|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del
25.2.2011 11:47:31   
mojškra
Hojla

Urshy- mislim, da se ni navadil flaške, saj jo je dobil le enkrat na dan, to skoraj ni mogoče. Res je da ga matrajo dlesni, in to zelooooo, in ker imam vroče prsi noče potegnit. Z večkratnim pristavljanjem pa je problem, ker če je sit, in ko vidi joško, ni šans, se začne dreti kot bi ga iz kože dajali.

S*
-Jaz imam tudi najmanjšo luknico, vendar se mi zdi da te Nukove flaške imajo kar veliko, in fejst teče, bom poskusila dati aventovo, pa bomo videli. Zadnjič sem mu dala prazno flaško, da je dvakrat potegnil, no potem pa je joško tudi zagrabil. Bom pa res tablete nabavila pri splošnem.

No danes je malce bolje, G je lepo ponoči sesal, in tudi zdaj dvakrat.user posted image user posted image user posted image Upamo, da tako ostane in da se meni mleko povrne. Moram pa ga pristaviti na 2
uri, ker nimam toliko mleka, in se ne naje toliko-vsaj jaz tako mislim.

Kdo je tebi na koncu napisal tabletke, ginekolog, pediater ali splošen dohteruser posted image

Teta M- to so homeopatske granule. Jaz sem imela tabletke proti krčem od homeomata iz Bežigrada, sedaj je v penzionu, in sem izgubila njegovo telefonsko. Povej mi, ali to gospo lahko pokličem in naročim?

< Sporočilo je popravil mojškra -- 25.2.2011 11:51:19 >

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
25.2.2011 12:15:25   
špica84
Evo mi smo imeli 2.posvetovalnico zredili smo se za 700g in imamo 5480g in zrasla je za 4 cm in ima 58cm.Sam mi je zatežila da je premalo in da jo moram na obe dojit.
Imela slikanje kolkov oba kolka 1a :)
Sem pa si danes naročila tehtnico.Mi pa ni hotela dati tablet,rekla naj probam tako rešit

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
25.2.2011 14:00:32   
mojškra
Špica- nikoli ni prav, saj se je tvoja čisto normalno zredila, kajti zredili naj bi se od 400-700 g, tako da se mi zdi da je čisto ok. Vidiš, moj se preveč zredi, pa mi težijo, tebi se premalo pa ti težijo. Ti naredi po svoje.

Jaz pa sem klicala svoj G in je rekla, da ni problema, bo mi napisala tabletke. Smo pa danes ful pridkani glede dojenja, lepo se dojiva, očitno mu nekaj ni pasalo prej.

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
25.2.2011 16:03:04   
Urshy78
TetaM, hvala za info user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
25.2.2011 17:06:40   
špica84
Midve pa jutri greva k mojim,pridejo moji po naju dve.Da se mami mal psihično spočije.
Tako da komaj čakam da grem iz lj k jo mam povh kufer.Edin ati nama v pondeljek vago pripelje.
Je pa moj rekel da naj bi jaz mogla kredit vzet da se vzame ena garosnjera za tasta in taščo user posted image

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
25.2.2011 17:29:15   
GITA14
špica84 moja se je prvi mesec  zredila 700g pa je reku pediater da je to ok in da naj jo hranim na 3 ure.

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
25.2.2011 18:21:52   
Teta M
Špica: vsak P očitno pove po svoje, naša se je v 5 tednih takrat zredila 890g ,je rekla da je to ok, da kao 750g je nekje ena meja,pač če je manj,kao treba večkrat pristavljati...Uživaj pri svojih in se pusti razvajatiuser posted image
Mojškra: ja vem ja,da so to homeopatske granule, drugače pa se to gospo pokliče in naroči,ona pošlje po pošti,plačaš po povzetju. Je pa treba vztrajati s klicanjem,malo težje se jo dobi na telefon. Jaz tem zadevam zaupam,nimam nič proti,tako da če bomo imeli težave ko bodo zobki ven kukali,bom naročila te granule.

