta že oba spalauser posted image .

Farfala- ne vem kaj jim je sedaj se bom pritožila in dala zraven vse izvide kar jih imam, pa šlo bo naprej v LJ. V gl. očitno tisti ki res ne moremo delati mormo it delat tiste k se pa sitijo pa jim nič ni pa poznajo še kakega da jim vse zrihta pa lahko to izkoriščajo, ker je to pri nas v SLo očitno čisto možno in resnično. Kaj mi ostane če mi ne rata nič razen to, da si plačujem prispevke še nprej in to 280E na mesec, pa nič nima od tegauser posted image . Sem pa premišljevala če mi ne rata bom šla pa 4 uri delovnik delat, pa si pol sama plačujem ostalo pa CSD do otrokovega 3 leta to lahko naredim.

Khrude- lepo uštima na ctg-ju. PA pol nam mal poročaj. 

Kako to da vse nekaj za jest seboj nosite, jaz nisem nič.... pa tudi sedaj ne bom nič.

Grem na zajtr, včeraj sem bila brez večerje, pa sem že kar pošteno lačna.

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
24.9.2010 8:56:07   
Jancci
jancci nima nič rizične, jancci je kot rožca

Ha, ha... že mal razcvetena rožca, sploh spodaj. user posted image user posted image

previjaj jo na tleh.

Ste že mal pozable kako je bit user posted image , ane?? Jest rabim približno 4.30 minut da se s tem trebuhom spravim na tla in pol še 2x toliko da vstanem. user posted image user posted image Trenutno to ne bo šlo! Pa sej ona itak že skos kaka v kahlico, tak da kar se tega tiče ni problemov. Ponavadi jo pa za spat jet rihtam in takrat pač morem dat gor plenico. Zdej jo postrani obračam da leži pravokotno name, pa je mal boljš. Mi  pa mal nagaja in ko ji zalepim pleničko ona to hitro odlepi in se reži ko zmešana. Včeraj je naga letala po stanovanju  (je mojmu ušla iz kopalnice) in sem jo lovila in pol z lasmi žgečkala, se je tok smejala, da jo je bilo veselje poslušat. user posted image

Nobena mi ni povedala kere papirje rabim preden grem na P?

Kje je Zvezdica zadnje čase?

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
24.9.2010 9:01:05   
Ploha
jancci: o kakšnih papirjih to? mal sm še zblojena, a predno greš rodit?

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
24.9.2010 9:15:26   
kiara24
Jancci- nima mpojam o paprijih. tako da it ne znam pomagat. Poznam to ko ti pobegne in se ti skrije....user posted image user posted image user posted image

A ste slišale BOjan Knuplež je umrl, danes ponoči. To je bil sedaj na vodilnem mestu v Merkurju.....user posted image zdej pa res ne vem kaj bo z Mekrujemuser posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
24.9.2010 9:35:43   
Zvezdica
Kje je Zvezdica zadnje čase?

tukaj sem. Mah ne sprašuj jancci, tamalga mam doma, je smrkav in je bog  pomagaj. Mala zverinica pravi mojuser posted image
včeraj v celem dnevu spal 1 uro, sedel izključno samo ko je jedel pa še to je napol visel iz stola, teži skoz. Skoz nekaj teži, se sploh ne zaigra sam...žal te petkw nagajojo kot vsi zobki do zdaj. Ke pa leva petka  HB zunaj, tko da upam, da bo bolj miren.

Vas grem mal prebrati, kolikor bo P dovolil.

A ste slišale BOjan Knuplež je umrl, danes ponoči. To je bil sedaj na vodilnem mestu v Merkurju....

upam, da se ta merkur pobere, ker v nasprotnem bo spet toliko ljudi na cesti user posted image .

i belive i can fly....

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
   [Brisano sporočilo]
24.9.2010 9:53:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu kiara24)
  Neposredna povezava do sporočila: 2523
   [Brisano sporočilo]
24.9.2010 9:55:44   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2524
24.9.2010 10:27:58   
kiara24
Zvezdica- upam, da bodo zobki kamlu mimo.... in da bo potem bolje.

Niia- jaz nima ne vreče, in ne žaklja, ker ga ne mara. Ima gor pižamico in pa pokirta je s kovtrom, pa jo jaz pol pokrijem k se zbudim, če je tako.

Režem piščančje meso za v srkinjo in pa kuham kompot, pol moram pa znosit kozarce dol v shrambo, pa majčkeno pospravit. In nakoncu zasluženi počitek s knjigo v rokiuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.