jona klara
|
jutro Moj G včeraj cel dan 37,3, danes zjutraj ni imel, bomo vidli kaj bo danes, res ne vem do kdaj mi še bo to paralo živce.Ali je res stanje po virozi, sicer ima bolj na novo še zelen smrkelj, ki mu sicer ne teče ven, le to dobim iz noska ko mu čistim z aspiratorjem.Res upam, da ni kaj hujšega, sicer grem nazaj do dr. najksneje sredo- četrtek.Prav obup je že, ne moremo ne ven, ne kopati, traja že 15 dni, za znoret,.Sicer je pa pridno aju od 22 ure do pol petih, pol do pol osmih in še rundo do devetih. vsem hvala za misli in dobre želje po ozdravitvi! teta m- sicer je vesel, dobre volje, ne joka, kadar mu naraste nad 37, 3 pa je uvel, onemopgel, zaspan, takrat jaz kr jolčem in se mi odvijajo v glavi scenariji kaj je z njim. Super, za obiske in dobro družbo.I je prava lepotička verjet jo vsi obožujejo. urshy- bravo T, no vidiš, da se zadeve izboljšujejo, pridkan fantek.Lepo bodite.Meni se tudi zdi, da poje ogromno.Kaj če mu daš manj joče, pokaže kako, da bi še ali je zadovoljen koliko mu daš ali je to 150 ali 200? mojškra- super, da ste se imeli tako fino in, da je bilo mleko kot je treba, to je res trda borba. A ne da je na štajerskem super?prav paše, da te kdo pocrklja. Glede starejšega pa verjamem, da je ob dojenčku prisi+otno kaj ljubosumja, sploh kadar gre za šolo, ki se mu kaj ne da postoriti, počitrnice so pa tako da nas polenijo. Mleko hipp pA PRI NAS TRENUTNO VŽGE, POJE KOT ŽE PREJ DOLGO NI, SICER NI TO 150 ALI VEČ JE PA 130 ml. betricija- super za berlingota, midva sva ga že imela, ima dovolj prostora, je ok, le sedeži na dolge vožnje nama niso najbolj ustrezali, sicer pa vem, da je veliko ljudi zelo zadovoljnih.Ne zameri, povem kaj je naju motilo.Verjemem, da ko pride prva vročina, prehlad, da boš iz sebe, jaz si nisem nikoli mislila, da bom sploh, da je to nekaj normalnega, sem pa čist podrta in iz sebe že 14 dni.....upam, da prebrodite zimo do konca brez tega šita, ker ko je otrok večji, je vse lažje, lahko mu daš sirup kake vitamine...tu pa samo čakaš kdaj mine in upaš, da ti kaj sploh poje.
< Sporočilo je popravil jona klara -- 28.2.2011 9:29:12 >