No medve sva danes imele na obisku Isabellino prijateljico Amando,staro natanko 4 mesece...smo bile cel dan skupaj, sva se s prijateljico pogovarjale,kako se ti življenje spremeni z otrokom in obujale spomine..:-).Trenutnega življenja ne  zamenjam  z ničemer...
Urshy:ni kajuser posted image

Isabelle, 05.01.2011
Stella,9.2.2012

(odgovor članu GITA14)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
25.2.2011 19:53:22   
mojškra
Teta M- jaz tudi zaupam tem stvarem, saj smo imeli že tabletke proti krčem za G in so bile ful dobre. Bom poskusila poklicati, kajti naš korenjak si bo pojedel roke, zdaj ko ga dvignem k sebi, bi mi brado in nos grickal.user posted image Tako, da to so ful dobre zadeve in pomagajo.

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
25.2.2011 20:11:04   
cukica
Pozdravljene:Se vam še tu malo javim.
Mi smo imeli prvi pregled Nejc ima 4800g in je velik 57 cm,sva pa morala na Uz glavice,ker mu je obseg zrasel v enem mesecu iz 35 na 38 in je vse v redu.Se pa pridno dojimo in tudi on je zelo priden.Ponoči spi po 4 ali celo 5 ur,poje in nato ponovno zaspi.

Tu pa še ena slikica:
user posted image

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
25.2.2011 20:31:23   
mojškra
Cukica-bravo Nejcuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
26.2.2011 8:45:52   
Urshy78
jutro...

TetaM, ja da je treba biti vztrajen pri tej tetici sem pa že včerej ugotovila. sem jo parkrat klicala, pa je bila enrkat nedosegljiva, drugič se pa ni javila..ma jo bom že dobila
pa super za tako lep dan, verjamem da je bilo lepo obujati spomine user posted image

cukica, luškan fantek user posted image user posted image user posted image l

pri nas pa porazna noč. bom samo tako rekla, da sem od pol devetih zvečer pa do pol šestih zjutraj vstala 6x, potem pa računajte user posted image user posted image
zjutraj ko sem se zagledala v ogledalo sem se pa sama sebe ustrašila, sem prvič videla kaj pomeni imet črne podočnjake user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
26.2.2011 8:53:17   
jona klara
jutro

urshy- ja mojmu Gskozi je vročina 37,7 ali vsaj 37, 2, vmes ne, no včeraj je pa zvečer nismo merili, ker je bolje zgledal, ker ti že to merjenje načne psiho...bomo vidli kako je danes, upam, da se počasi konča.Je pa to res grozno pri takih malih, ko mu ne moreš nič dati, noče jesti, piti za poslastico p še mlek animaš, ...no griozna 2 tedna sta za mano.Komaj čakam, da se pozdravi, da gremo naokoli, ker sem že 2 tedna v stanovanju, sita vsega, pa še skrbi me zanj.Upam, da ste spali koliko toliko, ter, da je T veseljak.

S*- BRAVO ZA DOBRO NAPREDOVANJE!!!!

špica, mojškra- dobro se imejte pri starših in se pustite razvajati.
špica- Verjamem, da si sita in da si želiš svoj mir, saj bo kmalu bolje.

teta m- tudi jaz ne bi tega življenja nikoli zamenjala, je nekaj najlepšega do sedaj, uživajmo to leto, ko smo lahko z našimiuser posted image maximalno.Včasih si morm kr reči, da se mi naj malo čas ustavi, ker se mi zdi, da je G kr naenkrat že tak otočiček, ne več uni pravi dojenček...joj kako mine, rokico že ima prav otroško, ne dojenčkasto,nisem dojela kdaj je minilo.

cukica- Nejc je pravi fantič že, lepotec- čestitke

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
26.2.2011 8:54:07   
jona klara
betricija- kako ste vi?kako je S?hvala za pike poke

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
26.2.2011 9:09:41   
špica84
Dobro jutro

