Ploha
|
jancci: velja! Sicer je pa mene tud v trebuh brcala in še zdj bi in jst povzdignem glas, in tega ni počela več, poskušala ja, ampak ok, spet sm huda, grdo pogledam, povem in neha...medtem ko medveda, ki jo nekaj bogo prigovarja pa prosi naj neha brcat, brca, ko nora, da mene boli ko gledam,...sam sori to pa res ne. Ne fajn, da bolj v hecu poveš, ker misl da se hecaš. mava pa s patronažno zmer ful dovge čveke glede vzgoje in ona ma tko fajne, življenjske...je rekla, da se izogibat NE-jem, pa NE SMEŠ, pa NE in NE...ker bojo ravno to nardil, al preusmert pozornost al pa jim pač na drug način povedat, da nekaj boli, da bo nekdo jokal, če ga boš udaril, pa recimo meta ki rada tepe, je rekla, naj ji pač rečem, da naj v povštrček al pa na kavč kamorkol fejst udar, da sprosti tisto jezo...in jst ji res to rečem pa še pokažem in pol tist povštr tepe ko nora pa, da jih je treba hvalit, ne tko kar nekaj, ampak iskat ko jim nekaj uspe, ko nekaj dobro naredijo, ko so pridni in jih ful pohvalit in povedat za kaj tako. Pa se mi zdi, da res...ker jest meto tako noro hvalim kadar je nežna z manco, da se ji kar zdi in potem v tistem zanosu, kok je ona super in fajn, tko vneto boža, da je spet pregroba kiara: ja vidim, ker takrat poskušam manco odložit, pa potem meto prašam, če gre k meni se crkljat pa se umiri in se pestva pri meni...pa je ok. To samo pozornost išče. Jst ponavad ko manco previjam, meta zmerej zopra, pa vleče me za rokav in tkt grem k njej in se tko stisne k meni. Pa včeraj ni hotla k moji mami zvečer na mini počitnice (jo prašam, pol pa se sama odloči), ker vedno rada gre, še pomaha mi ne,...no in ker je potem vidla, da greva z manco same domov in je že lezla za nazaj v avto. Ljubosumje. včeraj sm mela manco v slingu, k je nekaj zoprala, pa voziček sem sestavlala zravn, meta je sedela zravn in me gledala s tako žalostnimi očmi in tko ji rečem, če gre ona k meni, bom manco odložila in je tko žalostno pokimala pa glavco postran imela, matr da sm mela prav slabo vest, tko da manco stran, meta k men...pa je zadeva rešena.
< Sporočilo je popravil Ploha -- 23.9.2010 13:44:27 >
|