Jona upam da se g pozdravi

Petty hvala včeraj za družbo je prav pasal iti malo ven in te đungle.No jaz sedaj svoje čakam,da prideta pome user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2114
26.2.2011 9:29:12   
jona klara
urshy- user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tako noč, lumpek mali ima pa res energije, še dobro, da je tvoj doma, da ti mal pomaga

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
26.2.2011 9:56:46   
špica84
Ajaj urshy upam da to kmalu porihtate spanje :)

Neposredna povezava do sporočila: 2116
26.2.2011 12:17:02   
mojškra
urshy-user posted image user posted image -ti pa verjetno izgledaš takole user posted image user posted image user posted image . Pikec T ima pa res ful energije. Mišek mali nagaja mamici, bo pa potem bolj pridkan.

špica-ne sekiraj se preveč. Če bi meni moj to rekelk, bi mu odogovorila, da sva družina in da lahko tudi on vzame kredit. Sicer ne vem kako imate pošlihtano, ampak nikar se ne pusti ****i.

Jona- upajmo da je tvoj pikec pokec bolje. Verjamem pa ti da se sekiraš še zaradi mleka. Jaz ga imam zdaj spet, se vidi da se manj napeta, ko sem pri mamici. Tudi G mi lepo sesa. Glej, hvalabogu  da ti sploh vleče, veš koliko je to pomembno.

No mi smo super, jaz sem si zrihtala tablete, pa tudi G mi lepo vleče. se pa vidi da mu zobki gredo ven od spodaj in od zgoraj, ima tako napeto, rdečo, zatečeno, revček.

Bodite fajn. Jaz sem še pri mami, danes gremo verjetno domov. In prav uživam tukaj, vam sploh ne morem povedati kako je fajn, lušno, sproščeno.

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
26.2.2011 13:14:03   
Teta M
Oj!
Urshy: pa kaj se to dogaja z vašim spanjem no?!user posted image ...
Sicer pri nas ni bilo tako pogosto zbujanje, v prvem kosu je spala celo 4,5 ure, potem pa se je zbudila spet čez 2.5 uri.. Našo pa ponoči full vetrovi matrajo,sej ne joka, ampak se napenja in cvili..to se dogaja zadnje 3 noči...pa čez dan se pokaka sedaj max.2x, prej je bilo to vsaj 4x...
Smo pa spet spali vsi trije skupaj, moj smrčal standardno user posted image ,tako da on in I sta se naspala, jaz pa bolj malo..
Je bil pa pri nas zelo naporen večer včeraj, jok in stok, histerija,polivanje do 21.50h ko je končno zaspala....
Cukica: luškan Nejc full user posted image
Petyyy: kje si pa ti kaj? Kaj se dogaja pri vas?
Mojškra: uživaj še preostanek dneva pri tvojih in super za mleko in da G spet lepo vleče user posted image
Špica: sploh se sedaj ne sekiraj in obremenjuj s temi zadevami, sedaj je bistvo,da bosta ti in tvoja Ž zadovoljni,kar definitvno bosta dol pri tvojih...
Jona: user posted image user posted image user posted image za G,da se končno pocajta,pa da se boš ti manj sekirala
Betricija: ste uredu?
S*: Kako ste kaj vi? Upam,da danes ne piha preveč pri vas, pa da bo priložnost za vozičkanje...

Uff...mi pa jutri dobimo dopoldan dvoje obiske,popoldan pa še en rundo..s tem da bom pri pop.rundi sama,moj dela...HB bo med pop.obiskovalci tudi moja mami....

< Sporočilo je popravil Teta M -- 26.2.2011 13:16:33 >

Isabelle, 05.01.2011
Stella,9.2.2012

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
26.2.2011 14:53:52   
Petyyyy
Dan mamike

Ah TETA M, mali R je tako živahen, da ko je buden ne morem od njega nikamor, ko spi pa je angelček in takrat pospešeno delam vse tisto kar drugače ne morem. Vreme je adijo pamet, hladno, pa še piha, no danes sicer ne, ampak so pa zato druge stvari in ne greva ven. GH je v polnem teku nadomestimo dva mlečna obroka, tudi juhico smo že konzumirali,koleraba pa je trenutno TOP zelenjavauser posted image .
CUKICAuser posted image  za Nejca, lep fantič.
Špica 84 veselim se s tabo, vsaj spočila se bošuser posted image user posted image , lep a kratek sprehod, bolje pa kot ničuser posted image .
Urshy želim, da T kmalu sprejme da je noč za spanje, in po eni strani še sreča da je tvoj doma, da vsaj malo oddahneš
Mojškra lepo da zopet uživaš na Štajerskem

In še dve slabi novički želim deliti z vami. Jutri pride tašča po dveh mesecih na obisk, bljak, in to ob 11 ko mali spi, ampak ona tega ne ve user posted image user posted image user posted image , še sreča da gre moj ob 13 v službo in se bo speljala.
Druga krutost pa je, da so zopet našli spremembe na MV in moram maja na izredno kontrolo, sicer me tolažijo da lahko pokaže spremembe tudi zaradi poroda ampak mene je strah, da se ni ponovila zadeva izpred 7 let.

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
26.2.2011 17:47:56   
jona klara
petyyyy- joj to pa res niso dobre novice.Upam, da bo vse ok kar se tič eMV, da je lažni alarm.A si že imela težVE S TEM? NO POŠILJAM TIuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , kar se pa tiče tašče, pa samo, da ti hitro mine in hb, če je ni bilo tako dolgo.

mojškra- super za mlekeca.Pa da G raje vleče.Jaz sem zamenjala mleko in sem šla na hipp pre, sedaj je parkrat raje pojedel, sicer ne več kot 12o največ ampak že to je napredek, no bomo vidli kako bo v bodoče.A tega imaš ti ?

teta m- jhvala za pike poke, tebi pa želim lep dan z obiski.

moj G spet 37,3ne vem več kdaj bo minilo, če spolh kdaj, jutri bo že 14 dan.

ursh- kako ste vi? si se odpočila?

S- kako vreme imate?

(odgovor članu Petyyyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
26.2.2011 21:48:14   
mojškra
Jona- ja točno to mleko imam, ampak ne vem zakaj imajo nekje hipp 1 bio, ki je tudi od rojstva naprej in v čem je razlika. Ker Hipp Pre nisem dobila, sem zdaj tega kupila, bom videla kako bo. Meni še zdaj G ne popije več kot pa 130, oziroma zelo malokrat da bi toliko popil, se pravi naredim mu merilo 115 ml vode in 3 merice mleka, pa komaj popije.

Petyy-bodi močna, z pozitivno mislijo se da vse premagati. Verjemi mi, jaz imam z zdravjem kar naprej težave. Tumor v glavi, tumor na jetrih.........ne bi raje o tem, ampak pozitivno razmišljam, nimam kaj drugega, in se veselim vsakega dneva.

Teta M- tvoja pikica pa tako raste, pa kakšen geštel imaš ti, ko sem vidla tisto fotko, sem se ful zasekiralauser posted image user posted image user posted image , ampak zdaj imam vsaj veliko rituser posted image user posted image user posted image .

Ja naš G je pri moji mami ful sesal, nonstop. Jaz mislim da zaradi spremembe okolje in je hotel več moje bližine.

Neposredna povezava do sporočila: 2121
27.2.2011 9:04:36   
Teta M
Jutro!

No naša noč tudi ni bila tako švoh user posted image ,je zaspala 22.15 in najprej je spala 5,5 ur v kosu, potem pa še 2,5h. Potem pa jo je oči previl in spucal nosek,jaz nahranila, ampak zaspati pa še noče..Upam,da zaspi vsaj še za 1 uro,dokler je mir v hiši.. user posted image
Mojškra: eh,kaj ti pišeš no...na slikah izpademo čisto drugače,res pa mi gredo kile dol, ampak jaz imam tudi od nekdaj veliko rit in malo več me je čez stegna,tako da mislim,da se to ne bo nič spremenilo. Pa sej sva že po sms-jih o tem pisale,da o celulitu ne govorimuser posted image ...No,moram pa priznati,da nisem pričakovala,da bodo šle kile tako hitro dol...
Petyyy: joj upam,da je to vse lažni alarm pri tebi.Nisem vedela da si imela že prej težave,tako da resnično držim pesti,da je to vse posledica nosečnosti in poroda in da ni nič strašnega.user posted image
Jona: a G je pa drugače tak kot ko je brez vročine,ali se ti še zdi da je tak bolj umirjen? Ne vem, razmišljam,da je ponavadi malo povišana TT lahko posledica izbijanja zobkov,čeprav je verjetno pri vas vseeno še malo prezgodaj za to...No kakorkoli, res držim pesti,da se to umiri,da boš brez skrbi...

< Sporočilo je popravil Teta M -- 27.2.2011 9:08:27 >

Isabelle, 05.01.2011
Stella,9.2.2012

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
27.2.2011 9:25:52   
Urshy78
Mojškra, super, da imaš spet več mleka.
A G pa že tok matrajo zobki? pa je kaj bolj siten zaradi tega? T si sicer čez dan kar velik daje pest v roko pa slini se, ampak nima pa nič še rdečih dlesni.

Jona, je z G že kaj bolje?

Petyyy, kaj pa R najraje je? jaz se tudi počasi počasi pripravljam, da bom T navajala na GH. mi bo P povedal kdaj je priporočljvo začeti.
upam, da se bo tašča čimprej spokala user posted image
pa držim pestke, da bo z MV vse ok, ti samo misli čimbolj pozitivno!

Betricija, kako je s tvojimi krvavitvami, so se že umirile?

Špica, uživaj na Dolenjskem maximalno user posted image

TetaM, ste dobro pančkali?

S*, kako ste pri vas? Kakšno vreme imate?

T je bil to noč res ful priden. sicer se je parkrat ponoči zbudil, ampak ni nič jokal, malo je čebljal, potem pa zaspančakal. prvo rundo je prespal pet ur, potem čez dve uri in pol pa čez tri, ampak takrat je bila ura že sedem zjutraj, tako da sva vstala. spančkat je šel pa ob osmih. res si želim, da bi bilo takih noči čimveč.

mi pa glede hranjenja ni čisto nič več jasno koliko on dejansko poje ko ga dojim. je včeraj jedel 10 minut, potem sem mu pa za foro dala še flaško, je zmazal še 120 mluser posted image
pred spanjem sem mu dala 180ml pa je začel jokati ko je vse pojedel, sem mu dala še zizo pa je jedel sigurno še kakšnih 10 minut user posted image user posted image user posted image

a boste šle kaj na sprehod? tukaj je kar mraz, meni se nič ne da hoditi ven v tem mrazu. bom mojga nahecala da pelje T ven, zdaj ga kar on pelje, jaz pa medtem malo pospravim.

< Sporočilo je popravil Urshy78 -- 27.2.2011 9:28:20 >

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
27.2.2011 10:37:38   
špica84
Lep pozdrav iz dolenske.Tle je prav fajn
Mleko se mi je tudi vrnilo čisto.V lj sem imela že čisto mehke,sedaj pa so lepe trde in prav teče iz njih :).
Mala je tudi spala zelo lepo ;) se prav pozna da sem čisto sproščena

Cukica dobrodošla,mali nejc je prekrasen user posted image

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
27.2.2011 12:16:33   
Urshy78
a mogoče katera potrebuje ali pa pozna koga...midva sva pred meseci kupila baby sitter z video kamero, ampak nama gor v spalnico ne lovi, ker je v hiši očitno preveč železa...je pa čisto nova, sem jo samo enkrat vzela ven iz škatle..
je pa to takale kamerca...

http://www.babyworld.co.uk/information/reviews/product.asp?id=547

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

imena
luncaa

katero ime za punčko???

Kaja (31%)

Ela (45%)

Lia (24%)

Število vseh glasov: 216

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!